Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.06.2021., 09:33   #5961
Hvala ti punooo. Ja jesam spremna za novi posao, samo se nadam bice uskoro radiim na tome.

Sanjala sam jos jedan san:
Sanjala sam da sam trudna, odnosno mislim da sam trudna ( a znam da nisam jer sam dobila ciklus) , i sve razmisljam jesam li ili nisam..sta bi to moglo znaciit?
A prije toga sanjam kao hodam sa ocem pored mora, a talasi ogromni,mislim cak da je dan skvasio oca, ali on je nastavio lagamo, ja sam.zastala da se javim nekom ,ali ne znam kome.
Old 01.06.2021., 19:52   #5962
Quote:
Allana kaže: Pogledaj post
taj ormar i obuća su te podsjetili na neke tvoje želje ili uspomene iz stvarnosti,

a za kolegicu, ti i ona u stvarnom životu možete učiti jedna od druge ,a možete i postati prijateljice

u snu si trebala pomoć i dobila si je, u stvarnosti bi prihvatila nečiju pomoć ako bi trebalo, a ovo drugo ,ti imaš svoj život ili ćeš imati uskoro s nekim drugim i lijepo je da si spremna i prihvaćaš i gradiš ljubav i bliskost u stvarnosti
Hvala draga
*Queen* is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 20:04   #5963
Quote:
LLSkylights kaže: Pogledaj post
Normalno. Sa srodnom dušom imaš visoku usklađenost svijesti i funkcioniraš na višoj razini. Visoka razina svijesti i visoka energija koja ide uz to puno su viša razina od našeg uobičajenog života. To ne možeš zanemariti. Krajnje je privlačno.
U nekoj drugoj stvarnosti ste bili povezani ili ste i sada povezani, i san te na to podsjeća, i vjerojatno priprema na neka zbivanja u ovom životu.
Iz moje perspektive visoka je vjerojatnost da ćete se sresti u ovom životu kada tvoja svijest bude spremna, no ja ne poznajem svu raskoš tvog životnog puta i kako si ga isplanirala.
Ajme predivno si ovo napisala. Hvala ti od srca.
Osjecam da imam neko ajmo reci sesto culo, mogu osjetiti kako se neka druga osoba osjeca, ponekad razmisljam o cemu ta druga osoba razmislja, kazem na glas i uglavnom se smijem s tim nekim kako pogodim.

Iskreno, ta osoba koju sam sanjala je sasvim slučajno usao u moj život, njegova mama je kupila njemu dar za rodendan (usluga od mene). Vidjela sam ga jednom u zivotu dajući mu rodendanski poklon od mame. I poslije toga ga nisam vidjela. Ali vidim na internetu da se zna kretati u blizini mene gdje zivim. I culi smo se povremeno. Nisam obracala pozornost na nasu komunikaciju do tog sna, sad kad razmislim vidim da je i on energetski na visokoj razini, jako svjesna, realna osoba. Ne znam kako moja svijest moze biti spremna da se sretnemo ali bilo bi ga lijepo upoznati dublje, makar prijateljski.
*Queen* is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2021., 11:55   #5964
Pozdrav,

Opet novi san... Uglavnom na javi ima jedna cura za koju znam da je fizički lijepa mom dečku i malo me to bocnulo kad sam čula... I sanjala ja prošlu noć prvi put nju u mom bivšem stanu (u kojem sam živjela s roditeljima kad ni nisam poznavala svog dečka) da je bila kod nas i trebala je igrom slučaja kod nas prespavati i krenula ona leći u moj krevet, baš si je moj krevet izabrala. Ja kažem ali tu sam ja spavala, posteljina ti nije čista, ona pomiriše moj jastuk i kaže ma ok je. Pogleda gore u strop i gore je sve bilo puno stare paučine koja je visila i meni je bilo neugodno naravno pa sam se krenula opravdavati... I tako otišla ona u dnevnu sobu gdje je sjedio moj dečko i krenuli su pričati. Ja krenula čistit paučinu i krevet i mislila joj užas samo mi je još to trebalo da baš ona gleda po mom stanu i nalazi mane...i naravno pogledavala sam ih cijelo vrijeme...

