Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika

Politika Najstariji zanat na svijetu
Podforumi: Politička scena, Europska unija, Svijet, Blisko politici, Rat u Ukrajini

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.04.2009., 12:20   #1
Ima li HNS ikog boljeg od Beus Rihenberga?

Vidim da se u zadnje vrijeme u javnosti najvise oglasava Beus Rihenberg.

Zanima me stvarno stanje stvari u toj stranci. Ja sam nekad imao otprilike ovaav dojam.

U HDZ-u su najveci lopovi i najveci diletanti.
U SDP-u se mrvicu manji lopovi i mrvicu manji diletanti.
U HNS-u su jos mrvicu manji lopovi i jos mrvicu manji diletanti.

(oprostite na pojednostavljenju i jakim rijecima, stvar je unutrasnjeg dojma).

No nekako mi se cini da HNS nikako svojim kadrovima ne moze opravdati zeljenu poziciju napredne gradjanske i "intelektualne" stranke.
Gugenheim is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 12:26   #2
moj je dojam da su se najveci diletanti okupili u SDP-u. sto se lopovstine tice, mislim da su svi prerasli domace okvire, te da su odavno zreli za medjunarodnu scenu.
gubica is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 12:27   #3
HNS nema šanse sada kada je SDP ostao sam protiv HDZ-a...

Nema više HSLSa- i HSS-a, dakle ostalo je samo HDZ i SDP,i tko će onda od ljevičara baciti glas za HNS?
Old 02.04.2009., 12:33   #4
od HNS-a cijenim isključivo Miljenka Dorića. Stručnjak i gospodin.

U biti kad razmislim, čini mi se da gotovo samo njega od političara cijenim....
Old 02.04.2009., 12:38   #5
Pa zašto bi ljevičari bili to koji glasaju za HNS, kao da nema glasača koji su na centru i žele stranku koja se bori za uređenu državu bez korupcije?
tajni agent is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 13:13   #6
hns je doslovno nestao na terenu a vjerujem da ce to izbori pokazati. spomenutog sam ar puta slusao, ma on je razvodnjena verzija svega onoga sto su radimir i vesna trkeljali godinama ranije kad su vjerovali da je dovoljno lupetati bez supstance i da ce to ljudi cijeniti. jos jedan bedak na sceni koji je ca pola koplja iza milanovica.
7nationarmy is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 13:16   #7
Quote:
Gugenheim kaže: Pogledaj post
.
Goran Beus Rihenberg Slatkica mala. Dodju mi suze na oci kad ga se sjetim. U 7-om osnovne primio me na Glamockom polju u Savez Socijalisticke Omladine. I karanfil mi dao... o pusici da ne pricam
PowerLock is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 13:18   #8
HNS je vec i do sad imao problema sa predstavljanjem (cak i kad su im ideje dobre), buduci da isturene osobe vrlo jako nerviraju dobar dio javnosti. Vesnu Pusic i Radimira Cacica dio javnosti dozivljava vrlo antipaticne, arogantne i umisljene osobe. Sama ta cinjenica vec oduzima odredjen postotak biraca.

Kakvog smisla ima sad isturavati isto tako antipaticnu osobu, koja jos - za razliku od Cacica i Pusicke - nema bar onu "akademsku" uvjerljivost (koja Cacicu i Pusicki ipak koliko-toliko pomaze u nadvladavanju posljedica antipaticnosti) ?

Sto HNS zeli reci biracima sa Beus Rihenbergom? Antipaticni smo i umisljeni, ali smo ujedno i diletanti? Pa to je najgora moguca kombinacija... Bolje da su Keruma uzeli...
Gugenheim is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 13:26   #9
Quote:

Zanima me stvarno stanje stvari u toj stranci. Ja sam nekad imao otprilike ovaav dojam.

U HDZ-u su najveci lopovi i najveci diletanti.
U SDP-u se mrvicu manji lopovi i mrvicu manji diletanti.
U HNS-u su jos mrvicu manji lopovi i jos mrvicu manji diletanti.

(oprostite na pojednostavljenju i jakim rijecima, stvar je unutrasnjeg dojma).

