|
|
06.08.2009., 10:44
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2003.
|
Može li se od književnosti postati gej?
Jedan moj prijatelj je pravi stručnjak za sve što može normalnog muškarca pretvoriti u geja stoga sam njegovo upozorenje: "Ne ostavljaj mi knjigu na krevetu, od toga može da se postane gej." jako ozbiljno shvatio. Također tvrdi da je nošenje knjige na plažu opasan korak ka gejovštini.
Osim toga smatra da je i samo čitanje opasno: "Dv'je-tri knjige godišnje, uvr' glave!"
E sad, ja imam jaku želju da počnem čitati knjige. Vjerujem da ima nešto u njima, iako još uvijek ne umijem da procijenim, ALI - strah me je da bi zbog čitanja lijepe književnosti moja spolnost mogla otići u ausvinkl.
Ima li tko slične spoznaje o neželjenim posljedicama književnosti i kako se nosi s tim?
|
|
|
06.08.2009., 10:57
|
|
Cynegdoha
Registracija: Dec 2003.
|
Da. Od književnosti ćeš se načisto raspederiti, i to sa stražnje, "ulazne" strane. Nemoj čak ni tehničke priručnike čitat, nikad ne znaš kakav se gikovski gejpeder bavio pisanjem tih pizdarija.
A i taj tvoj prijatelj koji čita dvije-tri uvrh glave mi je sumnjiv. Drž se ti podalje od takvih.
I nemoj uopće ić na plažu. Ko je to vidio, jebemu?
|
06.08.2009., 11:10
|
|
U samoizolaciji
|
Draga Cyn, drago mi je da si prepoznala važnost ove teme.
No, čini mi se da su tvoja razmišljanja preradikalna - na plažu moram ići jer je tamo najveća koncentracija polugolih djevojaka.
Osim toga - volim da mi lančić oko vrata slobodno mlatara, a to se ne može postići ni sa razdrljanom košuljom, nego moram biti gol do pojasa. A jedino mjesto gdje to mogu, izuzev u samoći vlastite dvokatnice, je na plaži.
No, nije ovo tema o plaži nego o književnosti.
Iako, što reći o ljetnoj literaturi? Koliki je njen gej faktor? Da li će čovjek lakše postati gej uz klasičnu ili literaturu za plažu?
To su samo neka od pitanja koja se već u startu nameću na ovoj temi od krucijalne važnosti za opstanak ne samo hetero muškarca, nego i hetero svemira općenito.
|
|
|
06.08.2009., 11:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
O.O
tvoj prijatelj je jebeno munjen u glavu, a za tebe imam osjećaj da si već gej i sad samo tražiš glupe razloge za opravdati svoju sklonost prema dečkićima na plaži.
i da, gey si već odavno jer samo pomišljanje na knjige dovodi do tog učinka. jebiga!!
sad idi i osveti se prijatelju.... samo je jedan način... hehehe
|
|
|
06.08.2009., 11:35
|
|
U samoizolaciji
|
Dakle, ti si stava da samo pomišljanje na knjigu pretvara čovjeka u geja?
Moram priznati da je to zastrašujuća pomisao.
Ukoliko je tvoja teza točna - da bi svijet opstao moramo se onepismeniti. Meni to neće biti teško, ali na ovom forumu ima ti i onih koji čitaju. Zbog svih nas nadam se da ti teza nije točna.
|
|
|
06.08.2009., 11:38
|
|
El Guapo
|
Kakve knjige čovječe.
Sjedi u birtiju naruči pivu i gledaj tekmu.
|
06.08.2009., 11:39
|
|
U samoizolaciji
|
E ovo je već konstruktivno. Ali šta ako ja, usprkos tome što sam Hrvat i katolik, poželim pročitati knjigu?
Je li to toliki grijeh da zaslužujem zbog toga postati gej!?
|
|
|
06.08.2009., 11:47
|
|
...
Registracija: Feb 2009.
|
Đizus, koja tema...  Jedina posljedica koja bi se mogla dogoditi od čitanja neke knjige jesta ta...pažljivo, ovo govorim samo jedanput, (i nemoj nikome reći) jeste da bi ti se moglo svidjeti, pa bi mogao potražiti još koju. Mislim, knjigu. Sa time ipak treba oprezno, ovisnost je dokazana, pa počni sa nečim laganim, da se privikneš na pisanu riječ, a onda potražiš neku težu, kada se organizam privikne. Svakako nećeš postati gej.
|
|
|
06.08.2009., 12:11
|
|
U samoizolaciji
|
Deckarde, tvoj bi me upis veselio da nisi izrazita manjina.
|
|
|
06.08.2009., 12:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
Kuzim sprd od teme, ali ne mogu umrit od smija jer znam da ima ljudi koji ce tako nesto reci 
Znam ih par koji sve vole komentirat u svjetlu toga jel gej ili ne  a knjige totalno smrde na to, mislim njima bi 
|
|
|
06.08.2009., 12:18
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
06.08.2009., 12:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
schmokljan kaže:
E ovo je već konstruktivno. Ali šta ako ja, usprkos tome što sam Hrvat i katolik, poželim pročitati knjigu?
Je li to toliki grijeh da zaslužujem zbog toga postati gej!?
|
gejevi su ljudi koji čitaju knjige 
|
|
|
06.08.2009., 12:30
|
|
U samoizolaciji
|
Dosta je tu otvorenih pitanja.