Jasno mi je da se radi o ljubomori, samo me zanima ova paučina što bi predstavljala... Ili je to sve uglavnom odraz mojeg osjećaja ugroženosti zbog te cure?
stand by me is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2021., 16:15   #5965
Quote:
stand by me kaže: Pogledaj post
na javi ima jedna cura za koju znam da je fizički lijepa mom dečku i malo me to bocnulo kad sam čula... I sanjala ja prošlu noć prvi put nju u mom bivšem stanu (u kojem sam živjela s roditeljima kad ni nisam poznavala svog dečka) da je bila kod nas i trebala je igrom slučaja kod nas prespavati i krenula ona leći u moj krevet, baš si je moj krevet izabrala. Ja kažem ali tu sam ja spavala, posteljina ti nije čista, ona pomiriše moj jastuk i kaže ma ok je. Pogleda gore u strop i gore je sve bilo puno stare paučine koja je visila i meni je bilo neugodno naravno pa sam se krenula opravdavati... I tako otišla ona u dnevnu sobu gdje je sjedio moj dečko i krenuli su pričati. Ja krenula čistit paučinu i krevet i mislila joj užas samo mi je još to trebalo da baš ona gleda po mom stanu i nalazi mane...i naravno pogledavala sam ih cijelo vrijeme...

Jasno mi je da se radi o ljubomori, samo me zanima ova paučina što bi predstavljala... Ili je to sve uglavnom odraz mojeg osjećaja ugroženosti zbog te cure?
Stara paučina su vjerojatno nakupljeni urezani nisko vibracijski događaji nakupljeni u ovom i puno prošlih života, za koje je sada došlo vrijeme da ih se otreseš i oslobodiš prostor za bolje vibracije kojima je sada vrijeme. U tom ti smislu cura radi velku uslugu.
Taj komplicirani ljubavni trokut iz moje perspektive nije previše važan, no ti imaš bolji uvid. U snu si odigrala jednu takvu simulaciju koja je imala smisla, a postoji potencijal da se u javi dogodi još koja. Ako misliš na to, stvorit ćeš ih. Možda su ti potrebne.
Bolja varijanta je da misliš na ono što želiš i tako daješ energiju stvaranja ugodnijih realnosti. Manje ugodne stvarnosti su pak bolja škola, pa si na neki način u svakoj situaciji na dobitku.
Quote:
saketis25 kaže: Pogledaj post
Sanjala sam da sam trudna, odnosno mislim da sam trudna ( a znam da nisam jer sam dobila ciklus) , i sve razmisljam jesam li ili nisam..sta bi to moglo znaciit?
A prije toga sanjam kao hodam sa ocem pored mora, a talasi ogromni,mislim cak da je dan skvasio oca, ali on je nastavio lagamo, ja sam.zastala da se javim nekom ,ali ne znam kome.
San o trudnoći mi izgleda kao isprobavanje takve situacije i kakve osjećaje donosi. Procesuiraš taj potencijal i on će ti složiti neke situacije u skladu s tvojim životnim putom, kakav god bio. Srce će te voditi u pravom smjeru.
Šetnja pored mora i velikih valova, i tvoje javljanje nekome mi nisu jasni. Svakako nešto specifično što ćeš na neki način sama procesuirati.
Izgleda da otac daje neki osjećaj postojanosti i sigurnosti, i to mi izgleda kako takva vrsta poruke za neku skoru situaciju. Tvoje javljanje nekom drugom uključuje drugu ili više drugih osoba, što općenito nije ništa neobično, ali u tvojoj specifičnoj situaciji je meni teško shvatiti. No snovi su normalno posao za svakog osobno, jer kroz proces njihove obrade napredujemo, što im je svrha. Taj proces moramo u dovoljnoj mjeri odraditi sami, da nam bude koristan.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2021., 18:12   #5966
Quote:
Stara paučina su vjerojatno nakupljeni urezani nisko vibracijski događaji nakupljeni u ovom i puno prošlih života, za koje je sada došlo vrijeme da ih se otreseš i oslobodiš prostor za bolje vibracije kojima je sada vrijeme. U tom ti smislu cura radi velku uslugu.
Taj komplicirani ljubavni trokut iz moje perspektive nije previše važan, no ti imaš bolji uvid. U snu si odigrala jednu takvu simulaciju koja je imala smisla, a postoji potencijal da se u javi dogodi još koja. Ako misliš na to, stvorit ćeš ih. Možda su ti potrebne.
Bolja varijanta je da misliš na ono što želiš i tako daješ energiju stvaranja ugodnijih realnosti. Manje ugodne stvarnosti su pak bolja škola, pa si na neki način u svakoj situaciji na dobitku.

