Audio i video tehnika HiFi, TV, HD, satelitska, kamere i ostala potrošačka elektronika
Podforum: Sam svoj elektroničar |
|
|
23.09.2023., 10:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2023.
|
Pozdrav
Uzeo bi neke bt slušalice za gledanje filmova na smart tv-u. Bitno mi je da je kvalitetniji zvuk i bas, pa molim preporuku oko 100e. Uzeo bi otvorene on ear. Imam na kompu žičane Sennheiser preko 5 god stare i zvukom sam bio zadovoljan osim basa koji je slabiji ali sam softverski digao uvijek bas i onda je ok. Pa bi možda i sad uzeo Sennheiser ali neki model koji ima jači bas. Šta vi kažete?
Zadnje uređivanje Iggy811 : 23.09.2023. at 10:24.
Reason: Kriva riječ
|
|
|
25.09.2023., 21:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Nikakve pomoći od vas ekipa 🙂, nijedan odgovor. Uglavnom nakon malo čitanja i gledanja, odlučio se i uzeo Sony WH-XB910N pa ćemo vidjeti, odnosno čuti kakve su.
|
|
|
26.09.2023., 06:27
|
|
Majstor
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
Iggy811 kaže:
Nikakve pomoći od vas ekipa ��, nijedan odgovor. Uglavnom nakon malo čitanja i gledanja, odlučio se i uzeo Sony WH-XB910N pa ćemo vidjeti, odnosno čuti kakve su.
|
Prebrzo tražiš odgovor. Nisu ljudi svaki dan na forumu. To što si napisao da si imao Sennheiser s kojim si zadovoljan bez da napišeš koji model ne znači ništa.
Imaš ovdje detaljne testove pa sam procijeni koji parametar ti je najbitniji.
https://www.rtings.com/headphones/tools/table
Ovo si ti izabrao: https://www.rtings.com/headphones/re...b910n-wireless Očito imaju puno basa ali ne bih se kladio u kvalitetu istog. Uz općenito grub i prodoran zvuk. Ja bih tražio dalje.
No to ti nisu otvorene kakve si napisao da tražiš.
|
|
|
26.09.2023., 07:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Da, ispada po ovome da sam loše uzeo. Imam te Sennheiser hd 201, oko 200 kn su. Ove sad 5 puta skuplje izgleda da su lošije i od tih, svašta...A odustao sam od Sennheiser hd450 jer pišu da je slab zvuk... Po nekom čitanju zaključio sam da su ove bolje a na kraju banana za 1000 kn
Quote:
tekac kaže:
Prebrzo tražiš odgovor. Nisu ljudi svaki dan na forumu. To što si napisao da si imao Sennheiser s kojim si zadovoljan bez da napišeš koji model ne znači ništa.
Imaš ovdje detaljne testove pa sam procijeni koji parametar ti je najbitniji.
https://www.rtings.com/headphones/tools/table
Ovo si ti izabrao: https://www.rtings.com/headphones/re...b910n-wireless Očito imaju puno basa ali ne bih se kladio u kvalitetu istog. Uz općenito grub i prodoran zvuk. Ja bih tražio dalje.
No to ti nisu otvorene kakve si napisao da tražiš.
|
|
|
|
26.09.2023., 08:27
|
|
Jednoborg
Registracija: Oct 2006.
|
Debela vecina on/over ear BT slusalica je zatvorena.
Pametnije je uzeti BT receiver pa staviti koje god zicane slusalice zelis, posebno ako ih ionako koristis u klasicnom zicanom setupu pa ne moras kupovati zasebno. Uz to tada sa promjenom tehnologije ili trosenjem baterije mijenjas samo receiver pa si mozes dozvoliti kupnju kvalitetnih trajnih slusalica buduci ih neces morati mijenjati za par godina. Ako receiver ima balansirani izlaz kao kod FIIO btr serije (najnoviji model je BTR 7) moze pogoniti i visu omazu poput sannheiserovih otvorenih.
Osobno za BT potrebe koristim ili potrosni in-ear ili takvu kombinaciju (konkretno fiio + HD650).
Samo sto je to 6-7x navedeni budjet pa nije imalo smisla preporucivati.
