Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
06.04.2024., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
mecs kaže:
Može jedna molba?
Skonto sam da je Čagataj pitan za rodjendan od ove Sumeje? Moze neko da prevede kratko sta kaze.
|
Pa kaže da su imali poslovnu večeru sa kolegama iz tima, on je svirao gitaru, da se malo opuste. Slavili su Sümeyyin rodjendan svi zajedno. Oni ga pitaju da li joj je kupio poklon , on kaže da su svi zajedno podržali svoju koleginicu. Da je sa serijom krenuo zbog scenarija, drago mu je što radi sa ljudima koje već dobro poznaje. Pitali du ga da li su odnosi sa Kıvançem zahladili, kao ne prate de više na DM, on kaže da se nisu nikada ni pratili , da su jednostavno previše zaposleni, ali da se viđaju. I na kraju pitanje, da li je sa nekim u vezi, on kaže da nije , a novinari dodaju da očigledno nema vremena . Novinari su smorovi, al on je baš bio fin, dobro ih je istrpio
|
|
|
09.04.2024., 21:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
sannis kaže:
Da prijavim da sam odgledala mini seriju Berkuna Oye "Kuvvetli bir alkis" (Jak aplauz) na Netfliksu
|
Nije baš da imam nekog pametnog posla pa sam ovo počela gledati čim sam pročitala da preporučujš. Prve dvije epizode sam bila totalno , iz scene u scenu sam ostajala sve zbunjenija Treća epizoda me oduševila, čak sam mislila da je onaj klinac Hazalkin mali iako se vidi da je stariji, jako mi liči na njega. Uopće ne znam kako bih nekome prepričala o čemu se radi, ne mogu pojmiti da je netko u stanju smisliti nešto toliko originalno. Ugođaj koji je Berkun Oya stvorio jako nalikuje onom u Ethosu ali priča je stvarno nešto neviđeno i nije za široke mase. Čitala sam da ima dosta igre s riječima i ljudi su se pitali kako će prijevod dočarati pravi smisao. Tješim se da sam zbog toga i nakon kraja ostala
Cagica presladak, jako šarmantan i opušten ali s kilogramima nikako da izađe na kraj. Ne znam šta ga je privuklo ovom projektu, nema tu ničega što bi privuklo pažnju i donijelo uspjeh.
|
|
|
11.04.2024., 20:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lunci kaže:
Nije baš da imam nekog pametnog posla pa sam ovo počela gledati čim sam pročitala da preporučujš. Prve dvije epizode sam bila totalno , iz scene u scenu sam ostajala sve zbunjenija Treća epizoda me oduševila, čak sam mislila da je onaj klinac Hazalkin mali iako se vidi da je stariji, jako mi liči na njega. Uopće ne znam kako bih nekome prepričala o čemu se radi, ne mogu pojmiti da je netko u stanju smisliti nešto toliko originalno. Ugođaj koji je Berkun Oya stvorio jako nalikuje onom u Ethosu ali priča je stvarno nešto neviđeno i nije za široke mase. Čitala sam da ima dosta igre s riječima i ljudi su se pitali kako će prijevod dočarati pravi smisao. Tješim se da sam zbog toga i nakon kraja ostala
Cagica presladak, jako šarmantan i opušten ali s kilogramima nikako da izađe na kraj. Ne znam šta ga je privuklo ovom projektu, nema tu ničega što bi privuklo pažnju i donijelo uspjeh.
|
Da, da, serija je zbilja originalna i nije po svačijem ukusu. A što me posebno obradovalo, Murat Soner je isto pozitivno ocijenio . On, koji 99% serija ispljuje, je rekao da mu se sviđa, što je opet važno za tursku publiku. Naša sreća da Berkun ima deal sa Netflixom, inače bi serija završila na nekoj online platformi poput Exxen, do koje mi ne možemo doći a sumnjam da bi je neko prevodio.
Otkud mu ovakve sulude ideje ne znam, biće da je bio inspirisan Fundinom trudnoćom .
Što se tiče razumijevanja priče, kod ovakvih umjetničkih uradaka i nemam takve ambicije , samo sam uživala u svakoj minuti. Klinac je bio fenomenalan, isti Fiko
|
|
|
23.05.2024., 19:09
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
S obzirom da je izgleda došao kraj našem dugogodišnjem druženju, bar da se pozdravimo kak se spada...bilo je lijepo, dugo je trajalo.
