Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Biciklizam

Biciklizam Na dva kotača uokolo

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.01.2012., 21:13   #1
Smile 72h kroz Hrvatsku

evo ekipa plan za ovogodišnju humanitarnu vožnju je gotov znaci vozi se Ilok-Dubrovnik, preko Zagreba i Rijeke nekih 1200km,9500mnv i plan je da se to odveze za 72h neprekidne vožnje, u grupi je u ovom trenutku preko 15 vozaca iz cijele Hrvatske, toliko o vožnji. Kao i prošle godine i ovaj put cemo pokušati organizirati i humanitarnu akciju kroz koju cemo pokušati skupiti sredstva za opremanje domova u SOS selu Ladimirevci kraj Osijeka, ekipa je vec kupila jednu perilicu koju smo dostavili za Božić, e sad dragi moji forumaši kao i prošle godine molim vašu pomoć a hvala bogu svaka nam je pomoć dobrodošla pošto sponzora nemamo a i sve što skupimo odlazi za humanitarnu akciju, zato pozivam ekipu da učestvuju u ovom humanitarnom ultramaratonu u skladu sa svojim mogucnostima i željama , da li cete voziti malo s nama da li cete nas docekati u svom gradu s čašom hladne vode ili ste u mogucnosti pomoci pri kupnji nekog aparata za gore spomenuto selo, ne ustrucavajte se dati i koji prjedlog ili savjet.

pozz biciklisticama i biciklistima ma gdje bili.

link na našu stranicu na face-u
https://www.facebook.com/pages/Bicik...13503838666851

Ilok - Osijek = 80 km 4 sata voznje od 05h do 09 h

Osijek 30 minuta pauze polazak u 9:30 - 10 h Ladimirevci 30 min pauza , 10:30 polazak za NAŠICE- Pa- Viroviticu 200 km 15:30 tu sam uracunao i 20 , 30 minuta pauza ako bude trebalo neko slikanje u VT pauza 30 min.
VT- polazak u 16 h - Bjelovar 255
Bjelovar19h - Zagreb = 340 stizemo oko 22-23 h odmaramo 2, 2:30 h

TRAJANJE 1 ETAPE OKO 20 -21h

ZG - Karlovac 395 = 03, 3:30 h idemo za Delnice 470 km stizemo oko 08 h tu je uracunato i 30,40 min pauze putem Delnice kratka pauza i idemo u Rijeku 515 km u Rijeku smo ko 10 - 11 h = pauza 2-3 h. 14h idemo za Senj 580 stizemo oko 17 h s par kratkim pauza. Sljedeci grad je Karlobag 645 km procjena dolaska oko 20h i 1h pauza i u 21h idemo u Starigrad 690 km stizemo u 23h i pravimo pauzu 30 min u 23,24 h krecemo za Zadar 735 km i dolazak u 02h odmor 3 h.

TRAJANJE 2 ETAPE OKO 28h

u 05h polazak za Sibenik 810 km 3,30 =08 - 8,30 h odmor 1h u 09,30 polazak za Split 894 km dalazak u 14,30 2h pauza 16,30 polazak za Makarsku 958 km 3,30 voznje i 3-4 h odmora putem i u Makarskoj polazak iz Makarske u okolice u 23 h

do Dubrovnika imamo 160-170 km i to budemo vozili kako znamo predvideno nekih 10h znaci u Dubrovniku smo izmedo 09 - 11 h

ovaj plan je pravljen na osnovu prosjeka od 20km/h prosjek ce u pocetku biti veci ali ce sigurno i pred kraj pasti dobro ispod 20km/h a usput sam i racunao ako dode kakvih doceka , slikanja i slicno...

ovo je otprilike čisto da se ekipa zna orijentirati.

