Vec neko vrijeme pricam o MMSu, te o sebi (a tko ne prica o sebi? . Pa sad odlucih pokrenuti i temu o MMSu.
Ali prvo malo o meni.
Dakle, ja sam imao Crohna 11 godina sluzbeno, ali probleme sam prvi put primjetio prije 15 godina. Sad, ne mogu tvrditi da je to bas bio Crohn, ali je definitivno bilo vezano s jakim bolovima u trbuhu.
I kad mi je dijagnosticirano, nisam ni znao sto je to. Pa sam pogledao i saznao detalje koje i vi mozete saznati uz pomoc trazilice. Nije lijepo, a meni je doslo do toga da sam morao uzimati tablete protiv bolova cijeli dan, svaki dan. Lezao sam cijelo vrijeme u krevetu, nije mi bilo ni do cega i opcenito govoreci, ne bih to nazvao zivotom, vec patnjom.
U pokusajima da se izlijecim, probao sam jako puno toga, od kojih neke stvari rade (ili su bar radile meni) te nastojim obavijestiti ljude da ih koriste, a neke druge stvari nisu nimalo radile, te ih smatram bacanjem novca.
Posto je ovo post o MMSu, necu sad pisati o svemu sto sam skuzio da valja i sto ne valja, dovoljno je reci da je MMS zaista cudesan (ime mu dolazi od Miracle Mineral Supplement).
Kad sam prvi put citao o njemu u Nexusu, bilo je to interesantno saznati da se skoro sve bolesti vezuju uz djelovanje patogena u nasem tijelu i da se naravno, lijecenje od skoro svih bolesti vezuje uz uklanjanje istih. Da ne bih ispao nefer prema drugim sredstvima koja unistavaju patogene, njih ima. Recimo, vodikov peroksid, ozon, DMSO, MSM, hiperbaricna komora, jod (recimo u vidu Lugolove otopine), ljekovite bilje...
No, uspio sam nabaviti natrijev klorit u 24,5% otopini (MMS je 28% otopina 80% cistog praha natrijevog klorita, sto je od oka 23%), sto je bilo dakle ok. I onda sam jos malo cekao, razmisljao. Kad sam se ohrabrio, a to je bilo nakon jedne stvarno gadne noci (koje su meni bile vise maje normalne, od oka jednom tjedno) kad sam uzeo oko 15 tableta protiv bolova, ali to ne znam tocno, moc mi je prilicno mutna i ne sjecam se svih detalja, sluden bolovima.
I odlucivsi na taj skok u nepoznato (tekstovi na netu, kao i ovaj ovdje nisu uvijek garancija da se ne radi o lazi, podvali), poceo sam uzimati MMS. Prvi problem je bio taj sto se on aktivira kiselinom (jer je luznat), da bi se poceo raspadati na natrij i klor dioksid. Klor dioksid je djelatna tvar. A to je pak bio problem jer sam stalno patio od zelucane kiseline (uzrokovana patogenima u svim slucajevima povisene zelucane kiseline). No, srecom, to je trajalo samo kratko. Vrlo brzo su patogeni u zelucu bili pobijeni, pa nije vise bilo problema s zelucanom kiselinom. Od tada, pocetka 4. mjeseca 2008, ja vise nemam problema sa zelucanom kiselinom.
Stvari su i dalje isle na bolje. Sve manje i manje tableta protiv bolova, dok tjedan dana od pocetka nisam skuzio da ih vise ne trebam. Naravno, proveo sam cjelokupno ciscenje, s time da sam procijenio da je bolje ici na duzi rok od propisanog, te sam isao na maksimalnu dozu dva puta dnevno (imao sam tad 58kg) mjesec dana nakon prestanka mucnine.
I sad kad sam to spomenuo, ta mucnina, proljev i povracanje, to se zove herxheimerova reakcija http://en.wikipedia.org/wiki/Herxheimer_reaction To nije nuspojava u klasicnom smislu, vec posljedica ubijanja patogena u vama. Kad ubijete patogene, nema vise te pojave i mozete uzimati MMS koliko zelite. Naravno, postujte ogranicenja, da ne bi bilo kako ste popili litru klorita. Herxheimerova reakcija jeste problem, ali kad ste svjesni i znate da ubijate patogene, a samim time i ozdravljate, lakse je nastaviti. I moze se kontrolirati, smanjivanjem doze, drzanjem MMSa na rubu na kome se tijelo moze rijesavati patogena.
I dobro, sto da vam prica puno vise o sebi? Sad imam 75kg, ponovno zivim, vjezbam, nisam u bolovima, iako su ostali neki problemi. Ti problemi su uzrokovani fizickim ostecenjima nastalim kroz 11 (ustvari vise) godina Crohna. Fizicika ostecenja tijelo mora rijesiti ako moze, MMS tu ne pomaze. On ubija patogene, tijelo se samo oporavlja.
Pored rijesavanja Crohna, ima i drugih pozitivnih pomaka. Recimo, nije mi vise hladno, ocito sam imao premalo energije, jer su patogeni zahtijevali svoj dio. A i opcenito, osjecam se bolje. I pored stvari vezane uz Crohna, napredak je sto i druge bolesti (recimo, gripa, prehlada i slicno) budu rijesene uz pomoc MMSa puno brze nego sto je to kod drugih. Dok svi oko mene kaslju, smrcu, boli ih i slicno, ja pokupim virus od njih, ali ga i rijesim puno brze od njih i moj oporavak je kraci. Recimo, najduze mi je bila mucnina 4 dana. Ta mucnina je znak da je u meni bilo nekog patogena koje je MMS ubijao. Ja sam i vidio neke promjene (grlo malo boli, opcenito osjecaj da me nesto "hvata"), ali sam se vise mucio zbog herxheimera, nego zbog prehlade, gripe, ili sto to vec je bilo. To je bilo 4 dana. Drugi slucaj je bio 3 dana. To je bilo u periodu od kad sam nasao MMS.
A sad, malo i o MMSu, ipak je ovo topik o njemu.
