Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.04.2005., 00:17   #1
One Tree Hill (2003-2012) vol.2

Počinje nova teen serija na HRT-u. Prilično je popularna u Americi, gledao sam par epizoda na satelitu i čini se više-manje zanimljiva za ubit dosadu!

Polubraća Nathan i Luca vode potpuno odvojene živote u malomu gradiću u Sjevernoj Karolini. Nathan Scott nadareni je košarkaš koji je naslijedio prijestolje popularnosti u školi, na kojem je nekoć sjedio njegov otac Dan, dok Lucas provodi dane kao potpuni outsider, iako je i on nadareni igrač. Lucas je, naime, sin kojeg Dan nikada nije priznao. Sada će se njihovi putovi prvi put susresti, a između njih će stati i Peyton, Nathanova prelijepa djevojka koja bi mogla otkriti da zapravo ima više zajedničkog s Lucasom. Došao je trenutak kad će svi morati odgovarati za izbore koje su načinili u prošlosti.

1. epizoda: PILOT

Nathan i Lucas Scott nemaju ništa zajedničko, osim što vole košarku i imaju istog oca. Arogantni Nathan je zvijezda školskog košarkaškog tima, a Lucas je legendarni igrač na kvartovskom igralištu. Nathanov tata i Lucasova mama bili su par u srednjoj školi. Nathan i Lucas odrasli su odvojeno, ali u srednjoj školi polubraća se opet susreću - nađu se u istom košarkaškome timu.

Uloge: Chad Michael Murray (Lucas Scott), James Laferty (Nathan Scott), Hillary Burton (Peyton Sawyer), Bethany Joy Lenz (Haley James), Paul Johansson (Dan Scott), Sophia Bush (Brooke Davis), Barry Corbin (Whitey), Craig Sheffer (Keith Scott), Moira Kelly (Karen Roe), Barbara Alyn Woods (Deb Scott)
Scenarist: Mark Schwahn
Redatelj: Bryan Gordon
Urednica: Ranka Horvat
Kolovare is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2005., 17:57   #2
Meni se baš ne sviđa Dowsons Chic u kojem igraju košarku, al opet nisam ni o Dowsonu znao niš dok nije počeo, a na kraju sam ga pratio ko panj dok su trajale 4 sezone uzastopno svakodnevono na Novoj Tv, a sada se i HRT odlučio na sličan potez, pa neka im je, vidjet ću kak se sve bude odvijalo...

+ stavili su 8 simple rules u svakodnevni termin i hvala im na tome ( na ušurb fanova "Grounded for life" koju su srezali usred emitiranja, ali mislim da će nju nastaviti sa emitiranjem nakon što prikažu sve epizode spomenute mi serije).

Hvala HRT
ASd is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2005., 17:05   #3
sta nije 'one tree hill'
bolje da su odkupili O.C.
borntoplay is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2005., 19:55   #4
Quote:
borntoplay kaže:
sta nije 'one tree hill'
Jest. My mistake.
Kolovare is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2005., 00:00   #5
Osim jedne riječi u nazivu te dvije serije nemaju ništa zajedničko.
Kolovare is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2005., 09:25   #6
Simpaticna serija, barem po pilot epizodi. SLucajno sam pogledao prvu epizodu i ok je.
Mali_Mirko is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2005., 17:53   #7
One Tee Hill ( Jedna čajna dolina)

Plot line: Do you want cup of tea?

