Natrag   Forum.hr > Razno > Četeraj

Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.09.2022., 10:33   #61
Quote:
Looty kaže: Pogledaj post
Uživaj sannis!

Ja idem u četvrtak ili u srijedu odmah poslije posla ako ne budem preumorna za voziti. Nadam se samo da neće pasti neka dugotrajna kiša ili puhati bura da ne ohladi more jer sam se nameračila na plivanje i sunčanje uz čitanje knjige. Ostajem samo do 18.09. jer se moram vratiti u ZG na koncert 2Cellos 19.09. pa odmah 20.09. idem opet dolje (ne bi ali 24.09. idemo na neku svadbu tamo) i onda se odmah 26.06. vraćam za ZG jer imamo pripreme taj tjedan za...ta-daaaa...ženi mi se najstariji 01.10.!!!
Mislila sam da neće nikad.
E pa čestitam snajku ! To što se mladi danas ne žele vjenčavati razumijem u potpunosti. Ovdje se mahom vjenčavaju zbog poreskih povlastica . Ako već žive zajedno i sve je ok, to je samo papir. Nismo u Turskoj
Uživaj i ti na odmoru, želim ti topao septembar i mirno more.
Odgovori s citatom
Old 05.09.2022., 20:36   #62
Quote:
sannis kaže: Pogledaj post
E pa čestitam snajku ! To što se mladi danas ne žele vjenčavati razumijem u potpunosti. Ovdje se mahom vjenčavaju zbog poreskih povlastica . Ako već žive zajedno i sve je ok, to je samo papir. Nismo u Turskoj
Uživaj i ti na odmoru, želim ti topao septembar i mirno more.
Hvalaaaa ti!
Moji ne zbog poreznih povlastica nego jer im dosadilo tražiti za nju dozvolu dužeg boravka u RH.
Ionako žive zajedno kao što kažeš, super se slažu, vole se pa su zaključili ajmo se vjenčati. Ne žele veliku svadbu, nakon sklapanja braka večera u restoranu i to je to.
Joj, jedva čekam četvrtak.

Attila İlhan
Looty is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2022., 19:49   #63
Quote:
Uživaj sannis!

Ja idem u četvrtak ili u srijedu odmah poslije posla ako ne budem preumorna za voziti. Nadam se samo da neće pasti neka dugotrajna kiša ili puhati bura da ne ohladi more jer sam se nameračila na plivanje i sunčanje uz čitanje knjige. Ostajem samo do 18.09. jer se moram vratiti u ZG na koncert 2Cellos 19.09. pa odmah 20.09. idem opet dolje (ne bi ali 24.09. idemo na neku svadbu tamo) i onda se odmah 26.06. vraćam za ZG jer imamo pripreme taj tjedan za...ta-daaaa...ženi mi se najstariji 01.10.!!!
Mislila sam da neće nikad.
Cestitke i lijepo se provedi
BonyBon is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2022., 20:52   #64
Quote:
BonyBon kaže: Pogledaj post
Cestitke i lijepo se provedi
Hvalaaaa!

Attila İlhan
Looty is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2022., 22:55   #65
Nadjoh na Netflix Türkiye ovaj film sa Nejatom i Fundom, 9.75 santimetrekare. Režija Uluç Bayraktar Meni se dopao. Dobra režija,sa ovakvim filmovima se mogu pojaviti na međunarodnim natjecanjima . U svakom slučaju bolji nego Nuh Tepesi, izvikani film sa Halukom i zetom, smorio me. Funda preslatka , Nejat cool ko uvijek
Uglavnom na njihovom Netflixu ima više tr filmova, pa gledam ako me neće san . Neki imaju engleski titl, neki ne.
Odgovori s citatom
Old 10.09.2022., 23:11   #66
taj film ima preveden na nas sannis.film je odlican
imas kod amazonki.
a cekaj sta znaci turski netfliks
ja sam taj film trazila na netfliksu i nisam nasla.
gdje si ti to nasla.
inace film je boli glava.nejat funda i ostala ekipa.uf.
al neke scene su bas ono teske brate.
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2022., 11:06   #67
Quote:
hajat kaže: Pogledaj post
taj film ima preveden na nas sannis.film je odlican
imas kod amazonki.
a cekaj sta znaci turski netfliks
ja sam taj film trazila na netfliksu i nisam nasla.
gdje si ti to nasla.
inace film je boli glava.nejat funda i ostala ekipa.uf.
al neke scene su bas ono teske brate.
Pa pošto sam u Turskoj, gledam turski Netflix. Nema u svakoj zemlji ista ponuda filmova i serija na Netflixu. Svaki put kad odem iz Švabije, iznenadim se šta sve ima u drugim zemljama. Tako u DE npr nema Mezarlik serija sa Birce , nešto za tebe , pa sam morala čekati da je neko postavi... İli u DE ima Şahsiyet na Netflixu a u Hr/SR/BH yok.
Da, dobar film, ima sve odlike "pravog turskog filma": bolest, politika, Gezi Park, Kurdi, ratne traume, sirotište .
Odgovori s citatom
Old 11.09.2022., 14:54   #68
Totalno sam van Turske, Turaka i dizi svijeta.