MMS je kao sto sam to vec rekao natrijev klorit. NaClO2. Koristi se kao generator klor dioksida ClO2. Klor dioksid spada medu najjace ubojica patogena (jaci je od klora). Prema izvorima kod nas o prociscavanju vode, bolji je samo ozon O3. No, prema Jim Humbleu, americkom pronalazacu, on je najjaci. Sto je moguce, ovisi kako se testira. Na kraju krajeva, definitivno spada medu najjaca sredstva.
Aktivira se kiselinom, koja, kad se radi o upotrebi u ljudima, mora biti jestiva. Najbolja i najjeftinija varijanta je limunska kiselina, koja se moze kupiti u svakoj malo bolje opskrbljenoj trgovini. Ne morate razmisljati o tipu, ja sam malo pogledao i vidio da su sve i tako uvoz iz Kine. Uzmite onu najjeftiniju.
Na prvom linku http://www.miraclemineral.org/ je moguce besplatno skinuti knjizicu o tome kako je Jim Humble otkrio MMS. Prica je meni bila interesantno i dirljiva. U svakom slucaju, ako vas to ne zanima, nije ni vezano uz samo lijecenje bolesti.
Sve informacije o tome kako lijeciti bolesti su na siteu.
U slucaju da ne znate engleski, mozete mene pitati, ja cu vam pomoci i objasniti sto vam nije jasno. Da biste uspjesno uzimatli MMS treba nesto znati, ali opet, postupak je dovoljno jednostavan da se moze primjenjivati u vlastitom domu, nakon vrlo malo ucenja. Dakle, skoro svatko to moze. Skoro, zato sto ima osoba koje su toliko bolesne da ne mogu bez tude pomoci obavljati ni tako jednostavne operacije kao upotreba MMSa samostalno.
Sad, pitanje je i gdje nabaviti MMS. U PMu cu vam dati podatke covjeka koji to prodaje u Zagrebu i radi po recepturi Jim Humblea. Mozete nabaviti i od nekog tko ima pristup natrijevom kloritu (recimo, radi na prociscavanju pitke vode, ili pak ima pristup natrijevom kloritu na neki drugi nacin). Skrenuta mi je paznja i na ovaj site http://www.mms-aktivator.com/ Moj problem sa siteom je taj sto upute za koristenje MMSa nisu tocne (u sto se moze uvjeriti svatko tko ode na originalni site od Jim Humblea, procita nejgovu knjigu ili tako sto). Samim time, ako su upute o koristenju netocne, ne znam da li je natrijev klorit koji oni prodaju odgovarajuci (radi se o doziranju, ako je vec koncentracija, koliko, ako je manja, koliko...) i da li je zadovoljavajuce cistoce (vi ga pijete, dakle, ulazi u vas i eventualna necistoca).
I sad, kad ste vec nabavili natrijev klorit, kako znate da ste nabavili natrijev klorit?
Jednostavan test ce utvrditi da li imate natrijev klorit (iako ne znam kako odrediti postotak klorita). Samo ga aktivirajte po postupku objasnjenom na originalnom siteu, tj. stavite natrijev klorit u cistu casu, dodajte 10% limunsku kiselinu, promijesajte i cekajte 3 minute. Vec odmah nakon stavljanja kiseline, natrijev klorit se pocinje raspadati na natrij i klor dioksid. Vi to znate po tome sto se javlja karakteristican smrad klora (klor i klor dioksid jednako smrde). I tekucina postaje sve vise zuta. Nakon 3 minute tekucina mora biti zuckasto zelena (ta boja, ukratko, ciljate na zuto) i gadno smrdjeti po kloru. Taj test kaze da se unutra nalazi bar nesto klor dioksida.
Same upute o koristenju ne iznosim, posto su one slozene, ovisno i o bolesti koju imate, pa sve to mozete naci na siteu, ili pak mogu odgovoriti vama osobno, kad znam vise o vasim problemima.
I za kraj, znam da sam mnogo toga zaboravio reci, a sto bi vi zeljeli pitati, pa, pitajte.
Ja sam puna gljivetina, ameba, heliko bakterija i čega sve ne...
Probat ću MMS. I meni je želudac u komi pa me malo strah kako ću ga podnijeti.
Kako mi je imunitet pao nakon silnih antibiotika, pojavile su mi se alergije na sve i svašta, a prije godinu-dvije nisam bila alergična na ništa.
Jednom sam završila na hitnoj nakon što sam čistila po kući i rekli su mi da mi je to od sredstava za čišćenje.
Zanima me, može li se biti alergičan na MMS?
Jesi li možda pronašao na netu neki takav slučaj?
Dakle nisi primijetio nikave nuspojave osim Herxheimerove reakcije? I sad ga uzimaš stalno ili po potrebi?
Nisam primjetio nikakvih nus pojava (herxheimer se javlja samo dok imas patogena, a sad ih nema, sto ce reci, nema nista loseg), osim sto se nisam 100% oporavio, ali to i tako potpada pod fizicka ostecenja, posto Crohnova bolest uzrokuje i fizicke promjene, od kojih se tri operativno rjesavaju, kad se pojave i postanu odvise ozbiljne, a naravno ima i drugih fizickih promjena. One koje se operiraju su stenoze, apcesi i fistule. A isto tako i Crohn uzrokuje manje crijevnih resica, te neke druge probleme.
Sto se tice crijeva, stanje ide sve bolje i bolje, tj. imam sve manje i manje tih fizickih problema (nadam se da cu doci do jos boljeg stanja, mozda i ko prije). No, primjetio sam i neke druge promjene, ali na bolje. Kao sto sam vec spominjao, nije mi vise hladno. Prije sam na 27C imao osjecaj da mi je hladno i pokrivao se, a sad sam iskljucio radiatore (u spavacoj i kuhinji), te radi samo onaj u kupaoni i dnevnoj, jer mi je jednostavno toplo. I oko hodam kao narodni heroj (razgoljenih prsa, jer mi je toplo). Dobro, ovih dana zakopcam jaknu, ipak je i za narodne heroje malo hladno. Isto recimo, kad se vozim u autu, ne ukljucujem grijanja, a i vozio sam se s otvorenim prozorom, kad je ono bilo toplije.
