Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.03.2017., 14:31   #5001
Quote:
sahara kaže: Pogledaj post
landon

Opet san van moje domene..

Sjedim na klupi u nekakvom parku, u sumrak. Samnom moj nevidljivi pratitelj( osoba čiju prisutnost osjećam ali mi se ne pokazuje ili se ne sjećam ko je) .
Iza nekog zida koji je ispred mene izlazi moj sin. Tamo iza je šuma. On izlazi i na lancu vodi dvije pume ( pantere). Jedna je crna jedna smeđa. Smeđa pantera je mirna. Crna pantera je agresivna i želi nasrnut na mene. Pokazuje mi zube i kreće prema meni. Uzimam kištru od pive koja eto slučajno stoji na putu ( ) i branim se sa njom te odgurujem panteru dalje od sebe. Istovremeno svom sinu govorim di mu je pamet te divlje životinje stavit na lanac i dovest k nama. Trebaju na slobodu. Moj sin je cijelo vrijeme , rekli bi ,cool. Ustajem i dok me crna pantera još agresivno gleda i želi ogrebst prilazim i uspijem otkačit lanac da ju oslobodim. Drugu mirnu također. Obe osolobođene odlaze nazad u šumu.

sumrak u snu simbolizira susret sa noću ili podsvjesnim, a također i kraj jednog ciklusa. divlje zvijeri su na lancu, što znači da su kontrolirane i moraju na slobodu kao što si primijetila. to je moguće tvoja unutarnja potreba da kontroliraš stvari ili svoje vlastite osjećaje i instinkte. jedna pantera je mirna, kao da se pomirila sa sudbinom ali druga pokazuje agresivnost jer snažne unutarnje porive je nemoguće potpuno ukrotiti i znaju se čak okrenuti protiv čovjeka. neki ljudi se onda brane alkoholom, tj. kištrama piva. ali pošto si dalmatinka vjerojatno to radiš vinom šala.

zašto ih dovodi tvoj sin? po pravilu djeca iznose na vidjelo sve ono što njihovi roditelji ne izražavaju ili potiskuju. oni su neka vrsta ogledala. u snu si oslobodila pantere i takvu analogiju trebaš primijeniti na nekom području gdje se slično osjećaš.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2017., 15:24   #5002
Quote:
landon kaže: Pogledaj post
sumrak u snu simbolizira susret sa noću ili podsvjesnim, a također i kraj jednog ciklusa. divlje zvijeri su na lancu, što znači da su kontrolirane i moraju na slobodu kao što si primijetila. to je moguće tvoja unutarnja potreba da kontroliraš stvari ili svoje vlastite osjećaje i instinkte. jedna pantera je mirna, kao da se pomirila sa sudbinom ali druga pokazuje agresivnost jer snažne unutarnje porive je nemoguće potpuno ukrotiti i znaju se čak okrenuti protiv čovjeka. neki ljudi se onda brane alkoholom, tj. kištrama piva. ali pošto si dalmatinka vjerojatno to radiš vinom šala.

