Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.09.2007., 13:24   #221
Quote:
damba1304 kaže: Pogledaj post
Trazim preporuku za catering na podrucju Istre tocnije okolica Rovinja ili Rovinj i slicno....?!

Ima li tko kakve preporuke...i adrese..?
U Rovinju ti dobro radi Strukovna škola Eugena Kumičića. Nisu neki fancy đir,ali im je hrana odlična a i cijene pristojne. Oni ti imaju i svoje konibare i sve to.
Odgovori s citatom
Old 04.09.2007., 21:11   #222
Quote:
bondgirl kaže: Pogledaj post
maya 78 pozuri se...
ja sam u 7. mjesecu zvala za sljedece godine 5. mj i jedva sam uspjela nac slobodan restoran za 100 ljudi... nisam ni mislila da treba tolko unaprijed...isla informativno pitat i sve bookirano, pa me uhvatila panika.
mozda zimski termini nisu toliko bookirani...
to si i ja mislim... ipak je gužva najveća u 5. i 9/10 mj....
a i ne radim ništa veliko... iako... zapravo, nakraju je isto radiš li nešto za 25 ili za 200 ljudi... uvijek imaš sl. troškove osim onih varijabilnih ("po glavi")...
vjenčanica + cvijeće + foto... isto...
nego, color, koja je ta tvoja koja je u kompi s tim BR?
ja čula da je Florami odlična.... moderna...
Maya_78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2007., 13:27   #223
evo me...
ova moja je za sada se pokazala jako dobrom... ima cvjećarnu u Pazinu, Tinjanu i Kašteliru...
Ima super ideje, ništa ti ne govori ono... ja ovo onako, ovo ovako, ovi drugi ono, ovo... nego samo izbacuje ideje iz glave.
za 16 dana ću vidjeti sve uživo..
ma da, ja nemam crkvu, nego samo malo kafić i restoran za okititi. Ali super mi je jer ja tražim nešto drugačije, npr. hoću crnu boju upotrijebiti i onda ona kao, ma di crnu, pa ja lijepo objasnim i odma mi izvuče vani razne stvari, koje će i pofarbati u crno...
ajme, puna mi je glava. ne znam da li sam nešto zaboravila... krojačica još ne zove, za prstenje još ne zovu......
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2007., 13:31   #224
e ali ona nije u kompi sa njime... nego ti oni svi zajedno idu na iste sajmove iste tečajeve i to...
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2007., 14:22   #225
crno, ha?! ideja super.... crno u kombinaciji s necim, vidjela sam na netu za narucit crne latice koje su mi super izgledale...onako za posut po stolovima, pa sa nekim staklenim svjecnjacima...
bondgirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2007., 14:49   #226
crno sa margeritama... i pozivnice su bile crne pa su neki kao, ma zašto crno...
ali hbg uvijek će se naći neko ko ima nešto protiv nečega...
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 11:38   #227
Jel imate možda za preporučiti neku frizerku na području bujštine?
Meni se moja ne javlja jer ima problema sa trudnočom i sad neznam šta ću.
Vjenčanje se opasno približava.....21 dan.
pliz,pomoć!
maaalaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 12:33   #228
ja na žalost ne znam nikoga tamo, ali u Umagu već, mogu saznati...
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 12:53   #229
Quote:
colorblind kaže: Pogledaj post
ja na žalost ne znam nikoga tamo, ali u Umagu već, mogu saznati...
Ma ja jesam iz Umaga ali sam toliko očajna da bi i do Rovinja otišla.Predloži mi nekoga ako imaš lijepa iskustva s njim/njom. Kod koga ćeš ti ići?
maaalaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 13:05   #230
ja idem u Poreč kod jedne.
Ali nađi si nekoga blizu, nema ti smisla to jutro otputovati negdje dalje... vjeruj mi...
ja sam već sva u frci kad mi je friz rekla da dođem u 10h, a tek u 15 imam prijam i to ne doma...
kasnije ću ti javiti neki br... ili ime tamo blizu tebe.
ako baš imaš za potrošiti za to, ima jedan frizer Pjer (nema ko ga ne zna, zgodnić), iz Pule, koji dolazi doma, i u Poreč nekima, ali naravno to si i naplati...
a da ideš u Novigrad kod Tomislava , ako uopće je još u Novigradu...
javim ti se kasnije ako saznam, ako ne u pon...
ne brini, bar frizera ima...
od Umaga - Rovinja.
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 14:26   #231
Quote:
ima jedan frizer Pjer (nema ko ga ne zna, zgodnić), iz Pule, koji dolazi doma
meni je došao doma i prezadovoljna sam!!
blalla is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 14:30   #232
Blalla,