Takoder, kad sam se oporavio, navalio sam na hranu (prvi mjesec sam dobio 7kg), ali sad se to smirilo i tezina je vise manje stacionarna (normalne su stalne male varijacije), a ni ja nemam toliku potrebu za hranom.
Ja sam puna gljivetina, ameba, heliko bakterija i čega sve ne...
Probat ću MMS. I meni je želudac u komi pa me malo strah kako ću ga podnijeti.
Kako mi je imunitet pao nakon silnih antibiotika, pojavile su mi se alergije na sve i svašta, a prije godinu-dvije nisam bila alergična na ništa.
Jednom sam završila na hitnoj nakon što sam čistila po kući i rekli su mi da mi je to od sredstava za čišćenje.
Zanima me, može li se biti alergičan na MMS?
Jesi li možda pronašao na netu neki takav slučaj?
Nisam naletio na slucaj da je netko alergican na MMS, ali sam naletio na slucaj gdje je neka australka alergicna na vodu (po mom, prije na nesto u vodi, jer se alergija javlja kad se tusira, ne kad pije). Dakle, iako ne mogu tvrditi 100% da nisi alergicna, prva doza je i tako mala, pa ces prezivjeti eventualni napad.
Sto se tice podnosenja, kao sto sam napisao, i meni je bilo malo teze, pa sam se patio. To je bilo 2 dana, a tad su doze bile male, pa su polako ubijale patogene u zelucu. No, mozes uzeti sredstvo koje ne djeluje direktno na kiselinu, vec na proces proizvodnje kiseline (belomet ili sto slicno), da ono smanji daljnju proizvodnju kiseline u tom prijelaznom razdoblju. Isto tako, mozes odmah uzeti vecu dozu (potencijalni rizik herxheimera, ali on ce te i tako lupiti u jednom trenutku), pa odmah pobijes patogene u zelucu i onda na miru nastavis ubijanje patogena po ostalim zakucima tijela.
U svakom slucaju, korist koju imam od MMSa je puno veca od tih kratkih neugodnosti (herxheimer ukljucen). Cak tvrdim da i potpuno zdrava osoba ima patogene u sebi i da bi imala koristi od ubijanja istih. Vise energije, a takoder, kad dobije prehladu, gripu, MMS ubrzava lijecenje, te nema onih posljedica koje se mogu vuci jos 2-3 tjedna (kasljucanje i slicno).
zanima me mogu li koristiti ionsko srebro i mms u isto vrijeme, znaš li nešto o tome.
Ja koristim srebro i MMS istovremeno (dobro, popijem jedno, pa drugo ). Srebro koristim da bih ubrzao lijecenje fizickih ostecenja, jer sam nasao navode kako srebro omogucava stvaranje maticnih stanica, sto je svakako bitno kod fizickih ostecenja.
Inace, MMS se moze koristiti sa skoro svime, ali kod nekih se stvari treba sto vise razdvojiti uzimanje MMSa i toga. Recimo, vitamin C neutralizira MMS, pa bi trebalo maksimalno razdvojiti iste, da bi MMS bio efikasan. Isto tako, lijekovi (alopatski) se mogu uzimati s MMSom (ne morate prekidati svoju lijecnikom propisanu terapiju), ali je bolje sto vise razdvojiti uzimanje, jer MMS ujedno vrsi i detoksikaciju, pa samim time, bi smanjio efikasnost lijekova.
Isto tako, vidio sam na netu da se preporuca uzimanje MMSa nakon hrane. Zato jer se lakse podnosi MMS. I ja sam uzimao tako, ali sam nedavno vidio da kad sam uzmo MMS na prazan zeludac dozivio sam blazu herxheimerovu reakciju (tj. bilo mi je muka). Sto mi je bio znak da su neki patogeni bili zivi i malo se razmnozili po meni. Od tog trenutka uzimam MMS na prazan zeludac, tj. nastojim sto vise razdvojiti uzimanje hrane i MMSa. I naravno, sad nemam mucninu na prazan stomak (jer sam pobiju te koji su se razmnozili). Mislim da je bolje da je jedno (krace) vrijeme covjeku malo muka, nego da patogeni imaju uporiste u meni (i vama).
Super da si nas upoznao sa svojim iskustvom .
Mene zanima da li taj čovjek koji prodaje MMS u Zagrebu, vodi i kroz terapiju tj. da li on može preporučiti količinu pripravka i rok potreban za liječenje neke bolesti ili problema.
Ako ti nije problem, molila bih inf. u kojem broju Nexusa je članak?
Super da si nas upoznao sa svojim iskustvom .
Mene zanima da li taj čovjek koji prodaje MMS u Zagrebu, vodi i kroz terapiju tj. da li on može preporučiti količinu pripravka i rok potreban za liječenje neke bolesti ili problema.
Ako ti nije problem, molila bih inf. u kojem broju Nexusa je članak?
Covjek koji to prodaje je i preveo knjigu, a uskoro bi valjda trebala biti i odstampana, pa ce informacije biti dostupne i na Hrvatskom, ako netko ne zna Engleski.
Velika prednost kod MMSa je ta sto je sam princip uzimanja MMSa (aktivacija i doziranje) izuzetno jednostavan. Ima nekih pravila, stvari koje moras nauciti, ali se to svlada vrlo brzo i onda svatko moze sam bez icije pomoci (osim ako si stvarno tesko bolestan, pa ti treba netko drugi pripremati MMS) u svojoj kuci koristiti MMS. Ne trebas ici na preglede, ne mora ti nitko tumaciti neke rezultate, vec jednostavno, sama koristis, ravnas se po jednostavnim principima (svi su objasnjeni na www.miraclemineral.org i na drugim siteovima imas i vise detalja, a navedeni su u prvom postu).
Ukratko, to je jednostavno, primjenjivo svugdje i ne trazi komplicirane procedure.