Valjda negdje postoji proizvod kakav trazis, ali ne znam za njega 
Buduci se BT slusalice cesto koriste vani, u pokretu isl. proizvodjaci imaju razloga gurati zatvorene koje bolje izoliraju vanjski zvuk. Takodjer daju jaci bas, a moderno trziste tendira nabrijanoj V krivulji vise nego "vjerodostojnom studijskom zvuku", posebno medju mladjom populacijom i kod jeftinijih proizvoda, a sto je i ciljano trziste takvih proizvoda.
Otvorene su puno prisutnije na audiofiskom trzistu, a to trziste pak najcesce nije sklono BT konekciji zbog kompresije i prevelikog gubitka kvalitete da bi skupe slusalice uopce imale smisla. Doduse BT postaje sve bolji.
|
|
|
26.09.2023., 12:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Zahtjevi koje je postavio su malo kontradiktorni:
BT on ear su u pravilu zatvoreni, uglavnom idu u noise cancelling smjeru pa rade upravo suprotno, što bolju izolaciju od okoline.
"Kvalitetniji" zvuk s pojačanim basom je nova kontradikcija jer nabrijani bas je bliži low-end konzumnoj elektronici, što implicira da se u stvari ne traži vjernost nego usmjernost određenom glazbenom žanru.
A sve se uspoređuje s ulaznim žičnim slušalicama, odnosno zatvorenim BT?? pa ne znam kakva su uopće očekivanja.
Generalno BT forsiraju na posebnoj niši, "putnim modelima", gdje su prioriteti nešto drugačiji: prenosivost (preklopivost), active noise cancelling, zatvorene....
Primjerice Sennhaiser pokriva većinu BT kodeca, veću vjernost (bas je "ravan" bez dropova ili naglašavanja, ali se može samo softverski nabrijati), solidnu izradu i sklopivost, upitna udobnost nošenja od modela do modela (baš udobne cca 200€ PCX model), zatvorene, maksimalna glasnoća malo hmmm...
Audio technica M20-M50 zatvorene, nema AptX, klasično konstrukcija (u stvari klasične kućne slušalice kojima je dodan BT) i udobnost, bas u najnižem području čak malo ispod očekivanja, ostalo prilično vjerno...
Dijametralno suprotan pristup: Sennhaiser cilja na mobilnost mlađih generacija, ali ostaje u domeni vjernijeg zvuka, malo glomazan u nošenju vani...Audio Technica tek pomodno dodaje BT na postojeće zatvorene kućne modele...dodatna opcija kroz eliminiranje žice.
Ali BT i otvoreno ne zajedno...i sve u klasi cca 100€...
Zahtjevi su bliže nekoj igračkoj klasi slušalica s kojekakvim boost bass konstrukcijama...e sad tu tražiti i open, i on ear...ne znam...
|
|
|
26.09.2023., 14:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
električni_zec kaže:
Zahtjevi koje je postavio su malo kontradiktorni:
BT on ear su u pravilu zatvoreni, uglavnom idu u noise cancelling smjeru pa rade upravo suprotno, što bolju izolaciju od okoline.
"Kvalitetniji" zvuk s pojačanim basom je nova kontradikcija jer nabrijani bas je bliži low-end konzumnoj elektronici, što implicira da se u stvari ne traži vjernost nego usmjernost određenom glazbenom žanru.
A sve se uspoređuje s ulaznim žičnim slušalicama, odnosno zatvorenim BT?? pa ne znam kakva su uopće očekivanja.
Generalno BT forsiraju na posebnoj niši, "putnim modelima", gdje su prioriteti nešto drugačiji: prenosivost (preklopivost), active noise cancelling, zatvorene....
Primjerice Sennhaiser pokriva većinu BT kodeca, veću vjernost (bas je "ravan" bez dropova ili naglašavanja, ali se može samo softverski nabrijati), solidnu izradu i sklopivost, upitna udobnost nošenja od modela do modela (baš udobne cca 200€ PCX model), zatvorene, maksimalna glasnoća malo hmmm...
Audio technica M20-M50 zatvorene, nema AptX, klasično konstrukcija (u stvari klasične kućne slušalice kojima je dodan BT) i udobnost, bas u najnižem području čak malo ispod očekivanja, ostalo prilično vjerno...