Sve vam dobro želim u rl životu, a što se tiče dizi života, ne znam što da vam poželim...
a) puno dobrih serija koje ćete rado gledati
ili
b) da ih lako ostavite i uopće ne gledate
Izaberite same.
|
|
|
24.05.2024., 13:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
S obzirom da je izgleda došao kraj našem dugogodišnjem druženju, bar da se pozdravimo kak se spada...bilo je lijepo, dugo je trajalo.:grouphug
Sve vam dobro želim u rl životu, a što se tiče dizi života, ne znam što da vam poželim...
a) puno dobrih serija koje ćete rado gledati
ili
b) da ih lako ostavite i uopće ne gledate
Izaberite same.:kiss :
|
Ja se ne zelim oprastati od vas, iako sam se dobrim dijelom oprostila od Turaka . Da li te je Zenskaros tako izludio, da ces Turcima reci kategoricno NE ? Ako ti nama ovdje kazes Adio (sto se ipak nadam da nije slucaj), zelim ti takodjer sve najbolje u RL, ceste posjete Istanbulu i uzitak u zasluzenom slobodnom vremenu, bez poslovnih obaveza
Mene je malo stisnuo RL, neplanirana i planirana putovanja sa dodatnim komplikacijama . Od Turaka sam nadoknadila Yargi, evo ceka nas zadnja epizoda u nedelju. sta reci, to je zaista fenomenalna serija (za izdrzljive), presedan u dizi svijetu. Bahar gledam i ne gledam, a ostalo ocijukam, mozda u ljetnjoj pauzi pogledam nesto zavrseno.
Radujem se seriji koju nasa mala snima sa Caglarom, moglo bi to biti dobro.
Ali moram priznati da uopste ne pratim dizi zbivanja, samo sam cula da nece biti ljetnjih dizija. Kad samo pomislim, kako sam nekad gledala po 4-5 serija istovremeno, live i bez znanja turskog, cudim se sama sebi
Prosao je taj hype (srecom) a nadam se da ce i dizi industrija doci sebi, prestati sa hiperprodukcijom i ukidanjem serija poslije 3-4 epizode.
I rado iscekujem Ilkercica sa El Turco.
|
|
|
25.05.2024., 14:50
|
|
|
Quote:
sannis kaže:
Ja se ne zelim oprastati od vas, iako sam se dobrim dijelom oprostila od Turaka. Da li te je Zenskaros tako izludio, da ces Turcima reci kategoricno NE ? Ako ti nama ovdje kazes Adio (sto se ipak nadam da nije slucaj), zelim ti takodjer sve najbolje u RL, ceste posjete Istanbulu i uzitak u zasluzenom slobodnom vremenu, bez poslovnih obaveza
Mene je malo stisnuo RL, neplanirana i planirana putovanja sa dodatnim komplikacijama . Od Turaka sam nadoknadila Yargi, evo ceka nas zadnja epizoda u nedelju. sta reci, to je zaista fenomenalna serija (za izdrzljive), presedan u dizi svijetu. Bahar gledam i ne gledam, a ostalo ocijukam, mozda u ljetnjoj pauzi pogledam nesto zavrseno.
Radujem se seriji koju nasa mala snima sa Caglarom, moglo bi to biti dobro.
Ali moram priznati da uopste ne pratim dizi zbivanja, samo sam cula da nece biti ljetnjih dizija. Kad samo pomislim, kako sam nekad gledala po 4-5 serija istovremeno, live i bez znanja turskog, cudim se sama sebi
Prosao je taj hype (srecom) a nadam se da ce i dizi industrija doci sebi, prestati sa hiperprodukcijom i ukidanjem serija poslije 3-4 epizode.
I rado iscekujem Ilkercica sa El Turco.
|
Pozdravila sam se jer smo otišli na drugu stranicu zbog neaktivnosti i izgledalo mi je kao da ste odustale od povremenog druženja na ovoj našoj temi pa sam htjela ostaviti pozdrav ako neka od vas ikada opet naleti.
Bilo mi je bez veze da jednostavno odemo bez pozdrava, a inače, vama nikada ne želim reći doviđenja iako nas nakon AFK ništa više nije spojilo da zajedno pratimo.