Sto se tice broja Nexusa, nisam sad siguran, svakako kraj 2007 ili pocetak 2008. Mislim da bi mogao biti broj iz 2. mjeseca 2008, jer sam ja to poceo uzimati u 4. mjesecu, kad sam vec imao sve informacije neko vrijeme.
Covjek se zaista osjeca odlicno kada zavrsi ciscenje MMS-om. Ima puno vise snage,cirkulaciju mu je poboljsana opcenito zdravlje je na nivou.To znam iz vlastitog iskustva. Prijateljica je nedavno dobila virozu._Nakon uzimanja MMS-a virusi su nestali za svega nekoliko sati. Jedan covjek kojeg poznam je uspio rjesiti problem seboreje i svrbeza vlasista u samo nekoliko dana. Nema se tu puno sta pricati MMS radi i to je ono najbitnije a da stvar bude jos bolja besplatan je
Covjek se zaista osjeca odlicno kada zavrsi ciscenje MMS-om. Ima puno vise snage,cirkulaciju mu je poboljsana opcenito zdravlje je na nivou.To znam iz vlastitog iskustva. Prijateljica je nedavno dobila virozu._Nakon uzimanja MMS-a virusi su nestali za svega nekoliko sati. Jedan covjek kojeg poznam je uspio rjesiti problem seboreje i svrbeza vlasista u samo nekoliko dana. Nema se tu puno sta pricati MMS radi i to je ono najbitnije a da stvar bude jos bolja besplatan je
MMS rijesava skoro sve probleme. Da sad kazem sto ne rjesava:
1 Bolesti uzrokovane manjkom neke esencijalne ili neesencijalne tvari (recimo, skorbut-c vitamin)
2 Bolesti uzrokovane genetskim poremecajima (recimo, Downov sindrom)
I naravno, to ne racunam, fizicka ostecenja tijela, recimo, u automobilskoj nesreci ostanete bez tko zna cega... (iako pomaze oporavak tako sto vas cuva od prodora patogena kroz rane)
E sad, da, moze se nabaviti besplatno, ako imate ljude na strateskim mjestima.
A ako nemate, i dalje je dovoljno jeftin da je odlicna stvar i za potpuno zdrave osobe, a da ne spominjem koliko vrijedi neciji zivot, ako on ima bolest koja je "sluzbeno" neizljeciva (recimo, tumor, AIDS...), a MMS ju rjesava bez vecih problema.
Ovo sto pricas o prehladama i slicno, to je ustvari odlican razlog za osobu koja nije tesko bolesna, te se smatra zdravom (iako je puna patogena, ali ih kontrolira). MMS pomaze i kod problema koje ne smatramo teskom bolesti, a ipak nas muce.
Molim procitati moj prvi post (sto bi trebao svatko uraditi, koga zanima MMS i lijecenje njime).
Tamo sam spomenuo ovaj link, ali u negativnom smislu.
I to ne zato sto znam da njihov MMS ne valja (sto ne znam), vec zato sto upute na njihovom siteu ne valjaju i to na nacin da se koristeci uputama s njihovog site mozete izlijeciti samo od najlaksih bolesti i to samo ako imate vrlo malu tjelesnu masu. Upute su netocne (usporedite s originalnim uputama na www.miraclemineral.org) i doze koje oni daju su premale. Sto znaci, ako ste iole teza osoba i imate iole ozbiljniji zdravstveni problem, necete se izlijeciti.
Dakle, ako njihov MMS odgovara specifikaciji, slobodno ga kupujte od njih (ne znam kako da provjerite, ali im ja ne bih vjerovao na rijec, jer su bas rijecju (dakle prijevodom) "zgrijesili", tj. krivo preveli), ali nikako, bas nikako, ne slijedite upute koje su dali dok ih ne prevedu kako treba.
Moram reci da takav prijevod smatram svakako kontraproduktivnim, jer efikasno sredstvo kakvo je MMS cini neucinkovitim i nekorisnim. Svatko tko zeli koristiti MMS neka procita originalne upute, ili kupi knjigu kad bude odstampana (za sad znam da je prevedena), ili pak zatrazi pomoc od mene, ili nekog tko zna engleski.
MMS koristite prema uputama od Jim Humblea, ne tudim videnjima kako ga treba koristiti.
Hoće li ta knjiga s prijevodom izaći uskoro, i koliko uskoro, da znam da li da krenem u detaljnije prevođenje? Mislim znam engleski, ali opet treba se pomučit kod nekih dijelova, a i opet da nebi fulao nešto kao ovi s one web stranice na koju je upozoreno.
Hoće li ta knjiga s prijevodom izaći uskoro, i koliko uskoro, da znam da li da krenem u detaljnije prevođenje? Mislim znam engleski, ali opet treba se pomučit kod nekih dijelova, a i opet da nebi fulao nešto kao ovi s one web stranice na koju je upozoreno.
Knjiga će uskoro izaći (maksimalno mjesec dana), obavijesti na www.omegalan.info
and just for the record, nemoguce je pobiti bakterije koje zive u/na nama. ima ih vise nego nasih stanica, osim toga nepatogene su
negdje sam procitala, e sad me ubi jer nisam dobro zapamtila, MMS ubija sve bakterije iznad ph7, a ove druge koji imaju manji ph od 7 tj. dobre, ne ubija. ili obratno ?
enivej, ja sam naručila MMS, čekam da mi stigne. moram proučiti način upotrebe i krećem. javit ću kako to kod mene prolazi (ako me herxheimer ne zezne previše )
MMS koristite prema uputama od Jim Humblea, ne tudim videnjima kako ga treba koristiti.
bok svima,
interesuje me dali si narucivao MMS od iz bosne.
Ja sam zvao da se raspitam jer sam procitao tvoj post da su kolicine doziranja suvise male da bi se izljecio. Odgovori su sasvim suprotni. Oni se pridrzavaju na lijecnicko istrazivanje i terapiranje sa MMS-om.
Doktor Rhosmann iz Minhena drzi predavanja o MMS-u i koristi ga u svojim terapijama i to legalno !. Prema njegovim dosadasnjim iskustvima sa MMS-om su ljudi najbolje podnosili kolicine od 6 kapi MMS-a. Da bi izbacili neku bolest je potrebno najmanje 1 mijesec a ne 1 tjedan. Mislim nije MMS carobni stapic !.
