Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.01.2016., 06:16   #3961
Quote:
smile4 kaže: Pogledaj post
Jutro.sanbla sam curu s kojom sam nekad bila dobra.bile smo u kazalistu žajedno.ne sjecam se detalja.
Hvala
ako ste još uvijek ostale u dobrim odnosima, san vjerojatno govori da ti nedostaje taj dio života jer si bila opuštenija i promatrala stvari na ležerniji način.

inače smo kao odrasli spremni sebe i svoju ulogu u životu uzimati suviše ozbiljno što posljedično stvara napetost. alternativno možemo preuzeti poziciju promatrača u kazalištu gdje se promatraju drama i emocije, ali kad je gotovo sve se zaboravlja i nastavljamo svojim putem.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2016., 10:40   #3962
Quote:
landon kaže: Pogledaj post
ako ste još uvijek ostale u dobrim odnosima, san vjerojatno govori da ti nedostaje taj dio života jer si bila opuštenija i promatrala stvari na ležerniji način.

inače smo kao odrasli spremni sebe i svoju ulogu u životu uzimati suviše ozbiljno što posljedično stvara napetost. alternativno možemo preuzeti poziciju promatrača u kazalištu gdje se promatraju drama i emocije, ali kad je gotovo sve se zaboravlja i nastavljamo svojim putem.
Kao da mi je život stao.Stoji.čekam neki znak nešto.kojim putem dalje..ovako ne mogu više.trebam prmjenu za 180stupnjeva.korjenitu
Hvala
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2016., 11:00   #3963
Quote:
sjećam se. ta stvorenja pomalo zbunjuju. ljudi se očito skrivaju od njih jer je to nešto nezemaljsko i nesvakidašnje, a tebi skoro pa normalno. kod tebe postoji neobično odsustvo straha, koje sam primijetio već u prošlim snovima, te otvorenost prema neobičnom. što ta stvorenja stvarno predstavljaju ne znam. ti si poput posrednika između njih i ljudi. u snu ovaj put čuješ zvukove pa ti se s vremenom vjerojatno otkrije više detalja.
ja ću u svakom slučaju pratiti svoje snove pa ako se nešto neobično pojavi, pisat ću ovdje. možda iz svega toga nešto neobično otkrijemo.
hvala na tumačenjima
InfiniteDepth is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2016., 12:10   #3964
OPET JA. sanjala sam da razgovaram s frendicom. bliske smo u realnosti.priča mi o nećakinji. nikad se nisu vidjele. daleko živi. i to ne sa svojim ocem . bratom od frendice. pomno slušam. upijam . u snu...nastavlja dalje da u biti i ne zna možda joj je brat i umro. nema pojma. zaista. ne čuju se. nemaju kontakta. ja samo slušam.

niš više ne razumijem . ove snove zadnje vrijeme. moj život zadnje mjesece. sve je kao košmar. previše mi je sve to. osjećam se tako izmučeno
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2016., 10:52   #3965
Sanjala sam da sam pojela progutala naušnicu.jednu zlatnu kakvu imam š dijamantima il cirkonima.drugu ne.i razm.zar cu je traziti oprostite na izrazu.u svojoj kakici..hhvala unapred
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2016., 12:20   #3966
Quote:
OPET JA. sanjala sam da razgovaram s frendicom. bliske smo u realnosti.priča mi o nećakinji. nikad se nisu vidjele. daleko živi. i to ne sa svojim ocem . bratom od frendice. pomno slušam. upijam . u snu...nastavlja dalje da u biti i ne zna možda joj je brat i umro. nema pojma. zaista. ne čuju se. nemaju kontakta. ja samo slušam.

niš više ne razumijem . ove snove zadnje vrijeme. moj život zadnje mjesece. sve je kao košmar. previše mi je sve to. osjećam se tako izmučeno
prijateljica i nećakinja su sve aspekti osobnosti. nisi ih sve potpuno upoznala a neke su otuđene jer nikad s njima pokušala stupiti u kontakt. sve to podsvjesno već znaš pa u snu i dobijaš nove informacije.. drugim riječima, koliko god mislili da sve znamo o svom životu ili ljudima, postoji puno toga što tek treba otkriti.

