Informacije o poslodavcima Misija: zaposlenje! |
|
|
13.01.2010., 11:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Zepter
Zepter?Ima netko bilo kakve informacije o njima  ...hvala
|
|
|
18.08.2011., 11:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
zepter finance
Molim Vas ako netko zna nešto o Zepter finance.
|
|
|
18.08.2011., 21:55
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
gericster kaže:
Molim Vas ako netko zna nešto o Zepter finance.
|
navodno, vrlo pozitivno ljudi misle o toj firmi
|
|
|
16.09.2011., 14:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
ZEPTER INTERNATIONAL
Sutra idem na razgovor za posao prodajnog predstavnika za Zepter International. Da li netko zna kakav je posao, da li su to samo prezentacije po kućama ili je ipak nešto više?
Hvala
|
|
|
19.09.2011., 11:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
Eol Proudneck kaže:
Sutra idem na razgovor za posao prodajnog predstavnika za Zepter International. Da li netko zna kakav je posao, da li su to samo prezentacije po kućama ili je ipak nešto više?
Hvala
|
Vjerovatno je razgovor pa nakon toga obuka i potpisivanje nekakvog ugovora i dobivaš svoju osobu koja te vodi.
Uglavnom plaćen si po učinku to jest nakon što ljudi plate određen dio dobivaš postotak, a ne održanim prezentacijama
|
|
|
25.05.2012., 12:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Zepter International d.o.o.
Može više informacije o poslodavcu - Zepter International d.o.o.??? Razgovor za posao djelatnice u maloprodajnom dućanu - o čemu se radi?
|
|
|
25.05.2012., 12:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
info_zara kaže:
Može više informacije o poslodavcu - Zepter International d.o.o.??? Razgovor za posao djelatnice u maloprodajnom dućanu - o čemu se radi?
|
Ne vjerujem da ćete uzet u dućan,većinom daju oglas za nešto drugo,a nakon toga ti ponude,da budeš prodajni predstavnik.U smislu da ti imaš veće kapacitete,pa ti nude kak ti bolji posao,gdje se više može zaradt.Ali ništa te ne košta da odeš
|
|
|
10.08.2012., 14:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
komplicirana87 kaže:
|
izgleda da imaju, i ja sam vidla taj oglas... imaš na internetu o njima, malo si proguglaj, možda saznaš i gdje su im dućani... ali da, ja sam pročitala da imaju, makar ih nikad nisam vidla nigdje al eto =)
|
|
|
10.08.2012., 14:30
|
|
Drama queen
|
Quote:
marelica22 kaže:
izgleda da imaju, i ja sam vidla taj oglas... imaš na internetu o njima, malo si proguglaj, možda saznaš i gdje su im dućani... ali da, ja sam pročitala da imaju, makar ih nikad nisam vidla nigdje al eto =)
|
pokušala sam, al izbaca mi samo prodajni ured-shop, u istoj zgradi di su im i uredi , valjda je to to 
|
|
|
11.08.2012., 07:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
marelica22 kaže:
|
Bila ja na razgovoru. Oglas je navlakuša jer te vrbuju da zapravo prodaješ njihovo suđe na prezentacijama, a kao za dva mjeseca te možda izaberu za dućan.
|
|
|
11.08.2012., 12:22
|
|
Drama queen
|
Quote:
Xenna kaže:
Bila ja na razgovoru. Oglas je navlakuša jer te vrbuju da zapravo prodaješ njihovo suđe na prezentacijama, a kao za dva mjeseca te možda izaberu za dućan.
|
Mogla sam i mislit 
|
|
|
11.08.2012., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
marelica22 kaže:
|
I kako je bilo na razgovoru ?
|
|
|
11.08.2012., 15:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
komplicirana87 kaže:
Mogla sam i mislit 
|
a kaj drugo očekivat od njih .. ipak je to zepter... a mislim uvijek možeš samo otič na razgovor i vidjet sama o čem se radi i jel ti paše... al i ja vjerujem da je navlakuša...