Da se vratim na preporuke autora knjige a ne doktora Jim Humblea, on propagira uzimanje do 15 kapi. Njegova istrazivanja se baziraju na gotovo smrtne slucajeve kao sto je malarija i gdje oboljeli imaju samo dvije mogucnosti ili da umru za 2-3 dana ili da imaju proliv i povracanje 2-3 dana a potom da se izlijece.
Ja mislim da to nama nije potebno i sam sam imao iskustva sa 10 kapi MMS-a. 2 dana me je pratila muka i proliv. Sjedeo sam doma i nisam mogao ici van.
Smanjio sam dozu na 5 kapi i posle toga sam se osjecao odlicno.
Moram napomenuti da sam ja narucio iz bosne. Imao sam jak grip vec 15 dana i mislio sam da cu sa jacom dozom da prije ozdravim. Naprotiv bila mi je jos veca muka od 10 kapi. Sada je super. Drzim se 6 kapi i osjecam se bolje nego ikad.
Nasao sam stranicu gdje mozete vidjeti i cuti izlaganja lijecnika Rhosmann u minhenu.
Citiram gdje navodi da se uzima max 6 kapi:jeder der meinen Vortrag auf Ihrer Seite sieht wird ausdrücklich davor gewarnt die von Jim Humble angegebene "Dosierung", von 2-3 mal täglich 15 Tropfen, einzunehmen. Ich empfahl ein sehr vorsichtiges Vorgehen mit einer maximalen Dosis von zwei mal täglich 6 Tropfen und ein Absetzen bzw. reduzieren bei den ersten spürbaren "Nebenwirkungen". Außerdem empfehle ich nach ca. 3 Wochen mit der Einnahme zu pauseren.
Bei chronisch Kranken empfahl ich eine Messung der Belastung mit freien Radikalen mittels des D-Rom Tests (FRAS- Gerät). Bei Werten über 400 Carr -Einheiten empfahl ich zunächst intensiv antioxidativ zu arbeiten (Q10, Vit. C etc.).
Wir erhalten täglich Berichte von Menschen die sich mit dieser Selbsthilfe- Massnahme deutlich helfen konnten. So sagte gestern ein älterer Herr zu mir: "ich leide seit vielen Jahren an Morbus Bechterev und konnte schon nach der Einnahme eines einzigen Tropfens ein 50%iges Nachlassen meiner Schmerzen registrieren". Leider landen die allermeisten dieser positiven Erfahrungen nicht im Selbsthilfe- Forum weil diese Menschen ihre neue Lebensqualität genießen, anstatt dass sie diese Erfahrung in ein Forum einstellen.
Dem lieben Ralf wünsche ich alles Gute. Er möge doch bedenken, dass wie schon Paracelsus bemerkte, jeder Stoff ein Gift ist, es hängt alles von der Dosis ab.
mozete pogledati video samo na njemackom je.
Mislim da su ljudi u bosni ipak profesionalni i ne oslanjaju se samo na knjigu jer je knjiga preneseno znanje a ipak mi nismo doktori da bi odlucivali o sudbini bolesnih niti se igrali sa njima. Poslusajmo one koji imaju iskustva sa time a hoby doktore mozemo glumiti sami na sebi a ne na drugima !
[QUOTE=Alan_SP;18184217]Molim procitati moj prvi post (sto bi trebao svatko uraditi, koga zanima MMS i lijecenje njime).
Bok Alan
dali si ti ljecnik ? ako ne kako mozes da pises stvari o kojima ocito nisi dovoljno upucen. Ako si procitao knjigu o MMS-u neznaci da si sada zavrsio akademiju.
I ja sam procitao knjigu o MMS-u pa nisam ljecnik. U sustini sam procitao skoro svaku knjigu koja se bavi alternativnim metodama lijecenja.
Alane, jel ima šanse da onaj članak iz Nexusa staviš ovdje?
__________________ Kumek: Jedno cjepivo (loše) ima 0 % druga za tu istu bolest imaju 80 %, sva ostala imaju 80 %. Zaključak: sveukupna učinkovitost je od 0 do 80 %. Drugim riječima ako ne daš cjepivo imaš 0 % (to je valjda logično) ako daš cjepivo imaš efekat koji varira od 0 do 80 %. Sad reci jeli opravdano uzimati cjepivo?
and just for the record, nemoguce je pobiti bakterije koje zive u/na nama. ima ih vise nego nasih stanica, osim toga nepatogene su
Ovako, tumor je stanica zarazena patogenima. Postoji vise rasprava o kojim se tocno vrstama patogena radi (na netu imas dosta rasprava o tome), neki kazu gljivice, drugi virusi, a opet neki kazu da je u pitanju polimorfni patogen, koji u raznim fazama zivota ima razne oblike, cas je virus, cas je bakterija, cas je gljivica. Moram priznati da ja ne znam koji je patogen u pitanju, ali to i nije vazno, jer ono sto mene zanima je ono sto je zanimljivije pacijentu, nego naucniku. A to je, kako se izlijeciti.
MMS je sredstvo koje ubija patogene, sve patogene. Dakle, MMS ubija kancerogene stanice bez obzira koje su (pa i polimorfne), a opet stedi one koje su zdrave, jer je njihov kemijski potpis drugaciji. A upravo taj kemijski potpis znaci da klor dioksid ne moze reagirati s njima. Ne dolazi do kemijske reakcije.
Prica o tome da tumor nije uzrokovan patogenima potjece od lijecnika, jer bi onda njihova industrija (doslovno se radi o industriji lijecenja od raka, vrijedna je u SADu oko 300 milijardi dolara) propala, tj. imali bi puno manje profite. Sto je bitno shvatiti. Lijecnici nas zele lijeciti, a ne izlijeciti (prvo je trajni, a drugo je svrseni glagolski oblik).