sjećam se tvog sna o nevidljivim vezama sa ljudima iz tvoje obitelji i o tome da je neka strana sila pokušala to probiti i nije uspjela. isto tako teško je umaknuti od takvih nevidljivih veza jer čovjeka drže toliko snažno da ne može samo tako otići. trik je u tome da se one očiste od emocionalnog utjecaja tako da možeš mirno odabrati ono što ti se više sviđa. inače stvari radimo pod (vlastitom)prisilom, a podsvjesni um prisilu ne prima baš dobro i učinit će sve da osujeti napore u tom pravcu.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2016., 14:03   #3967
Hvala landone.
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2016., 14:12   #3968
Šta znaci ovaj san
Znaci sanjala sam da me silovalo više nepoznatih ljudi (nisam sigurna jesu li bili nepoznati ili neki obiteljski prijatelji,meni nepoznati svakako ) i da san nakon tog završila u bolnici i da kao izlazin iz bolnice zamotana kao mumija od glave do pete
Ispred bolnice vidim ženu od ovog što me kao silovao ,kao najgoreg od tih (a nemam pojma ni tko su ni ništa ,a znam eto da mu je to žena )
Ona meni dolazi ljubazno kao da su joj muža napali i završio u bolnici i pita mene šta mi je ,a ja ne znam šta rec ženi jer mi pari ok i vidim da ne zna što se dogodilo
Pitam se ko joj je pribio muža jer se vecinu stvari što su se dogodile ne sjecam
Iduca scena sna izmjenjuje se kao ja ispred žene kao nešto placem ispod tih pustih zavoja i natopila mi se cila faca i u sljedecem momentu pokušavam nanijeti labello ,al ne mogu jer su mi usta zacepljena sa zavojima
Sljedeca scena ,nakon operacije penjem se jednim uskim skalinama u susjestvu do vrta i kopam neke žute cvijetove i pricam sa prijateljicom s kojom dugo nisam pricala,tu je bila njena baka isto kao prisluškivala razgovor
Baš je bio čudan san ova prica sa ženom je bila tako stvarna
Nevera is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2016., 18:01   #3969
Sanjam kako idem u Kaufland sa povecom koznom torbom preko ramena. Idem tamo kako bih kupila vegetarijanske namirnice (tocnije razne mahunarke i zitarice). Pronalazim sve sto sam trazila i nakon sto sam izasla iz Kauflanda i sjela u auto na parkiralistu same trgovine, sjetila sam se da sam torbu ostavila u trgovini na info pultu u onom ormaricu za cuvanje stvari. Ja sam se vratila, ali misli kao da mi se prekidaju, dolazim natrag da uzmem torbu pa se okrenem i odem natrag u auto. Nakon sto sam ponovo sjela opet sam se sjetila da mi je torba tamo gdje sam navela i vratim se, uzimam torbu i odlazim hahahah.
Znacenje?
InfiniteDepth is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2016., 16:30   #3970
landon molim te ako možeš protumačit ovaj san koji slijedi jer nea veze sa vezom ( meni... )

Dakle idemo od početka: Ja sam na vrhu neke zgrade na terasi( bojim se visine inače) i tamo su braća Vasić ( ). Sjedi ekipa za stolom, ja bacam pogled preko staklene ograde i strah me ali suočavam se sa tom visinom i namjerno gledam dolje. Zati se spustim iz te zgrade u neku drugu, ta druga ima zakrčen pristup kroz nekakv park i ulazim unutra ali je prljavo i zapuštano. Odlazim kroz zeleni park i vraćam se među visoke i bijele zgrade. Opet se penjem.. uživam u suočavanju sa visinom. Bilo je jutro u tom snu. Lijep osjećaj.
Drugi dio sna počinje u nekoj kući kod nekih ljudi. Ne poznam te ljude i nemam pojma kako sam tamo završila ali mislim da sam ili išla sa nekim ili slučajno tamo dospjela. Ugl.. tamo je neki muškarac koji ima jednog velikog psa ( šarplaninac) i taj pas njemu služi za borbe. Ja poludim oću zvat policiju! Vidim dva manja psa koja krvare i leže, Iskradem se i pokušavam policiju nazvat ali neka me žena skuži i odvede me u neku drugu kuću i kaže da ne smijem to radit da će me taj muškarac ubit. zatim dolazi muž od te žene i kaže da se poljubimo ( WTF: i ona mene počne ljubit a on je gol kraj nas. Iz usta joj ispadaju neki komadići metala. ja ih skupim u ruku i skužim da je to naušnica na MIKI MAUSA .

