Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.01.2017., 20:13   #4901
da li netko zna šta znači kad stalno sanjate voljenu osobu? skoro svaku noć mi dolazi u san
Annelly is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2017., 22:04   #4902
Molim vas tumacenje ovog sna jako me muci. Sanjala sam sismisa bio je zapetljan u moju kosu . Jako sam ga se htjela rjesiti nesjecam se kako je dospio u moju kosu. Jako se zapetljao. Rekla sam mami da mi ga iscupa sto prije kako god zna. Ona ga je krenula izvaditi iz kose a u meduvremenu je skuzila da mi je napravio dvije duboke ogrebotine u glavi kao sa pandama ...ja kazem pusti sad to samo ga izvadi molim te. Ona ga je upjela izvaditi kad sam ga pogledala bio je to sivi sismis sa crvenim ocima ....
pralinica is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2017., 05:57   #4903
Ja negdje od 10te godine sanjam redovito, nekad rijeđe; nekad češče, postapokaliptične snove, za koje su (apokalispu) krivi nekakvi vanzemaljci/čudovišta, ali nikad se ne vide fizički u snu, iako jesu tamo, i svijet je uvijek uništen/zapušten sa vrlo malo preostalih ljudi na njemu koji su u konstantnoj opasnosti...
Zhupo is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2017., 07:39   #4904
Landon molim te tumačenje ovog divnog sna
Čitala sam da ljudi mogu drugim ljudima slati mentalne poruke (nešto tipa telepatije) samo trebaju biti duboko skoncentrirani na tu osobu. Ja se inače jako teško koncentriram na dulje vrijeme (cca 10-15 minuta) ali sinoć sam bila baš opuštena prije spavanja i pokušala sam. Akter svega je jedan čovjek kojeg obožavam, ali s njim imam specifičan odnos i nije ljubavni…
Nakon toga sanjam: nalazim se na cesti, poznata mi je, milijun puta sam išla njome, vidim njega u daljini. I sretna sam i iznenađena. Dolazimo jedan drugome blizu, ja sam toliko sretna da ga ne želim pogledati, to si čuvam za kasnije, želim ga samo osjetiti, kao da želim da taj trenutak traje duže. Stisnem se uz njega i primimo se za ruke, vidim u obrisu njegove plave oči i poljubim mu usne…osjećam se ispunjeno, smireno, ko da su mi svi problemi nestali… ništa ne govorimo, ali kao da razumijemo

Kasnije…dobivam njegovu poruku…čitao je i gledao ono o čemu sam mu pisala. Nije baš najsretniji zbog toga i javlja mi da će mi napisati sve što misli o tome. Poruka je duga i ne uspijevam zapamtiti ni pročitati sve što piše….
SUNČAN DAN is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2017., 11:07   #4905
Sanjala sam svoje tenisice Adidas.netko ih je uzeo i dignuo u zrak i komentirao da su savršene bez obzira što su malo već pohabane iza. No savršene su, udobne i noga se baškako treba prilagodi tj. stopalo...Mekane i udobne i iza ne žuljaju. Uopće ne žuljaju.. Muškarac je komentirao...Inače tenisice su Bijelo roza sive i zaista su top udobne i lijepe, meni su takve. Ničeg se drugog ne sjećam osim toga iz sna..

Hvalaaaa
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.01.2017., 12:26   #4906
san:
radim test inteligencije kakav se daje na regrutaciji za vojsku. Žena koja pregleda mi kaže da sam dobio 4 ( ispodprosečan rezultat ). Ja joj onda kažem da imam neke privatne probleme i ona mi podigne malo ocenu na "4 na 5". Ja je pitam kako je moguće da sam razbijao testove sposobnosti kad sam tražio posao po firmama, a ona mi odgovori da je to drugo, da se ti testovi mogu navežbati preko neta isl.

Zanima me na šta se ovaj san odnosi. Gde sam slab? Ništa mi ne pada na um...
Old 19.01.2017., 11:46   #4907
Quote:
Zhupo kaže: Pogledaj post
Ja negdje od 10te godine sanjam redovito, nekad rijeđe; nekad češče, postapokaliptične snove, za koje su (apokalispu) krivi nekakvi vanzemaljci/čudovišta, ali nikad se ne vide fizički u snu, iako jesu tamo, i svijet je uvijek uništen/zapušten sa vrlo malo preostalih ljudi na njemu koji su u konstantnoj opasnosti...
ovi snovi vjerojatno donose strah ili osjećaj bespomoćnosti zbog utjecaja viših sila koje se ne mogu kontrolirati, simbolizirano vanzemaljcima, odnosno osjećajem otuđenosti od svijeta oko sebe.