S MMSom dolazi do izlijecenja, nema tumora, a cijena tog lijecenja je smijesna u usporedbi gdje svaki pacijent koji se u SADu liljeci od tumora vrijedi 150-300 tisuca dolara. Bilo da to on plati iz svog depa, ili pak osiguranje i slicno. I njima nije vazno da li ce covjek umrijeti, samo da uzmu pare.
negdje sam procitala, e sad me ubi jer nisam dobro zapamtila, MMS ubija sve bakterije iznad ph7, a ove druge koji imaju manji ph od 7 tj. dobre, ne ubija. ili obratno ?
enivej, ja sam naručila MMS, čekam da mi stigne. moram proučiti način upotrebe i krećem. javit ću kako to kod mene prolazi (ako me herxheimer ne zezne previše )
Idi postepeno, ne odustaj zbog herxheimera, on jeste malo gadan, ali dobitak, to da nemas patogene vrijedi malo muke. A i mozes kontrolirati herxheimera doziranjem (smanjis dozu, pa opet polako povecas i tako polako ides po rubu).
A sto se tice djelovanja, nase tijelo je luznato (pH veci od 7) kad je zdravo. Patogeni su kiseli (pH manji od 7), kao i vecina toksina. Isto tako, patogeni su anaerobni organizmi. I klor dioksid ih jednostavno oksidira (da im kisik, sto se njima nimalo ne svida ), kao recimo i teske metale koji se ili kelatiraju, ili oksidiraju, pa ih onda tijelo moze izluciti.
Dakle, MMS je koristan i za detoksikaciju tijela, u slucaju trovanja teskim metalima (a i nekim drugim toksinima).
Ovako, tumor je stanica zarazena patogenima. Postoji vise rasprava o kojim se tocno vrstama patogena radi (na netu imas dosta rasprava o tome), neki kazu gljivice, drugi virusi, a opet neki kazu da je u pitanju polimorfni patogen, koji u raznim fazama zivota ima razne oblike, cas je virus, cas je bakterija, cas je gljivica.
OMG! ni u snu nisam mogo zamislit ovakav odgovor! this goes beyond your average crackpot! da je bar pisanje nebuloza po forumu zakonski kaznjivo.
tumor je nakupina stanica koje su izbjegle mehanizme stanicne kontrole i stekle sposobno beskonacne diobe. ukratko i vrlo pojednostavljeno.
kod covjeka se samo tri virusa povezuju sa razvojem tumora. HTLV, Hep B i HPV. svaki od njih na odredeni nacin poremeti vec spomenutu kontrolu u stanici. no zaraza ne znaci automatski razvoj tumora jer postoji vise faktora.
koji kurac je polimorfni patogen? covjece ti klasificiras nove vrste, uvodis novu evoluciju! cas je virus cas bakterija?! pa nemas pojma kolka je to nabuloza! virusi nisu zivi organizmi za razliku od bakterija i onda povrh svega bakterija koja je prokariot prelazi u eukariotsku gljivicu???!!! OMG, kak si ti zavrsio skolu???
ostatak posta ne mogu komentirat, glava ce mi eksplodirat u protivnom.
interesuje me dali si narucivao MMS od iz bosne.
Ja sam zvao da se raspitam jer sam procitao tvoj post da su kolicine doziranja suvise male da bi se izljecio. Odgovori su sasvim suprotni. Oni se pridrzavaju na lijecnicko istrazivanje i terapiranje sa MMS-om.
Ok, ujedno odgovaram i na tvoj slijedeci post.
Prvo, ja nisam nikad prije (prije Crohna) bio zainteresiran za medicinu i studirao sam elektrotehniku. No, kao sto mozes procitati, Crohn me "razveselio" i jednostavno me natjerao da promijenim svoj zivot. I jedna od promjena (pored jos nekih drugih) je bila ta da sam se jako zainteresirao sto bi to meni moglo pomoci. I tako sam isprobao gomilu stvari. Neke su pomagale, neke nisu, ali MMS je bio ono sto je rijesilo Crohna i to ne malo, vec me potpuno oslobodilo bolova i vratilo mi zivot (iako je i stalno lezanje u krevetu i neprestano gutanje tableta protiv bolova neka vrsta zivota, ja to ipak ne preferiram tako zvati).
Dakle, ja to znam jer sam to isprobao na sebi, ja znam sto sam osjecao prije i sto osjecam sada. Nemam papir na kome pise da znam sto govorim. Na tebi je da li ces vjerovati da znam sto govorim, ili ces pak biti uvjerenja da ne znam.
Sto se tice nabave MMSa u Bosni, ne znam da ga i tamo prodaju (sto ne znaci da ga ne prodaju), ali ako prodaju natrijev klorit u tekucem obliku u 28% koncentraciji 80% natrijevog klorita u prahu, onda je to ok.
Sto se tice njemackih doktora i njihovih istrazivanja, evo sto ja znam o lijecnicima i njihovim istrazivanjima o MMSu. Trenutacno je MMS zabranjen u Kanadi i Australiji. U SADu jos nije. Istrazivanja koja je Jim Humble (covjek je to javno objavio 2006, prije toga MMS ne postoji u siroj javnosti, osim ako nisi njegov prijatelj, pa si to saznao od njega direktno) spominjao obavljaju se u Meksiku, u nekim klinikama. Dakle, covjek bi spomenuo istrazivanja u Njemackoj. A nije. Sto opet ne znaci da je netko ne obavijestivsi covjeka to klinicki ispitivao.
Isto tako treba znati da je MMS izum od Jim Humblea, iako se natrijev klorit koristi kao generator klor dioksida 100tinjak godina. No, razlika je u tome sto se nije upotrebljavao u ljudima u tako jakoj dozi (oko 23% natrijev klorit), vec u puno slabijim dozama.
A sad o snazi doziranja.
Postoji razlog zasto se ide na vece doze. Razlog za to je taj sto se klor dioksid trosi kad dode u kontakt s patogenom. A isto tako, ako i ne dode u kontakt, nestane iz tijela u roku od 2h pojedina molekula, a 12 sati treba da bi se maksimalne doze (oko 1mL) potrosile, naisle na potogene ili ne.
