Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci > Plava šapa (Udomljavanje)

Plava šapa (Udomljavanje) Udomljavanje kućnih ljubimaca

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.12.2010., 19:42   #1
HOROR u Harmici, psi zatvoreni 30 dana bez hrane i vode-molimo pročitajte, trebamo pomoć UDOMLJENI

Poziv:
Vlasnik je u bolnici, mjesec dana, psi i mačke zatvoreni doma , nije sigurna da li ih netko hrani.
I tako dugih 30 dana

Cure su vidjele svašta ali ovo ne pamte:
U podrumu su neki su bili zavezani na lajnama,3 mrtva,mali,veliki,štenci, mršavost kakvu nikad nisu vidjele neki su izašli van kroz prozor ili neke rupe...oni koji su preveliki nisu mogli.
Gore u stanu su bili 4 psa i jedna mačka,jedan mrtav (na pola pojeden )
2 na lajnama

Fotke su uznemirujuće uh.....

Dolje u podrumu ...u jednoj prostorije jedna kuja na debelim konopu i 4 štenaca.
U drugoj prostorija cca. 13 pasa..svakakvih doba.ima i jedan deda među njima.

www.sapica.hr
marta 76 is offline  
Old 22.12.2010., 19:52   #2
Isuse Kriste, ovo je horor! Ali imaj na umu da ovo nije zato što je vlasnik mjesec dana u bolnici. Vlasnik je sigurno neki sakupljač koji drži životinje u ovakvim horor uvjetima. Ovakav nered i grozote ne dešavaju se u mjesec dana iako da, psi će pojesti i zaklati jedni druge ako su gladni, to bez sumnje.
Smartie is offline  
Old 22.12.2010., 19:55   #3

U stanicu je odvezeno štene u jako lošem stanju, ne jkede ni ne pije, nadamo se da će ga uspijeti spasiti te kujica kojoj je urasao lanac u vrat.
jedna kuja[koja bila zavezana na debelom konopu] je kod Marte do sutra...sutra ide u Dubravica.

3 pse su u u Dubravici,4 su kod jednog našeg prijatelja u Harmici,to su dva štenata od cca. 3mjeseca koji su najmršaviji
te još dva,možda mama i jedno starije štene.

Nažalost morali smo ostaviti cca. 1o pasa tamo..
Stavili smo im dekice i hranu....do sutra...a što ćemo sutra??!!

www.sapica.hr
marta 76 is offline  
Old 22.12.2010., 20:06   #4

[/URL]

www.sapica.hr

Zadnje uređivanje atlantis : 22.12.2010. at 20:21.
marta 76 is offline  
Old 22.12.2010., 20:10   #5
Ja sva drhtim. Tko je to uslikao, ma kakav čovjek u bolnici, to je izopačenjak koji ih drži i mući. Zovite novinare, veterinarsku inspekciju, ovo nemože tako proći, treba ih hitno izbaviti iz toga pakla i nikada više tom čovjeku dopustiti da ima i jednu životinju. Vlasnik da je vlasnik tih životinja i voli ih, nebi ih prvo tako držao a drugo netko bi se pobrinuo za njih dok ga nema, da mu je stalo. Ovo pod hitno mora u novine i na sve vijesti i na taj način će sigurno mnogi ljudi pomoći i naće se sigurno i udomitelji za njih a vjerujem da i ostale udruge neće biti ravnodušne prema tim napaćenim siročićima. Ja sam očajna i nemam riječi kojom bi opisala ovakvu strahotu, dugo dugo nisam vidjela ovakvo šta.
zivotinjskazas is offline  
Old 22.12.2010., 20:11   #6
Stavite ovog labića na Njuškalo, oni se brzo udome. Jel tamo ograđeno? Jesu li kontaktirani drugi azili? Sanitarna inspekcija? Mislim da bi trebalo jer bez obzira što je "vlasnik" u bolnici netko bi trebao odgovarati za to. Ovo je čisto zlostavljanje.
Smartie is offline  
Old 22.12.2010., 20:12   #7
Isuse nemam riječi... očekivala sam (čitajući naslov) neku horor priču, ali ovo... Ovo je katastrofa...
I da definitivno nije samo zato jer je vlasnik u bolnici.

