|
02.04.2009., 12:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Ima li HNS ikog boljeg od Beus Rihenberga?
Vidim da se u zadnje vrijeme u javnosti najvise oglasava Beus Rihenberg.
Zanima me stvarno stanje stvari u toj stranci. Ja sam nekad imao otprilike ovaav dojam.
U HDZ-u su najveci lopovi i najveci diletanti.
U SDP-u se mrvicu manji lopovi i mrvicu manji diletanti.
U HNS-u su jos mrvicu manji lopovi i jos mrvicu manji diletanti.
(oprostite na pojednostavljenju i jakim rijecima, stvar je unutrasnjeg dojma).
No nekako mi se cini da HNS nikako svojim kadrovima ne moze opravdati zeljenu poziciju napredne gradjanske i "intelektualne" stranke.
|
|
|
02.04.2009., 12:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
moj je dojam da su se najveci diletanti okupili u SDP-u. sto se lopovstine tice, mislim da su svi prerasli domace okvire, te da su odavno zreli za medjunarodnu scenu.
|
|
|
02.04.2009., 12:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
HNS nema šanse sada kada je SDP ostao sam protiv HDZ-a...
Nema više HSLSa- i HSS-a, dakle ostalo je samo HDZ i SDP,i tko će onda od ljevičara baciti glas za HNS?
|
02.04.2009., 12:33
|
|
Rain dog
Registracija: Jan 2008.
|
od HNS-a cijenim isključivo Miljenka Dorića. Stručnjak i gospodin.
U biti kad razmislim, čini mi se da gotovo samo njega od političara cijenim.... 
|
|
|
02.04.2009., 12:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2004.
|
Pa zašto bi ljevičari bili to koji glasaju za HNS, kao da nema glasača koji su na centru i žele stranku koja se bori za uređenu državu bez korupcije?
|
|
|
02.04.2009., 13:13
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
hns je doslovno nestao na terenu a vjerujem da ce to izbori pokazati. spomenutog sam ar puta slusao, ma on je razvodnjena verzija svega onoga sto su radimir i vesna trkeljali godinama ranije kad su vjerovali da je dovoljno lupetati bez supstance i da ce to ljudi cijeniti. jos jedan bedak na sceni koji je ca pola koplja iza milanovica.
|
|
|
02.04.2009., 13:16
|
|
Style & Substance
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Gugenheim kaže:
.
|
Goran Beus Rihenberg  Slatkica mala. Dodju mi suze na oci kad ga se sjetim. U 7-om osnovne primio me na Glamockom polju u Savez Socijalisticke Omladine. I karanfil mi dao... o pusici da ne pricam 
|
|
|
02.04.2009., 13:18
|
|
Registrirani korisnik
|
HNS je vec i do sad imao problema sa predstavljanjem (cak i kad su im ideje dobre), buduci da isturene osobe vrlo jako nerviraju dobar dio javnosti. Vesnu Pusic i Radimira Cacica dio javnosti dozivljava vrlo antipaticne, arogantne i umisljene osobe. Sama ta cinjenica vec oduzima odredjen postotak biraca.
Kakvog smisla ima sad isturavati isto tako antipaticnu osobu, koja jos - za razliku od Cacica i Pusicke - nema bar onu "akademsku" uvjerljivost (koja Cacicu i Pusicki ipak koliko-toliko pomaze u nadvladavanju posljedica antipaticnosti) ?
Sto HNS zeli reci biracima sa Beus Rihenbergom? Antipaticni smo i umisljeni, ali smo ujedno i diletanti? Pa to je najgora moguca kombinacija... Bolje da su Keruma uzeli...
|
|
|
02.04.2009., 13:26
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Gugenheim kaže:
Zanima me stvarno stanje stvari u toj stranci. Ja sam nekad imao otprilike ovaav dojam.
U HDZ-u su najveci lopovi i najveci diletanti.
U SDP-u se mrvicu manji lopovi i mrvicu manji diletanti.
U HNS-u su jos mrvicu manji lopovi i jos mrvicu manji diletanti.
(oprostite na pojednostavljenju i jakim rijecima, stvar je unutrasnjeg dojma).