Dijametralno suprotan pristup: Sennhaiser cilja na mobilnost mlađih generacija, ali ostaje u domeni vjernijeg zvuka, malo glomazan u nošenju vani...Audio Technica tek pomodno dodaje BT na postojeće zatvorene kućne modele...dodatna opcija kroz eliminiranje žice.
Ali BT i otvoreno ne zajedno...i sve u klasi cca 100€...
Zahtjevi su bliže nekoj igračkoj klasi slušalica s kojekakvim boost bass konstrukcijama...e sad tu tražiti i open, i on ear...ne znam...
|
Ma zapravo nisu uopće neki zahtjevi. trebam samo slušalice za gledanje filmova, znači da je zvuk dobar i da mi ne smeta kabal pa samo zato bt, a otvorene sam mislio da mogu biti jer bi navečer gledao uglavnom dok ostali spavaju, znači svejedno je otvorene ili zatvorene. Inače sam gledao filmove na kompu uz te Sennheiser hd 201 slušalice od cca 200 kn i Audigy zvučne k.,meni je kvaliteta zvuka super, softverski sam digao bas i sasvim dobar zvuk, svi zvukovi se čisto čuju koje ne bi čuo sa skroz običnom slušalicama, samo mi je na njima već otišao kabal od korištenja i sad sam mislio ako su mi one super pa onda na nekima 5x skupljim bi morao biti dosta bolji zvuk a sad ispada da će na ovim Sonyjevim biti lošiji. Na ovim Sennheiser 201 mi je pretih zvuk jedino kad sam spojio na mob, a čitao sam da su i Sennheiser 450bt pretihe pa sam od njih odustao sad, mada bi izgleda ipak bile bolji izbor za filmove na tv-u. Za ove Sony wh-xb910n je ispalo da su ok jačine uz taj jači bas pa mislim si ok dobro će doći, ali ako bude sad da je kvaliteta zvuka lošija od hd 201 e pa onda ću se ranit...Koristio bi i za glazbu preko moba tako da bi mi bilo poželjno da nisu tihe kao 201. Preko kompa sve slabije gledam filmove u zadnje vrijeme, a sad sam uzeo Samsung tv 65" pa bi na njemu gledao filmove. Ove Sonyjeve bi mi trebale stići sutra, možda ipak budem zadovoljan zvukom, ako ne onda budem vratio i uzmem 450bt i gotovo, neka su mrvicu bolje od hd201 ja zadovoljan. Ne znam da li ta zvučna na kompu Audigy 3 ili tako nekako, već sam i zaboravio, igra toliku ulogu ne znam ali meni je zvuk stvarno što se tiče filmova, za 10. Mogu misliti onda na slušalicama od 3-4000 kn kakav je tek zvuk, ali nemam tolike potrebe da dajem toliku lovu jer povremeno koristim ali volim ok zvuk dok koristim
|
|
|
27.09.2023., 12:20
|
|
Registrirani korisnik
|
OK, nisam shvatio da ti još uopće nisi čuo te Sony...ti si to zaključio na temelju tuđih mišljenja i reviewova...
Za puno ovih stvari koje si nabrojio nema druge nego probati, većina kategorija je tu subjektivne prirode, neke smjernice ti može dati netko drugi, ali radi se o tvojim ušima, tvojem glazbenom ukusu i tvojim preferencama...
Samo moraš biti svjestan da BT slušalice imaju generalno niže razine glasnoće od žičnih slušalica (barem moje iskustvo) iz razloga što proizvođači u pravilu ciljaju tržište "prenosivosti" i duže trajnosti malih baterija u specifikacijama. A valjda ima nešto i u tome da svi idu u smjeru medicinske zaštite sluha od oštećenja visokim razinama...moj subjektivni dojam je da ih moram "odvrnuti" za vrstu glazbe koju slušam.
Druga stvar koju moraš pripaziti je izvor zvuka i kvaliteta materijala: BT slušalice donose kompresiju, zavisno od korištenog codeca veću ili manju, tome dodaš i kvalitetu glazbenog materijala koji slušaš i imaš kvalitetu koju imaš...za "po putu" dobru...
Tako da bilo koja usporedba žičnih slušalica na kompu, još s dobrom zvučnom karticom s nekim bežičnim izdanjem gotovo uvijek ide u korist žice, s time da je pojačalo u kompu dosta snažnije od moba...