Mislim, čovjek drži pse u tom odvratnom podrumu, i to hrpu pasa

Dobro sad to nije ni bitno, nego koliko je to ukupno pasa za udomiti?? Tj.kad budu spremni za udomljavanje. Pretpostavljam da nitko nije čipiran (ni cijepljen) a ni steriliziran... Ufff strava...
Emma_86 is offline  
Old 22.12.2010., 20:14   #8
Nemam pristojnih riječi za opisati ovaj horor
bingbang is offline  
Old 22.12.2010., 20:17   #9
Jao pa ovo je prestrašnooo

Cure tražite modove da temu prebace na Plavu šapu da ljudi vide pa se nadam da će se odazvat ljudi,barem da privremeno prime kojeg pesa.
Old 22.12.2010., 20:20   #10
Usudim se reći, Novogradiški šinteraj je Sheraton za ovo što sam vidjela. Teško je bilo šta reći u ovom trenutku osim hvala curama koje su u ovom trenutku postupile najbolje što su mogle, na nama je da zajedno pomognemo ovim životinjama, kako god tko može. Zaista šta god da kažem je suvišno jer slike su sve pokazale. Nisam u situaciji da primim psa ali mogu donirati novac za hranu ili smještaj od srca jer ovo još vidjela nisam.
Greta97 is offline  
Old 22.12.2010., 20:21   #11
Old 22.12.2010., 20:24   #12
Možda bi zaista bilo dobro ovo staviti u medij jer ovo se ne viđa svaki dan, vjerujem da bi se moglo više učiniti za njih
Greta97 is offline  
Old 22.12.2010., 20:25   #13

www.sapica.hr
marta 76 is offline  
Old 22.12.2010., 20:26   #14

Što god da se dogodilo, žalosno je da se u civiliziranom svijetu dogodi tako nešto, žalosno je da je susjedima, okolini...trebalo mjesec dana da mi to saznamo..
Na mjesto događanja izašao je veterinaski inspektor, veterinar iz vet.stanice Zaprešić i tehničar. Policija je obavještena od strane vet. inspektora.

Siroti psi....
Nažalost morali smo tamo ostaviti oko 10 pasa jer ih nemamo gdje smjestiti!!!! U Dubravici nema mjesta niti za miša (!!!!). Preostali psi, iako nahranjeni i napojeni, opet su zatvoreni u tom smradu i fekalijama. Ostavili smo im dekice i hranu....

OVO JE POZIV U POMOĆ. PSE ĆEMO, KAKO SE OSOBAĐA PROSTOR U DUBRAVICI, IZVLAČITI IZ TIH NELJUDSKIH UVJETA. DO TADA TREBAMO HRANU (!!!!!!!), LIJEKOVE, VITAMINE, DEKICE, APSOLUTNO SVE.
MOLIMO VAS POMAGAJTE!!!!!!!

[B]Šapica - Udruga za zaštitu životinja, Zaprešić
Web:www.sapica.hr
E-mail: [email protected], [email protected]
Žiro-račun: 2484008-1103555954
Devizni račun: HR 4924840081103555954
Swift:RZBHHR2X

Spasi! Upoznaj! Usreći! Udomi!

KONTAKT TELEFONI: 098 521 803
KONTAKT TELEFON: Marina 091 798 5194

www.sapica.hr
marta 76 is offline  
Old 22.12.2010., 20:31   #15
svi koji imate imalo vremena, komp u ruke i oglašavajte ove pse. treba im dom! jer naspram ovog pakla sklonište je nešto bolje, ali jadnički su zaslužili šansu za ljepši život. oglašavajte!!
BlackCatBlues is offline  
Old 22.12.2010., 20:31   #16
Jeli ima kakav žiro račun da šaljemo donacije, da im se uzme hrane i plati liječenje i smještaj. Ovo mora biti objavljeno u novinama, pa to je za sludnuti samo kad gledaš a kamoli vidjeti. Svaka čast curama koje se brinu i nadamo se svi skupa da će ih se što prije izbaviti iz tog pakla. Svi smo uz vas i vjerujem da će svaki plavošapac, udruga i azil pomoći na način koji može ,da se to što prije ti siročići izbave iz toga pakla.
Old 22.12.2010., 20:33   #17
Sutra ja i Greta uplaćujem 200 kuna za prvu ruku a sa vremenom ćemo opet skupiti za njih koju kunicu. Ljudi pomagajte tim siročićima, molim vas.
Old 22.12.2010., 20:43   #18
Majketimile, zlo mi je ..horor...

Mogu li drugi azili nekako uskočiti, jeli može ovo nekako u medije ??
Jutarnje je nešto velikodušan u zadnje vrijeme, možda da im je linkati ovu temu..?? 24 satam jesu šrot ali ipak..
Jel netko to već napravio da ne šaljemo duplo..?
Pimpinell@ is offline  
Old 22.12.2010., 20:45   #19
Kontaktirala sam dežurnog reportera u 24 sata, možda nam pomognu
Old 22.12.2010., 20:46   #20
idem skočit direktno u večernjak

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:23.