zašto ih dovodi tvoj sin? po pravilu djeca iznose na vidjelo sve ono što njihovi roditelji ne izražavaju ili potiskuju. oni su neka vrsta ogledala. u snu si oslobodila pantere i takvu analogiju trebaš primijeniti na nekom području gdje se slično osjećaš.
Vino je moja ljubav :klap: ! Al nisam pijanica . Na koji segment života misliš da se to odnosi? Ja sebe smatram snažnom i pomalo divljom.Ko te pantere. Imam i taj strah da me se sputa i ukroti. A opet sama sebi to radim i sputavam se od nekih poriva i osjećaja. To je ta dvojnost, jao eeee.. evo sama sebe izanalizirala hahha! Hvala , pomogao si mi da skontam. Obožavam snove
sahara is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2017., 15:36   #5003
Quote:
Vino je moja ljubav :klap: ! Al nisam pijanica . Na koji segment života misliš da se to odnosi? Ja sebe smatram snažnom i pomalo divljom.Ko te pantere. Imam i taj strah da me se sputa i ukroti. A opet sama sebi to radim i sputavam se od nekih poriva i osjećaja. To je ta dvojnost, jao eeee.. evo sama sebe izanalizirala hahha! Hvala , pomogao si mi da skontam. Obožavam snove
san ne navodi detaljno o kojem je segmentu riječ, ali to nije ni potrebno. to je nešto općenito što utječe na sve ostalo. treba biti neko vrijeme sam sa sobom i postaviti pitanje a odgovor se sam pojavi, može biti pitanje minuta ili dana. još jedno pitanje koje si treba postaviti je - kad sam se prvi put tako osjetila i u čijem prisustvu. odgovori znaju biti nepogrešivi i manifestiraju se prvo kao osjećaj u tijelu.

nisam mislio reći da si pijanica, već da alkohol (boce) u snu predstavljaju način na koji sebi skrećemo pozornost sa nečeg što ne želimo vidjeti.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2017., 17:18   #5004
Quote:
san ne navodi detaljno o kojem je segmentu riječ, ali to nije ni potrebno. to je nešto općenito što utječe na sve ostalo. treba biti neko vrijeme sam sa sobom i postaviti pitanje a odgovor se sam pojavi, može biti pitanje minuta ili dana. još jedno pitanje koje si treba postaviti je - kad sam se prvi put tako osjetila i u čijem prisustvu. odgovori znaju biti nepogrešivi i manifestiraju se prvo kao osjećaj u tijelu.

nisam mislio reći da si pijanica, već da alkohol (boce) u snu predstavljaju način na koji sebi skrećemo pozornost sa nečeg što ne želimo vidjeti.
landon sad moram ići meditirat o tome

Spoznati sebe je najteže. Meni snovi samo pokazuju gdje se trenutno nalazim i kako se osjećam zapravo i kad sama sebi ne želim priznat. Mislim tako i svima. I onda kad nakon sna dođe onaj 'AHAA' momenat shvatiš.

Zapravo sam te i tila pitat.. kad meditiram svakodnevno ne sjećam se snova. Ili uopće ne sanjam valjda? Što misliš da li ona utječe na njih? A inače sam serijski sanjač. Meditacijom postižem ono stanje bez misli , ne često i ne dugo ali trudim se da bude duže.
P.s ovo j biće za neku drugu temu u alternativi - ups
sahara is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2017., 18:04   #5005
Quote:
landon sad moram ići meditirat o tome

Spoznati sebe je najteže. Meni snovi samo pokazuju gdje se trenutno nalazim i kako se osjećam zapravo i kad sama sebi ne želim priznat. Mislim tako i svima. I onda kad nakon sna dođe onaj 'AHAA' momenat shvatiš.

Zapravo sam te i tila pitat.. kad meditiram svakodnevno ne sjećam se snova. Ili uopće ne sanjam valjda? Što misliš da li ona utječe na njih? A inače sam serijski sanjač. Meditacijom postižem ono stanje bez misli , ne često i ne dugo ali trudim se da bude duže.
P.s ovo j biće za neku drugu temu u alternativi - ups
ne meditiram baš često, ali bilo je svakakvih stanja. u meditaciji se stanje duha profinjuje. u stanju duboke relaksacije uma nakon meditacije neke stvari ne mogu ili ne žele isplivati. možda tijelo tad koristi priliku za obnovu.

snovi sa druge strane su veza sa podsvjesnim umom. Ako želiš loviti poruke u snovima onda koristi izrečenu namjeru prije sna, ili nemoj meditirati prije spavanja. ja npr. najbolje lovim "poruke" podsvjesnog koristeći olovku i papir i postavljajući pitanja. znao sam na taj način otići jako duboko ili daleko u prošlost.

inače sam iznenađen kako si napredovala na ovom području, više ti tumač i ne treba
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 09:05   #5006
Pozdrav svima!