majke ti..
sahara is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2016., 17:15   #3971
Quote:
Shizzona kaže: Pogledaj post
Hello. Again me. Kako sam redovno pocela upisivati snove, i buditi se nakon 5-6 h spavanja na par minuta, uglavnom ih se sjecam.
Jutros setam na setalistu, pored je rijecica mala, i drveca kestena. (Iz stvarnog zivota, kuca gdje stanujem je 30tak metara odjesta gdje sam u snu, prateci tok rijeke)
U susret mi ide momak, duge brade, duge tanke kose, u snu znam da je to moj rodjak. ( u stvarnosti, taj rodjak je trenutno u Holandiji, veliki je vjernik, i on je onaj tip rodbine koji te ne pozdravlja na ulici, iz nekih razloga. Uglavnom, njegov pokojoni otac, je bio brat moje pokojne bake.)
Ne lici mi bas na rodjaka, ima i malo duzu bradu od njega.
Malo me strah ovo napisati, ali vise lici na Isusa
Prilazi mi, na moje iznenadjenje, i ono, rece mi nesto sasvim opusteno, kao da smo si dobri. Ja u istom takvom tonu odgovorim, za misljenje oko neceg sam ga pitala.
Nakon toga, on nekako zavrsi u rijeci. Poslije par sekundi, doletio je iz rijeke i stao ispred mene.
Pantalone su mu bile mokre, naravno, patike takodjer, ali u patikama je bila sol. Mnogo soli, i uopce se nije topila od vode. Nisu mu noge bile u patikama, ili su bile, ali znatno umanjene ugl
Mnogo soli u mokrim patikama.

Poslije toga sam kroz san razmisljala o tom snu. Ali pogubila sam vec detalje.

Brine me ova sol. Tj.znacenje dok se gazi je veoma lose, kako nadjoh na nekom random sanovniku.
možda, ali tu je i isus pa to malo poboljšava stvar

bez obzira jesi li religiozna ili nisi, tvoj rođak doista simbolizira isusa, a njegovo kupanje i letenje (ako sam dobro shvatio) je prikaz "čuda" ili moći. jedna od njegovih izjava je "vi ste sol zemlje" ili slično. bez obzira na vodu ona se nije pokvasila, i bez obzira na okolnosti života u tebi je nešto izvorno i neiskvareno. san je poput ohrabrenja.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2016., 17:28   #3972
Quote:
Bok.
Ovo je San Frendice meni jako drage. Dakle sanjala je more.Talasa. Ona i Njen Muž hodaju po zidu i spuštaju se. Trebaju otići na tečaj francuskog tako da urone u more. Da preplivaju taj jedan dio.. Njen Muž ne zna plivati i smišlja drugo rješenje. Dakle nalazi drugi zidić kojim će doći do Cilja.

eto...i kad netko stigne pogledati moje sne na stranici prije ..hvala
u pitanju je učenje o ljubavnom ili romantičnom dijelu njihove veze, odnosno prakticiranje ili razvijanje istog. more simbolizira podsvjesni i emocionalni (nemirni) dio i ona je spremna zaroniti ali on traži zaobilazni ili logički put. drugim riječima, njegova spremnost nije na razini njene ili zasad nisu potpuno usuglašeni.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2016., 18:10   #3973
Quote:
IvonaBonbona kaže: Pogledaj post
pozdrav svima,

muči me san koji sanjam već nekoliko noći zaredom.

