Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage... |
|
|
29.08.2007., 20:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Maya_78 kaže:
dakle, još jedno pitanje za one upućene za područje Istre...
koji DJ je ok, da ima smisla i feeling kada mijenjati muziku i osjetiti vibru publike (ali da ne pušta house i sl. nego "od svega pomalo, samo ne previše zabavnjaka")?
i još jedno: što je s RASVJETOM? da li ima neki DJ koji to radi u kombinaciji s maherom za rasvjetne efekte? (nešto kao www.djvjencanja.net, ali da su bliži/jeftiniji)?
|
dakle, cure?  jeste bile vrijedne pa se raspitale? 
|
|
|
30.08.2007., 15:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
ja imam informaciju da će bit neki sajam u 11 mj. u Istri, javim vam još gdje i kada.. 
|
|
|
30.08.2007., 16:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
pa to bi bilo super! samo javljaj! 
|
|
|
03.09.2007., 08:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
please... ima li nekog tko je angazirao Borisa Ruzica za dekoriranje restorana (ili crkve) za vjencanje?? zanima me kakve su mu cijene i sto je zapravo u njih ukljuceno... hvala
|
|
|
03.09.2007., 10:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2006.
|
Boris Ružić..... brrrrrr........ samo ime me već podsjeća na brdo €€€€€€€€€€€...
Svi ga apsolutno hvale, a i cijene da su oko 20.000kn, za aranžiranje..
možda se mogu raspitati, ali ne tako brzo, nadam se da ti nije žurba...
|
|
|
03.09.2007., 17:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Thnx colorblind.
nije mi hitno...proljece sljedece godine. vec sam se s njim cula, ali s obzirom da je full okupiran, rekao mi da se mozemo nac na cafe tek krajem 10. mj. ... pa se sad informiram ....da ne bude poslije kasno za nac nekog drugog
....znam da su neke bijesne cijene ali me zanima da li ipak nesto dobijes ili placas "ime".
hvala
|
|
|
03.09.2007., 18:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Hej, dobiješ vjeruj mi!
Ja sam najprije mislila kao ti,a onda sam vidjela 2 vjenčanja koja je radio i savršenstvo pravo. Tako da ga i ja imam namjeru zvati. Ne mogu vjerovati da je toliko okupiran. A valjda će u zimskom periodu imati malo odmora. U svakom slučaju javljaj novosti. Bye
|
|
|
03.09.2007., 19:42
|
|
Registrirani korisnik
|
precijenjen
uz malo vremena. volje i, naravno, dobrog osobnog ukusa sve uspiješ isto ko on i sama
jedna frendica ga je nogirala jer ju je htio opljačkat s nekim aranžmanima
kasnije je isto napravila uz 5x manju cijenu ... a cura ima love
|
|
|
03.09.2007., 19:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma ok, malo je precijenjen ali ja ipak nisam vidjela radove kao što su njegovi. Ako imaš jeftinije preporuke ja ću te rado poslušati 
|
|
|
03.09.2007., 19:56
|
|
Registrirani korisnik
|
znam, bila na sajmu, uzela CD... sve znam...
nažalost nemam... ja si nekako mislim da ću si dati nešto vremena pa sama smisliti neke dekoracije da uljepšam ambijent... nekako mislim da će onda to biit puno osobnije... iako sam ja totalno ZA takve stvari, pogotovo za organizatore vjenč. i sl, ali nekako mi je to too much sve... makar vidim da puno njih sve to radi do u tančine.. ja se planiram udat u roku 3 mj. s tim da još nemam ni mjesto ni haljinu, a sve mi se čini da ljudi ovdje planiraju godinu dana unaprijed... milsim, nemam ništa protiv, ali nekako mi se to onda preodugovlači....
|
|
|
03.09.2007., 20:47
|
|
Registrirani korisnik
|
budući da se udajem za 18 dana.... ta organizacija, stvarno.....
da sam si mogla priuštiti sigurno bi bila uzela nekoga koga ću platiti, pa da misli na sve te stvari...
koliko je tu sitnica to je nešto totalno nevjerovatno...
Taj Boris Ružić, ima različitih mišljenja o njemu... Naravno, najverojatnije, kada bi se mogo naći neko sa sličnim stilom, da bi manje para uzeo, jer ipak on si je stvorio ime.
