Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.04.2003., 14:17   #1
Zašto su žene žene

Pričam ja tako sa svojim frendom koji ima ono, rospijicu od djevojke, evo ga jadan mora to i ženit za mjesec dana, nije da je trudna, nego ono, vole se jako. E sad, od svih mojih frendova, ova žena je jedna od boljih, što znači da je naći normalnu ženu izuzetan problem.
Uglavnom, oni se sad žene, i pajsadovo, ona ne želi da tamo dođe cura od mog brata, jer kao, ona bi preuzela vjenčanje. Jer kao, ona je onak glamurozna, ona ne znam, zrači, sjaji, štajaznam, lijepo se oblači, jer prije, kad je bila na svojom maturalnoj zabavi, kao napravila je show, kao cijela maturalna zabava je bila podređena njoj.
E sad, on papčina sad bi najrađe pozvao samo mog brata (osjećam se prilično glupo kad ovo pišem, ko story ili moja sudbina ) bez njegove cure, što je IMHO totalno glupo.
Mislim, cijela predstava je ispala od toga, i ne možeš ti ribi objasniti da se ona udaje, pa će zato ona biti zvijezda, mislim ono, kakvo je to razmišljanje, biću zvijezda na svatovima, jebote, ko da su Maddona i Guy Richie...
Ja kad vidim s čim se sve ljudi zamaraju, pa meni je svaki dan praznik na ovom svijetu.
Šta vi mislite koke o tome? Ima li koja poput gore opisane djevojke, da ju zajebavam? Molim Vas, javite se...
Old 20.04.2003., 14:42   #2
Dakle, glupost kakve nema!

Tak je jednom mom frendu bitch zabranila da na svadbu pozove jednu frendicu koju je jebo prije neg kaj je opće bio s njom. Trebam li napomenut da su se za 6 mjeseci rastali?
Crow Jane is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 15:04   #3
Quote:
ona ne želi da tamo dođe cura od mog brata,
mozda je potajice zaljubljena u nju.. pa nece da si komplicira svadbu
xena is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 15:09   #4
joj
a šta ja znam, nek joj škarniclu preko glave stavi

tempora, mores, žene
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 15:14   #5
hehe

sve smo mi takve.

manje il vise.
TiNa. is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 15:29   #6
Re: Zašto su žene žene

Quote:
Originally posted by lebowski
[B]... od svih mojih frendova, ova žena je jedna od boljih... /B]
Kakve li su tek onda one od drugih frendova? Ako je po onoj narodnoj "S kim si, onakav si", kakav li si onda i ti?
north wind is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 15:42   #7
Re: Re: Zašto su žene žene

Quote:
Originally posted by north wind
Kakve li su tek onda one od drugih frendova? Ako je po onoj narodnoj "S kim si, onakav si", kakav li si onda i ti?

HHaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 15:44   #8
Hmmm, jel cura "plavusa"???? (bez uvrede svim plavusama).

Ne kuzim ovo za maturalnu, sto su njih dvije isle u isti razred i ona sada ne zeli pozvati na vjencanje kolegicu iz razreda zato sto je ova bila ljepsa od nje na maturalnoj?

Uffffffff
lahor is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 15:56   #9
Ta je riba bila ljuta na mog frenda dva dana kad joj reko da je mu ljepša Kylie Minogue od nje. Ja sam umirao od smijeha kad sam to slušao, a to im je najveća svađa u vezi bila, da kako on njoj može reći da mu je Kylie Minogue ljepša.
Quote:
Kakve li su tek onda one od drugih frendova?
Moš mislit.
Quote:
Ako je po onoj narodnoj "S kim si, onakav si", kakav li si onda i ti?
Ja sam bio najljepši na maturalnoj pa nemam tih problema.
Pa da jebote, zato me valjda i ne zovu na svatove, ne zato što se ubijem već u četri popodne i zaspem sa glavom u juhi, nego zato što sam bio najljepši na maturalnoj zabavi, pa se boje da ne budem zvijezda. U biti, u potpunosti ih razumijem.
Ipak sam ja jebeni Kralj Diska.
Ja sam ĐonTra Volta.
Old 20.04.2003., 16:18   #10
mislim ak ne zna izazvati paznju na VLASTITOM vjencanju, cijeli zivot ce se i svoje sjene bojati

A ja pojma nemam kak je ko na maturalnojh izgledao a i nije me nesto briga, mora da starim
Winona2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 16:45   #11
Quote:
Originally posted by Winona
A ja pojma nemam kak je ko na maturalnojh izgledao a i nije me nesto briga, mora da starim
Vole to žene tako pričati, ali meni ta spika ne pije puno vode. Ako se primjerice, šminkaš 4 sata, kako onda možeš reći da ti nije bitno kako izgledaš? Mislim, tko vama ženama uvaljuje haljine od 4000 kuna ako vam nije stalo do toga kako izgledate...
Takve spike, draga moja, možeš prodavati nekom tko nema doktorat iz žemskinja, a ne meni.
Ajde, iššššš, lupnem te po dupetu.
Old 20.04.2003., 17:13   #12
Quote:
Originally posted by Sandra October
joj
a šta ja znam, nek joj škarniclu preko glave stavi

tempora, mores, žene
Ajd priznaj, kaj si ti svojemu zabranila.........svadba je uskoro ak se ne varam
Ruda is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 17:51   #13
Zašto su žene žene?

Jako dobro pitanje.

Nego, ja bi' našamarala ovu što se udaje (a kad ja kažem da bi našamarala neku ženu,onda to ima težinu)

Vjeruj mi.

Treba takvu blesu našamarat.Ne, jer se udaje, nego jer nije normalna.
Vera Pavladoljska is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 18:12   #14
Thumbs down

Reci ti tom svom frendu nek on nju pocne lagano "zatezat" dok mu jos nije kasno...
Jer ako ona vec sad ima glavnu rijec sta ce bit kad budu u braku? Uostalom vjencanje je njegovo isto koliko je i njeno..
Valjda i on ima pravo birat goste..

By the way, koliko doticna ima godina???
Old 20.04.2003., 18:17   #15
Ma ta nema mozga, a kamoli godine,chini se.
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 18:17   #16
a ja mislila da sam ja rospacha
vidim da ima i gorih od mene, takvo nesto mi nebi ni palo na pamet
histeria is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 18:21   #17
Quote:
Originally posted by histeria
a ja mislila da sam ja rospacha
vidim da ima i gorih od mene, takvo nesto mi nebi ni palo na pamet
to i meni palo na pamet,yebate, pa ja sam mala beba,majko mila,i josh ju zheni......mora da je bogata, drugi razlog ne vidim
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 19:01   #18
mislim da stvar treba rijesiti tvoj brat...tipa "stoooo??da ti dodem na svadbu,al bez cure?!????"...mislim,to bas nije normalno....jos bolje...nek ti frend ozeni kylie...njoj nece biti bed ako dode cura tvog brata
Lola is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 19:10   #19
Takve smo jer ste vi to tražili...
Zlatokosa is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2003., 19:16   #20
Ja nisam imala maturalnu. Bio je rat.

Zato sam sad najlijepša u cijeloj županiji i šire.

Lebe, ako imaš doktorat iz žemskinja čemu onda ova tema?
Tija is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:56.