Inače sam nova ovdje, ali bih zaista voljela ukoliko bi mi netko mogao pomoći barem malo rastumačiti snove. Nažalost, nemam para za psihijatra da mi pojasni koliko sam bolesna i uputi me u neku duševnu instituciju :/
Inače, trenutno proživljavam jedan od najgorih mjeseci u svom životu što se privatnog dijela tiče (tek toliko da se zna).

Ono što sam sanjala jest da sam na prstu imala jedan madež koji sam slučajno otkinula.
Iz tog madeža je nekontrolirano počela teći krv - ne u potocima, već kapajući, ali ju nikako nisam mogla zaustaviti (kraj mene je bila još neka osoba koja je bila nedefinirana, znam sam da je stajala pokraj mene i pomagala mi zaustaviti krvarenje sa maramicom).
Nakon nekog trenutka ta krv je i dalje tekla istim intenzitetom, ali je počela mijenjati boje - prvo je bila onako sivkasta, kao gnoj (bljak), onda žuta, pa zelena, pa plava...i ostalih boja se ne sjećam jer sam se probudila. Znam samo da se nije vratila na normalnu crvenu boju.

Gledala sam malo po netu, ali nigdje nisam našla nekakvo detaljnije pojašnjenje. Sve nešto općenito.
Ako netko ima ikakvu ideju što bi to moglo značiti, unaprijed mu se zahvaljujem!
alice_in_chains is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 18:51   #5007
Quote:
alice_in_chains kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima!

Inače sam nova ovdje, ali bih zaista voljela ukoliko bi mi netko mogao pomoći barem malo rastumačiti snove. Nažalost, nemam para za psihijatra da mi pojasni koliko sam bolesna i uputi me u neku duševnu instituciju :/
Inače, trenutno proživljavam jedan od najgorih mjeseci u svom životu što se privatnog dijela tiče (tek toliko da se zna).

Ono što sam sanjala jest da sam na prstu imala jedan madež koji sam slučajno otkinula.
Iz tog madeža je nekontrolirano počela teći krv - ne u potocima, već kapajući, ali ju nikako nisam mogla zaustaviti (kraj mene je bila još neka osoba koja je bila nedefinirana, znam sam da je stajala pokraj mene i pomagala mi zaustaviti krvarenje sa maramicom).
Nakon nekog trenutka ta krv je i dalje tekla istim intenzitetom, ali je počela mijenjati boje - prvo je bila onako sivkasta, kao gnoj (bljak), onda žuta, pa zelena, pa plava...i ostalih boja se ne sjećam jer sam se probudila. Znam samo da se nije vratila na normalnu crvenu boju.

Gledala sam malo po netu, ali nigdje nisam našla nekakvo detaljnije pojašnjenje. Sve nešto općenito.
Ako netko ima ikakvu ideju što bi to moglo značiti, unaprijed mu se zahvaljujem!
madež simbolizira gubitak samopouzdanja. prstima prije svega osjećamo stvari, nije u pitanju samo dodir. čini se da si izgubila povjerenju u vlastite osjećaje ili prosudbe. krv predstavlja unutarnju snagu, kretanje energije. moguće da si trebaš dopustiti taj izraz, kretanje, možda i kroz emocije, ili nekome izreći vlastite probleme. ispočetka se može učiniti odvratno ili nedolično tako nešto učiniti ali poslije se energija (krv) počinje mijenjati u ugodnije i mirnije boje što simbolizira olakšanje.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 19:06   #5008
Quote:
madež simbolizira gubitak samopouzdanja. prstima prije svega osjećamo stvari, nije u pitanju samo dodir. čini se da si izgubila povjerenju u vlastite osjećaje ili prosudbe. krv predstavlja unutarnju snagu, kretanje energije. moguće da si trebaš dopustiti taj izraz, kretanje, možda i kroz emocije, ili nekome izreći vlastite probleme. ispočetka se može učiniti odvratno ili nedolično tako nešto učiniti ali poslije se energija (krv) počinje mijenjati u ugodnije i mirnije boje što simbolizira olakšanje.