San o trudnoći mi izgleda kao isprobavanje takve situacije i kakve osjećaje donosi. Procesuiraš taj potencijal i on će ti složiti neke situacije u skladu s tvojim životnim putom, kakav god bio. Srce će te voditi u pravom smjeru.
Šetnja pored mora i velikih valova, i tvoje javljanje nekome mi nisu jasni. Svakako nešto specifično što ćeš na neki način sama procesuirati.
Izgleda da otac daje neki osjećaj postojanosti i sigurnosti, i to mi izgleda kako takva vrsta poruke za neku skoru situaciju. Tvoje javljanje nekom drugom uključuje drugu ili više drugih osoba, što općenito nije ništa neobično, ali u tvojoj specifičnoj situaciji je meni teško shvatiti. No snovi su normalno posao za svakog osobno, jer kroz proces njihove obrade napredujemo, što im je svrha. Taj proces moramo u dovoljnoj mjeri odraditi sami, da nam bude koristan.
Kako mislis moja specificna situacija ?
A znas kako, dosta razmisljam kad cu promjeniti ovaj posao, nervoza me hvata, ganjam neku poslovnu priliku i sve se nadam bice. A strpljenja vise nemam, ovaj posao,ovo okruzenje mi je preko glave. Pa jeste, otac mi jeste vrsta sigurnosti, jer da njega nema,uz ovu mizernu platu koju primam, ne bih mogla ni rachune da platim, a tek hranu
A ja se sjekiram ,pa se ta sjekirancija odrazava i na snove.
Hvaala ti puno !
Old 04.06.2021., 10:01   #5967
Draga saketis, strpljenje je prvo što ti treba. Simbolika Sna o trudnoći podrazumijeva situaciju gdje ćeš trebati proširiti strpljenje jer trudnoća kao takva je i inače stanje gdje se testira strpljenje između ostalog.
Old 04.06.2021., 10:11   #5968
Quote:
Truman kaže: Pogledaj post
pre par noći jedan poprilično zanimljiv san:
Policija dolazi u posed poruke vanzemaljaca na nekoj traci. Veliki broj policajaca seda na stolice u jednoj prostoriji ispred televizora i pušta taj snimak. U tom trenutku nekoliko ljudi u crnom i sa oružjem upada u kuću pa kroz vrata prostorije sa policajcima i kreće da puca na njih s ciljem da ih onemoguće da vide snimak. Policajci čučnu iza stolica i uzvrate vatru.
Dan pre ovog sna sam gledao neke UFO snimke koje je izbacila američka mornarica.
Ako zanemarimo utjecaj pogledanih snimki, znaš li koja je bila tvoja pozicija u tom snu? Samo pasivan promatrač ili si imao želju djelovati? Ako si samo neutralno promatrao, to bi reflektiralo tvoju poziciju iz nekog stvarnog nedavnog događaja / sukoba gdje ti je odgovaralo biti izvan tog sukoba/svađe jer si tako u "ravnoteži", iako se od tebe možda očekivalo i mišljenje/djelovanje.
Old 04.06.2021., 12:54   #5969
Quote:
Allana kaže: Pogledaj post
Draga saketis, strpljenje je prvo što ti treba. Simbolika Sna o trudnoći podrazumijeva situaciju gdje ćeš trebati proširiti strpljenje jer trudnoća kao takva je i inače stanje gdje se testira strpljenje između ostalog.
Draga, hvala ti puno. Svjesna sam.ja da moram biti strpljiva. Evo ,radim na tome, trudim se. Samo se nadam makar do kraja juna da cu negdje drugo da pocnem da radim..Ovaj posao me bas bas zasitio
Hvala jos jedno..😊
Old 04.06.2021., 13:52   #5970
Quote:
Hvala na odgovoru. Pa definitivno bi trebala misliti o pozitivnijim situacijama jer sam se već x puta uvjerila da što mislim mi se nekako pojavi pred očima i umjesto da to okrenem na korisno ja razmišljam o glupostima do te mjere da znam samu sebe istresirati toliko da mi bude fizički loše. Uglavnom hvala. 🙂
stand by me is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2021., 20:16   #5971
Koliko ono o čemu razmišljam utječe na moje snove?
Odgovori s citatom
Old 05.06.2021., 12:02   #5972
Quote:
MaximalGuardian kaže: Pogledaj post
Koliko ono o čemu razmišljam utječe na moje snove?
Tvoja je podsvijest i viša svijest puno šira i sposobnija, i razmatra mnogo više situacija od onog što si sposoban misliti na javi.
Ono što misliš na javi utječe na dio situacija u kojima sudjeluješ u drugim stvarnostima koje su povezane s tom temom, no ti u drugim stvarnostima odrađuješ mnogo više situacija i tema od toga. Tvoja viša svijest je puno šira od toga.
No ako na primjer želiš poboljšati svoje reakcije u odnosu na ono što si primijetio u snovima, možeš zamisliti takvu namjeru, i u nekim takvim simulacijama stvarnosti ćeš isprobati takve varijante. Sve to služi tvom razvoju, pa i ono što misliš možeš u tom smjeru upotrijebiti.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2021., 08:42   #5973
Exclamation .