091-333-7778 -igor toman

Zadnje uređivanje igor-osijek : 10.01.2012. at 21:39.
igor-osijek is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2012., 21:19   #2
Uhu, ovo je brutalno! Ja se nadam, ako Bog da da budem zdrav, i u pogonu da ću vas dočekati, i da će mo se provozati kroz Zagreb. Ovisno kada dođete, možda skočim i koji metar dalje (recimo do Jastrebarskog, ili Karlovca).

Kakve su vam pripreme?
Odgovori s citatom
Old 10.01.2012., 21:30   #3
Quote:
hasnfefer kaže: Pogledaj post
Uhu, ovo je brutalno! Ja se nadam, ako Bog da da budem zdrav, i u pogonu da ću vas dočekati, i da će mo se provozati kroz Zagreb. Ovisno kada dođete, možda skočim i koji metar dalje (recimo do Jastrebarskog, ili Karlovca).

Kakve su vam pripreme?
kao što sam i prije napisao HOCU da vidim ZG ekipu na trgu i naravno skupno slikanje, po nekim mojim proracunima u zg smo oko ponoci a ne znam jesam li napisao da krecemo 09.07.

pripreme hasan što se mene tice uglavnom trčanje, imat cemo u 5mj i jedan trkački uvod u ovu vožnju samo je kilometraža bez jedne 0
igor-osijek is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2012., 23:04   #4
Ideš, svaka čast!

Ako ću ikako moći idem sa vama. Pa makar samo ovaj dio od Osijeka do Zagreba ili od Zagreba do Delnica.
Odgovori s citatom
Old 10.01.2012., 23:20   #5
igre, ko ce platit kazne za tolko biciklista na trgu u pjesackoj zoni? kad na mup odere, ima da se drzava vine iz krize u nebesa
perogabud is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 00:24   #6
Quote:
perogabud kaže: Pogledaj post
igre, ko ce platit kazne za tolko biciklista na trgu u pjesackoj zoni? kad na mup odere, ima da se drzava vine iz krize u nebesa
To je iza ponoći, nisu ni oni tolki mazohisti.
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 01:06   #7
Quote:
tvuk kaže: Pogledaj post
To je iza ponoći, nisu ni oni tolki mazohisti.
aha, sam se nadaj. pa mislis da karamarko ne skenira i forum.hr? a i onda je tek udarno. em si u pjesackoj zoni, pa da jos provjere svijetla, pa reflektirajuci prsluk ili odjecu,... ima tu ohoho toga za naplatit
perogabud is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 09:37   #8
tvuk što se tice vožnje naravno da si i više nego dobrodošao kao i SVI DRUGI, što se tice policije pokušat cu odraditi preko nekih prijatelja da policija bude obavještena o našem prolasku i dolasku pa valjda nece biti problema.

usput zahvaljujem ekipi i pojedincima s foruma koji su vec poceli pomagati oko organizacije 72h
igor-osijek is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 10:12   #9
Svaka čast
Old 11.01.2012., 10:43   #10
Quote:
aha, sam se nadaj. pa mislis da karamarko ne skenira i forum.hr? a i onda je tek udarno. em si u pjesackoj zoni, pa da jos provjere svijetla, pa reflektirajuci prsluk ili odjecu,... ima tu ohoho toga za naplatit
Khm da Karamarko
karantena is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 13:06   #11
Quote:
igor-osijek kaže: Pogledaj post
...što se tice policije pokušat cu odraditi preko nekih prijatelja da policija bude obavještena o našem prolasku i dolasku pa valjda nece biti problema..
naravno da ćeš obavjestiti mup. čak i da nemaš nikoga 'tamo'. vjerojatno bi vam izašli u susret na riskantnim dionicama u obliku pratnje ili možda da provjere jeli sve u redu, a ako vas slučajno negdje vide u povećoj skupini da znaju tko ste i kamo idete.
to ti je definitivno pod must do
Old 11.01.2012., 13:28   #12
ak Bog da sreče i zdravlja, vidimo se na trgu!
Old 11.01.2012., 14:40   #13
Da je bolje ne bi valjalo Fakultet mi zavrsava u tjednu 2-6.7. Tad je plan opet voziti ZG-NA, a potom evo iskreno se nadam odvoziti s vama Osijek-Zagreb, a mozda i dalje Cujemo se...