Pozdrav iz raja...

Attila İlhan
Looty is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2022., 16:21   #69
Quote:
Pa pošto sam u Turskoj, gledam turski Netflix. Nema u svakoj zemlji ista ponuda filmova i serija na Netflixu. Svaki put kad odem iz Švabije, iznenadim se šta sve ima u drugim zemljama. Tako u DE npr nema Mezarlik serija sa Birce , nešto za tebe , pa sam morala čekati da je neko postavi... İli u DE ima Şahsiyet na Netflixu a u Hr/SR/BH yok.
Da, dobar film, ima sve odlike "pravog turskog filma": bolest, politika, Gezi Park, Kurdi, ratne traume, sirotište .
pa jbt kolko si ti dole.inace sad ti je dole i nedzo u gumusluku.dosao da vidi svoju kafanu tezgahgumusluk.
i da se odmori.
film je odlican.ova likica sto ga je na nas prevodila je inace enginova fanica
al je toliko osvojio taj film da je odmah kad ga je vidjela i prevela.

a birce mi ne spominji.bem ti ima usne ko pacije dupe.nek izvinu njene fanice.inace na fejsari su joj dali nadimak usnija.
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2022., 20:00   #70
Quote:
hajat kaže: Pogledaj post
pa jbt kolko si ti dole.inace sad ti je dole i nedzo u gumusluku.dosao da vidi svoju kafanu tezgahgumusluk.
i da se odmori.
film je odlican.ova likica sto ga je na nas prevodila je inace enginova fanica
al je toliko osvojio taj film da je odmah kad ga je vidjela i prevela.

a birce mi ne spominji.bem ti ima usne ko pacije dupe.nek izvinu njene fanice.inace na fejsari su joj dali nadimak usnija.
Još nedelju dana sam u Turskoj. Probaću sutra, prekosutra do Gümüşlüka , ako vidim Necata, pozdraviću ga od tebe
Odgovori s citatom
Old 11.09.2022., 20:44   #71
Quote:
a da uopste nije smesno.
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2022., 20:52   #72
Quote:
Totalno sam van Turske, Turaka i dizi svijeta.

Pozdrav iz raja...

https://i.gyazo.com/a38a813844e14878...cb3e07c176.jpg
au jeste rajski lepo. uzivaj.

kad se vratis slobodno se daj upecati na, moram tako rec, cudan dizi gelsin hayat bildigi gibi, i sadija payaslija, oretmena dzeografije, nekadasnjeg yedi emina, i njegovu zakonitu a laznu hanumu komiserku songul prezime nisam upamtila, a nije ni ona bas najsigurnija jako se preziva. cekam prevod 8. boluma ko ozeblo sunce.
inace pocela gledati iz za]ebancije posle jedne mocne scene.