No nekako mi se cini da HNS nikako svojim kadrovima ne moze opravdati zeljenu poziciju napredne gradjanske i "intelektualne" stranke.
Gugi, B+R je u gorici dogradonacelnik..prati, koliko je tamo napravio, a gorica je cisti rasul..
po tome ga mjeri a ne po javljanju.
einfach is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 13:28   #10
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
hns je doslovno nestao na terenu a vjerujem da ce to izbori pokazati. spomenutog sam ar puta slusao, ma on je razvodnjena verzija svega onoga sto su radimir i vesna trkeljali godinama ranije kad su vjerovali da je dovoljno lupetati bez supstance i da ce to ljudi cijeniti. jos jedan bedak na sceni koji je ca pola koplja iza milanovica.
Lokalni neće pokazati ništa, na svim razinama idu u koaliciji s SDP-om...
Old 02.04.2009., 14:19   #11
nisu u sdp naucili da hns ima veci vampirski zub i od samog hdz. neka, ima vremena - mlad je zoki.
7nationarmy is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 14:24   #12
Quote:
einfach kaže: Pogledaj post
Gugi, B+R je u gorici dogradonacelnik..prati, koliko je tamo napravio, a gorica je cisti rasul..
po tome ga mjeri a ne po javljanju.
GBR je bolji od Picule po tom pitanju..... sad ide direktno protiv njega al mislim da ce tu najvise profitirat HDZ....

Picula i Vesna opce ni ne zive u Gorici, a u zadnje 4 godine je pak potroseno milijardu kuna a nikakvi se rezultati ne vide....
shteva is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 14:32   #13
Sto je po struci taj Beus Rihenberg, cime se on bavi, za sto je strucnjak?
Gugenheim is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 14:42   #14
Quote:
tajni agent kaže: Pogledaj post
Pa zašto bi ljevičari bili to koji glasaju za HNS, kao da nema glasača koji su na centru i žele stranku koja se bori za uređenu državu bez korupcije?
To hočeš kazat da su u HNS uredni i nekorumpirani ljudi?
Old 02.04.2009., 14:45   #15
Nadam se da će HNS što prije nestati s političke scene.
Pessimus dux is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 14:49   #16
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
nisu u sdp naucili da hns ima veci vampirski zub i od samog hdz. neka, ima vremena - mlad je zoki.
...ma svi su oni isti...

...jel tako,naslovna pjesmo obitelji White ?....
...ako su u pitanju zubi...naspram voljenog nam HDZ-a...svima još rastu mliječni...pogotovo su neusporedivi oni kojima je narasel tek jedan...

Zadnje uređivanje boogyman : 02.04.2009. at 14:57.
boogyman is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 18:04   #17
Quote:
tajni agent kaže: Pogledaj post
Sa Cacicem ?. Sa Ferenscakom ?. Sa Domoljubkom Pusic ?.

Hohoho... hahaha...hvaaalala !
Swamesh is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2009., 22:01   #18
Quote:
Pessimus dux kaže: Pogledaj post
Nadam se da će HNS što prije nestati s političke scene.
Zapravo hoće...

Kao i HSP,HSS i HSLS...

Ostat će HSU,ovisi o potezima,ali nažalost ta stranka ima itekako budućnost u demografski vrlo crnoj Hrvatskoj budućnosti...

IDS će ostati dokle god posotje izborne jedinice...

Da je Hrvatska cijela izborna jedinica,ne da ne bi imali 3 zastuonika,nego ni u sabor ne bi ušli...
Old 03.04.2009., 00:26   #19
Quote:
Sto je po struci taj Beus Rihenberg, cime se on bavi, za sto je strucnjak?
Pa u svoje skoro 44 godine života uspio je steći SSS i dobiti zvanje: "suradnik u kulturno-znanstvenim" ustanovama, bilo što mu to značilo?
Jedan perspektivan lik, gledajući iz rakursa nekadašnjeg Saveza socijalističke omladine SRH, kojega su u karijeri malo zaustavili događaji poslije 1990. godine.
Old 03.04.2009., 09:29   #20
Quote:
Shotokan kaže: Pogledaj post
Pa u svoje skoro 44 godine života uspio je steći SSS i dobiti zvanje: "suradnik u kulturno-znanstvenim" ustanovama, bilo što mu to značilo?
Jedan perspektivan lik, gledajući iz rakursa nekadašnjeg Saveza socijalističke omladine SRH, kojega su u karijeri malo zaustavili događaji poslije 1990. godine.
Hm.. Tako nekako sam si i mislio...

TAj HNS je zaista cidna stranka, ne znam na koje biracko tijelo cilja...
Gugenheim is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:07.