Hvala ti...već sam mislila da gubim razum...ovo mi ima smisla. Sanjala sam i da me u snu netko bacaka po zidovima i da mi se krevet miče. Udovi su mi nepomični. Osjećam sve što mi se događa ali na mogu utjecati na aktivnost koja se odvija. Krevet se miče, mene netko diže iz kreveta i bacaka amo tamo dok se ne probudim. Užasan san. I stalno čujem šaputanja sok pokušavam zaspati. Pripisala bih ti svojoj nesanici koja traje već nekih mjesec dana.
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 19:11   #5009
Unhappy

i sanjala sam još kako hodam cestom i mrtve duše, imamu nekakav sekeleton oblik, izviru iz zemlje i ganjaju me dok se ne sklonim u svoj dom. Dok pokušavam zaspati u snu, osjećam njihovu prisutnost i budim se u snu. Osjećam kako idu po stepenicama ali ne čujem korake. Ja se budim, silazim niz stepenice, osjećam nešto iza stakla gdje mi starce spavaju. razmaknem zastore i viddim lubanju kako me prati u stopu. Kako se ja mičem, tako i ona po staklu.
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 19:13   #5010
Quote:
i sanjala sam još kako hodam cestom i mrtve duše, imamu nekakav sekeleton oblik, izviru iz zemlje i ganjaju me dok se ne sklonim u svoj dom. Dok pokušavam zaspati u snu, osjećam njihovu prisutnost i budim se u snu. Osjećam kako idu po stepenicama ali ne čujem korake. Ja se budim, silazim niz stepenice, osjećam nešto iza stakla gdje mi starce spavaju. razmaknem zastore i viddim lubanju kako me prati u stopu. Kako se ja mičem, tako i ona po staklu.

Pokušavam vrištati ali ne ide...od malena me ta neka crna sjena prati. Ne mogu je se riješiti. Sjedi na kraju mog kreveta. Osjećam njenu težinu, ali svaki put kad želim reagirati, ja sam paralizirana
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 19:14   #5011
Quote:
Pokušavam vrištati ali ne ide...od malena me ta neka crna sjena prati. Ne mogu je se riješiti. Sjedi na kraju mog kreveta. Osjećam njenu težinu, ali svaki put kad želim reagirati, ja sam paralizirana

e da, te prikaze su crne. izlaze iz zemlje i imaju kostur umjesto glave. Nemaju noge, nego lebde po zraku.
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 19:18   #5012
Quote:
e da, te prikaze su crne. izlaze iz zemlje i imaju kostur umjesto glave. Nemaju noge, nego lebde po zraku.

