iPhone iPad, Apple watch, iOS i sve vezano uz iPhone |
|
|
02.10.2023., 19:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2023.
|
Quote:
AnnoyngOrange kaže:
Uzeo ženi 15 i sebi 15 pro 22.09., a prešli sa 13 pro i 14.
Zasad oba bez ijednog problema
|
Gdje si to uzeo da ti je stiglo već? Ja uzeo odmah prvi dan, ništa još...
|
|
|
03.10.2023., 11:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
Miss Fortune kaže:
Gdje si to uzeo da ti je stiglo već? Ja uzeo odmah prvi dan, ništa još...
|
Telemach portanova obični 15, a 15 pro je netko uzeo u telemachu i prodao jednoj trgovini koja se bavi servisom, prodajom i otkupom mobitela pa sam ga tamo uzeo za 1400€ novog, zapakiranog.
|
|
|
03.10.2023., 21:24
|
|
No brain, no pain
Registracija: Aug 2007.
|
Meni od silnog čekanja polako prolazi hype.
Da sam ga mogla dobiti onaj prvi vikend nakon početka isporuke, pa ajde i tjedan poslije, kupila bih bez razmišljanja. Već sam pisala kako smo frendica i ja isplanirale izlet i u Beč ako treba, samo da uhvatimo iPhone.
Ali sad mi je uzbuđenje splasnulo, a i dolaze nove stvari - sutra Pixel, za koji mjesec i S24. Sve mi se čini da ću pričekati da se predstave sve novotarije (najvažnija mi je kamera) pa onda izabrati koji ću.
|
03.10.2023., 21:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
iPhone 15 modeli
Pa ako dođeš do Beča možeš ga kupiti. Ne direktno u Apple Shopu ali u Handyshop_ovima (MaxMobile, Telestore Smart) i privatno bez problema. U Beču se trenutno prodaje najmanje 20 Pro i 50 ProMax modela.
Telestore...15ProMax, dostupan u svim bojama 1599€.
|
|
|
03.10.2023., 22:24
|
|
No brain, no pain
Registracija: Aug 2007.
|
Hvala ti, ali ciljale smo na Apple Store, Mediamarkt, Otto ili slično.
Inače, pronašla sam da u Hrvatskoj ima u nekom dućanu koji se zove Masquerade, nisam nikad čula za to. Piše da je "dostupno na skladištu" i još daju popust od 20 eura, što mi djeluje dosta shady, a opet, vidim da imaju i fizički dućan. 
|
04.10.2023., 17:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2023.
|
Nadam se da će iPhone 15 serija imati najmanje 7 iOS ažuiranja pošto je Google danas potvrdio da će Google Pixel 8 serija dobiti 7 android ažuiranja
|
|
|
04.10.2023., 21:46
|
|
Registrirani korisnik
|
iPhone 15 modeli
A Samsung će sa serijom S23 objaviti da će imati 10 godina ažuriranje softvera i što onda  Teško da će netko koristiti jedan te isti uređaj 7 godina i veći je problem starost hardware_ nego software_a. Čini mi se da Apple nije baš poznat po tome da se vodi politikom imaju drugi pa moramo odmah i mi. Na kraju krajeva, što ti vrijedi dugoročno ažuriranje software_a kad ga oni s namjerom "uspore" da te natjeraju na zamjenu uređaja.
|
|
|
04.10.2023., 21:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Hej ekipa, kakva je situacija sa cekanjem narudzbe u Linksu za iPhone 15 pro max 256gb?
Bila sam narucila u SmartLabu no umorila sam se od 'dolazi sutra'..
|
04.10.2023., 22:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Imaš na njihovoj stranici ako odabereš željeni uređaj...
"Isporuka po narudžbi 30-45 radnih dana"
|
|
|
04.10.2023., 22:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Brico_GO kaže:
Imaš na njihovoj stranici ako odabereš željeni uređaj...
"Isporuka po narudžbi 30-45 radnih dana"
|
Oooo divota 🙄
Jel ima gdje ranije da dolazi? Vidjela sam na ekupi je od 18.11
Tak mi i treba kad se premisljam previse 🤦😂
|
04.10.2023., 22:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2016.
|
Quote:
mikac-pikac kaže:
Oooo divota 🙄
Jel ima gdje ranije da dolazi? Vidjela sam na ekupi je od 18.11
Tak mi i treba kad se premisljam previse 🤦😂
|
Ako ništa drugo, ekupi i links su barem fer pa su napisali realno i iskreno koliko će se čekati da stigne mobitel.
P*cke iz sancta-domenice su imale napisano, citiram "prednaruči od 15.9. do 21.9. i šaljemo već od 22.9." i ispod toga "isporuka do max 10 dana". Ja sam prednaručio odmah prvi dan i to vrlo vjerojatno među prvima, odmah oko 2-3 popodne čim se moglo poklikati i evo dan-danas nikakve obavijesti...
Budem li čekao do 11. mjeseca kada očito i svima drugima dolaze, vratit ću im mobitel odmah prvi dan kada mi ga dostave i otić uzet u bilo koju drugu trgovinu pa nek j*bu neko drugog.
|
|
|
04.10.2023., 22:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MrSaxobeat kaže:
Ako ništa drugo, ekupi i links su barem fer pa su napisali realno i iskreno koliko će se čekati da stigne mobitel.
P*cke iz sancta-domenice su imale napisano, citiram "prednaruči od 15.9. do 21.9. i šaljemo već od 22.9." i ispod toga "isporuka do max 10 dana". Ja sam prednaručio odmah prvi dan i to vrlo vjerojatno među prvima, odmah oko 2-3 popodne čim se moglo poklikati i evo dan-danas nikakve obavijesti...