Je li književnost osveta gejeva tjelesno nadmoćnijim muškarcima?
Je li pismenost jalova?
Jesu li knjige izmišljene kako bismo odumrli?
Mislim da doista ne bi bilo fer da zbog par pročitanih knjiga postanem gej - zube ne perem više od jednom dnevno, nosim lančić oko vrata, imam povijest agresivnih ispada pod utjecajem alkohola, šovinizam mi je kao dobar dan - i sad da zbog pisane riječi postanem gej.
Čudi me da se ne javlja nitko sa sličnim iskustvima - ili su već otišli na dark side pa ih je stid...
|
|
|
06.08.2009., 12:31
|
|
privilegirana
Registracija: May 2009.
|
Poguban utjecaj književnosti na seksualni život čitatelja nadaleko je poznat.
Štoviše, posve je razumljiv ako se promatra u svjetlu notorne činjenice da su svi ti književnici, naročito pjesnici - gamad razvratna i razbludna, sklona kojekakvim nastranostima, perverzijama i naročito homoseksualnosti.
Samo nekoliko imena takvih bludnika bit će dovoljno, nadam se, da te zauvijek odvrati od bilo kakve knjige: Sapfa, Shakespeare, Lord Byron, Baudelaire, Proust...(nastavite ili dopunite niz  )
I što dobro može proizići od takovih?
edit: A i svi ovi koji čitaju ovaj pdf, a naročito oni koji i sami pišu, zapravo su latentni, ako ne i otvoreni homoseksualci? Daj pitaj prijatelja.
|
|
|
06.08.2009., 12:45
|
|
Retardirani korisnik
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
schmokljan kaže:
Jedan moj prijatelj je pravi stručnjak za sve što može normalnog muškarca pretvoriti u geja stoga sam njegovo upozorenje: "Ne ostavljaj mi knjigu na krevetu, od toga može da se postane gej." jako ozbiljno shvatio. Također tvrdi da je nošenje knjige na plažu opasan korak ka gejovštini.
Osim toga smatra da je i samo čitanje opasno: "Dv'je-tri knjige godišnje, uvr' glave!"
E sad, ja imam jaku želju da počnem čitati knjige. Vjerujem da ima nešto u njima, iako još uvijek ne umijem da procijenim, ALI - strah me je da bi zbog čitanja lijepe književnosti moja spolnost mogla otići u ausvinkl.
Ima li tko slične spoznaje o neželjenim posljedicama književnosti i kako se nosi s tim?
|
Svaki put kad pročitaš knjigu, moraš se liječiti od gejstva tako što odeš na utakmicu, skineš se gol do pasa i grliš sa znojavim navijačima. To je ono TOTALNO hetero.
|
06.08.2009., 12:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
NIKAD, ali ama baš NIKAD ne čitaj knjige!
one su jedna velika zavjera namjenjena da ti troše vrijeme i asimiliraju te među gejeve pomoću psiholoških poruka ubačenih u knjige
NPR. nađi u tekstu knjige slova G,E,J ili G,A,Y (nemoraju biti jedna pored drugih) i što dobiješ kad spojiš ta slova? Riječ gay! To je poruka tvom umu za kontrolu mozga i mjenjanje tvoje seksualnosti  to su ubacili svemirci da nas istrjebe tako što nitko neće imati djece, ali nesmijemo im to dopustiti
takođe svi koji su pisali knjige su VELIKI trolovi koji troše naše vrjeme tako da nas natjeraju da čitamo knjige i/ili teme o teorijama zavjere vezanim o knjigama na forumu
|
|
|
06.08.2009., 12:46
|
|
privilegirana
|
Quote:
zoran k kaže:
Svaki put kad pročitaš knjigu, moraš se liječiti od gejstva tako što odeš na utakmicu, skineš se gol do pasa i grliš sa znojavim navijačima. To je ono TOTALNO hetero.
|

Dobraaa!
|
|
|
06.08.2009., 12:55
|
|
.....
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
Perzefon@ kaže:
Samo nekoliko imena takvih bludnika bit će dovoljno, nadam se, da te zauvijek odvrati od bilo kakve knjige: Sapfa, Shakespeare, Lord Byron, Baudelaire, Proust...(nastavite ili dopunite niz  )
|
Zaboravila si najvažnijeg - Marquisa de Sadea.  Doduše, on je filozof, a ne književnik.  Ni Edgar Allan Poe nije daleko, a o Casanovi da ne pričam...
Sve sami perverznjaci koji truju jadnu mladež i navode na nemoral naivne koji čitaju njihova djela. Cccc, sram ih bilo - sigurno se prevrću u grobovima. 
Zadnje uređivanje Soul sister : 06.08.2009. at 13:00.
|
|
|
06.08.2009., 13:03
|
|
gargantua
Registracija: May 2003.
|
..jebo knjigu. 
|
|
|
06.08.2009., 13:13
|
|
privilegirana
|
Quote:
Soul sister kaže:
Zaboravila si najvažnijeg
|
Nisam. Ta kako bih?
Nisam ga navela da ne bi netko pomislio da mi je poznat. To bi mi ugrozilo reputaciju.  
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:47.
|
|
|
|