Ne mogu živjeti s tim u snovima...svaki san mi je takav....strah me zaspati, strah me se i malo odmoriti jer svaki put sanjam te prikaze kako izviru iz zemlje i tjeraju me. Nemirna sam, čujem zvukove svakoja...već mislim da ludim!
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 20:18   #5013
Quote:
Ne mogu živjeti s tim u snovima...svaki san mi je takav....strah me zaspati, strah me se i malo odmoriti jer svaki put sanjam te prikaze kako izviru iz zemlje i tjeraju me. Nemirna sam, čujem zvukove svakoja...već mislim da ludim!
ovo mi ipak djeluje malo ozbiljnije nego što su obične noćne more. postoje entiteti koji se mogu zakačiti za čovjekovo energetsko polje iz raznih razloga. ne mogu sigurno reći da je to ovdje slučaj ali mislim da bi trebala imati neku vrstu psihološke ili energetske zaštite. jedna od njih su orgoniti ali treba ih nabaviti od nekog tko to doista dobro radi. drugi, staromodniji način je molitva bogu, svecima ili nečemu u što imaš povjerenja, pogotovo prije spavanja.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2017., 14:57   #5014
Stojim u prirodi i proljetno je doba. Sve cvjeta i behara, a sunce me ugodno grije.
U mojoj neposrednoj blizini stoji mlado stablo koje ima trup koji ide u vrh i prema vrhu je sve tanji. Ono je skoro sasvim suho, nema granja niti cvjeta. Međutim vidim grlicu kako leprša oko stabla pokušavajući se za njega uhvatiti, ali ne uspjeva joj jer ja žurno prilazim i tresem stablo samo da se ne primi za njega. Govorim joj "nemoj!".
Ona se paralelno sa mnom odmicala od stabla i iz nje je dopro glas "ja sam, grlica" iako nije otvorila kljun. Taj ton kao da je doprirao prema meni poput nevidljive zrake, ali je prodrao moju unutrašnjost i ostjetila sam nešto jako dobro i toplo unutar sebe. Pritom sam joj pružila lijevu ruku i rekla neka stane na nju, što je i učinila. Gledale smo se neprekidno i primala sam njene signale kojima iskazuje poteškoću popraćenu privrženošću.
Old 11.03.2017., 21:16   #5015
Sanjam neke novcice kako vise sa drveca i ja ih sakupljam. Ima ih mnogo,cak i na travi ispod drveca.Tu je i neka cura,ne poznam je.Na trenutak ugledam neku kucu,zutih zidova,izgleda napusteno,ali mi privuce paznju da odem tamo da je pogledam.Krenem tamo i zovem ovu curu da ide sa mnom.Kako sve vise prilazimo kuci ona izgleda kao rusevina ,ali primjecujem da tu ispred sjede ljudi kao neki kafic,atmosfera je bas super,vidim i konobaricu kako sluzi,uglavnom opusteno je. Na sebi imam neku dugu suknju i ova cura mi je podize i veze je oko mene onako da izgleda kao da nosim minic.Ja se gledam u nekom ogledalu i vidim da imam predobre noge,i kontam da bi trebala cesce da nosim kratko. Na putu nalazim neko sjajilo za usne i mazemo se nas dve.U jednom trenutku,ulazimo zajedno u neku prostoriju u toj kuci.Ispred nas su neke drvene stepenice.Penjemo se gore na vrh ,i ja znaci gledam dole i vidim bika kao onaj sa koride i matador pored njega.Ona se strasno uplasi i ja joj govorim da se ne boji jer sanjamo.Ona bjezi.Ja ostajem. E sad ne znam da li je bitan ostatak toga sna jer ja sam shvatila da sanjam.Uglavnom nisam htjela da idem za ovom curom,izasla sam vani jer sam htjela da vidim sta ima iza kuce.Vidim ogromna livada,a ispred mene je borova suma.Iza velikih borova ugledam planine i nebo jako plave boje.Ta je boja bila toliko jaka i svjetla u isto vreme.Ako znate kako izgleda kraljevsko plava ,e bas takva boja. Bila sam odusevljena.Ali paznju mi je privukla velika crna tacka koja se kretala u sumi izmedju drveca.Kad sam malo bolje pogledala ta crna tacka se pretvorila u bika i matadora iz one kuce.Oni su imali svoj oblik ali su izgledali kao potpuno crne figure..
Old 12.03.2017., 09:03   #5016
Pozdrav,
Sanjala sam da vozim auto po nekoj livadi, jurim punom brzinom, kočim ali se ne može zaustaviti jer kočinice ne rade.
Zatim opet sanjam neki zeleni auto, isprobavam ga i razmišljam kako imam svoj novi auto i ne isplati mi se uzimati ovaj a i ne znam u kakvom je stanju jer je polovni.

Hvala na odgovoru.
hibiscus is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2017., 16:17   #5017
San broj 1.