razmisli o atmosferi koja je vladala u tvom okruženju (domu)doba kad si imao 10 godina i kako si se osjećao, jer tu mora postojati neka poveznica sa snovima koji obično reflektiraju dominantno mentalno-emocionalno stanje. jesi li se često osjećao bespomoćno ili stekao dojam da se tvoj svijet može raspasti? ako se ovi snovi i danas ponavljaju to znači da negativni utisci i dan danas imaju utjecaj na tebe.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2017., 11:56   #4908
Quote:
Annelly kaže: Pogledaj post
da li netko zna šta znači kad stalno sanjate voljenu osobu? skoro svaku noć mi dolazi u san
to ovisi o kontekstu sna i o tome u kakvom si odnosu sa voljenom osobom, u vezi ili ne. generalno znači da ti nedostaje, ili da ti nešto fali u vašem odnosu.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2017., 12:02   #4909
Quote:
smile4 kaže: Pogledaj post
Sanjala sam svoje tenisice Adidas.netko ih je uzeo i dignuo u zrak i komentirao da su savršene bez obzira što su malo već pohabane iza. No savršene su, udobne i noga se baškako treba prilagodi tj. stopalo...Mekane i udobne i iza ne žuljaju. Uopće ne žuljaju.. Muškarac je komentirao...Inače tenisice su Bijelo roza sive i zaista su top udobne i lijepe, meni su takve. Ničeg se drugog ne sjećam osim toga iz sna..

Hvalaaaa
tenisice simboliziraju pristup životu, na ležeran i opušten, neformalan način, koji ti je udoban i na koji si već navikla. san također govori o zadovoljstvu vlastitim načinom života ili o tome da ga zapravo voliš jer počinješ uviđati njegove prednosti.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2017., 12:14   #4910
Quote:
SUNČAN DAN kaže: Pogledaj post
Landon molim te tumačenje ovog divnog sna
Čitala sam da ljudi mogu drugim ljudima slati mentalne poruke (nešto tipa telepatije) samo trebaju biti duboko skoncentrirani na tu osobu. Ja se inače jako teško koncentriram na dulje vrijeme (cca 10-15 minuta) ali sinoć sam bila baš opuštena prije spavanja i pokušala sam. Akter svega je jedan čovjek kojeg obožavam, ali s njim imam specifičan odnos i nije ljubavni…
Nakon toga sanjam: nalazim se na cesti, poznata mi je, milijun puta sam išla njome, vidim njega u daljini. I sretna sam i iznenađena. Dolazimo jedan drugome blizu, ja sam toliko sretna da ga ne želim pogledati, to si čuvam za kasnije, želim ga samo osjetiti, kao da želim da taj trenutak traje duže. Stisnem se uz njega i primimo se za ruke, vidim u obrisu njegove plave oči i poljubim mu usne…osjećam se ispunjeno, smireno, ko da su mi svi problemi nestali… ništa ne govorimo, ali kao da razumijemo

Kasnije…dobivam njegovu poruku…čitao je i gledao ono o čemu sam mu pisala. Nije baš najsretniji zbog toga i javlja mi da će mi napisati sve što misli o tome. Poruka je duga i ne uspijevam zapamtiti ni pročitati sve što piše….
mislim da si ovog čovjeka već sanjala više puta i ima nečeg neobičnog u vašoj vezi. ti želiš bliskost i zato mu šalješ mentalne poruke. ima tu puno maštanja, izraza iskrene ljubavi, čak i zaljubljenosti. ali se čini da tajming nije dobar i toga si svjesna.

u snu ti on vraća nezadovoljnu i konfuznu poruku, ali ta je poruka tvoja projekcija "njega". svjesna si da vrijeme nije pravo, ili se naprosto plašiš njegove reakcije.