Drugim rijecima, ako uzimas slabe doze (6 kapi, kao na tom siteu), ti jednostavno ne ubijas dovoljno patogena. A patogeni su zivi organizam koji se razmnozava. S malim dozama, oni se jednostavno vrate, pa ti opet ubijes malo, pa se oni vrate i tako to unedogled.
To sto ti kazes kako nisi imao mucninu, to je bas zato sto su tvoje doze bili dovoljno male da te ne opali herxheimer, tj. tvoje tijelo je jos uvijek moglo dovoljno brzo i efikasno izbaciti njihove leseve.
A sto se tice vremena, s tako malim dozama ni mjesec dana nije dovoljno, a da ne pricam kako je to s teskim bolestima, kao tumori, gdje ti em nemas vremena da se zezas, em je tumor velika masa, sto ce reci, treba ju unisititi, prije nego sto tumor unisti tebe.
A to sto sam ja nakon tjedan dana prestao uzimati tablete protiv bolova ne znaci da sam prestao uzimati i MMS. Samo ciscenje sam provodio jos mjesec dana nakon sto su prestale mucnine (dakle, broj leseva patogena je pao ispod broja koji mi izaziva mucninu, ali to ne znaci da nisam imao vise patogene u sebi). Nakon mjesec dana sam presao na terapiju odrzavanja cistoce od patogena, ali sam ustanovio da je doslo do fizickih promjena u tijelu i da nisam mogao pruziti potpuni otpor patogenima bez MMSa, tako da sam povecao dozu koju uzimam svaki dan. S tom povecanom dozom nemam bolova. Manja doza, tj. prestanak, i eto bolova. To je moje osobno iskustvo. Dakle, ja nisam rekao da se bolesti mogu izlijeciti u tjedan dana.
A sad, ne treba zaboraviti da svako stanje ima svoje individualne potrebe i jedno je maknuti simptome (ja u tjedan dana, netko drugi ovisi o problemu i njemu), a drugo je rijesiti se svih patogena. Kad ne bi bilo herxheimera uopce (dakle, covjek ne bi imao mucninu i zbog nje ne bi usporio uzimanje MMSa), proces ciscenja bi trajao oko 3 tjedna (a ne tjedan dana, kako ti tvrdis).
A sto se tice doticnih "doktora", meni to vise lici na namjerno sabotiranje MMSa (a to ne bi bilo prvi put da se namjerno sire dezinformacije od strane farmaceutske industrije koja je financijski zainteresirana da nesto kao MMS ne uspije), da prestane biti efikasan, jer kad se uzima s tim uputama (premale doze, prevelike pauze, definitivno ne mozes ubiti patogene po cijelom tijelu, vec samo one u zelucu, gdje MMS prvo djeluje), covjek ostaje bolestan, pa samim time i nezadovoljan kako (ne)djeluje MMS i onda se pocinje siriti negativna reklama kako je MMS nedjelotvorna glupost koju nema smisla uzimati, jer eto, nije nikome pomogao.
Mozda sam u krivu, ali moj razum, znanje i iskustvo mi govore da treba slusati Jim Humblea (koji je, usput budi receno, sam uzimao MMS u 3x vecoj dozi (3mL) od maksimalne tokom godine dana, cisto da vidi da li ima losih posljedica). I da, Jim Humble nije doktor, kao sto si ti napomenuo. On jeste obrazovan, ali je praktican inzinjer, izumitelj, a MMS je otkrio slucajno i ako procitas prvi dio njegove knjige (besplatan), vidjeti ces da je on i te kako puno i dugo eksperimentirao prije nego sto je presao na ova pravila koja su sad dostupna u javnosti, a ja koji sam citao i drugo i trece izdanje knjige vidim kako su se pravila mijenjala, tj. fino podesavala. Ukratko, tko hoce uzimati MMS, neka uzima po Humbleu. Tko hoce slusati njemacke "doktore", ne mora ni uzimati, to je gubljenje vremena (osim ako nije malo dijete, koje naravno, ima puno manju masu od odrasle osobe, tocnije, tesko je cca 24kg).
OMG! ni u snu nisam mogo zamislit ovakav odgovor! this goes beyond your average crackpot!
Ok, ne moras vjerovati, to je tvoje apsolutno pravo i ja ga postujem. Ti i tako znas da cu ja i dalje vjerovati u te gluposti, kao sto ja znam da ces ti vjerovati u te tvoje gluposti.
A prica o polimorfnim patogenima, to sam ja samo prenio, nisam JA to izmislio. Uostalom, svatko ima pravo da se lijeci kako hoce, iako farmaceutska industrija sve vise i vise tjera ljude da se truju kako oni propisuju...
Ukratko, shvacam, za tebe je MMS glupost. Ziv i zdrav bio.
Alan_SP- Samo hrabro majstore. Težak je put pionira, ne mislim na bivše pionire, iz bivše države . Početak je uvijek težak, posebice kada promoviraš nešto takvo, kao što je MMS. Ali, ima jedna poslovica: "tko se usuđuje taj pobjeđuje". Zato, samo hrabro.
Zadnje uređivanje ashwinikumaras : 16.01.2009. at 00:53.
barata sa momentalno poznatim činjenicama, da govorimo tvojim jezikom, mada bi ti rekla najrađe čime barata, haha....
ne misliš li da je za one činjenice za koje TEBI nitko nije rekao da su laboratorijski potvrđene ili još nisu, u najmanju ruku neozbiljno pretpostavljati da ne utječu na finalnu konkluziju??!
znanost onako kako ju ti definiraš je ultimativni čin vjere i povjerenja, svaka ti čast majstore, za tebe je Majka Tereza MALA BEBA
(da karikiram malo....mi bar "znamo da ništa ne znamo", a ti ..... well.... )
__________________ Čuda ne postoje.
Postoji samo ljudsko neznanje.
sve mi jasno alane po pitanju knjige i odkrica Jim humblea. Ja sam pomenuo u svom predhodnom postu da ima ljecnik u Minhenu koji MMS koristi na adekvatan nacin i koji kao ljecnik ne bjezi od njega niti je neka zavjera farmaveutske industrije kod njega u pitanju. Covijek koristi MMS u svojoj praksi ! Dali ti je i jedan drugi slucaj poznat ?