Quote:
Flipi kaže:
I kako je bilo na razgovoru ?
|
ma nisam ja kod njih išla na razgovor, ja sam jućer bila na razgovoru u cineplexxu... a onak, okej su i dobro je prošlo makar je moglo i bolje hehe... ne izrešetaju te nekim glupim pitanjima... al ne sviđa mi se radno vrijeme... imaju jednu smjenu i to od 15 do 23, al su dva dana u tjednu slobodna... mislim kaj drugo očekivat od kina haha al ak se to zanemari čini se super, tam radi samo mlada ekipa,plača je solidna... i tako, sad čekam hehe nadam se pozivu u drugi krug... vidjet ćemo =)
|
|
|
11.08.2012., 15:11
|
|
Drama queen
|
Quote:
marelica22 kaže:
a kaj drugo očekivat od njih .. ipak je to zepter... a mislim uvijek možeš samo otič na razgovor i vidjet sama o čem se radi i jel ti paše... al i ja vjerujem da je navlakuša...
|
Ma otić ću, nemam šta izgubit 
|
|
|
11.08.2012., 18:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
komplicirana87 kaže:
Ma otić ću, nemam šta izgubit 
|
baš to  mislim da ti je to pametno, ja bi otišla pa vidla... nemoraš prihvatit posao ako odeš na razgovor... ajde onda držim fige da bude dobro 
|
|
|
11.08.2012., 18:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
marelica22 kaže:
baš to  mislim da ti je to pametno, ja bi otišla pa vidla... nemoraš prihvatit posao ako odeš na razgovor... ajde onda držim fige da bude dobro 
|
Ako je to ono na šta sam ja davnih godina (prije 3 god) išla, onda ti je to kao dođeš, i oni su tolko oduševljeni tobom da prolaziš u drugi krug i dolaziš na skupni razgovor, i onda misliš vau, pa ja ću se zaposliti u velikoj tvrtki... i onda te spuste na zemlju kad počnu objašnjavat ( u mom slučaju je bilo da sam trebala prodavati njihovu kozmetiku, skupu ko da ja od dijamantne prašine) i kao, sve se može, i možeš napredovati, bla bla, ugl naravno na proviziju je
( daj bože da ovo tvoje nije al... smrdi mi na ovo kaj je samnom bilo)
|
12.08.2012., 10:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
snoopyca kaže:
Ako je to ono na šta sam ja davnih godina (prije 3 god) išla, onda ti je to kao dođeš, i oni su tolko oduševljeni tobom da prolaziš u drugi krug i dolaziš na skupni razgovor, i onda misliš vau, pa ja ću se zaposliti u velikoj tvrtki... i onda te spuste na zemlju kad počnu objašnjavat ( u mom slučaju je bilo da sam trebala prodavati njihovu kozmetiku, skupu ko da ja od dijamantne prašine) i kao, sve se može, i možeš napredovati, bla bla, ugl naravno na proviziju je
( daj bože da ovo tvoje nije al... smrdi mi na ovo kaj je samnom bilo)
|
Ma neidem to ja na razgovor... :P
A i ja mislim da je kak ti kazes navlakusa, al to je bilo prije tri godine, mozda se nesto promjenilo... Nek cura ode i vidi 
|
|
|
12.08.2012., 10:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
marelica22 kaže:
Ma neidem to ja na razgovor... :P
A i ja mislim da je kak ti kazes navlakusa, al to je bilo prije tri godine, mozda se nesto promjenilo... Nek cura ode i vidi 
|
ma krivo sam kvotala, nije bitno, bitno je da sam rekla kaj to je (ja mislim da je to to) 
|
03.10.2012., 21:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Zepter Finance
Bok ljudi,
molim vas, jel tko ikad bio na razgovoru za posao u firmi Zepter Finance??? Adresa je Radnička 30....
Čime se uopćebavi ta firma???
hvala 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:00.
|
|
|
|