Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
12.09.2022., 08:07
|
|
≠ <•••> 12B
Registracija: Jan 2011.
|
looty kako se osjecas kao novopecena sve kriva tj svekrva.
|
|
|
12.09.2022., 10:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
Lunci kaže:
Samo kratko da napišem da vas čitam. Odmaram od odmora i mozak mi još nije u funkciji (kao inače jeste ). Moraću potražiti taj film o kojem pišete, a možda krenem i sa Halkom. Borim se da ne počnem gledati The Wire, neću završiti do proljeća.
Inače, naš mali nastupa na Netflixu u decembru. Sve se nadam da će nas iznenaditi.
sanns, mani se Turaka u Bodrumu Kakvi su dojmovi, more, obala, cijene, hrana, atmosfera?
|
manula bih se ja njih, al neće oni mene . Utisci o Bodrumu su vrlo pozitivni, veliko poluostrvo ima, za svakog po želji, i gužve i mira. Plaže uglavnom pješčane ali čiste, čisto more, vjetrovito,ali manje nego Česme. Cijene su turističke .Primjer, gdje nema turista döner košta 15 TL, blizu plaže 50 TL. A ja dolazim iz zemlje gdje košta 120 TL Mislim da su cijene ok, ipak pristupačnije nego u EU. Hrana je dobra, ali ipak ne toliko raznovrsna kao u unutrašnjosti. Uglavnom riblji restorani. Atmosfera je jako prijatna, baš ono što mi je sada bilo neophodno
EDIT: The Wire sam prije ihihi godina odgledala svih 5 sezona, odlična serija. Vrijeme prije Turaka . Inače mogu da preporučim i True detektiv, ako nisi gledala. Prva sezona ima i fantastičan soundtrack.
|
|
|
12.09.2022., 12:32
|
|
≠ <•••> 12B
|
daj zezas doner mimo turista petnest lira.ajme pa to je dzabaluk
|
|
|
12.09.2022., 22:27
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
Quote:
Bhea kaže:
yok yok nisam jos. al cu biti ako ne odustanem kroz koji bolum.
citam sad unazad postaces i oficijelna svekrva (nisam promasila, ne nikad nisam naucila sta ko kome dodje, niti cu), cestitke.
|
Quote:
hajat kaže:
looty kako se osjecas kao novopecena sve kriva tj svekrva.
|
Hvala i nisam još svekr(i)va. Bit ću od 01.10.
Osim što ću imati prekrasnu i dragu snahu (nadam se jer se pokazala takvom osobom), poboljšat ću engleski tj. već jesam.
|
|
|
13.09.2022., 00:59
|
|
≠ <•••> 12B
|
cek looty snaha nije nasa.uf.pa super.
|
|
|
13.09.2022., 15:49
|
|
|
Quote:
hajat kaže:
cek looty snaha nije nasa.uf.pa super.
|
Nije. Iz Meksika je ali već puno toga razumije šta pričamo. Cilj joj je do siječnja moći voditi osnovnu komunikaciju na hrvatskom jeziku.
A dobro, jezici joj ionako njeno područje. Naravno, uz španjolski (koji i predaje online sad kad je tu u RH), govori engleski i francuski, a talijanski također dosta dobro tako da će brzo savladati i hrvatski. Čim je vidjela da ovog mog vuče da veći dio godine provede doma ulovila se učenja.
|
|
|
13.09.2022., 17:26
|
|
≠ <•••> 12B
|
naravno da ce naucit.
meni tako idu na zivce zene koje se udaju u neku zemlju i muski ozene i ne nauce jezik partnera.
ma bjez ba.ajme meksikanka.fi ha.
|
|
|
14.09.2022., 10:39
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
14.09.2022., 19:25
|
|
≠ <•••> 12B
|
jel bio ovaj sannis
ako je ovaj na slici ovaj je glumio u bodrum masali.negdje u zadnjim epizodama kad i nedzo.
|
|
|
14.09.2022., 19:26
|
|
≠ <•••> 12B
|
jao hvala ti sto si tamo otisla i sto si fino slikala.
nedzo je mozda samo tamo bio i otisao ko ce ga znat
al to je njegov kafic gdje su i njegove knjige.napisao je dvije koliko ja znam do sada
bas mi je drago da ti se svidjelo.
a zao mi je sto nisi imala lijepo vrijeme.
|
|
|
14.09.2022., 19:32
|
|
≠ <•••> 12B
|
ajme opasna si ti.mora da si tamo sve sarmirala.
nisam znala da nedzo ima mace.mada mislim da sam negdje vidjela kako mazi macu.cek da malo pogledam slike.
|
|
|
14.09.2022., 20:15
|
|
|
sannis, baš krasno.
|
|
|
14.09.2022., 20:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
hajat kaže:
ajme opasna si ti.mora da si tamo sve sarmirala.
nisam znala da nedzo ima mace.mada mislim da sam negdje vidjela kako mazi macu.cek da malo pogledam slike.
|
Jeste, taj je bio al ga ja nisam prepoznala, mogla sam mu tražiti autogram . Jako su fini , ljubazni, neka lijepa muzika svira (za razliku od arabesk arabesk . ). A on je metar i žilet, ko i svi Turci. Sve preko 1,75cm guraju u serije, galiba Mjesto je super, tamo bih visila da sam u prilici. Inače je Gümüşlük za lovatore i jet set, to su mi danas ovdje rekli u Bitezu. Primjetila sam i po cijenama. Riblji restorani na obali, ajme, ništa ispod 30-40 evra po osobi Ali imaju puno tezgica sa nakitom, sve umjetnici, tako da se isplatilo otići
Što se tiče šarmiranja, dovoljno je što pričam turski, da se ne moraju mučiti na engleskom .