Ja nikad nisam vidjela niti jedan njegov rad.ali svi ga totalno hvale.
Ja sam dosta komplicirana što se tiče tih dekoracija, iz razloga šta ne želim ništa extra, nego neki minimalizam, a koliko sam uspjela shvatiti, većina ih voli tako nešto extra... pa mi je moja cvjećarka rekla: "vidim ja da je tebe teško zadovoljiti, pa ću ja tebe u auto i ideš provjeriti šta sam napravila..."
ali mislim da definitivno ako neko ima malo smisla i malo više vremena za sve to organizirati kako treba, može si puno uštediti.
što se tiče tog započinjanja organizacije... meni se dragi smijao kada bi mu govorila moram početi sa time i time, na kraju smo došli na moje i počela je panika.
Po meni treba naći mjesto i muziku što prije, a sve ostalo se da srediti...
|
|
|
03.09.2007., 21:01
|
|
Registrirani korisnik
|
istina, što si prije počneš organizirati, to manje stresa...
mjesto je najbitnije, muzika isto... vjenčanica,,, ah.. što em čeka...
a vezano za dekoracije, ma ima nas jako puno koji bi htjeli nešto diskretno, ukusno... samo cvjećaari nisu baš (većina) ljudi u trendu... tako da valjda trebaš ancrtati ili sam napraviti da objasniš...
ja ni svojim prijateljicama (koje me znaju čitav život) nisam uspjela objasniti da NE ŽELIM neke stvari an piru i sl. a kamo li nekim nepoznatim ljudima koji odmah polaze od pretposatvke da svi žele isto klasično tradicionalno ......
|
|
|
03.09.2007., 22:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma vjerojatno je precijenjen. to stoji, ali nazalost nemam (ili ne znam) nekog kome bih povjerila tako neki zadatak, jer ideja za dekoracije imam milijun, ali ja ne mogu u subotu na dan vjenčanja bit u crkvi i restoranu dekorirat te doma se spremat...nazalost ne znam nekog kome to povjerit i nazalost sto sam cjepidlaka i da udem u salu i vidim da nije kako sam si zamislila iznervirala bih se, a to zaista ne zelim.
s njim sam jedino komunicirala telefonom, preporucio mi ga je Racan (snimatelj), pa sam ga informativno zvala (dok jos nisam cula da je skup za poludit). ruzic mi je rekao da on i njegov tim nisu klasicna cvjecarna, da nude sve od revera do aranziranja, pa ti biras sta zelis...samo buket, pozivnicu... ili cijeli paket. vidjet cemo...rekao da ce zvat
javit cu vam....
sva sreca do proljeca jos ima vremena.
cula sam jos za neku zenu iz cvjecarne florami....zna li netko kakva je ona?
flora n ne dolazi u obzir. usla jedanput i nikad vise. bahata i arogantna...vjerojatno joj je moto ako nece radit za tebe ce za nekog drugog, pa nema vremena niti da te poslusa
|
|
|
03.09.2007., 22:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Trazim preporuku za catering na podrucju Istre tocnije okolica Rovinja ili Rovinj i slicno....?!
Ima li tko kakve preporuke...i adrese..?
|
|
|
03.09.2007., 22:59
|
|
Registrirani korisnik
|
colorblind...imas ideje slicne kao ja.... ja isto zelim minimalisticki ali elegantno i s ukusom. kic i prenatrpanost ne zelim. u biti imam jasne ideje, a dosta ljudi kad kod njih dodes sa tocno zacrtanim planom, nisu zadovoljni, jer ti ga ili ne mogu ispunit ili jer znaju da ti nece moc uvaliti milijun gluposti da te mogu oderat 
|
|
|
03.09.2007., 23:04
|
|
Registrirani korisnik
|
maya 78 pozuri se...
ja sam u 7. mjesecu zvala za sljedece godine 5. mj i jedva sam uspjela nac slobodan restoran za 100 ljudi... nisam ni mislila da treba tolko unaprijed...isla informativno pitat i sve bookirano, pa me uhvatila panika.
mozda zimski termini nisu toliko bookirani...
|
|
|
04.09.2007., 09:44
|
|
Registrirani korisnik
|
sada sam pokušavala naći neki link, za neki članak na koji sam nedavno naišla, o organizaciji vjenčanja. Ma da se najviše radilo o Zg, jer ipak je malo veći, pisalo je da kako ljudi i godinu i po unaprijed počnu to planirati, kako bi sve stigli na vrijeme...