Nije me Ženskaroš izludio da Turcima kažem NE. Svojevremeno bi rekla da me Ženskaroš pridobio da opet gledam neku seriju od početka do kraja ali ne bih rekla da će se to dogoditi. Prije će biti da je to još jedna dizi iz moje zbirke "neodgledane do kraja". Ipak, nije mi žao što sam odgledala prvu sezonu. To nikako jer ona mi rado ostaje u sjećanju, a pogotovo prve epke.
Ipak, lako moguće da do daljnjega Turcima kažem NE jer ne vidim ništa što bi me privuklo. Ljetne dizije nisam nikada ni gledala. Ćato mi je potrošena roba kako mi se čini...pretencioznost ga je dokrajčila što se mene tiče. Hazal nakon AFK ništa što bi me privlačilo. Sad su mi kao što pretpostavljaš novi zanimljivi glumci Afra i Mert jer su što se mene tiče odlični glumci, iznesu sve savršeno i jedino su što još valja u YC (iako se i oni sad muče) i poprati ću šta oni snimaju ali meni nije dovoljno da oni snimaju, mora me privući i serija sadržajem da počnem gledati. Vidjet ćemo.
I još, hvala na lijepim željama, u Istanbul idem u rujnu.
Slobodno vrijeme i obveze? Radim, ne mogu ja bez posla al super ti je biti u mirovini i raditi na svojem starom radnom mjestu, isti posao, s istim timom na pola radnog vremena. Tako da...em sam slobodna pa stignem raditi šta volim, em radim pa sam među ljudima i aktivna i korisna u onome u čemu sam stručna, a to me ispunjava.
Onda, ništa, moj pozdrav smatrajte bezveznim uletom, a mi ćemo ovdje ipak uletavati s vremena na vrijeme (nadam se da nam temu ne zaključavaju u slučaju dulje neaktivnosti).
...do pisanja...
|
|
|
28.05.2024., 16:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo, da nam tema ne sklizne u nepovrat
Da prijavim da sam odgledala Yargi do kraja, cijelih 95 epizoda. U nedelju je uz finale bila i gala pod imenom Yargi Veda, zapanjujuce ukusno obuceni, sve fino i pristojno (nisam bas sve gledala, necemo pretjerivati :rofl).
Cerka moje koleginice je sa mamom u Istanbulu i poslala mi je selfije sa gale, sa Pinar, Kaanom i Ardom (onaj tunjavi Cinar). Dobro, Klinka od 17 godina,sigurno joj je bio dozivljaj. Prihodi sa proslave i od poziva TV gledalaca idu u fond za obrazovanje mladih pogodjenih zemljotresom . Pinar i Kaan imaju neku finu kolegijalnu energiju iza kamere, a ispred kamere bogami i vise . Eto potvrde da su zaista fenomenalni glumci.
Sta reci o seriji? Sigurno je jedinstvena u svijetu dizija. Pored njihove familijarne drame, koja nije prestajala, bila je po meni odlicna krimi podloga, zanimljive price i gomila interesantnih likova. Vecinu likova su doduse rijesili po kratkom postupku , ali opet sve sa smislom. Bilo je i brutalno, bilo je pomalo i praznog hoda. Najvise su me nervirali Ceylinina nesposobna familija, ali srecom ih je u drugoj i trecoj sezoni bilo zanemarljivo malo. Pitam se da li je Sema kao scenaristica kriva, ili je to svakodnevnica turskog policajca, ispijanje cajeva, jedenje bureka i gledanje MOBs kamera, pri trazenju kriminalaca. Meni licno je treca sezona najbolja, sto je zaista rijetko. Obicno se serija "istrosi", ali nisam nikada imala osjecaj da razvlace da popune dogovoreni broj epizoda. Stavljala sam je Yargi na pauzu, obicno kad su praznici i slicno, bez nove epizode, pa cekala da mi se nakupi nekoliko. Mislim da sam prosle godine pred pocetak 3 sezone stigla sve zaostatke i sa velikim zanimanjem cekala pocetak nove sezone. Nekako sam im ostala vjerna do kraja, iako nisam geldala ni live, ni pisala na temi, niti pratila sta se desava. Moram reci da je to prilicno opusteno, gledas sta ti prikazu i to je to .Glavni par mi je bio drag, ali to je sve. Nisam se primila na vruce scene (valjda sam jos premlada za to ). Ceylin me je sve manje nervirala, u odosu na 1. sezonu, ali mi je definitivno najdrazi lik Yekta, koji je prozivio takvu metamorfozu. Ugur Polat, helal olsun .Voljela sam i Parsa, dok nije skoncao, da bi Mehmet dosao u Bahar.