evo cele:

zanimao me (samo) kontekst a sad sam jelte naj...
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2022., 21:48   #73
Quote:
Još nedelju dana sam u Turskoj. Probaću sutra, prekosutra do Gümüşlüka , ako vidim Necata, pozdraviću ga od tebe
jebi ga nisam ni ja sigurna dal je tamo.vidjela samo sliku na insta stori kod njegovog covjeka koji mu vodi kafanu jelte.kako njih dvojica sjede u kafani.nova slika.znaci tamo je bio.al dal tamo odmara to nemam pojma
samo strasno je ofalio.smrso kost i koza
snimao je sad zadnje film garaza ili radionica i izgledao je isto kao zoran radulovic u pricama iz radionice.ako se sjecas te serije.
straaaasno je smrso.
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2022., 23:55   #74
Quote:
Bhea kaže: Pogledaj post
a da uopste nije smesno.
Da, na žalost, ali Turci su majstori u tome i treba da se toga drže, a ne da prave neke holivudske rimejke Film je jako autentičan, znači Turska 100%.
Pokušavan se sjetiti,da li sam gledala neki film, u kome glavni junak/junakinja nema neku neizlječivu bolest
Nahvaliste Gelsin hayat bildiği gibi, morala sam i ja baciti oko . Ne izgleda loše, iako na prvi pogled upada u šemu mobinga u školi poput Tuzluyaka i Duy beni. Glavni Şaban ima neki čudan pogled, ali dobre su ove scene sa Songül. Medicinska sestra mi je katastrofalna, glumicu sam gledala u seriji Bir annenin günahı/iliti greh njene majke. koja je imala 5 epizoda i ostala bez kraja. Glumila je majku, koju bih ja najradije nalupala, cmoljila cijelo vrijeme, žali bože odlične ekipe npr Mert Yazıcıoğlu, Musa Uzunlar i Pamir Pekin . Daću im šansu, iako sada počinju 2 serije koje pratim, vidjećemo
Odgovori s citatom
Old 12.09.2022., 00:11   #75
sannis nikad nista slicno nisam gledala.
da, sve vreme mi je licila na ovu onu zbog ovoga ili onoga, a na kraju zavrsih upecana kao som.
humor #SadGul mi je odlican. ni titl mi je treba.
ima neceg frcavog u diziju, neke dinamike koju se ne secam da sam jos negde videla. naraFno moguce da sam samo zaboravna.
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2022., 00:30   #76
Samo kratko da napišem da vas čitam. Odmaram od odmora i mozak mi još nije u funkciji (kao inače jeste ). Moraću potražiti taj film o kojem pišete, a možda krenem i sa Halkom. Borim se da ne počnem gledati The Wire, neću završiti do proljeća.
Inače, naš mali nastupa na Netflixu u decembru. Sve se nadam da će nas iznenaditi.
sanns, mani se Turaka u Bodrumu Kakvi su dojmovi, more, obala, cijene, hrana, atmosfera?
Lunci is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2022., 00:40   #77
lunci imas na vk kod amazonki taj film.
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2022., 00:41   #78
upravo sam shvatila da sam u ovoj 2022. uspela:
ezela reprizirati
halku dovrsiti, cinimse jedno 10 boluma
vrlo malo skicnuti cukurovu 4.sezonu
odgledati internetske: kus ucusu, mezarlik i zeytin agaci
i sad se upecati na ghbg.

kako li izgleda kad sam full uturcena a ne samo 1/4...
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2022., 00:51   #79
Quote:
Bhea kaže: Pogledaj post
upravo sam shvatila da sam u ovoj 2022. uspela:
ezela reprizirati
halku dovrsiti, cinimse jedno 10 boluma
vrlo malo skicnuti cukurovu 4.sezonu
odgledati internetske: kus ucusu, mezarlik i zeytin agaci
i sad se upecati na ghbg.

kako li izgleda kad sam full uturcena a ne samo 1/4...
Hvala, baš uživam. Ima turista nema gužve, sunčano i toplo, nije prevruće i more je još toplo.

Kažeš ghbg? Rekla bih...kad završim Halku.

I ja mislim da si full uturčena.

Lunci, da nas dečko iznenadi? Joj nisam baš optimistica.

Attila İlhan
Looty is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2022., 01:21   #80
yok yok nisam jos. al cu biti ako ne odustanem kroz koji bolum.

citam sad unazad postaces i oficijelna svekrva (nisam promasila, ne nikad nisam naucila sta ko kome dodje, niti cu), cestitke.
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:50.