di si doma i koliko ti je naplatio??
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 14:49   #233
I mene zanima koliko ti je uzeo.Kod mene bi izfrizirao i mamu,sestričnu,tetu,kumu.Mislim da mu se isplati doći.
Blalla,Kako si dogovorila probnu frizuru,gdje?
maaalaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 15:11   #234
Colorblind,možda sam ti poslala 5 istih poruka na pm jer me server zeza.Sorry
maaalaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 15:40   #235
Za preporuku frizerka Mirakul u Poreču (vlasnica Petra), ispod autobusnog kroz terasu Mozarta, preko puta je neki fast-food

Broj može na P.M., ako ti pomaže
maraleo is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 15:41   #236
Blalla,

prekrasno vjenčanje, stvarno savršeno, svaka čast
maraleo is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2007., 15:44   #237
Quote:
bondgirl kaže: Pogledaj post
Ma vjerojatno je precijenjen. to stoji, ali nazalost nemam (ili ne znam) nekog kome bih povjerila tako neki zadatak, jer ideja za dekoracije imam milijun, ali ja ne mogu u subotu na dan vjenčanja bit u crkvi i restoranu dekorirat te doma se spremat...nazalost ne znam nekog kome to povjerit i nazalost sto sam cjepidlaka i da udem u salu i vidim da nije kako sam si zamislila iznervirala bih se, a to zaista ne zelim.

s njim sam jedino komunicirala telefonom, preporucio mi ga je Racan (snimatelj), pa sam ga informativno zvala (dok jos nisam cula da je skup za poludit). ruzic mi je rekao da on i njegov tim nisu klasicna cvjecarna, da nude sve od revera do aranziranja, pa ti biras sta zelis...samo buket, pozivnicu... ili cijeli paket. vidjet cemo...rekao da ce zvat
javit cu vam....
sva sreca do proljeca jos ima vremena.
cula sam jos za neku zenu iz cvjecarne florami....zna li netko kakva je ona?
flora n ne dolazi u obzir. usla jedanput i nikad vise. bahata i arogantna...vjerojatno joj je moto ako nece radit za tebe ce za nekog drugog, pa nema vremena niti da te poslusa
Prvo izvinite što ulazim u temu kao padobranac, ali evo odgovora za florami. Odlična, ja sam se udavala prije 5 god., nije bilo tipično vjenčanje, objasnila sam joj otprilike kako ja to zamišljam, a ona je predložila kasnije par ideja od koje sam odabrala ono što mi se najviše dopalo. Može ti urediti i restoran. Cijena je bila čak i jeftinija nego kod buquet by Lili, Kathy i još neke. Ja sam bila pre, pre zadovoljna tako da su poslije mene išle još dosta cura na preporuku i bile zadovoljne.
Old 08.09.2007., 17:28   #238
Pierre je moj dugogodišnji frizer i stvarno je super! Mani će doći isto tako kući i isfrizirati mamu, sestru, možda kumu.... Inovativan je, simpa i fora!
Odgovori s citatom
Old 10.09.2007., 10:26   #239
znači ne želite podjeliti sa nama koliko dotični gospodin uzima za "kućnu njegu"???, e a ako želiš nešto šta uključuje haubu, šta ju nosi sa sobom???
dajte pojasnite...
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.09.2007., 13:55   #240
He,he ja ne znam! Nije mi još bio
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:19.