Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci > Plava šapa (Udomljavanje)

Plava šapa (Udomljavanje) Udomljavanje kućnih ljubimaca

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.04.2011., 23:28   #1
Mary/Kllea hitno skuplja za sterilizaciju! - SKUPLJENO

Upravo sam stigla iz Zagreba i na stanici me dočekao veliki pas,kuja neke lovačke pasmine. Meni djeluje kao nešto čistokrvno,nije to ni bitno.
Trebam pomoć anais ili zivotinjskezas da ako netko može slučajno sutra ujutro rano ide provjeriti čip samnom,pas neće na lajnu ,neće jesti ništa i ne pije,ukopana je na stanici i čeka nekoga već danima. Djeluje održavano i ja mislim da ima nada da ima čip,samo trebam pomoć jer mi vet hoće naplatiti to preko 300kn. (trebam nekoga ko je oštar na jeziku i ne da se zajeb...)
Molim vas dvije ako vidite temu da mi se javite negdje.

U slučaju da nema čip nemam ideja,ali nekako imam osjećaj da je samo izgubljena.
p.s. pokušavala sam ga napipati,ali osim krpelja nisam ništa drugo našla od sala XD

Zadnje uređivanje Maja0406 : 29.04.2011. at 23:42.
Maja0406 is offline  
Old 30.04.2011., 08:56   #2
Krvosljednik?

Čitanje čipa 300 kn???

Netko bi tog tipa stvarno trebao prijaviti
Old 30.04.2011., 09:47   #3
Ja nisam u PŽ tek sutra navečer dolazim uh uvijek nešto kada me nema.
Čip ja mogu provjeriti besplatno ali tek u ponedjeljak
Vjerujem ( daj bože da griješim ) da ju je netko namjerno tamo ostavio a ona jadna čeka i čeka, kuda i šta s njome, neznam.
zivotinjskazas is offline  
Old 30.04.2011., 10:43   #4
I meni se cini da je to bloodhound, ne vidjam ih bas cesto.. Mozda se izgubila, oni uglavnom jesu skloni tome da odlutaju, bar koliko sam citala na netu..

Maja, jesi provjerila da li ima tetovazu mozda?
Old 30.04.2011., 10:53   #5
vidiš Leona dobra ideja,a gdje da tražim tu tetovažu ? ali moći ću provjeriti tek navečer pošto imam nastup.
Maja0406 is offline  
Old 30.04.2011., 11:03   #6
Nisam sigurna ali uglavnom uho ili unutrasnja strana bedra, cini mi se na lijevoj strani..
Old 30.04.2011., 12:48   #7
Da to je bloodhound, meni među najdražim pasminama... vole odlutati za mirisima, to im je u krvi... nadajmo se da ima čip!

Ovo za naplačivanje očitavanja čipa mi nije jasno... pa reći mu da češ zvat inspekciju, pa neka onda naplaćuje...
Remica is offline  
Old 30.04.2011., 23:17   #8
Tražila sam ju oko sat vremena,nema je u ulicama oko niti na tom mjestu gdje je bila sutra ujutro idem ponovno,možda se vratila kući
Maja0406 is offline  
Old 12.05.2011., 20:18   #9
Podižem temu jer sam očajna,evo maloprije sam se vratila u Slavoniju i opet sam ju našla kako hoda okolo. Išla je s mojim psima u šetnju,super se ponaša,mlada je jako, sa ljudima je dobra što na žalost nije baš najbolje jer prilazi djeci koja je se boje jer je ogromna. Baš ju je maloprije susjeda s motikom tjerala od kuće i unučadi
tetovažu sam tražila ,ali ili nema ili ja neznam to naći. Jesti neće apsolutno ništa ,od dehidrata,konzerve,hrenovki,samo pljude ili ponjuši
Smještaj nemam kao ni čitač čipova,a bojim se da ju netko ne ustrlijeli ili ubije s motkom. Ako tko ima prijedloga,slobodno pišite.
Maja0406 is offline  
Old 12.05.2011., 20:29   #10
Maja dok neznas ima li pas vlasnika (a to znaci citanje cipa) nemas sto za napraviti. Niti mozes nekome dati psa, niti udomiti, niti ...sto vec da su opcije kada pitas za pomoc. Ako je problem vet, molim na PM ime prezime, br telefona istog pa cu ga ja nazvati a ako ni tada nista, onda ce imati posla sa institucijama kojima e posao da dignu paru od takvih, pa ce nam bar po penzicu mirovina skociti koju kunu.. U oba slucaja ja sretna, sto se tice tog "veta".
nusazvrk is offline  
Old 12.05.2011., 20:32   #11
Quote:
nusazvrk kaže: Pogledaj post
Maja dok neznas ima li pas vlasnika (a to znaci citanje cipa) nemas sto za napraviti. Niti mozes nekome dati psa, niti udomiti, niti ...sto vec da su opcije kada pitas za pomoc. Ako je problem vet, molim na PM ime prezime, br telefona istog pa cu ga ja nazvati a ako ni tada nista, onda ce imati posla sa institucijama kojima e posao da dignu paru od takvih, pa ce nam bar po penzicu mirovina skociti koju kunu.. U oba slucaja ja sretna, sto se tice tog "veta".
Da vet je problem...
Dobro,idem sutra sama s njom opet ,ako odbije opet i bude se bahatio i tražio novce dobiješ sve brojeve,ime i prezime i što god treba.Držite fige da ju ujutro nađem
Maja0406 is offline  
Old 14.05.2011., 10:20   #12
Ništa od veterinara barem za sada. Svaki put kad on nije na terenu kuje nema,ali se redovno pojavi u neko drugo vrijeme. Zatvorila sam ju kod sebe u dvorište sinoć,ali si je otvorila vrata i otišla.
Ono što sam saznala dok sam ju tražila od jednog dečka da je on zvao sva lovačka društva u okolici i nitko ju nije izgubio.
Nema tetovaže,jakoooo je mlada ,voli se igrati s loticama,konopima i trčati za drugim psima. Ne laje,sa macama je ok. Također se penje na kauč kao da joj je to normalno.
Što jede još ne znam,nudila sam joj meso,konzervu,dehidrat,hrenovke i sve je pljunila i igra se s tim.
Slikali smo ju opet pa pogledajte:

