Evo da malo oživim temu.....ponukan kukanjem mlađeg kolege koji traži posao odlučio sam i ja javiti se na njihov oglas čisto da vidim kakav je sada proces prijave.....
Znači koma teška, unosiš CV i onda opet sve te podatke ponovno u njihov sustav, to potraje barem 15-ak minuta...onda stiže mail da se prijaviš na neku stranicu koju vjerojatno vodi neka vanjska firma i OPET te iste podatke upisuješ, ali ovaj puta moraš ponovno sve uploadat, od certifikata, slike, preporuka itd. Potrošiš sat vremena na to pa te tamo čeka test INTELIGENCIJE kojeg moraš snimat kamerom

, a najbolje od svega je što su mi lumeni poslali dupli link, (ista stvar se dogodila i kolegi) pa sam dobio dva puta da ispunjavam isti test.
Ja samo lijepo zatvorio prijavu i rekao kolegi da mi je žao, neka traži drugdje, znam da se dugo nisam nigdje javljao za posao, ali ovo je razina najbržeg prsta za dodjelu državnih poticaja i takvih majmunarija. Jesu li sada sve prijave na takvu idiotsku foru? Što kad se javi netko poput mene koji ima skoro 10 godina iskustva? Kužim ja psihotest, ali brate ajd vidi jel ja imam kapaciteta za traženi posao, vjerujem da sigurno imaju dosta kandidata, ali ovo je užas. Imam jednog poznanika koji radi u Spanu i po njegovim riječima to je solidna firma, doduše on se zaposlio preko veze/preporuke, ali stvarno sam se negativno iznenadio tako lošim selekcijskim postupkom.