Ako se pitate, sto vam ja sada pisem plahte, nemam zadnje namjere . Sve ste pocelie sa Yargi i odustale, neko prije , neko kasnije. Ja sam nekako izurala prvu sezonu, a poslije mi je sve bilo zanimljivije, kada je bilo mnogo manje onih maloljetnih i punoljetnih Erguvan nesposobnjakovica. Sve u svemu, dizi za pamcenje, ne samo zbog Emmija
|
|
|
29.05.2024., 14:41
|
|
|
Quote:
sannis kaže:
Evo, da nam tema ne sklizne u nepovrat
Da prijavim da sam odgledala Yargi do kraja, cijelih 95 epizoda. U nedelju je uz finale bila i gala pod imenom Yargi Veda, zapanjujuce ukusno obuceni, sve fino i pristojno (nisam bas sve gledala, necemo pretjerivati ).
Cerka moje koleginice je sa mamom u Istanbulu i poslala mi je selfije sa gale, sa Pinar, Kaanom i Ardom (onaj tunjavi Cinar). Dobro, Klinka od 17 godina,sigurno joj je bio dozivljaj. Prihodi sa proslave i od poziva TV gledalaca idu u fond za obrazovanje mladih pogodjenih zemljotresom. Pinar i Kaan imaju neku finu kolegijalnu energiju iza kamere, a ispred kamere bogami i vise. Eto potvrde da su zaista fenomenalni glumci.
Sta reci o seriji? Sigurno je jedinstvena u svijetu dizija. Pored njihove familijarne drame, koja nije prestajala, bila je po meni odlicna krimi podloga, zanimljive price i gomila interesantnih likova. Vecinu likova su doduse rijesili po kratkom postupku , ali opet sve sa smislom. Bilo je i brutalno, bilo je pomalo i praznog hoda. Najvise su me nervirali Ceylinina nesposobna familija, ali srecom ih je u drugoj i trecoj sezoni bilo zanemarljivo malo. Pitam se da li je Sema kao scenaristica kriva, ili je to svakodnevnica turskog policajca, ispijanje cajeva, jedenje bureka i gledanje MOBs kamera, pri trazenju kriminalaca. Meni licno je treca sezona najbolja, sto je zaista rijetko. Obicno se serija "istrosi", ali nisam nikada imala osjecaj da razvlace da popune dogovoreni broj epizoda. Stavljala sam je Yargi na pauzu, obicno kad su praznici i slicno, bez nove epizode, pa cekala da mi se nakupi nekoliko. Mislim da sam prosle godine pred pocetak 3 sezone stigla sve zaostatke i sa velikim zanimanjem cekala pocetak nove sezone. Nekako sam im ostala vjerna do kraja, iako nisam geldala ni live, ni pisala na temi, niti pratila sta se desava. Moram reci da je to prilicno opusteno, gledas sta ti prikazu i to je to Glavni par mi je bio drag, ali to je sve. Nisam se primila na vruce scene (valjda sam jos premlada za to ). Ceylin me je sve manje nervirala, u odosu na 1. sezonu, ali mi je definitivno najdrazi lik Yekta, koji je prozivio takvu metamorfozu. Ugur Polat, helal olsun .Voljela sam i Parsa, dok nije skoncao, da bi Mehmet dosao u Bahar.
Ako se pitate, sto vam ja sada pisem plahte, nemam zadnje namjere . Sve ste pocelie sa Yargi i odustale, neko prije , neko kasnije. Ja sam nekako izurala prvu sezonu, a poslije mi je sve bilo zanimljivije, kada je bilo mnogo manje onih maloljetnih i punoljetnih Erguvan nesposobnjakovica. Sve u svemu, dizi za pamcenje, ne samo zbog Emmija
|
Neka si ti napisala plahtu!