No nekako mi se cini da HNS nikako svojim kadrovima ne moze opravdati zeljenu poziciju napredne gradjanske i "intelektualne" stranke.
|
Gugi, B+R je u gorici dogradonacelnik..prati, koliko je tamo napravio, a gorica je cisti rasul..
po tome ga mjeri a ne po javljanju.
|
|
|
02.04.2009., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
7nationarmy kaže:
hns je doslovno nestao na terenu a vjerujem da ce to izbori pokazati. spomenutog sam ar puta slusao, ma on je razvodnjena verzija svega onoga sto su radimir i vesna trkeljali godinama ranije kad su vjerovali da je dovoljno lupetati bez supstance i da ce to ljudi cijeniti. jos jedan bedak na sceni koji je ca pola koplja iza milanovica.
|
Lokalni neće pokazati ništa, na svim razinama idu u koaliciji s SDP-om...
|
02.04.2009., 14:19
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
nisu u sdp naucili da hns ima veci vampirski zub i od samog hdz. neka, ima vremena - mlad je zoki.
|
|
|
02.04.2009., 14:24
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
einfach kaže:
Gugi, B+R je u gorici dogradonacelnik..prati, koliko je tamo napravio, a gorica je cisti rasul..
po tome ga mjeri a ne po javljanju.
|
GBR je bolji od Picule po tom pitanju..... sad ide direktno protiv njega al mislim da ce tu najvise profitirat HDZ....
Picula i Vesna opce ni ne zive u Gorici, a u zadnje 4 godine je pak potroseno milijardu kuna a nikakvi se rezultati ne vide....
|
|
|
02.04.2009., 14:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Sto je po struci taj Beus Rihenberg, cime se on bavi, za sto je strucnjak?
|
|
|
02.04.2009., 14:42
|
|
Mi, Vječni Studenti
Registracija: Feb 2003.
|
Quote:
tajni agent kaže:
Pa zašto bi ljevičari bili to koji glasaju za HNS, kao da nema glasača koji su na centru i žele stranku koja se bori za uređenu državu bez korupcije?
|
To hočeš kazat da su u HNS uredni i nekorumpirani ljudi? 
|
02.04.2009., 14:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Nadam se da će HNS što prije nestati s političke scene. 
|
|
|
02.04.2009., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
nisu u sdp naucili da hns ima veci vampirski zub i od samog hdz. neka, ima vremena - mlad je zoki.
|
...ma svi su oni isti...  
...jel tako,naslovna pjesmo obitelji White ?....
...ako su u pitanju zubi...naspram voljenog nam HDZ-a...svima još rastu mliječni...pogotovo su neusporedivi oni kojima je narasel tek jedan... 
Zadnje uređivanje boogyman : 02.04.2009. at 14:57.
|
|
|
02.04.2009., 18:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
tajni agent kaže:
|
Sa Cacicem ?. Sa Ferenscakom ?. Sa Domoljubkom Pusic ?.
Hohoho... hahaha...hvaaalala !     
|
|
|
02.04.2009., 22:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Pessimus dux kaže:
Nadam se da će HNS što prije nestati s političke scene. 
|
Zapravo hoće...
Kao i HSP,HSS i HSLS...
Ostat će HSU,ovisi o potezima,ali nažalost ta stranka ima itekako budućnost u demografski vrlo crnoj Hrvatskoj budućnosti...
IDS će ostati dokle god posotje izborne jedinice...
Da je Hrvatska cijela izborna jedinica,ne da ne bi imali 3 zastuonika,nego ni u sabor ne bi ušli...
|
03.04.2009., 00:26
|
|
Winner
|
Quote:
Gugenheim kaže:
Sto je po struci taj Beus Rihenberg, cime se on bavi, za sto je strucnjak?
|
Pa u svoje skoro 44 godine života uspio je steći SSS i dobiti zvanje: "suradnik u kulturno-znanstvenim" ustanovama, bilo što mu to značilo?
Jedan perspektivan lik, gledajući iz rakursa nekadašnjeg Saveza socijalističke omladine SRH, kojega su u karijeri malo zaustavili događaji poslije 1990. godine.
|
03.04.2009., 09:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Shotokan kaže:
Pa u svoje skoro 44 godine života uspio je steći SSS i dobiti zvanje: "suradnik u kulturno-znanstvenim" ustanovama, bilo što mu to značilo?
Jedan perspektivan lik, gledajući iz rakursa nekadašnjeg Saveza socijalističke omladine SRH, kojega su u karijeri malo zaustavili događaji poslije 1990. godine.
|
Hm.. Tako nekako sam si i mislio...
TAj HNS je zaista cidna stranka, ne znam na koje biracko tijelo cilja...
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:07.
|
|
|
|