- Hodam gradom sa sestrom i želimo obje sladoled i prolazimo kraj slastičarnice i vidimo da se skroz zatvorila i da to mjesto više ne postoji. Prolazimo malo dalje od toga i tamo je otvorena skroz nova slastičarnica i ulazimo i biramo si sladoled iako je izbor bio siromašan (oko tri ili četiri vrste ) . Biram neki od šumskog voća i počinjem voditi razgovor sa dvjema djevojkama koje su tamo radile. Mislim da smo razgovarale o nekom poslu,o nekoj poslovnoj situaciji jer sam htjela doći do nekih informacija (ali nije se radilo o radu u slastičarnici )

Druga scena istog sna da smo sestra i ja u dvorištu naše kuće i dalje sa sladoledom u ruci i stojim na rolama/koturaljkama (koje u stvarnosti nikad nisam nosila niti se rolala,jer imam strah) i u tom trenu mi dolazi pismo koje kad sam otvorila,nalazilo se poslovno pismo točnije odbijenica za posao. Bila sam duboko razočarana zbog te situacije.

Pitanje,koliko veze takve situacije u snu imaju sa stvarnošću? Što mi taj san ukazuje? Očekujem ovih dana poziv pa ne znam da li je to moj neki strah od odbijenice. Inače taj posao jako želim.

San 2.

- Sanjala sam ga prije više od mjesec dana ali nisam htjela pisati o tome,međutim ponovio se sličan san pa me zanima što predstavlja.

Nalazim se u sobi bivšeg dečka i sama sam u njoj. Zapravo sam se ušuljala u sobu. Počinjem otvarati ladice od nekakvog radnog stola i tražim i kopam među nekakvim papirima a uz to sam i jako nervozna. Pokušavam otkriti i naći sve ono što je skrivao od mene. Pronalazim nekakve fotografije i pisma i tu čujem da netko dolazi. On ulazi sa svojom novom djevojkom a on se krene derati na mene i govori mi da izvolim otići iz njegova života i da neće dati da uništim njegovu vezu s njom te mi je rekao da je ona puno bolja od mene.

U snu kao da izlazim iz jedne realnosti u drugu jer sam se nakon te ''scene''našla sa njegovom curom na ulici kako zajedno hodamo i pričamo i spoznajemo kroz kakve laži obje prolazimo. Tu njoj zazvoni mobitel i ona se javi a ja čujem kako on njoj govori:'' Dođi vamo,napokon sam je se riješio''.

Scena nakon te vidim sebe kako ležim na podu njegove sobe,mrtva. U snu me je ubio.

Kako da protumačim ovaj glupi san?
Lost-soul is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2017., 08:06   #5018
Sjedim na trijemu velike bijele kuće koja se nalazi na samoj međici guste šume i predivnog zelenog proplanka.

Čitam knjigu, mirna, razmišljam kako sam sretna što sam tu gdje jesam, kako je sve lijepo...ptičice cvrkuću, miriše trava i proljeće, kupam se u suncu.

Najednom sjetim se nečeg i uđem u kuću.
U kući nešto radim par minuta i najednom shvaćam kako je oko mene nekako tamnije negoli je bilo. Iznenadjena tim, pogledavam kroz otvorena vrata van. Shvaćam kako se vani najednom smračilo, ne skroz, ali onako...sumrak je. Ne mogu vjerovati kako se to moglo desiti tako brzo, ta samo sam ušla u kuću!

Dobijam blagi osjećaj nelagode. Jezivi predosjećaj da nešto nije u redu.