Imam malu bebu (svoju) u naručju i u dosta nedefinirano doba dana (ali mislim da je kasno poslijepodne) šećemo kroz neko naselje i dolazimo do malog trga (čak i ne trg, nego prostor između četiri nebodera. odjednom se spušta utvara (izgleda kao čovjek, u crnom, ali ja osjetim da je zlo) koja isto u naručju ima bebu, otima moju i gura mi svoju. budi me jaki strah i bol.

Kako biste protumačili ovaj san?
potreba za promjenom perspektive kako bi ona postala kompletna. zla kreatura nešto je čega se užasavaš u svom životu, perspektiva koju ne možeš ni zamisliti, nešto za što si mislila da je odbačeno i za tebe nemoguće. međutim, htjela to ili ne, ona dolazi i ostavlja ti svoje dijete, zapravo kontra ideju da je razradiš i proživiš. fizička bol u snu odraz je emocionalne koja je odavno potisnuta.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 13:51   #3974
Quote:
InfiniteDepth kaže: Pogledaj post
Sanjam kako idem u Kaufland sa povecom koznom torbom preko ramena. Idem tamo kako bih kupila vegetarijanske namirnice (tocnije razne mahunarke i zitarice). Pronalazim sve sto sam trazila i nakon sto sam izasla iz Kauflanda i sjela u auto na parkiralistu same trgovine, sjetila sam se da sam torbu ostavila u trgovini na info pultu u onom ormaricu za cuvanje stvari. Ja sam se vratila, ali misli kao da mi se prekidaju, dolazim natrag da uzmem torbu pa se okrenem i odem natrag u auto. Nakon sto sam ponovo sjela opet sam se sjetila da mi je torba tamo gdje sam navela i vratim se, uzimam torbu i odlazim hahahah.
Znacenje?
nastavak*
medicnska sestra mi stavlja braunilu jer sam navodno nešto malo bolesna, ništa ozbiljni ali na meni se to ni najmanje ne vidi, a niti se ja osjećam bolesno. Odmah nakon toga izlazim u susjedovo dvorište da se grudamo zajedno sa njim, njegovom djecom i mojom sestrom. Svi smo jako sretni, smijemo se na glas
U jednom trenu sam primijetila da se je braunila pomaknula, ali to ne stvara nikakav problem. Ubodena je samo na drugo mjesto.
InfiniteDepth is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 15:30   #3975
Sanjala sam da sam krenula na put,točnije trebala sam biti u određeno vrijeme na autobusnoj stanici. Autom do tamo sam se vozila s mamom i cijelo vrijeme u snu sam osjećala kao da mi nešto nedostaje,da sam nešto zaboravila i onda sam se sjetila da sam zaboravila ponijeti sa sobom poklone koji su bili namjenjeni mome dečku kod kojeg sam u snu putovala. Bila sam u panici ,kako i što ću a nisam imala vremena za vratiti se po to. Onda sam se najednom našla u nekom uskom hodniku sa sivim tepihom,gdje sam naišla na tog vozača autobusa i molila ga da ako može da pričeka da moram hitno otići po to što sam zaboravila na što je on rekao,nažalost to se ne može tako autobus kreće za pet minuta. Nisam imala vremena za ništa. Nakon toga se ne sjećam nikakvih drugih detalja vezano za taj san ali sjećam se da sam nakon toga sanjala nešto drugo.

Drugi san u istoj noći,na jednom mjestu vani,bilo je nekakvo događanje,nekakav ples sam gledala i bila je glasna muzika neka elektronska znam da je netko u snu spominjao rave. i dopiralo je neko jako rozo svijetlo uglavnom ja sam bila među tim nepoznatim ljudima (što u stvarnosti je kod mene preteško da budem ''normalna i opuštena među nepoznatim ljudima),ja sam bila skroz opuštena,znam da sam pričala s nekom curom i da je bilo skroz ok za mene.

