Pogledaj jedan post
Old 11.02.2025., 18:10   #5318
Quote:
stwhiskey kaže: Pogledaj post
Moram ovo rec kad se vec spomenila ta tema. Danas je po meni veci problem malogradjanstine nego samog javnog prijevoza. Iz mog primjera, kome kod kazem da idem busom na posal tj. vracam se jer me zena odvede, zacudi se. Ne pomaze ni kad kazem da iman samo doslovce 5 min od posla do kuce busom, ispadas nekakav redikul svakako, tako te se gleda ako koristis javni prijevoz. Mozes ti stavit najmodernije buseve da idu svako minut, mozes izgradit najmoderniji metro ali za kurac, nece se taj mentalitet prominit jos ko zna koliko godina.
donekle znam kak ti je. Nešto se znam družiti s kamiondžijama i taksistima pa im je ono malo čudno da nemam vozilo već koristim javni prijevoz. Zasada nije neka velika nužda s tim, bar ne do daljnjeg a i volim dosta pješačiti. Ipak znaš kako ide s onima koji odskaču od nekakvih normi, šinjela i sl.

Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post
Dada dosao je i taj dan od kojeg svaki pravi Splicanin bjezi kao vrag od tamjana

[IMG]https://i.postimg.cc/QNpfVM2v/nr-2025-2-1-kartogram-hr.png[IMG]

Dominacija i dalje... Jedino Histri ne odustaju, bas ruzno prijete. Poceli su zadavat udarce, i nikome vise nije svejedno. A i juzna Liburnija vise nije spokojna, barbari prijete i tamo. Nedaj se Zadre
Malo čudna karta. Nikad ne bih rekao da su najsjevernije županije toliko gospodarski propale. Krapinska županija skoro pa al pari sa slavonskim županijama?! Jesu li to makroekonomski pokazatelji zadnjeg kvartala ili se netko zaigrao s bojama....
Quote:
RI-SVID kaže: Pogledaj post
Cuo sam kod kolega iz Splita da je i kod vas javni promet u rasulu. Ipak nije to toliko niski level kao Autotrolej, a kod nas dolazi i vise do izrazaja zbog brdovitosti grada. A i cinjenice da su ljudi u danasnje vrijeme puno ljeniji nego prije
kad sam u ST nastojim što više izbjegavati javni prijevoz već namjerno pješačim. Jedino ako je velika žurba ali rijetko. Mislim da je više problem nedostatka parking mjesta pa često znaju na ugibalištima stati vozila "na minut" ili nekoliko buseva jedan za drugim naprave krkljanac na malo nezgodnijem križanju.
Imran is offline  
Odgovori s citatom