I ponavljam, Sennheiser 450 serija ima vrlo čudne jastučiće, niti su over, niti on ear, imam ih i nisu baš udobne za nošenje...zapravo čudan osjećaj kad moraš razmišljati kako ih nositi. Ja ih stavim kao on ear, što inače ne volim, ali dosta stežu, treba malo vremena dok pritisak ne popusti...
|
|
|
27.09.2023., 14:48
|
|
Jednoborg
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
električni_zec kaže:
BT slušalice donose kompresiju, zavisno od korištenog codeca veću ili manju, tome dodaš i kvalitetu glazbenog materijala koji slušaš i imaš kvalitetu koju imaš...za "po putu" dobru...
|
Sa time da kvalitetniji zvuk, tj nesto kao HD ili adaptivni aptX (ldac?) trose bitno vise baterije.
Dobra strana je da BT postaje sve bolji i blizi zici. Ali ipak ako zelim "ozbiljno" slusati glazbu ili film gdje je zvuk bitan i dalje idem na zicu, BT je vise za YT i tome slicno.
|
|
|
27.09.2023., 18:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo danas stigle naručene Sony slušalice, zvuk za glazbu preko moba je ok, bas jako dobar ali kao što ste i rekli, za filmove preko tv-a nisam baš zadovoljan. One Sennheiser jeftinjare preko kompa su mi puno bolje. Vjerovatno bi bile najbolje neke žičane, mada mi ovaj smart tv nema utor za slušalice koliko vidim..
|
|
|
27.09.2023., 23:36
|
|
smotani adrenalin dzanki
Registracija: Dec 2005.
Lokacija: location: just a few neurosis away from a complete disassembly into a proper Dr. Jekyl/Mr. Hyde type of split personality
|
Uvijek mozes uzet nekakav bt receiver i ustekat stare slusalice u njega kad ti vec odgovaraju. Imas na aliexpressu za nevelike novce svakakvih verzija toga.
Idealno, vratis te nove, uzmes neke ozbiljnije otvorene na zicu i dodas im bt.
|
|
02.10.2023., 15:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Uzeo sam i 450bt i zadovoljan sam, dobre su za tv a Sony su bolje za glazbu zbog basa i ok.
|
|
|
02.10.2023., 15:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
električni_zec kaže:
OK, nisam shvatio da ti još uopće nisi čuo te Sony...ti si to zaključio na temelju tuđih mišljenja i reviewova...
Za puno ovih stvari koje si nabrojio nema druge nego probati, većina kategorija je tu subjektivne prirode, neke smjernice ti može dati netko drugi, ali radi se o tvojim ušima, tvojem glazbenom ukusu i tvojim preferencama...
Samo moraš biti svjestan da BT slušalice imaju generalno niže razine glasnoće od žičnih slušalica (barem moje iskustvo) iz razloga što proizvođači u pravilu ciljaju tržište "prenosivosti" i duže trajnosti malih baterija u specifikacijama. A valjda ima nešto i u tome da svi idu u smjeru medicinske zaštite sluha od oštećenja visokim razinama...moj subjektivni dojam je da ih moram "odvrnuti" za vrstu glazbe koju slušam.
Druga stvar koju moraš pripaziti je izvor zvuka i kvaliteta materijala: BT slušalice donose kompresiju, zavisno od korištenog codeca veću ili manju, tome dodaš i kvalitetu glazbenog materijala koji slušaš i imaš kvalitetu koju imaš...za "po putu" dobru...
Tako da bilo koja usporedba žičnih slušalica na kompu, još s dobrom zvučnom karticom s nekim bežičnim izdanjem gotovo uvijek ide u korist žice, s time da je pojačalo u kompu dosta snažnije od moba...
I ponavljam, Sennheiser 450 serija ima vrlo čudne jastučiće, niti su over, niti on ear, imam ih i nisu baš udobne za nošenje...zapravo čudan osjećaj kad moraš razmišljati kako ih nositi. Ja ih stavim kao on ear, što inače ne volim, ali dosta stežu, treba malo vremena dok pritisak ne popusti...