Maja0406 is offline  
Old 14.05.2011., 10:49   #13
Curka je divna......jesi priajvila na suzu da luta??
vuckici is offline  
Old 14.05.2011., 10:53   #14
Quote:
vuckici kaže: Pogledaj post
Curka je divna......jesi priajvila na suzu da luta??
Ne nisam,ovdje nitko niti ne zna da to postoji. Da ju netko traži i da je nekome odlutala u 2 i pol tjedna bi valjda negdje tražio. Oglašavala sam ju pod nađenu na lokalnom radiju i ništa.
Mary traži smještaj do udomljenja!!
Maja0406 is offline  
Old 14.05.2011., 14:08   #15
Quote:
Maja0406 kaže: Pogledaj post
Ne nisam,ovdje nitko niti ne zna da to postoji. Da ju netko traži i da je nekome odlutala u 2 i pol tjedna bi valjda negdje tražio. Oglašavala sam ju pod nađenu na lokalnom radiju i ništa.
Mary traži smještaj do udomljenja!!
Bilo bi dobro da promjeniš sam naslov, jer po naslovu nitko nezna da tražiš za ovu veliku ljepoticu smještaj, joj samo da joj se nađe utočište
zivotinjskazas is offline  
Old 29.05.2011., 22:50   #16
Ima li kakvih novosti o Mery ?
naja05 is offline  
Old 29.05.2011., 23:01   #17
Kuju nitko nije vidi niti ona luta već tjedan i nešto sitno.
Maja0406 is offline  
Old 29.05.2011., 23:35   #18
Da zatvorim temu?
huncut is offline  
Old 29.05.2011., 23:42   #19
Quote:
huncut kaže: Pogledaj post
Da zatvorim temu?
Ajde zatvori,ako se pojavi lako otvorimo ponovno ili napravimo novu. Gdje god je nadam se da je živa i da nije na lancu!
Maja0406 is offline  
Old 11.06.2011., 15:58   #20
Mary tj. sada Kllea je ne samo živa nego je proputovala cijelu Slavoniju i igrom slučaja njezina spasiteljica je otvorila temu i na plavoj šapi o njoj.
https://www.forum.hr/showthread.php?t=649340

Da pojasnim,Mary je mjesecima lutala Pleternicom i taman kad smo joj našli plaćeno čuvanje u Zagrebu i prijevoz nisam ju više uspjela naći.
Nismo ništa čuli o njoj sve do sada,naime Mary je netko odvezao u Orahovicu i ondje je opet lutala. Tamo su ju uočili i prevezli u Osijek na čuvanje do udomljenja.
Ona je sada u Osijeku na besplatnom čuvanju. Oglašena je,ali zovu samo štanceri.
Mary hitno treba sterilizirati i bez toga ju nećemo udomljavati (Lilitica i ja smo tako dogovorile).
Sterilizacija tako velike kuje će doći oko 800kn i ovim putem molim sve koji su se prije oglasili da bi pomogli da se odreknu jedne kave i pomognu skupiti taj iznos.
Ova priča je zaista posebna i pravo je čudo da Mary nije nastradala. Ajmo ju sada lijepo udomiti pa da feštamo napokon

Broj računa s naznakom "Za Mary " na koji se skuplja za sterilizaciju je :

Hrvatska poštanska banka
Maja Terzić

2390001-3290000562

Maja0406 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:37.