Naime, znaš npr. za Fazilet kako je to kod mene išlo...nikako pa nikako. Dobro, razlika je, Yargi sam gledala tamo negdje do 15. epke i kad sam vidjela da tu neće biti ništa od onoga što sam očekivala tj. rješavanje sudskih slučajeva, njih dvoje na suprotnim stranama, a dobila kriminalne slučajeve isključivo vezane za njihove obitelji, to mi je bilo too much. Ni po matematičkoj vjerojatnosti toliko sranja baš u njihovim obiteljima ne bi se moglo dogoditi i to me odbilo.
Fazilet uopće nisam bila gledala. Povremeno sam čitala temu ali nikako da počnem, nisam ni razmišljala o tome. Tek prošle godine ili pretprošle sam odgledala na nagovor više sa i ne sjećam koga.
Možda se tako jednom, kad mi počnu nedostajati vratim na Yargi. Zasigurno ću više uživati u takvom gledanju bez sudjelovanja na topicu. Za Fazilet nisam nikada zažalila što je bilo tako. U miru, bez utjecaja tuđih mišljenja (ne da utječu na mene ali sigurno ti se motaju negdje po glavi kad ih pročitaš).
Ovako je to bio isključivo moj doživljaj, čist, netaknut.
|
|
|
03.06.2024., 11:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Pozdrav ekipa , uplasiste me s ovim oprastanjem.
Kod mene se svasta nesto izdesavalo u posljednje vrijeme, pritisnio me malo RL, promijenila sam posao, pa sam se jos i razbolila, ali sada je sve ok. Sto se tice Turaka, jedino sam gledala Hudutsuz Sevda, ali sam i od nje odustala, jer su i nju po dobrom starom obicaju upropastili. Bahar sam malo gledala, ali sam odustala, nesto me odbilo od serije, ni sama ne znam sta, valjda to sto sam ocekivala neku snaznu zenu, a nisam je zapravo dobila, vec je sve to nesto napola.
Trenutno gledam samo Can Yamana u Violi, to je onako laganica za opustanje, epizode kratke, njih dvoje lijepi, a radnja ne umara.
Ilkera planiram gledati kada izadje serija i Hazal i Caglara pa se nadam da cemo se nastaviti druziti ovdje
|
|
|
04.06.2024., 00:36
|
|
|
Quote:
BonyBon kaže:
Pozdrav ekipa , uplasiste me s ovim oprastanjem.
Kod mene se svasta nesto izdesavalo u posljednje vrijeme, pritisnio me malo RL, promijenila sam posao, pa sam se jos i razbolila, ali sada je sve ok. Sto se tice Turaka, jedino sam gledala Hudutsuz Sevda, ali sam i od nje odustala, jer su i nju po dobrom starom obicaju upropastili. Bahar sam malo gledala, ali sam odustala, nesto me odbilo od serije, ni sama ne znam sta, valjda to sto sam ocekivala neku snaznu zenu, a nisam je zapravo dobila, vec je sve to nesto napola.
Trenutno gledam samo Can Yamana u Violi, to je onako laganica za opustanje, epizode kratke, njih dvoje lijepi, a radnja ne umara.
Ilkera planiram gledati kada izadje serija i Hazal i Caglara pa se nadam da cemo se nastaviti druziti ovdje
|
Nek si ti nama dobro. To je glavno.
Nego, jel se zna kakva je to Hazal/Caglar serija, plot ugrubo?
|
|
|
04.06.2024., 12:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
Nek si ti nama dobro. To je glavno.
Nego, jel se zna kakva je to Hazal/Caglar serija, plot ugrubo?
|
Nema bas puno informacija o seriji, u pitanju je valjda neka detektivska serija, ovo je ono sto sam upjela pronaci.
Quote:
Počelo je snimanje digitalne platformske serije Interrogation Room u kojoj glume Hazal Kaya i Çağlar Ertuğrul. Uzbudljivo čekanje započelo je s nedavnom pripremom serije koju je režirao Deniz Yorulmazer. Otkriveni su detalji o Todovoj novoj seriji, Soba za ispitivanje, radnji, glumcima i mjestu gledanja.
Pripreme za novi serijal beIN CONNECT digitalne platforme TOD, Interrogation Room, nastavljaju se punom parom.