PS. sad vidim da se prolazi kroz moje Našice Iako se ne staje tu ako zatreba zalihe se mogu nadopuniti kod moje kuce. Kuca mi taman uz magistralu =)

Zadnje uređivanje čaplja89 : 11.01.2012. at 15:00.
čaplja89 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 19:02   #14
e sada ono sto mene sad zanima, jeste, do kada bi bio zadnji rok za prijavu za sudjelovanje u voznji i dali je taj datum polaska 09.07. definitivan

jer postoji mogucnost da se prikljucim izmedju virovitice i bjelovara, a mozda i krenem s pocetne tocke iz iloka.
Johnny 3 Tears is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 20:08   #15
Quote:
tvuk kaže: Pogledaj post
Ideš, svaka čast!

Ako ću ikako moći idem sa vama. Pa makar samo ovaj dio od Osijeka do Zagreba ili od Zagreba do Delnica.
Ako pališ do Delnica idem i ja!
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 20:25   #16
ekipa ovo je zamišljeno kao nekakav rekreativni tour de croatia samo ja ne volim stranjski pa ovaj um ima naziv 72h kroz Hrvatsku SVI SU DOBRODOŠLI da li će netko voziti 2km s nama ili 200 nije bitno i jedan od ciljeva svega ovoga je da nas bude što više

čaplja ako budemo vozili skupa bilo bi lijepo da stanemo kod tvoje kuće i slikamo se

đoni nije nikakav rok zadan ide svatko na svoju odgovornosr i svatko odgovara za sebe i naravno za svoju fizičku i psihićku spremu, ima ekipe i iz virovitice i iz bjelovara postoji i grupa na face-u koja okuplj ekipu koja je odlucila učestvovati u vožnji svi koji odluce neka me pm-aju ili nazovu ima i tel... broj u prvom postu pa ih dodam u grupu isto tako za one koji nemaju face imamo ovu temu a kao što sam rekao gore u prvom postu je moj broj i slobodno me kontaktirajte u vezi bilo čega
igor-osijek is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 23:44   #17
ekipa, evo ovak
mislim da ne bi bilo lose slozit neki web s informacijama o projektu, pismom donatorima, kako se prikljuciti i sl. nista komplicirano, cim jednostavnije.
ja sam voljan kupiti domenu, dati prostor za smjestaj stranice i isprogramirati.
da li postoji netko ko se bavi web dizajnom pa da pokrije dizajn? ne mora biti nista specijalno, jednostavno kao i sami web.
a i taj web bi se onda mogao koristiti za svaku iducu takvu akciju.
perogabud is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2012., 01:45   #18
svaka čast na trudu, ali te stranice nitko nebi posjećivao, ali zato napravi profil na fejsu i u 5 minuta imaš sve.
Old 12.01.2012., 08:00   #19
superiska!
Old 12.01.2012., 08:09   #20
Quote:
ekipa, evo ovak
mislim da ne bi bilo lose slozit neki web s informacijama o projektu, pismom donatorima, kako se prikljuciti i sl. nista komplicirano, cim jednostavnije.
ja sam voljan kupiti domenu, dati prostor za smjestaj stranice i isprogramirati.
da li postoji netko ko se bavi web dizajnom pa da pokrije dizajn? ne mora biti nista specijalno, jednostavno kao i sami web.
a i taj web bi se onda mogao koristiti za svaku iducu takvu akciju.
Bilo bi zgodno da decki imaju I QR kod na sebi koji vodi do stranice ili facebook profiila.

Uz stranicu Igor je rekao da mu treba I prezentacija za ponijeti kad se ide kod potencijalnih donatora, mislio sam sloziti jedan mali prezi (prezi.com), s tima da niti ja bas nisam navudren za dizajn.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:42.