Ja sam nabavio MMS u Bosni. Ljudi prave MMS po orginalnoj Jim Humble recepturi i to legalno i registrovani kao Labaratorija. Poslali su mi na mail njihovo rijesenje i reg br labaratorije a sem toga su svi skolovani i diplomirani laboranti. Zapravo su tvrtka koja legalno prodaje MMS po nadzorom Ministarstva. Neznam i nisam siguran kako i gdje drugi spremaju MMS i dli je to kucna radinost ?. Ja ipak vijerujem onome sto je kontrolirano i sto proizvodnju napusti sa garancijom.
A sto se tice doziranja ona se preporucuju u tim kolicinama od max 6 kapi. Niko nije spomenuo da se nesmije uzimati vise. To su kako oni kazu optimalne doze uzimanja MMS-a koje u saradnji sa tim njemackim ljecnikom preporucuju ljudima. Cakse u Bosni MMS poceo prodavati po ljekarnama i ako je toaj proizvod los ili sumljivok kvaliteta zasto ga uzimaju ljekarne i zasto se vrti spot po TV-u. Ja u Zagrebu losije hvatam bosansku tv staniucu USKTV ( televiziju unsko sanski kanton ) i na njemu se vrti u vecernjim casovima pred vijesti non stop spot o MMS-u.
Kako da oni to legalno furaju po trzistu a ti proslijedjujes gdje se moze kupiti MMS samo na privatni upit preko e-maila.
Sve mi je malo sumljivo kao da ga mozda i ti valjas ispod stola ili ga spremas u kuci ?
Jucer sam cuo da je jedan moj poznanik uspio rijesiti problem depresije koja ga je mucila zadnjih par godina. Uspio je uz pomoc MMS-a nakon sto je godinama uzimao lijekove koje proizvodi farmaceutska mafija i koji su mu ozbiljno ugrozili zdravlje.
Zanimljvo. Imam osobu kojoj je njemački materinji jezik pa neće biti problema da mi prevede najvažnije.
__________________ Kumek: Jedno cjepivo (loše) ima 0 % druga za tu istu bolest imaju 80 %, sva ostala imaju 80 %. Zaključak: sveukupna učinkovitost je od 0 do 80 %. Drugim riječima ako ne daš cjepivo imaš 0 % (to je valjda logično) ako daš cjepivo imaš efekat koji varira od 0 do 80 %. Sad reci jeli opravdano uzimati cjepivo?
tumor je nakupina stanica koje su izbjegle mehanizme stanicne kontrole i stekle sposobno beskonacne diobe. ukratko i vrlo pojednostavljeno.
To je definicija konvencionalne medicine koja liječi oboljele kemoterapijom i zračenjem. Uspjeh: 5% (vjerojatno bi se i sami izliječili) - neuspjeh takvog liječenja je dokaz da pretpostavka nije točna.
Quote:
kod covjeka se samo tri virusa povezuju sa razvojem tumora. HTLV, Hep B i HPV. svaki od njih na odredeni nacin poremeti vec spomenutu kontrolu u stanici. no zaraza ne znaci automatski razvoj tumora jer postoji vise faktora.
To je do sada prihvaćeno jer je medicina pritisnuta dokazima.
Quote:
koji * je polimorfni patogen? covjece ti klasificiras nove vrste, uvodis novu evoluciju! cas je virus cas bakterija?! pa nemas pojma kolka je to nabuloza! virusi nisu zivi organizmi za razliku od bakterija i onda povrh svega bakterija koja je prokariot prelazi u eukariotsku gljivicu???!!!
Radi se o pleomorfnim organizmima (onima koji mijenjaju oblik) a mogu se nazvati i polimorfni jer se pojavljuju u više oblika. To su odavno izučavali ljudi kao što su francuz Antoine Bechamp polovicom 19. stoljeća, a iza njega su slijedili Gunther Enderlein - između dva svjetska rata (otkrio kako se neki organizmi pojavljuju u do 14 različitih oblika), Royal Rife, Willhelm Reich, Gaston Naessens, Alan Cantwell, Tamara Lebedeva, A.V. Costantini... A praktičar Tullio Simoncini je zaključio: RAk je GLJIVICA (http://www.cancerfungus.com) i izdao takvu knjigu gdje opisuje kako liječi oboljele od raka jeftinom 5 postotnom otopinom sode bikarbone.
Možda je to Alan malo nespretno opisao, ali u svakom slučaju radi se o oblikovno promjenjivim organizmima.
Molim te da ubuduće budeš pristojniji u svojim postovima, tj. da izostaviš proste riječi.
Quote:
ostatak posta ne mogu komentirat, glava ce mi eksplodirat u protivnom.
Shvaćam te da ne možeš samo tako prihvatiti postavke koje se sve više probijaju u novije vrijeme. Svi smo mi učili nešto za što sam ja sada siguran da ne samo da je bilo netočno, već je bilo namjerno netočno zbog financijskog interesa. Ako kemoterapija i zračenje ne vrijedi, da li shvaćaš koliko je to izgubljenog novca i radnih mjesta? Ono što mene užasno frustrira da je moguća takva manipulacija sa zdravljem i životima ljudi koji vjeruju establišmentu koje im skupo prodaje jeftine otrove.
Zanimljvo. Imam osobu kojoj je njemački materinji jezik pa neće biti problema da mi prevede najvažnije.
Prevedi si sa frendom pa ces da vidis sta se preporucuje. Ja sam se izlijecio sa tom metodom uzimanja MMS-a.
MMS je odlican i po mome misljenju je zbilja odlican preparat a sve ostalo je bacen novac.
Stojim do toga da je ljecnik koji praktikuje MMS najbolja varijanta u svemu ovome da nebi nagadjali.
Ponavljam da je vrijeme bitan faktor u ljecenju svega a kada imas jos MMS uz to onda si na pravoj strani ka zdravlju.