Počelo je snimanje serije koja u glavnim ulogama okuplja Hazal Kaya i Çağlar Ertuğrul. Prema vijestima Birsen Altuntaş, nova serija Soba za ispitivanje sastojat će se od 10 epizoda. Hazal Kaya, koja je glumila u mnogim popularnim TV serijama kao što su Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, vratila se na setove sa serijom digitalne platforme. Çağlar Ertuğrul, koji uz Hazal Kayu igra glavnu ulogu, u seriji će glumiti detektiva. S nestrpljenjem se iščekuje nova serija Ertuğrula, jednog od uspješnih imena serije Teşkilat.
Dok je u svibnju počelo snimanje serije Soba za ispitivanje, odgovoreno je na mnoga zanimljiva pitanja o seriji. Dok glumci u sobi za ispitivanje postaju jasni, tragovi o zapletu serije pomno se prate.
SOBA ZA ISPITIVANJE SUBJEKT
Scenarij Interrogation Room, kriminalističke drame u produkciji Karga Seven Picturesa, fokusirat će se na istragu ubojstva. Serija će se također fokusirati na živote tri sestre (Selim, Cihan i Güven) koje nose muška imena. Çağlar Ertuğrul tumačit će detektiva po imenu Metin Yazıcı, a Hazal Kaya lik Cihan, jedine službenice policijske jedinice za ispitivanje.
Snimanje prve sezone serije, čiji će scenarij napisati Nuray Uslu i Milay Ezengin, planirano je završiti u srpnju.
SORGU ODASI OYUNCULARI
Sorgu Odası dizisinde yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer oturuyor, oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor.
Hazal Kaya-Cihan
Çağlar Ertuğrul -Metin Yazıcı
Deniz Hamzaoğlu-Süleyman Manga
Boncuk Yılmaz -Selim
Melisa Döngel -Güven
Kubilay Tunçer -Hayati Manoğlu
Ezgi Tombul -Sevilay
Şehsuvar Aktaş -Ümit
Oktay Çubuk-Tolga
Umut Kaya-Okan
|
|
|
|
04.06.2024., 20:32
|
|
|
Quote:
BonyBon kaže:
Nema bas puno informacija o seriji, u pitanju je valjda neka detektivska serija, ovo je ono sto sam upjela pronaci.
|
Ne zvuči mi loše ovako na prvu. Hvala ti.
|
|
|
04.06.2024., 21:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
Ne zvuči mi loše ovako na prvu. Hvala ti.
|
Vjerujem da ce biti gledljivo, 10 kratkih epizoda s dragim mi glumcima, unaprijed se veselim
Nego Kemici je danas rođendan vidim na drustvenim mrezama Hadise ga spopala
Nesto je i snimao sa Devrim i to cu valjda gledati ako bude gdje dostupno.
|
|
|
05.06.2024., 15:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Slučajno dođem na ovu temu nakon dosta vremena i vidim oproštajnu poruku , reko' nije valjda dotle došlo ali dobro je, izvukle smo se u zadnji tren
Mene su zadnjih mjeseci okupirali poslovi oko renoviranja stana, napokon prođe i ta muka.
Odturčila sam se do daljnjeg nakon što sam završila Sahsiyet i stvarno se nadam da ću se ubuduće držati samo Netflix-a i sl. Pratim napreskokce temu Gaddar, ostali su oni kojima se serija svidjela od početka i nije mi nimalo žao što sam brzo odustala. Od Cage više ništa ne očekujem i ničemu se ne nadam.
Nisam imala pojma da Hazal snima s Caglarom, njima ću dati šansu. Iznenadilo me da neće biti ljetnih serija, kakvi su to preokreti u dizi industriji
Je li Yargi imao happy i smislen kraj? Nije valjda da YC ide u iduću sezonu?
|
|
|
05.06.2024., 15:12
|
|
|
Quote:
Lunci kaže:
Slučajno dođem na ovu temu nakon dosta vremena i vidim oproštajnu poruku , reko' nije valjda dotle došlo ali dobro je, izvukle smo se u zadnji tren
Mene su zadnjih mjeseci okupirali poslovi oko renoviranja stana, napokon prođe i ta muka.
Odturčila sam se do daljnjeg nakon što sam završila Sahsiyet i stvarno se nadam da ću se ubuduće držati samo Netflix-a i sl. Pratim napreskokce temu Gaddar, ostali su oni kojima se serija svidjela od početka i nije mi nimalo žao što sam brzo odustala. Od Cage više ništa ne očekujem i ničemu se ne nadam.