Treći san,nalazim se kod jedne pečenjarnice koja ima vani terasu,dosta je ljudi bilo,nekih poznanika,sjedila sam za jednim od stolova gdje je zatim ubrzo došao moj dečko sa balonima,nekakvim poklonom i nakon toga je kleknuo i zaprosio me i stavio mi je nekakav prsten koji je imao nekakve smaragdno zelene kamenčiće okolo njega i kad mi je stavljao prsten,čak mi je prsten pomalo bio uzak
Plakala sam,bila u šoku,uzbuđena,u čudu

eto ukratko...
Lost-soul is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 16:16   #3976
san: mnogo nas je u velikom amfiteatru koji podseća na jedan iz mojih studentskih dana. Predaje nam profesorka koja mi je predavala na faksu i važila je za strah i trepet. Međutim, cilj ovog predavanja je učenje novih reči na engleskom. Ona kaže reč pa mi onda ponavljamo i učimo značenje. S druge strane osoba koja u mojim snovima ima ulogu Senke odbija da pohađa to predavanje i ide negde u podrum sa još jednim probisvetom. Mislim da sam zatim na pauzi predavanja i da se plašim da ću zakasniti na nastavak.
Old 09.01.2016., 16:26   #3977
Quote:
InfiniteDepth kaže: Pogledaj post
sjetila sam se još da sam do pete godine učestalo sanjala kako padam iz aviona. Takvi snovi su bili mučni. Osjećala sam ogroman strah u sebi, neke čudne napore na koži koji su nastajali nadom da ću se zaustaviti i neću direktno pasti. Kao da se tijelo pokušavalo odupirati. Pokušavala sam se probuditi iz takvih snova, ali nikad nije išlo. San je prestajao tek kada bih došla jako blizu tlu. Sve bi postupno i jako brzo pocrnilo i to bi bio kraj. čudno je kako pamtim sve snove
strah od padanja se ubraja među najčešće dječje strahove, ali strah od padanja iz aviona je još više potenciran, možda osjećajem bespomoćnosti zbog utjecaja izvana ili događanja u okolini. u pitanju je snažan osjećaj gubitka balansa i kontrole.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 20:52   #3978
Quote:
Truman kaže: Pogledaj post
san: Jedna drugarica mi kaže ~ Da, imaš kvalitet, na str. 43 se nalazi.

ta devojka mi je dala preporuku za jednu firmu kod koje idem sutra na razgovor. OK, ova poruka može biti da verujem u sebe, ali zašto baš str. 43?
ne mogu vidjeti razlog za baš ovaj broj. ovo mi opet liči na poigravanje unutarnjeg glasa, možda onoga koji nazivaš Sjenkom. ako imaš kvalitet nalazi se u tebi a ne na stranici 43.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 21:01   #3979
Quote:
ne mogu vidjeti razlog za baš ovaj broj. ovo mi opet liči na poigravanje unutarnjeg glasa, možda onoga koji nazivaš Sjenkom. ako imaš kvalitet nalazi se u tebi a ne na stranici 43.
Inače, juče su mi javili da taj posao nisam dobio.
Ono što mi je palo na pamet da bi poruka sna mogla biti - tvoji kvaliteti se ne vide na prvi pogled ( na prvoj stranici ) već tek kasnije ( na 43-oj ).
Old 10.01.2016., 01:13   #3980
Bila sam u nekom popravnom domu nakon toga na predavanju u ucionici.
Imam ove godine kao sada, a šlepa mi se sijedi proćelavi profesor. U idućem momentu, ja njemu u krilu, mi se nešto mazimo. I valjda u po' frke skontam da sanjam, i to da sanjam da sam u krilu pedofila. To mi je bio svojevrstan šok u snu. ( imam 24, a on bar 60)
Kažem mu da me ostavi na miru, i zaprijetim da ce se sve o njemu saznati ako me dodirne ikad vise. Izlazim ljuta iz zgrade, okrenem se i pogledam ka njegovoj učionici, a on kao ono izviruje sa dna prozora, u strahu nekom. I tad mu samo uputim mrzak pogled, i neku negativnu energiju.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:55.