Ima li tko kakva iskustva s kineskim mobitelima?
Koliko im traju baterije, jel brzo krepavaju, kakva je kvaliteta (vjerojatno i ne baš neka kad je od kineza )...
Ako ima netko tko hoće prodati svoj, može ponude na pm
Unaprijed hvala
Imaš ovdje pa pogledaj, uglavnom dobra kvaliteta izrade, odličan zvučnik, i standardni soft u svakom gotovo isti. Za kupiti ih trenutno ima samo od fizič. osoba, dakle nema zastupnika još.
Kvarovi su većinom softverske naravi, znam da u Srbji se već razvila servisna mreža kod nas ne, postoje već alati, boxevi i sl. ali kod nas škripi kad je rječ o popravljanju.
Ja sam već pisao o tome (cect 599) imitacija iphone-a.Ukratko,mobitel je prva liga.Baterija dobro služi,multimedija na odličnoj razini(čita sve živo) završna obrada (kod gore navedenog) srednje-visoka,odlični stereo zvučnici.Šta se tiče negativnih strana : od 10000000 proizvođača svi imaju 99% isti meni i ne baš dobar touch screen (sa olovkom super ali bez olovke moraš pustit jedan nokat malo duži).Za velik broj mob pa tako i kineskih možeš pogledati review na youtube-u pa steći neki parcijalni dojam
CrazyAlien, šta se smiješ, to ako je tvoj mobitel iz kine nemora značit da su svi proizvedeni tamo...
npr. na mojoj nokiji 6280 ispod baterije piše "made in finland"
Ovu temu sam otvorio za one isključivo kineske mobove (cect, anycool...-ugl. kopije drugih mobitela)
CrazyAlien, šta se smiješ, to ako je tvoj mobitel iz kine nemora značit da su svi proizvedeni tamo...
npr. na mojoj nokiji 6280 ispod baterije piše "made in finland"
Ovu temu sam otvorio za one isključivo kineske mobove (cect, anycool...-ugl. kopije drugih mobitela)
smijem se andjelusmrti, sta se pokusava pravit pametan, a ne tebi