Zdravoo . Sanjala sam ds sam sa drugaricom koja je sa Cetinja tamo na piće i da mislim kako cu se vratiti kuci, za Podgoricu. Ali onda mi ona kaze da cu kod nje da prespavam. U medjuvremenu mi stigne poruka od bivseg koji je inace sa Cetinja i oovo mi pise u porucije si sanjice ,sto radis, jesam li na Cetinje dosla. E sad, on meni nikad nikad nije ovako tepao da se izrazim
Sta znaci ovaj san? Hvaala ☺
Old 11.06.2021., 10:38   #5974
S vremena na vrijeme (svakih par godina) znam sanjati pokojnu baku s očeve strane. San je uvijek malo drukčiji, ali sličan. Prvi puta kad sam ju sanjao me je zvala kod nas u dvorište (dijelili smo dvorište s bakom i djedom) gdje me je puno puta čuvala i uvijek joj bude drago da mi skuha ručak i pobrine se za mene kao nekada. Više me tretira s brigom i kao da sam još uvijek dijete. Znao sam joj nekada prigovarati radi toga kad sam porastao i dok je bila živa, ali taj put nisam jer nismo se kao jako dugo vidjeli. Zatim mi kaže pričekaj malo idem po nešto, i u tom momentu čujem kao da odlazi negdje sa strane po mog oca s kojim inače ne pričam i ne planiram više nikada pričati. U tom trenutku bježim iz dvorišta i probudim se.