|
A daj mi reci kako znaš da je anc uključen? Na istu tipku se i pali i gasi, na ovim Sony slušalicama mi glasovno kaže anc on i anc off a na ovima Sennheiser samo prebaci i ne znaš koji je mod aktiviran uopće. Koliko mi se čini na Anc je zvuk tiši a piše da je kvalitetniji zvuk sa anc on, mada mi se čini da je jači bas i zvuk kad je off? Pošto ih koristiš molim savjet. Hvala
|
|
|
02.10.2023., 21:16
|
|
smotani adrenalin dzanki
Lokacija: location: just a few neurosis away from a complete disassembly into a proper Dr. Jekyl/Mr. Hyde type of split personality
|
Kvalitetniji zvuk sa ANC? Koliko se razumijem, to ni u teoriji ne moze biti istina, upravo suprotno.
|
|
02.10.2023., 21:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
aspirin kaže:
Kvalitetniji zvuk sa ANC? Koliko se razumijem, to ni u teoriji ne moze biti istina, upravo suprotno.
|
Ma to sam pročitao kako sam pretraživao na googlu, isto mislim da nije istina. Uglavnom anc mode mi ne treba uopće, bitno mi je da je zvuk bolji pa sam klikao stalno na ovima Sennheiser gledajući tv, da probam uočiti razliku i ne znam kad je anc uključen a kada isključen jer kažem na sonyjevim mi glasovno upozori kada je on kada off a na Sennheiserovim ne, samo prebaci i svjetlosni signal je isti i kada upališ i ugasiš pa nikako da skužim u kojem sam modu
|
|
|
02.10.2023., 23:26
|
|
smotani adrenalin dzanki
|
Nisam upoznat s tim modelima, ali na zeninim slusalicama sa ANC se najbolje cuje da je upaljen kad ne svira glazba, puno vise izolira vanjsku buku, ocito jer tome sluzi, ali ovako se najlakse raspozna ja mislim.
Za takvo slusanje kakvo tebi treba bi ti toplo preporucio otvorene slusalice, moze i na uho da su, ako su lagane. Onda ako ti nisu glasne dovoljno pogledas neki bt receiver sa pojacalom.
|
|
03.10.2023., 13:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Ja sam zadovoljan sa Beyerdynamic DT 1990 PRO ali su one dosta skupe. Koristim ih za filmove/serije i glazbu. Uz njih imam FiiO K7 DAC/AMP za PC a za TV imam Yamaha A-S301.
Imao sam prije toga Sennheiser HD 600 i one su isto super i nešto jeftinije od DT1990 PRO, ali opet nije unutar tvog budgeta 
|
|
|
03.10.2023., 17:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Iggy811 kaže:
A daj mi reci kako znaš da je anc uključen? Na istu tipku se i pali i gasi, na ovim Sony slušalicama mi glasovno kaže anc on i anc off a na ovima Sennheiser samo prebaci i ne znaš koji je mod aktiviran uopće. Koliko mi se čini na Anc je zvuk tiši a piše da je kvalitetniji zvuk sa anc on, mada mi se čini da je jači bas i zvuk kad je off? Pošto ih koristiš molim savjet. Hvala
|
Zapravo ih u zadnje vrijeme malo koristim, bio je to žešći zajeb upravo radi školjki (u zadnji trenutak se predomislio i uzeo ih umjesto Audio Technice), pa sam danas na brzinu probao ponovo. Nije mi bila namjera uzeti audiofilske BT slušalice (malo mi je to oksimoron), nego sam samo htio nešto bez žice, a dovoljno kvalitetno da poslušat nešto "u letu".
Možda je bilo pametnije da sam uzeo Audio Technicu, one mi djeluju kao solidne klasične all-around slušalice, kojima je nepretencizno dodan BT za "nek se nađe". Sennhaiser se odmah predstavlja kao slušalice skrojene za mobilnost i mlađe generacije.
Sennheiser je notifikaciju ANC-a riješio...izuzetno glupo, moram reći...
Glasovne poruke postoje za neke stvari, ali za ovo ne.
Vizualno: ona LED-ica tri puta bljesne ljubičasto kad se ANC uključi, a kad se isključi, onda bljesne...isto tri puta!!
Pa ti znaj šta je, on ili off...
Vizualno je lakše pratiti ANC kada nisi spojen bluetoothom, dakle žica + ANC, onda LEd-ica svijetli plavo, kad je off ugašena je.
Jedini način je kako @aspirin reče staviti ih na glavu, uključiti i bez audio signala paliti ANC, onda imaš onaj kratkotrajni prekid i moraš se skoncentrirati na pozadinsku buku, kad je dobro priguši onda je ANC on, to napraviš odmah po paljenju i vozi miško.