Ovdje kod nas, je možda malo lakše naći mjesto i to... ali opet ovisi o razdoblju. Mi smo npr. uzeli 9.mj zbog vremena(ma da danas mi se čini ko da nikad neće prestat ovo), a tada se najviše ljudi ženi. Kao u 9. u 5.mj...
stvarno, do sada, pošto smo sve skoro napravili, najveća frka mi je bila oko mjesta. a ostalo se sve da srediti...
Ja sam kod moje cvjećarke došla i rekla šta želim, nije me na ništa odgovarala, kako čujem često biva, pa za sada sam zadovoljna. Definitivno niko ne očekuje da mlada taj dan ide pregledavati, jer opet, oni su za to plaćeni. samo se treba kapit.
nakon mog vjenčanja, a to je za 17 dana, moći ću preporučiti možda ovu moju. za sada sam zadovoljna, a inače ženska zajedno sa Borisom ide na te sajmove i to, a košta puuuno manje.
najgore mi je, a ja na sreću to nemam, kad se ženiš u crkvi, pa onda se moraš sa ostalim udavačama dogovarati oko cvijeća i dekoracija. šta ako biš ti crveno, ona roza a ona treća zeleno. kako to onda ide??
mah... neću još i o tome razmišljati...
CATERING... mi smo uzeli od jednog hotela u Poreču i u uslugu spadaju 2 konobara, 2 kuhara, njihove čaše za šampanjac i vino i nakon svega nose to ča i peru sami...
dogovorili smo ca 7 vrsta kanapea, a cijena je 45kn po osobi.
ima tu u Poreču jedna ženska koja to inače radi, pa mi je bila preporučila nekoga iz Ri jer za moj datum je nema, a oni su bili 4kn + pdv po kanapeu. ne znam da li uključuje ikakvu uslugu, a meni je to bilo potrebno...
ma sam se raspisala... ako treba nekom broj od te cure, javim na PM.
pozz
|
|
|
04.09.2007., 09:51
|
|
Registrirani korisnik
|
a šta se organizacije tiče, ja ne mogu zamisliti da idem organizirati vjenčanje za npr 2009???
mi smo znali već dugo da će se to desiti, samo je trebalo prvo druge stvari rješiti, stan in to...
a ja sam bila rekla da bi voljela u 2007. i eto.. odlučili smo se za 9mj, ali sa organizacijom smo , ja mislim počeli negdje u 5mj. niti se ne sjećam. i evo sve se radi na vrijeme. ove cvjećarke ti ionako kažu da dođeš mjesec dana prije, a što se vjenčanice tiče, ovisi da li ju šiješ ili šta, bolje ići pitati, pa da te krojačica uzme u obzir, jer ipak ne može raditi npr 5 vjenčanica za taj dan.
u biti ništa nije bed oko organizacije, nego najgori su ljudi šta ti svašta isfuravaju...
meni se u ovih par mjeseci svašta izdešavalo, a mogu si misliti šta bi trpila u godinu ili dvi...
uf..
možda najbolje ići u organizaciju, sve napraviti i onda ljudima mjesec ili dva prije reći, nikako prije jer se stvarno svašta tada može očekivati...
i to baš tada, kada ti najmanje treba. 
|
|
|
04.09.2007., 10:57
|
|
ringišpil u glavi
Registracija: Dec 2006.
|
Color, evo ti link
http://www.nacional.hr/articles/view/22144/
Što se rane organizacije tiče, znam da ovdje u Zagrebu moraš rezervirati salu, muziku i fotografe sada za primjerice ljeto sljedeće godine jer su do onda svi skoro rezervirani. Ostale stvari se daju riješiti i mjesec dana prije svadbe.
|
04.09.2007., 11:19
|
|
Registrirani korisnik
|
budući da sam iz pule i ja sam čula za Borisa, nisam ga zvala.
Cijenu neću ni komentirati , jer ako imaš idaju za vjenčanje i znaš koje cvijeće želiš, uopće ne vidim razloga za angažiranje Borisa.
Koliko sam ja čula cijene se kreću od 10000 kn na dalje, za te novce već sve središ bez Borisa.
Ja cu taj novac radije potrošiti na bračno putovanje.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:55.
|
|
|
|