San koji sam nedavno sanjao je da smo bili u šetnji, i šetali smo isto rutama gdje je vodila mene i bratiće kad nas je čuvala kao djecu. Zatim smo došli u prirodu na dugačku ravninu. I u daljini kao da sam vidio oca kako stoji. Više se skrivao iza nekog drveta i ja ga uhvatim kako virka i čeka nas. Zatim sam jednostavno otrčao negdje sa strane i opet se probudio.
tellumm is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2021., 15:01   #5975
Quote:
..i ona kaze da cu kod nje da prespavam... poruka od bivseg koji je inace sa Cetinja i oovo mi pise u porucije si sanjice ,sto radis, jesam li na Cetinje dosla. E sad, on meni nikad nikad nije ovako tepao ..
Koliko vidim ti su tvoji u simulaciji u astralu manje sputani, što je logično. Bliži su onom što stvarno jesu.
Quote:
tellumm kaže: Pogledaj post
.. kaže pričekaj malo idem po nešto, i u tom momentu čujem kao da odlazi negdje sa strane po mog oca s kojim inače ne pričam i ne planiram više nikada pričati. U tom trenutku bježim iz dvorišta i probudim se.
.. Zatim smo došli u prirodu na dugačku ravninu. I u daljini kao da sam vidio oca kako stoji. Više se skrivao iza nekog drveta i ja ga uhvatim kako virka i čeka nas. Zatim sam jednostavno otrčao negdje sa strane i opet se probudio.
U tim simulacijama u astralu tvoj otac djeluje na višoj razini svijesti od onog što pamtiš od prije, i stalo mu je. Baka pomaže da se situacija riješi. Situacija i osjećaji prema ocu od prije te sputavaju i viša ti svijest pomaže da to riješiš i oslobodiš se da možeš dalje napredovati.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2021., 17:08   #5976
Aha, pa sto znaci to?
Old 11.06.2021., 18:45   #5977
Quote:
U tim simulacijama u astralu tvoj otac djeluje na višoj razini svijesti od onog što pamtiš od prije, i stalo mu je. Baka pomaže da se situacija riješi. Situacija i osjećaji prema ocu od prije te sputavaju i viša ti svijest pomaže da to riješiš i oslobodiš se da možeš dalje napredovati.
Hvala ti na tumačenju. Ako ti nije problem možeš li mi objasniti odakle tumačiš da mu je stalo, pošto nikad nije to pokazivao. A koliko sam imao prilike čuti od određenih osoba ne pokazuje baš naznake promjene.
tellumm is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2021., 19:21   #5978
Quote:
Aha, pa sto znaci to?
Tvoja viša svijest ti šalje natuknice koje su bitne tebi na tvoj životnom putu. To je skroz specifično tvoja situacija i postavljena je tebi da napreduješ djelomično uz pomoć te informacije i kako ju procesuiraš. Ti najbolje poznaješ svoju situaciju i najsposobnija si izvući korist iz te situacije. Ja ne poznajem tu situaciju, a kad bih i znao i mogao ti sve točno odgovoriti, onda bih te zakinuo za ovu priliku za razvoj koju ti je viša svijest dala s tim informacijama.
Ono što iz moje perspektive primjećujem je da te osobe izgleda tu djeluju na nešto višoj razini svijesti i viša ti svijest pomaže da to shvatiš i to će biti korak naprijed. Ti ćeš imati najtočniju perspektivu i najsposobnija si najbolje shvatiti sve finese i značenja koja takva poruka ima na tvom životnom putu. Tvoj život, tvoj proces, i ti si u toj specifičnoj situaciji sposobnija od svih nas i rješavaš ju za sve nas.
Je li tu samo važno shvatiti da te osobe (i svi drugi) bolje funkcioniraju na višim razinama svijesti, ili je to i priprema za neku drugu situaciju, vidjet ćeš.
Quote:
tellumm kaže: Pogledaj post
odakle tumačiš da mu je stalo, pošto nikad nije to pokazivao. A koliko sam imao prilike čuti od određenih osoba ne pokazuje baš naznake promjene.
Tako izgleda iz moje perspektive, a to je i općenito pravilo koje važi za sve. Moja perspektiva nije bolja od tvoje, naprotiv, tvoja je točnija. San je tvoj i namijenjen je tebi. No ja mogu govoriti kako to izgleda iz moje perspektive.
Dakle opće pravilo je da su ljudi bolji na višoj razini svijesti, što mi izgleda iz situacije u kojoj baka pažljivo posreduje kao osoba u koju imaš povjerenja, u za sada jedva primjetnom kontaktu s osobom koja nešto znači u tvoj životu a u koju nemaš povjerenja.
Iz moje je perspektive jasno da te bilo kakvo zamjeranje bilo kojoj drugoj osobi sputava u razvoju, i da ćeš napredovati kad se toga oslobodiš.
Tvoja će perspektiva uvijek za tebe biti najtočnija, i tako treba biti. Tvoj san, tvoj specifični proces napredovanja. Ti moraš odraditi taj proces, i pri tome ne možeš pogriješiti, jer greške su samo iskustvo koje ti pomaže da napreduješ.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2021., 22:54   #5979
Hvalaaa ; bas si zanimljiva osoba,moram ti reci svako dobro😊😊
Old 12.06.2021., 20:37   #5980
Ako može još jedno tumačenje. Nedavno sam sanjao da sam gledao kroz prozor. Nisam siguran ali rekao bih da je bio prozor stare obiteljske kuće (mog djetinjstva) iako je soba - kuhinja bila možda malo drukčija. Tj ostatak kuće je bio možda malo drukčiji ali ta soba je bila vrlo poznata i ugodna. Bilo je sunčano i lijepo vrijeme. Prozor gleda na naše dvorište i zelenu travu. Zatim kroz prozor ulete dvije ptice i klepeću prema meni, blizu i prema mom licu. Iako nije toliko sunčana strana i ima hlada, sunce/svijetlost je bila toliko jaka što sam bio bliže prozoru da je bilo zasljepljujuće. Samo se sjećam da sam vidio zavjese i tu svjetlost, jedva išta iza toga. Nisam dobro vidio i mislio sam da su golubovi i počeo sam lamatati rukama da se obranim i da ih otjeram. Kad sam pticu malo klepnio rukom svjetlost je oslabila i vidio sam da nije riječ o golubovima nego o dvije papige. Jedna papiga je bila moj kućni ljubimac koji je uginio prije par godina, i bio je živ otprilike 20 godina. Drugu papigu ne poznajem, ali mislim da je bio afrički sivi.

Obojica su me gledala iznenađeno, pogotovo moj (nimfa). Onako digao je krijestu i virkao s vanjske strane prozora. Kad sam ga prepoznao bilo mi je jako krivo i počeo sam ga dozivati rukom. Odmah je zadovoljno spustio krijestu i ušetao u kuhinju kod mene. A afrički sivi je cijelo vrijeme s vanjske strane prozora promatrao. Ne sjećam se baš ostatka.

EDIT: malo sam editirao post kako sam pisao i bolje se prisjećao
tellumm is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:01.