Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film

Film Art, cult and all that trash

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.12.2011., 12:05   #1
Jack the Giant Killer (2012)

Meni,od svih tih silnih 'bajka' filmova,ovaj izgleda najbolji

Režiser: Bryan Singer
Žanr: avantura, fantazija
Distribucija: 15. 6. 2012.
Glumci: Nicholas Hoult, Bill Nighy, Stanley Tucci, Ian McShane, Ewan McGregor, Eddie Marsan, John Kassir, Eleanor Tomlinson

Info:
Priča predstavlja mračni preokret u bajci o čarobnom grahu. Drevni rat se ponovno pokrene kada mladi farmer slučajno otvori vrata između našeg svijeta i strašnih divova. Divovi se nakon mnogo stoljeća ponovo nađu na Zemlji tražeći zemlju koju su izgubili, i tjeraju mladića Jacka u borbu njegovog života kako bi ih zaustavio. Boreći se za kraljevstvo, njegov narod i ljubav hrabre princeze, Jack se nađe licem u lice sa nezaustavljivim ratnicima za koje je vjerovao da postoje samo u legendama, te dobija priliku da i sam postane legenda.

(TeVe.ba)

IMDb
Official Site
Wiki
Trailer
Simpsolina is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2011., 12:11   #2
Hmmmm, zvuči zanimljivo, nadam se da se neće pretvoriti u neku Sucker Punchastu bajku.. Ajd, Singer je faca, pa daje neku nadu

Usput, čini se da su "remixi" bajki u điru. Na ljeto stiže i Snjeguljica u malo drugačijem izdanju.
Aerial_51 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2011., 12:21   #3
Quote:
Aerial_51 kaže: Pogledaj post
Hmmmm, zvuči zanimljivo, nadam se da se neće pretvoriti u neku Sucker Punchastu bajku.. Ajd, Singer je faca, pa daje neku nadu

Usput, čini se da su "remixi" bajki u điru. Na ljeto stiže i Snjeguljica u malo drugačijem izdanju.
a 2013. stiže i Sleeping Beauty
Simpsolina is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2012., 09:35   #4

Simpsolina is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2012., 15:35   #5
Ovo može pobuditi velika očekivanja i ispasti sranje,pa ću biti skeptičan
Old 02.01.2012., 15:45   #6
Očito je to nova fora- LOTR-izacija klasičnih bajki.
Tomislav B is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2013., 12:25   #7
Ako je sudeci po dosadasnjim filmovima rezisera Singera ovo bi trebao biti dobar film.

Ne ocekujem previse ali jedan iznadprosecan film to da.
Old 18.02.2013., 14:19   #8
Bryan Singer je jedan od najvecih talenata i za kratko vreme izgradio je jake veze i jaku reputaciju u Hollywoody.
Ubedjen sam da ce ovo biti dobar film
Inace,kao sto znamo,Singer radi i na "X-Men: Days of Future Past".

Zadnje uređivanje Slobodan : 18.02.2013. at 14:54.
Slobodan is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2013., 19:59   #9
nekoliko slikica iz filma

Ewan
shadowgirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2013., 11:13   #10
danas izašao brrip
Skydisco is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2013., 11:42   #11
Danas/sutra cu odgledati. Ocekujem da ce me zabaviti obzirom na sasvim ok ocenu na IMDb.

Quote:
Skydisco kaže: Pogledaj post
danas izašao brrip
Ha, jbt Sky ti redovno obavestavas kad neki film izadje u HD. Lepo od tebe
Old 01.06.2013., 16:03   #12
promijenite naslov iz Killer u Slayer

nda, film se malo utapa u klišejima i predvidljivosti, no radi se o prilično korektnoj fantasy avanturi s osjetno vidljivim CGIem, vjerojatno idealan film za pogledat s obitelji poslijepodne
posljednjih pola sata pokušava biti epsko, da li uspijeva u tome prosudite sami. u svakom slučaju dosta kvalitetno napravljeno u nekim dijelovima, zna Singer šta radi

6.5/10
Old 01.06.2013., 23:06   #13
Istina,kad ne ocekujes nista od filma,pa ispadne vrlo dobar uradak.Svidja mi se...
Esseker1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2013., 03:46   #14
Film su mogli jednostavno nazvati "Jack and the Giants" , ovo killer tj slayer hehe je suvišno!
deki00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2013., 19:47   #15
Puno slabije nego sto sam ocekivao a ocekivao sam tek prosecan film no ovo je ispod toga i do prilicno. Smece aka tesko sranje kroz gusto granje.

Jedva gledljiv film, na silu sam gledao do kraja. Efekti slabi i to bas slabi da skoro ne videh slabije. Radnja/prica dosadna i tupa cak i za ovakav tip filma.

Snow White and the Huntsman (2012) je recimo remek-delo za ovo i takav sam kvalitet ocekivao.

Moja ocena: 2/10

Zadnje uređivanje Jacob J. Harper : 04.06.2013. at 20:01.
Jacob J. Harper is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2013., 21:16   #16
Quote:
Jacob J. Harper kaže: Pogledaj post
Puno slabije nego sto sam ocekivao a ocekivao sam tek prosecan film no ovo je ispod toga i do prilicno. Smece aka tesko sranje kroz gusto granje.

Jedva gledljiv film, na silu sam gledao do kraja. Efekti slabi i to bas slabi da skoro ne videh slabije. Radnja/prica dosadna i tupa cak i za ovakav tip filma.

Snow White and the Huntsman (2012) je recimo remek-delo za ovo i takav sam kvalitet ocekivao.

Moja ocena: 2/10
ne piši gluposti, baš obrnuto - ovaj film je remek djelo naspram onog Snow White smeća
Old 04.06.2013., 22:04   #17
Quote:
eek kaže: Pogledaj post
ne piši gluposti, baš obrnuto - ovaj film je remek djelo naspram onog Snow White smeća
Pisem svoje utiske i iznosim svoje vidjenje aka misljenje. Zato odbij! Bu. Arrr!

Inace isto i ja tebi mogu reci:

Ne piši gluposti, baš obrnuto - ovaj film je sranje naspram Snow White remek-dela Toliko
Old 04.06.2013., 22:06   #18
slabašni su ti argumenti
Old 04.06.2013., 22:50   #19
Quote:
eek kaže: Pogledaj post
slabašni su ti argumenti
Tvoji takodje, jos slabiji.
Old 04.06.2013., 23:12   #20
kako štaaa, pa film je tipična fantasy avanturica, imamo glavnog lika koji kreće na putovanje i avanturu i otkriva snagu unutar sebe te postaje junak i naravno osvaja princezu, dobra stvar je što njihov odnos i veza nije ljigavo i isforsirano napravljen i ne sere nam se od ljubavne priče, još jedan plus je što divove tek otkriju negdje 45 unutar filma, to je recimo jako dobro napravljena scena, a i divovi su različiti svaki ima svoju osobnost i izgled, akcijske scene s CGIem nisu bezveze natrpane (osim posljednjih 20 minuta) nego služe priči i nema ih previše, itd
ne znam ja šta si ti očekivo, ovakvi filmovi su se pravili u 80ima iako su bili malo više campy i nisu imali ogroman budžet od 195mil dolara, jbg ovdje divovi moraju biti CGI jer teško je napravit drukčije a da bude uvjerljivo, a ona animacija na početku je namjerno onak napravljena...

i tak
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:20.