Budem li čekao do 11. mjeseca kada očito i svima drugima dolaze, vratit ću im mobitel odmah prvi dan kada mi ga dostave i otić uzet u bilo koju drugu trgovinu pa nek j*bu neko drugog.
|
Ma da, i meni se cini da ce samo odjednom doci ogroman broj uređaja i da ce tada biti svejedno jesi li bio u prednarudzbi ili si taj dan usao u store i kupio ga 🤷
Bas su nekako sve ofrlje napravili..
Ja zvala Smartlab, vele oni imamo 2 komada na stanju..reko top! Zovu za dva dana 'jbg dosli su nam 512gb umjesto 256..dolazi nova posiljka sljedeći tjedan'. Reko okej cekam sljedeći tjedan.. zovu jucer da im danas dolazi PM 256gb no crni, reko daj sta das..
I eto danas nazovu da ipak nije dosao i God knows kad i bude ikoji dosao! Igranje sa zivcima na najjace!
Pa aj da su mi rekli 'dolazi 31.11 i bok' a ne ovako hoce/nece..uhhh!
|
04.10.2023., 23:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mikac-pikac kaže:
Ma da, i meni se cini da ce samo odjednom doci ogroman broj uređaja i da ce tada biti svejedno jesi li bio u prednarudzbi ili si taj dan usao u store i kupio ga 🤷
Bas su nekako sve ofrlje napravili..
Ja zvala Smartlab, vele oni imamo 2 komada na stanju..reko top! Zovu za dva dana 'jbg dosli su nam 512gb umjesto 256..dolazi nova posiljka sljedeći tjedan'. Reko okej cekam sljedeći tjedan.. zovu jucer da im danas dolazi PM 256gb no crni, reko daj sta das..
I eto danas nazovu da ipak nije dosao i God knows kad i bude ikoji dosao! Igranje sa zivcima na najjace!
Pa aj da su mi rekli 'dolazi 31.11 i bok' a ne ovako hoce/nece..uhhh!
|
Ma joj e, seru svi i to mi je jedini problem. Brate mili, reci da ti dolaze sredinom 10. mjeseca, ma neka bude i sredinom 11. mjeseca pa onda tko voli, neka izvoli. Zna koliko će čekat na mobitel a ne ovako, srat i lagat ljude.
Pa nisu ovo amateska posla, svi oni vrlo dobro znaju kada im točno dolazi pošiljka, šta dolazi u njoj, koliko komada itd. Pa nije ovo lutrija bemu miša da njima odjednom stigne pošiljka od Apple-a i sad su oni kao u fazonu "uff, idemo otvorit paket/paletu da vidimo šta nam je stiglo" hahaha, de dobro je.
Ja sam rekao, budem li čekao na ovo sranje toliko dugo, odmah prvi dan po dostavi im vraćam mobitel i idem uzet u bilo kojoj drugoj trgovini. Principa radi, neću da me j*bu.
|
|
|
04.10.2023., 23:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam tek prelazim sa Androida na iOS pa je kod mene malo veci hype nego kod vas koji vec posjedujete iPhone..
Ono sto me zanima, dali je kod svakog izlaska nove serije bilo ovako ili sam ja puknula 👉u💩?
|
05.10.2023., 00:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne znam bome, ja isto prvi put uzimam iPhone 
|
|
|
05.10.2023., 02:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Uvijek je nestasica u pocetku i ceka se. Jbg, ne stignu nastancat toliko mobitela od trena kada finaliziraju dizajn i sve unutra do predstavljanja i stavljanja u prodaju. Sad su prelazili na nove materijale i kuciste sto znaci da moraju imat skroz drugaciju proizvodnu liniju nego za prethodne generacije. I vrlo je lako moguce da ne znaju sto im i kada dolazi. Uvijek se moze nesto u tvornici poremetit pa da izade manje komada, pa distributer kad dobije onda nekom random alokacijom to siba dalje jer nekoga negdje mora zakinut.
Vjerojatno se ni drugi ne drze datuma kao sto kazu.
|
|
|
05.10.2023., 05:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MrSaxobeat kaže:
|
U potpunosti podržavam navedenu akciju.
|
|
|
05.10.2023., 07:35
|
|
...Pressing alto...
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
be.redy kaže:
Uvijek je nestasica u pocetku i ceka se. Jbg, ne stignu nastancat toliko mobitela od trena kada finaliziraju dizajn i sve unutra do predstavljanja i stavljanja u prodaju. Sad su prelazili na nove materijale i kuciste sto znaci da moraju imat skroz drugaciju proizvodnu liniju nego za prethodne generacije. I vrlo je lako moguce da ne znaju sto im i kada dolazi. Uvijek se moze nesto u tvornici poremetit pa da izade manje komada, pa distributer kad dobije onda nekom random alokacijom to siba dalje jer nekoga negdje mora zakinut.
Vjerojatno se ni drugi ne drze datuma kao sto kazu.
|
Cisto sumnjam da je to problem do "proizvodnje". Rekao bih prije da je to marketinska taktika, nesto slicno kao sto Rolex radi u svijetu satova.
Na taj nacin dizu hype i odrzavaju cijenu sa "ekskluzivnoscu"...
Bio bi problem sa svakim iPhoneom a ne samo sa Pro Maxom...
|
05.10.2023., 09:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Izludit će me ovo čekanje mobitala, užas.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:45.
|
|
|
|