Sjetim se da sam tu trebala biti s nekom prijateljicom, i nazivam je na mobitel. Veli mi da je zapela autom negdje i da je pričekam. Da su susjedi divni i da će mi oni praviti društvo dok ona ne dođe.
Pogled mi opet bježi k ogromnom stražnjem prozoru koji je još širom otvoren i gleda direktno na gustu šumu. Prilazim brzo prozoru da ga zatvorim i osjećam strah. Ipak pogledom najprije prelazim po tamnim obrisima početka šume i tamo skužim kako me promatraju dvije vještice (ne klasične, crne već šarene) i hihoću. Kao da u podsvjesti znam da čekaju da zapadne najcrnji mrak. U toj šumi čujem razna krckanja, šuškanja...cijela kao da diše i živi prepuna čudnih i ne-dobrohotnih stvorenja koja se zlokobno smješkaju.

Najednom vidim kako dvorištem prilazi niska djevojka(gotovo patuljčica) obučena u klaunovo bijelo odijelo s crno crvenim pufnastim gumbima. Smješi se, a kako prilazeći naiđe na neki grm cvijeća tako ga pobere šačicom i stavi cvjetove u usta te ih pojede
Otvaram vrata i ona mi veli da živi pored i da je došla vidjeti jel sve u redu. Usta su joj zelena od tog bilja koje je jela netom prije. A ja sam se skamenila od straha. Znam (osjećam) da sam u nekoj čudnoj priči koja nije stvarnost i kako se moj bajkoviti dan pretvorio u noćnu moru.

Budim se...Shvaćam da je doslovno minut prije nego mi alarm treba zazvoniti da idem na posao.

Zna netko što bi takvo nešto moglo značiti?
Old 13.03.2017., 19:56   #5019
Vrlo kratak san. Vidim spil karata ali naopako okrenut. Na stranu se mice karta po karta i tako jedno 3-4. Naredna karta je bila na celo okrenuta i na njoj u sredini puni mjesec, a gore lijevo broj dva i znak karo (poprijeko okrenut kvadratic), a isto tako i dolje u desnom kutu.
Kada se pokazala ta karta, spil je stao i san zavrsava.

Interesantno je da sam se tad vozila u autobusu i kada sam se probudila, vani je bio pun mjesec.
Old 15.03.2017., 12:21   #5020
[QUOTE=[B]landon[/B];62864109]ne meditiram baš često, ali bilo je svakakvih stanja. u meditaciji se stanje duha profinjuje. u stanju duboke relaksacije uma nakon meditacije neke stvari ne mogu ili ne žele isplivati. možda tijelo tad koristi priliku za obnovu.

snovi sa druge strane su veza sa podsvjesnim umom. Ako želiš loviti poruke u snovima onda koristi izrečenu namjeru prije sna, ili nemoj meditirati prije spavanja. ja npr. najbolje lovim "poruke" podsvjesnog koristeći olovku i papir i postavljajući pitanja. znao sam na taj način otići jako duboko ili daleko u prošlost.

inače sam iznenađen kako si napredovala na ovom području, više ti tumač i ne treba [/QUOTE]

eh moj landon nemogu ja bez tebe . a znam da si se ponadao...hahahha

sinoć sanjam da gledam razno razne lustere. Viseće svijetiljke ili visilica nazovi kako hoćeš. tooooolikoo puno tih lustera predivnih velikih, uskih širokih, kristalnih , običnih pa čak i krpenih. Svi svjetle finim zagasitim svjetlom. Toliko izbora i sve ih gledam divim se diram.. Al ja već znam kakav želim za svoju kuću ( jer ju gradim u stvarnosti, al nisam jučer mislila o lusterima) . I naiđem na taj koji želim i sva sam sretan jer sam našla ono šta sam zacrtala. Iako mi se sviđaju i drugi odlučna sam da uzmem kuglasti metalno zaltni luster kakav želim i u stvarnosti. Kroz taj dućan me voda jedna poznanica koja mi kaže da je to od njenih roditelja. A to je negdje u nekoj garaži podzemnoj, i okolo ima još puno dugih širokih i bijelih prostorija koje su neiskorištene, zjape prazne.

nu da čujem

Zadnje uređivanje sahara : 15.03.2017. at 12:23. Reason: boldanje slova
sahara is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:47.