Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.05.2025., 10:14   #6761
Neki dan kroz priču s majkom kaže mi da je njezina baka davno pokopana podosta dalje od nas u hercegovini i da joj nikad nije išla na grob pa sam joj rekao da ćemo kroz 15-ak dana otići.

I sinoć ja sanjam nas dvoje i jedan brat došli tu na groblje i tražimo grob nikako ga ne možemo naći i kada smo ga pronašli ja se u tu sekundu probudim.
Ako mi netko može malo napisati značenje...
vamos is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2025., 12:18   #6762
Quote:
vamos kaže: Pogledaj post
tražimo grob nikako ga ne možemo naći i kada smo ga pronašli ja se u tu sekundu probudim...
Izgleda sasvim normalno stjecanje iskustva. Isprobao si u astralu varijantu koju nisi imao vremena isprobati prije nego odeš tamo. Proširuješ iskustva. Teškoća pronalaženja je moguće zbog takvog malog straha da bi to mogao biti problem. Na kraju samo stjecanje isustava.
Općenito dobro je misliti na baku, jer ipak ste dio šire obitelji i nastavit ćete se dalje družiti i nakon zemaljskog života. To će s vremenom biti moguće i kroz telepatiju pa ovo uz sve ostalo može biti priprema i za to.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 17:05   #6763
Sanjao sam da me je stari nazvao i pitao želim li po cijeni od nekih 5400 eura kupiti auto. Osjetio sam intuitivno da ima nešto neobično u tom pitanju, pa sam ga pitao je li to auto od osobe koja je počinila suicid. Odgovorio mi je potvrdno i tu se prekinuo san.
Texas113 is online now  
Odgovori s citatom
Old Danas, 18:00   #6764
Zanimljiv sanak usnih noćas: Na fakultetu imam težak ispit iz hemije (u stvarnosti nisam ništa slično studirao). Polažem kod moje razredne iz srednje škole koja je bila hemičarka. Iako skoro nimalo nisam učio nekako uspeh da u glavi skrpim koncept i da nađem pravi pristup profesorki. Tu su i drugi ljudi koji čekaju da odgovaraju. Moja razredna, odnosno ocenjivačica na ispitu, mi nakon odgovora pokaže po stavkama koje sam ocene dobio za koji aspekt odgovora i većinom su to niže srednje i srednje ocene što me je prijatno iznenadilo. Za divno čudo položio sam ispit.

Na šta bi se ovo polaganje hemije moglo odnositi? Ranijih godina mi se dešavalo da sam sanjao kako u srednjoj imam kontrolni iz hemije i da obično nisam naučio. Hemiju nekako povezujem sa "hemijom" u muško-ženskim odnosima i sa seksualnošću.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:23.