|
28.08.2005., 12:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2005.
|
Kako do novca osobnim web sit-om?
Na koji način se može zaraditi novac kreiranjem osbnog web site-a. Samo od banera ili?..Ne razumijem....Citiram što sam pročitala na netu...
Online poduzetnik!!!!!!!
Dok surfate internetom sigurno ponekad maštate o vlastitoj web stranici – samo je postavite i gledate kako se novac množi! Naravno, to se ne dešava baš preko noći, ali u biti nije tako ni teško ostvarivo. Samo se trebate držati materije koju dobro poznate. Zatim nabavite domenu i kreirate web site. Nije važno koju ćete tehnologiju koristiti – samo se potrudite da vaš site dobro izgleda i da nudi mnogo originalnog sadržaja, raznih programa i linkova. Dobro proučite marketing web tražilica i bacite se u promociju svog sitea. Na kraju, svakog tjedna nađite vremena kako biste održavali stranicu, postavili nove sadržaje i izbrisali nepotrebne linkove. Ako se budete pridržavali ovih nekoliko pravila, na dobrom putu ste da postanete milijunaš.
|
|
|
28.08.2005., 14:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Zvuči kao članak iz Arene ili Mile
Osobnim websiteom nećeš nikako (osobni podrazumjeva o sebi ili sl.).
Već možeš odabrati neku temu o kojoj puno znaš i na osnovu nje razviti site.
Za ikakve šanse treba barem godinu dana samostalnog učenja o internet tehnologijama i zakonitostima, pa zatim uložit dosta para u razvoj i promociju, pa možda skupiš nešto posjeta.
Moraš računati na to da imaš barem 10 000 uniqe (različitih ljudi) posjeta dnevno da bi se samo isplatila putem reklama. (dakle zaboravi na isključivo domaće tržište)
Druga opcija je da na svom siteu naplačuješ neke usluge...
I nemoj nasjedati na bilo kakve get rich quick sheme jer su 100% prevara. Jedini način je vlastitim znanjem.
|
30.08.2005., 05:25
|
|
Pacijent
|
Bok,
evo jedna dobra ideja kako zaraditi sa web stranicom.
Skokni na ovaj link http://www.positiva.ws
To ti jedna od mojih stranica koja zarađuje novce. Naravno i ti možeš otvoriti takvu stranicu za male novce i na nju napisati što god želiš. Odi na stranicu klikni na banner koji je na stranici, pa ćeš vidjeti jedan odličan način kako zaraditi sa web stranicom.
Ako imaš kakva pitnja javi mi se.
Bok. 
|
|
|
30.09.2005., 20:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Re: Kako do novca osobnim web sit-om?
Quote:
girl-33 kaže:
Na koji način se može zaraditi novac kreiranjem osbnog web site-a. Samo od banera ili?..Ne razumijem....Citiram što sam pročitala na netu...
Online poduzetnik!!!!!!!
Dok surfate internetom sigurno ponekad maštate o vlastitoj web stranici – samo je postavite i gledate kako se novac množi! Naravno, to se ne dešava baš preko noći, ali u biti nije tako ni teško ostvarivo. Samo se trebate držati materije koju dobro poznate. Zatim nabavite domenu i kreirate web site. Nije važno koju ćete tehnologiju koristiti – samo se potrudite da vaš site dobro izgleda i da nudi mnogo originalnog sadržaja, raznih programa i linkova. Dobro proučite marketing web tražilica i bacite se u promociju svog sitea. Na kraju, svakog tjedna nađite vremena kako biste održavali stranicu, postavili nove sadržaje i izbrisali nepotrebne linkove. Ako se budete pridržavali ovih nekoliko pravila, na dobrom putu ste da postanete milijunaš.
|
JUUUURIIIS!!!! Idemo po lovuuuu...idem samo po Araghorna i jahace i evo me..odmah nas 150...i svi milijunasi...pa to ne stane niti u proracun RH....
..ovo smatraj salom ,osim u slucaju nekog ozbiljnog posla..pa ako imas odgovor i temelj akako to raditi slobodno javi...ako ne..mozda ipak dodem sa ekipom...i legolasom..naravno...
|
30.09.2005., 20:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Quote:
Ibiza kaže:
Zvuči kao članak iz Arene ili Mile
Osobnim websiteom nećeš nikako (osobni podrazumjeva o sebi ili sl.).
Već možeš odabrati neku temu o kojoj puno znaš i na osnovu nje razviti site.
Za ikakve šanse treba barem godinu dana samostalnog učenja o internet tehnologijama i zakonitostima, pa zatim uložit dosta para u razvoj i promociju, pa možda skupiš nešto posjeta.
Moraš računati na to da imaš barem 10 000 uniqe (različitih ljudi) posjeta dnevno da bi se samo isplatila putem reklama. (dakle zaboravi na isključivo domaće tržište)
Druga opcija je da na svom siteu naplačuješ neke usluge...
I nemoj nasjedati na bilo kakve get rich quick sheme jer su 100% prevara. Jedini način je vlastitim znanjem.
|
Pozdrav!
Nesto slicno sam htio napisati,no vec sam previse opterecen sa nekim glupostima i drago mi je da si ti odgovorio ono sto je realno...
|
03.10.2005., 14:18
|
|
Centar Svijeta i Okolice
Registracija: Jul 2003.
|
Jedini nacin za neku interesantnu zaradu bez afirimiranog biznisa ti je da (pre)prodajes nesto preko e-bay-a ..ako imas za to vremena..
No proizvod mora biti trazen i dobre cijene.. moras se trudit da isporucujes na vrijeme i da imas pohvale ( good feedback) za brzu i efikasnu isporuku i da su kupci sretni sa tvojim proizvodom..
Znam neke koji su napravili prava mala bogatstva ovim putem ( ali i nekek kojima su kuce i garaze zatrpane stvarima koje ne mogu prodat!).. ali naravno bez dobre organizacije, rada, postenja i znanja o tome sto radis nikad nema ni pozitivnih rezultata..
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:33.
|
|
|
|