Inače mi taj ANC nije ni sekundarni, ma ni tercijalni feature, to mi je više za nošenje vani, ali ne slušam ništa dok rade s pikamerom oko mene...
Mislim da nije neka preznačajna razlika, a zvuk je negdje li-la s ANC-om i bez njega, mali dojam "kompresije" zvuka postoji tek na početku (možda je više psihološki dojam), recimo u dijelu dok ne počne pjesma, ne vidim da značajno/uopće utječe na zvučnu sliku.
Bas mi je na njima...pa onako, zaokružen, u smislu da nema "prljavština" od bass-boost gluposti igračkih slušalica, a da bi mogao biti malo glasniji i čvršće definiran, mogao bi...
Opet, sve je to vrlo subjektivno, trenutno me interesira glazba koja jest nešto glasnija, malo više orijentirana na bas i bass double kick, a skoro stalno miksam i jeftinije zvučnike za komp, jeftinije in-ear slušalice (koje opet sasvim drugačije djeluju), jedne starije Sony klasične slušalice... ista pjesma zvuči k'o pet verzija jedne...
|
|
|
03.10.2023., 17:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
električni_zec kaže:
Zapravo ih u zadnje vrijeme malo koristim, bio je to žešći zajeb upravo radi školjki (u zadnji trenutak se predomislio i uzeo ih umjesto Audio Technice), pa sam danas na brzinu probao ponovo. Nije mi bila namjera uzeti audiofilske BT slušalice (malo mi je to oksimoron), nego sam samo htio nešto bez žice, a dovoljno kvalitetno da poslušat nešto "u letu".
Možda je bilo pametnije da sam uzeo Audio Technicu, one mi djeluju kao solidne klasične all-around slušalice, kojima je nepretencizno dodan BT za "nek se nađe". Sennhaiser se odmah predstavlja kao slušalice skrojene za mobilnost i mlađe generacije.
Sennheiser je notifikaciju ANC-a riješio...izuzetno glupo, moram reći...
Glasovne poruke postoje za neke stvari, ali za ovo ne.
Vizualno: ona LED-ica tri puta bljesne ljubičasto kad se ANC uključi, a kad se isključi, onda bljesne...isto tri puta!!
Pa ti znaj šta je, on ili off...
Vizualno je lakše pratiti ANC kada nisi spojen bluetoothom, dakle žica + ANC, onda LEd-ica svijetli plavo, kad je off ugašena je.
Jedini način je kako @aspirin reče staviti ih na glavu, uključiti i bez audio signala paliti ANC, onda imaš onaj kratkotrajni prekid i moraš se skoncentrirati na pozadinsku buku, kad je dobro priguši onda je ANC on, to napraviš odmah po paljenju i vozi miško.
Inače mi taj ANC nije ni sekundarni, ma ni tercijalni feature, to mi je više za nošenje vani, ali ne slušam ništa dok rade s pikamerom oko mene...
Mislim da nije neka preznačajna razlika, a zvuk je negdje li-la s ANC-om i bez njega, mali dojam "kompresije" zvuka postoji tek na početku (možda je više psihološki dojam), recimo u dijelu dok ne počne pjesma, ne vidim da značajno/uopće utječe na zvučnu sliku.
Bas mi je na njima...pa onako, zaokružen, u smislu da nema "prljavština" od bass-boost gluposti igračkih slušalica, a da bi mogao biti malo glasniji i čvršće definiran, mogao bi...
Opet, sve je to vrlo subjektivno, trenutno me interesira glazba koja jest nešto glasnija, malo više orijentirana na bas i bass double kick, a skoro stalno miksam i jeftinije zvučnike za komp, jeftinije in-ear slušalice (koje opet sasvim drugačije djeluju), jedne starije Sony klasične slušalice... ista pjesma zvuči k'o pet verzija jedne...
|
Hvala. Bit' će to ok 👍
|
|
|
03.10.2023., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Imam namjeru uzet Redmi Buds 3 Lite za 25€ pa me interesira ima li sta bolje do tih para ili je to ok...ne treba mi nista extra, cisto da se ima dok se odvozi đir biciklom?
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:46.
|
|
|
|