bilo bi puno jednostavnije iskreno mu reći za svoje osjećaje. također budi svjesna da sve ono što se treba odigrati između vas, sve neizgovoreno i nedovršeno, doći će na svoje kad za to bude vrijeme i ništa to ne može spriječiti. riječ je u tome da ti u ovom momentu nađeš svoju ravnotežu u odnosu s tim čovjekom.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2017., 12:53   #4911
Quote:
pralinica kaže: Pogledaj post
Molim vas tumacenje ovog sna jako me muci. Sanjala sam sismisa bio je zapetljan u moju kosu . Jako sam ga se htjela rjesiti nesjecam se kako je dospio u moju kosu. Jako se zapetljao. Rekla sam mami da mi ga iscupa sto prije kako god zna. Ona ga je krenula izvaditi iz kose a u meduvremenu je skuzila da mi je napravio dvije duboke ogrebotine u glavi kao sa pandama ...ja kazem pusti sad to samo ga izvadi molim te. Ona ga je upjela izvaditi kad sam ga pogledala bio je to sivi sismis sa crvenim ocima ....
šišmiši simboliziraju nešto neugodno ili negativno što postoji u tami, preneseno - u čovjekovoj podsvijesti. one su ti zapele u kosi, odnosno u mislima, sustavu uvjerenja, i otuda te ranjavaju, stvaraju ogrebotine na emocionalnom području. šišmiš ima crvene oči i tu se radi o podsvjesnom negativnom pogledu na situaciju ili ljude koji može uzrokovati dosta ljutnje ili druge osjećaje. dakle, same ideje, koje zbilja trebaš promotriti, a ne stvarne situacije, uzrokom su ovih ovih ogrebotina. s obzirom da je u snu i tvoja mama moguće je da si ih nesvjesno preuzela od nje kao i njezin pogled na svijet.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2017., 13:03   #4912
Quote:
Truman kaže: Pogledaj post
san:
radim test inteligencije kakav se daje na regrutaciji za vojsku. Žena koja pregleda mi kaže da sam dobio 4 ( ispodprosečan rezultat ). Ja joj onda kažem da imam neke privatne probleme i ona mi podigne malo ocenu na "4 na 5". Ja je pitam kako je moguće da sam razbijao testove sposobnosti kad sam tražio posao po firmama, a ona mi odgovori da je to drugo, da se ti testovi mogu navežbati preko neta isl.

Zanima me na šta se ovaj san odnosi. Gde sam slab? Ništa mi ne pada na um...
u stvari nisi slab. svi imamo područja na kojima smo više ili manje uspješni, ali to je relativna ili naučena uvjetovanost.

ako u snovima često evaluiraš vlastite sposobnosti, te snove ne treba uzimati doslovno. sama činjenica da se procjenjuješ govori da to dolazi iz dijela ličnosti koji smatra da je to tako jer gotovo sve u društvu funkcionira na taj način. to je također uvjetovani pogled. u stvarnosti, čovjek sam sebe kvalificira za nešto tako da to odabere u skladu sa vlastitim dubokim sklonostima. snovi o ispitima i evaluiranju govore o tome da predaješ ocjenu vlastite vrijednosti nečemu izvan sebe, a te ocjene skoro u pravilu završe negativno ili ispod realne vrijednosti.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2017., 13:43   #4913
hvala landon, sad mi je lakše. Imam utisak da sam u poslovnom smislu podcenjen od okruženja.
Old 19.01.2017., 13:59   #4914
Quote:
fifi29 kaže: Pogledaj post
Poštovanje i pozdrav,zanima me zašto sanjam mrtve ljude bez lica,znači sve osim lica,nočaš sam sanjala svoju kuču u kojoj sam odrasla ,bio je kao dan prije svisvetih i ja,mama i moj pokojni otac smo palili na terasi svječe za naše najdraže,otac mi je umro prije 14 godina i događalo mi se par puta da ga sanjam bez lica,i dva puta mi se desilo da sanjam bebu tek rođenu isto bez lica-beba mi je umrla prije osam god,a to mi se dogodilo prije rođenja drugog djeteta
mislim da ovi snovi govore o gubitku identiteta, odnosno potrebi za dubljim razumijevanjem tih ljudi i njihovih uloga u tvom životu. ako npr. osjećaš tugu ili ljutnju zbog njihove smrti, tu je onda potrebno dublje pogledati u prirodu takvih odnosa, stvarni identitet tih ljudi, pa i svoj vlastiti, kako bi se oslobodila konfuzije misli i emocija koje one izazivaju. oni su u tvoj život došli i otišli po vlastitom programu, a svi zaključci o njima ili sebi i svom odnosu s njima ne moraju biti točni i na mjestu - to je garantirano. pogotovo su nepotrebne misli koje stvaraju tugu ili osjećaj krivnje.

redefiniraj svoj odnos prema njima na najbolji mogući način, koji će u tebi stvoriti osjećaj olakšanja, i on će biti točan! uostalom, niko i ništa ne "umire" stvarno. riječ je o privremenoj promjeni razine postojanja.

Zadnje uređivanje landon : 19.01.2017. at 14:16.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2017., 14:53   #4915
Quote:
buba u uhu:p kaže: Pogledaj post
Noćašnji san me je užasno uznemirio i bila bih zahvala ako bi neko rekao svoje viđenje.

Sanjam sasvim realnu sliku sebe u tom trenutku kako spavam, noć je. Odjednom budi me zvono fiksnog telefona u pola noći, iskačem iz kreveta kao oparena i kroz glavu mi prolazi "ok, čim neko zove u gluvo doba mora da su neke loše vesti". Pogledam na display (da vidim ko zove) na njemu piše 10 (nešto nešto) razloga... Javljam se, sa druge strane je moja pokojna baka(za koju sam izuzetno vezana bila i dalje sam) i govori (kao da se ne poznajemo) : imamo još 10 mesta na našem kursu, da li ste vi i vaša porodica možda zainteresovani?
Sve je to bilo toliko jezivo i realno da sam se odmah probudila.

