|
|
31.10.2008., 20:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
A što cure misle o dečkima koji imaju male sake? jel vam je to odbojno?
ono tipa ne bas duge i pretjerano snazne ruke
mislim da je pitanje jasno 
|
|
|
31.10.2008., 20:49
|
|
put on your mystery
Registracija: Aug 2007.
|
o svjetlece vam majke bozje, cime se vi zamarate
ja mislim da mi jedna trepavica na desnom oku stoji malo nahero, jel to problem? 
|
|
|
31.10.2008., 20:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
a necemo sad bas tako cjepidlacit, samo pitam jel problem ako netko ko je inace normalne vidine (oko 180) i tezine (oko 70-75 kg) i ima relativno male sake i onak zenskaste ruke (zapesce i to...) ??? pa samo pitam... recimo decko i cura se drze za rukice, a on ima tek nesto malo vecu saku od nje, ono kak se ta cura onda osjeca? jel ima nekih koje su se nasle u tome ?
|
|
|
31.10.2008., 21:25
|
|
bannaned
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
Decko'87 kaže:
recimo decko i cura se drze za rukice, a on ima tek nesto malo vecu saku od nje,
|
grozno  
|
|
|
31.10.2008., 23:12
|
|
Pacijent
|
Apsolutno mi je nepojmljivo da decko ima manju ruku od mene, inace vise volim da lik ima vece i jace ruke, ali dobro to i nije tako tesko buduci da ja imam iznimno malu saku 
|
|
|
31.10.2008., 23:18
|
|
una descarada
Registracija: Feb 2008.
|
iskreno odbojno mi je kad vidim lika sa ženskastim rukama..onak tanke mlitave pa još i uske šake ...nejde to tak...meni mora imat onak jake prave muške 
|
|
|
31.10.2008., 23:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Volim velike šake.
|
|
|
31.10.2008., 23:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
imas li bar misice razvijen biceps triceps i to?! 
|
31.10.2008., 23:56
|
|
attention whore
Registracija: Oct 2008.
|
Moj "netko" je imao šaku veličinu moje. Iako mislim da ja nemam baš neku malu šakicu. Al nije mi to smetalo, i nije mi tolko bitno jel ima veću il manju šaku. Ništa moje neće izgledat veće ako to drži mala ručica 
|
|
|
01.11.2008., 00:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
obožavam velike ruke i duge prste, a moj upravo takve ima, gotovo duplo veće od mojih (dobro, ja imam male ruke)
|
|
|
01.11.2008., 00:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ciganche kaže:
obožavam velike ruke i duge prste, a moj upravo takve ima, gotovo duplo veće od mojih (dobro, ja imam male ruke)
|
Prilično je ružno vidjet male šake na visokom muškarcu,a na niskom se i ne očekuje da ima duge prste jel,srečom moj dragi je visok i i ma duge ruke,također...to volim
|
01.11.2008., 02:09
|
|
Mother has arrived
|
o da vrlo odbojno.... jednako kao i malena oprema među nogama ...
... e da, još mi se ne sviđa ni kad ima maleni nosić.
|
|
|
01.11.2008., 03:14
|
|
likes blue
|
moram ovo skomentirati...znaci ako decko(ne govorim o sebi nego o svim muskarcima)ima male sake on je u samom startu zakinut za mogucu vezu s 90% zenske populacije(sudeci prema vasim reakcijama na forumu),znaci on je za te cure neprihvatljiv ko osoba(pa makar bio i visok i zgodan)al ima male šake pa automatski otpada....i onda budem u sljedecih 20 recenica cital o tome kak su muski svinje i recenice tipa: moj dragi danas nije želio komentirat moju novu haljinu.trebam li ga ostaviti? !!!
dođe ti da puknes!
znam da skrecem s teme i ispricavam se zbog toga,al cure razocarale ste me...
|
|
|
01.11.2008., 04:34
|
|
vilica
|
Quote:
arenx kaže:
Volim velike šake.
|
Ne prevelike! Ono, da nisu baš RUČETINE! Al bome ni ručice
Frend se malo "boji" jedne cure jer ima onak poveće ruke za žensku 
|
01.11.2008., 04:45
|
|
vilica
|
Quote:
lik_vž kaže:
...cure razocarale ste me...
|
A vi nas svaki dan obarate s nogu  Join the club...
Gle, zna se da dečki prvenstveno "padaju" na ono fizičko, i ne budu prešli preko nekih "nesavršenosti" kod cure. Zakaj onda mi ne bi mogle imati neke svoje "mušice"?
|
01.11.2008., 10:16
|
|
obla
Registracija: Feb 2007.
|
možda ovo pomogne
|
|
|
01.11.2008., 11:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
nije da sam luda za ekstremno malim sakama, ali, iskreno, to je uistinu pri dnu liste detalja koji su mi bitni. a i da je pri vrhu, ovisno o drugim faktorima bih vjerojatno mogla prijeci preko toga bez problema. ovisno o drugim faktorima, kazem. ne mislim na prvenstveno vanjske. plus sto ne volim ni velike sake. a kad se fakat zaljubis u nekoga, kad ne gledas samo na sliku, vec i na neke druge stvari, manje se i zamaras tim nekim detaljima. ne mislim da si ono...ravnodusan i da ti je sve svejedno, ali o takvim nekim relativno nepromjenjivim stvarima jednostavno vise ne razmisljas toliko i kao da nikad ni nisi.  ok, govorim za sebe.
ono sto mi je odbojno su zapravo tipovi koji otvaraju teme tipa ''a sto cure misle o deckima koji imaju male sake''. eto. i ak' ti tol'ko smeta, kup' si ovo sto glorija pokazase pa probaj. :nogom u guzicu:
|
01.11.2008., 11:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Kad ti se netko jako sviđa, nekakva "fizička mana" može biti samo simpatična, dapače - osoba dobiva na privlačnosti. Savršenstvo je dosadno i zastrašujuće.
|
|
|
01.11.2008., 12:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Šmizla kaže:
Kad ti se netko jako sviđa, nekakva "fizička mana" može biti samo simpatična, dapače - osoba dobiva na privlačnosti. Savršenstvo je dosadno i zastrašujuće.
|
Slažem se,kad ti se netko sviđa onda određene fizičke osobine i ne primječuješ...a što se tiće savršenstva,pa ono je u svačijim očima drugačije,ako me razumiješ...i tako baš treba biti 
|
01.11.2008., 12:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lik_vž kaže:
moram ovo skomentirati...znaci ako decko(ne govorim o sebi nego o svim muskarcima)ima male sake on je u samom startu zakinut za mogucu vezu s 90% zenske populacije(sudeci prema vasim reakcijama na forumu),znaci on je za te cure neprihvatljiv ko osoba(pa makar bio i visok i zgodan)al ima male šake pa automatski otpada....i onda budem u sljedecih 20 recenica cital o tome kak su muski svinje i recenice tipa: moj dragi danas nije želio komentirat moju novu haljinu.trebam li ga ostaviti? !!!
dođe ti da puknes!
znam da skrecem s teme i ispricavam se zbog toga,al cure razocarale ste me...
|
To su samo preference,u stvarnosti je ipak drugačije 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:25.
|
|
|
|