Nisam imala pojma da Hazal snima s Caglarom, njima ću dati šansu. Iznenadilo me da neće biti ljetnih serija, kakvi su to preokreti u dizi industriji
Je li Yargi imao happy i smislen kraj? Nije valjda da YC ide u iduću sezonu?
|
Bgm draga Lunci, YC ide u 3. sezonu. Lako za to nego grozno je što ću ju ja gledati... ...a vi ćete se čuditi kao što se ja čudim Kemici. Taj nakon SM niškoristi. Ajd što su projekti nikakvi, i ovaj što ja gledam je u S02 kriminal ali mi je glumom toliko pao da ga ne mogu gledati. Robot i vječiti frajer...mucho man. Šteta, kad ga se samo sjetim u SM. Mene GB nije bila oborila, i tamo mi je bio previše "napuhan" ali u SM mrak. Ovo sve poslije jadno. U stvari, koje sve?
Ćato bar glumata nešto, e sad što nije po našem ukusu al glumi...
Taman sam bila rekla ništa više poslije YC ali Hazal i Caglaru moram dati šansu.
|
|
|
05.06.2024., 16:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Looty slozicu se za Kemicu, sve si u pravu, otisao je u skroz pogresnom smijeru, ali izgleda da njemu to odgovara, bitno je da je popularan, pozeljan i da snima reklame za sve i svasta , a od glume ni g , ali sta cu i dalje mi je drag
Lunci drago mi je da si se i ti javila, sad smo ponovo svi na okupu
Meni nedostaju ljetne serije da imam sta poceti gledati pa odustati
|
|
|
05.06.2024., 17:44
|
|
|
Quote:
BonyBon kaže:
Looty slozicu se za Kemicu, sve si u pravu, otisao je u skroz pogresnom smijeru, ali izgleda da njemu to odgovara, bitno je da je popularan, pozeljan i da snima reklame za sve i svasta, a od glume ni g , ali sta cu i dalje mi je drag
Lunci drago mi je da si se i ti javila, sad smo ponovo svi na okupu
Meni nedostaju ljetne serije da imam sta poceti gledati pa odustati
|
Neka ti je drag. Tako i treba. Svatko neka voli što i koga voli.
Ne šmekam ga, a nije ni da ga ne volim, indiferentna sam ali mi je odvratno koliko şe sprdaju s njim znaš već gdje. I ne samo s njim. I Hande jadna nahebe često. A dobro, nekome je i to omiljeni sport.
Drago mi je da se družimo i dalje. Stvarno sam mislila da ste odustale.
|
|
|
05.06.2024., 19:05
|
|
Registrirani korisnik
|
https://www.instagram.com/p/C7wpvSrt...lobjBiNDdiOA== koji je on meni kralj , tacno i Hazal mogu zamisliti da se ovako obuce, njih dvoje mi imaju tu neku slicnu energiju i opustenost, mislim da ce se dobro slagati.
|
|
|
05.06.2024., 19:37
|
|
|
Quote:
BonyBon kaže:
|
Bome mogu i ja. Koji par!
|
|
|
07.06.2024., 19:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Pozdrav curke, konačno smo se sve skupile
Prvi haber, ako je tačan, Elturco od 28.06. na Netflix Turkiye, pa se nadam da će biti i našeg prevoda .
Što se Yargi tiče, po meni su fino zatvorili krug, happy end, oboje "pretekli", što i nije bilo baš samo po sebi za očekivati, jer ih je svaki manijak u Turskoj našao . Zadnja epizoda je po meni nešto još nevidjeno u dizi svijetu, u fazonu "šta bi bilo kad bi bilo", kao da na početku nije umrla njena sestra, kakvi bi im bili putevi u paralelnom univerzumu . Pojavila se i gomila glumaca koje su "poubijali" u ove 3 sezone, da odlume drugu verziju priče. Sve u svemu, ja sam prezadovoljna, ipak sam provela 3 godine s njima.
Pokušavam opet Amere, Will Trent na Disney, onako, ide. Čitala sam te knjige prije 15 tak godina, pa rekoh da pogledam. Nama ovdje obećavaju konačno HBO Max, možda tu bude nešto za pogledati.
|
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:02.
|
|
|
|