Sve im je ovako , apsolutno romantično
|
|
|
14.09.2022., 21:01
|
|
≠ <•••> 12B
|
sannis da to je romantika jer je okrenuto prema zapadu.pa ono zalazak sunca falan filan
taj tip ima i svoj profil na insta
https://www.instagram.com/fazliveofkeli/
i imaju te neke restorane svoje riba i to.
kao za romanticare.
|
|
|
14.09.2022., 21:14
|
|
≠ <•••> 12B
|
ja mislim da taj nedzin jaran zna neki strani jezik.bar se nadam jbt.
ipak tamo dolaze stranci.
|
|
|
14.09.2022., 21:22
|
|
≠ <•••> 12B
|
sannis bas mi je drago da si tamo bila.
barem neko od nas.
|
|
|
14.09.2022., 23:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
hajat kaže:
sannis bas mi je drago da si tamo bila.
barem neko od nas.
|
Ne demek canım
Prošle godine sam bila na odmoru na tragu Son Yaz, ove na tragu Bodrum masali Nema mi pomoći
Srećom je za Istanbul zadužena naša draga @Looty
Što se tiče stranog jezika, znaju engleski najosnovnije, najčešće ti poture telefon sa Google translate pod nos. Ja se svaki put šokiram kad vidim mlade od 16/17 godina da sliježu bespomoćno ramenima zbog engleskog. Al me je jedan Turčin baš šokirao, odlično govori naš jezik. Ja mislila da je s naših prostora jer priča sa akcentom , on kaže nije, da je Turčin rodjen u Bodrumu . Otkud zna tako dobro naš jezik nisam uspjela saznati, odgovor je bio u fazonu "od/ zbog vaših lijepih žena" . .. Ja mu rekoh, eto ti učiš naš a ja turski, zanimljivo, na to će on da ga instruiram naš, a za uzvrat bih ja za nedelju progovorila turski ko maternji A ja
|
|
|
14.09.2022., 23:26
|
|
≠ <•••> 12B
|
bodrum masali je snimana u turgut reisu.ako oces da vidis onu krhotinu od otela i onu pide kafanu i kafic gdje je imao onaj
dirigent mogu ti poslat smjernice.sve je to na jednom mjestu.
https://www.google.com/maps/place/Tu...6!4d27.2720205
ovo ti je usput prema gumusluku kad ides od strane turgutreisa centra.
nis posebno al eto
|
|
|
14.09.2022., 23:52
|
|
|
Quote:
sannis kaže:
Ne demek canım
Prošle godine sam bila na odmoru na tragu Son Yaz, ove na tragu Bodrum masali Nema mi pomoći
Srećom je za Istanbul zadužena naša draga @Looty
Što se tiče stranog jezika, znaju engleski najosnovnije, najčešće ti poture telefon sa Google translate pod nos. Ja se svaki put šokiram kad vidim mlade od 16/17 godina da sliježu bespomoćno ramenima zbog engleskog. Al me je jedan Turčin baš šokirao, odlično govori naš jezik. Ja mislila da je s naših prostora jer priča sa akcentom , on kaže nije, da je Turčin rodjen u Bodrumu . Otkud zna tako dobro naš jezik nisam uspjela saznati, odgovor je bio u fazonu "od/ zbog vaših lijepih žena" . .. Ja mu rekoh, eto ti učiš naš a ja turski, zanimljivo, na to će on da ga instruiram naš, a za uzvrat bih ja za nedelju progovorila turski ko maternji A ja
|
Ne mogu se maknut iz Istanbula.
Na Tursko more mi se i ne ide jer morskih ljepota, romantičnih kafića, restorana, divnih terasa, palmi, butika s nakitom, odjećom se nagledam i nauživam i doma (jedino...tu se nisu snimale serije ).
Al evo, bježim na kratko kući jer se sutra sprema promjena vremena, kiša, vjetar.
|
|
|
15.09.2022., 00:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
sannis kaže:
Sve im je ovako , apsolutno romantično
|
Baš sam ti htjela napisati da nam daš fotke tih romantičnih stolica u moru a ne polica s knjigama. Kome je još do čitanja pored takve ljepote oko sebe....Ima li još turista? More toplo? Što se tiče cijena, nakon Hvara ništa me više ne bi moglo iznenaditi, tamo je sve za jet set.
P.S. hajat, svaka ti čast za komentar u vezi turske filmske industrije na drugoj temi, vrlo jednostavno i ravno u sridu. Koji crni Holywood i Oscari.....
|
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:58.
|
|
|
|