U RL zaista želim da upišem neki kurs iz sfere IT, ali moja porodica sa tim nema veze. Ne sviđa mi sanjanje pokojnika, šta bi to uopšte moglu da znači, kao i broj 10?

Hvala unapred
čini se kao da ona pokušava uspostaviti kontakt s tobom. ipak, ovaj neosobni pristup izaziva strah. IT tečaj opet se odnosi na komunikaciju, u ovom slučaju sa nepoznatim. kao da ono govori kroz tvoju baku. mi ljudi također imamo vezu sa tim nepoznatim, puno većim od poznate osobnosti.

normalno da si uplašena, ali niti ne uzimaj ovo ozbiljno. ništa se neće dogoditi dok za to nisi spremna, a čak ni to vrijeme ne možemo sa sigurnošću znati. iako je san upečatljiv ne vjerujem da se imaš razloga brinuti. uzmi ga kao nešto zanimljivo ili neobično.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2017., 20:04   #4916
^

London, hvala

Mislila sam da ima neko loše značenje pošto u sanovnicima obično nailazim na negativna tumačenja kada se sanjaju mrtvaci, takođe sam pomislila da broj 10 ima neko značenje. Još jednom, hvala
buba u uhu:p is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2017., 12:22   #4917
Quote:
buba u uhu:p kaže: Pogledaj post
^

London, hvala

Mislila sam da ima neko loše značenje pošto u sanovnicima obično nailazim na negativna tumačenja kada se sanjaju mrtvaci, takođe sam pomislila da broj 10 ima neko značenje. Još jednom, hvala
Baka je u snu ziva pa se tu ne radi o mrtvacu (smijesna rijec ako je ponovis vise puta &#128515. Broj 10 oznacava kompletiranje i cjelovitost i ponovni pocetak na visoj razini i vrlo je simbolican ali ga nije jednostavno tumaciti u kontekstu tvog sna jer ti moras odgovoriti na postavljeno pitanje. Zbog sklonosti da vidimo stvari negativno lako se je uplasiti, pa ipak u tvom snu ima neceg sto moze u buducnosti podrazumijavati tvoju vecu ukljucenost u nesto. Toliko zasad mogu reci.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2017., 18:14   #4918
Quote:
landon kaže: Pogledaj post
šišmiši simboliziraju nešto neugodno ili negativno što postoji u tami, preneseno - u čovjekovoj podsvijesti. one su ti zapele u kosi, odnosno u mislima, sustavu uvjerenja, i otuda te ranjavaju, stvaraju ogrebotine na emocionalnom području. šišmiš ima crvene oči i tu se radi o podsvjesnom negativnom pogledu na situaciju ili ljude koji može uzrokovati dosta ljutnje ili druge osjećaje. dakle, same ideje, koje zbilja trebaš promotriti, a ne stvarne situacije, uzrokom su ovih ovih ogrebotina. s obzirom da je u snu i tvoja mama moguće je da si ih nesvjesno preuzela od nje kao i njezin pogled na svijet.
Landone puno ti hvala na tumacenju! Ako imas volje eevo jos jedan san od sinoc... inace...prekinula sam sa deckom prije par dana pa si mislim mozda ovaj sismis ima nekakve veze sa njim jer me veza jako jako gusila... ugl sinoc sanam: taj bivsi je kod mene u stanu ...neznam kako ni zasto ali kao neebi bas smio biti tu zbog mojih staraca da nas ne vide. Lezimo u krevetu. Odjednom on me strastveno poljubio dva puta malo nize od vrata. Ja mu kazem da prestane da ce nas vidjeti tata ...kao u nekom smislu da ne vidi da smo skupa ... u tom trenu kad me ljubio prosao je tata kroz hodnik i to vidio i ljutio promrmljao nesto u smislu "pa ovo nije normalno" nakon toga ja sam bivseg napala kako sam mu rekla da to ne radi nesto tipa " eto vidis sad" on je bio umiljat i pokusao me smiriti...nakon toga ne sjecam se kako ali on mi je dao nekakv zlatni nakit koji drzim u ruci puno tankih zlatnih lanaca drzala sam u jednoj ruci i prouucavala ih pola ljuta na njega pola sretna zbog poklona ...
pralinica is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2017., 18:25   #4919
H.B.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2017., 18:46   #4920
sanjala sam neki dan vjevericu. primijetila sam kako skakuće u sobi u kojoj sam spavala u snu, bila je zora i digla sam se kako bih otvorila ulazna vrata kuće, kako bi ona kroz njih odskakutala van, što je i učinila. inače, soba i kuća u snu su one iz mojeg djetinjstva.

što bi to značilo?
hvala.
wild rider7 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:44.