Backstreet boy like sportaš, čiji je otac poznati proizvođač čaja, a mati marljiva sakupljačica, u velikom je rivalstvu sa polubratom koji je pronašao čarobni grm (magic tee bush) i zgrnuo brdo love. Nastupio je na Oprah (unatoč nastojanju ljubomorne bivše djevojke, sa poremećajem u koncentraciji koju je napumpao bivši dečko, da baci reflektor na njega) i od tada je njegov tee postao world famous i nosi naziv: Tee World Famous. Zato dobiva besplatne karte za Backstreet boys koncert, a njegov se polubrat misli progurat i nastupat umjesto Nicka Kartera- Karatea, da djevojku svog polubrata zadivi pjevačkim umječem i plesnim vještinama. Uskoro se ta djevojka zaljubi u "Nicka Cartera", ali pronalaskom policije pravoga u prebijenom stanju, shvati da je to bila druga osoba i kreće u njegovu potragu. Napokon pronašavši backstreet boy like sportaša, oni se zaljube, ali u nezgodnom trenutku njegova uhićenja. Polubrat spasi BB like sportaša, plativši mu jamčevinu i tako pridobije ponovno povjerenje djevojke, ali njegov polubrat ne odustaje i želi mu se osvetit, pa izazove tragičnu situaciju u kojoj ta djevojka visi iznad mješalice za mljevenje, mislivši je spasiti. Ali ne uspjeva...i djevojka postane smljevena. BB like sportaš počinje prodavati svoj novi čaj ko lud, skrivajući tajni "biljni" sastojak, a njegov se polubrat pomiri sa situacijom, mislivši da mu je djevojka otišla sa Nickom Karterom ( on nije vjerovao u poličajčeve priče o prebijenom Nicku Karteru-Karateu, jer je mislio da je to samo markentiški trik za povećanje broja karata).

Conclusion: loša gluma, loš scenarij špica nešto kao feliciti, onak neka jesenja atmosfera, malćice baca na Gilmorice, ali samo malo, soundom podjeća na Dowsons Creek, ali je miljama daleko od te serije.

Dowsons Creek je bila odlična serija, ali ovo je loša serija. Next "teen serija" please...
ASd is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2005., 18:16   #8
Quote:
borntoplay kaže:
bolje da su odkupili O.C.

slažem se; ako treba biti kič i slatko da bole zubi onda nek bude pošteno ljigavo!!!
Old 26.04.2005., 21:20   #9
Bezveze serija. Prepatetično.
Kolovare is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2005., 02:26   #10
Quote:
miš_koji_vrišti kaže:
slažem se; ako treba biti kič i slatko da bole zubi onda nek bude pošteno ljigavo!!!
upravo tako.
i jos kad nadodamo rachel bilson i mischu barton mmmmmm
borntoplay is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2005., 11:36   #11
ili mi se čini ili se glavnom liku u svakoj epizodi barem jednom zasuze oči. malo patetično... ali loše nije. da se pogledat.
Old 01.05.2005., 13:29   #12
Ženske su zgodne. Meni dosta.
Nephrite is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2005., 14:03   #13
ja gledam seriju,je da je malo isfurana ali meni je ok za pogledati. bolja nego one puste sapunice sto ih prikazuju
piccola is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2005., 17:22   #14
hm... sto reci za ovu seriju? recimo samo, ne volim scenariste ali obozavam kamermane... onaj chad michael murray je prepreprepreprezgodan... najbolje je ugasiti zvuk i gledati, i gledati, i gledati
smjeska is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2005., 21:52   #15
Quote:
smjeska kaže:
hm... sto reci za ovu seriju? recimo samo, ne volim scenariste ali obozavam kamermane... onaj chad michael murray je prepreprepreprezgodan... najbolje je ugasiti zvuk i gledati, i gledati, i gledati
hm. sjecam se ja njega iz dawsona... sad si me zaintrigirala.
Odgovori s citatom
Old 01.05.2005., 22:57   #16
Quote:
foka kaže:
ma ja tog malog vec duze vrijeme imam na oku ... bio je on i u gilmoricama... sto reci? nema se sto reci, samo gledati i uzivati...
smjeska is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2005., 12:55   #17
Quote:
ASd kaže:
One Tee Hill ( Jedna čajna dolina)

Old 03.05.2005., 00:53   #18
Quote:
smjeska kaže:
ma ja tog malog vec duze vrijeme imam na oku ...
speaking of which, bila ja jucer kod male sestricne i kad ono na stolu dvd - nekakva moderna pepeljuga, ne znam kak se zove, a princ nitko drugi nego ... sad moram skupiti hrabrosti i otici u videoteku
Odgovori s citatom
Old 03.05.2005., 09:20   #19
Quote:
foka kaže:
speaking of which, bila ja jucer kod male sestricne i kad ono na stolu dvd - nekakva moderna pepeljuga, ne znam kak se zove, a princ nitko drugi nego ... sad moram skupiti hrabrosti i otici u videoteku
cula sam i ja za taj film... doci ce i meni pod ruke
smjeska is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2005., 19:35   #20
Quote:
foka kaže:

ma di iz dawsona? koji?

(lucas?)
hana is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:55.