Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.12.2023., 14:18   #2861
bosanska Kotlina, jako solidna, rezija oskarovac D. Tanovic
milann1971 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 22:04   #2862
Quote:
Skiner kaže: Pogledaj post
Bodies (2023 )...četiri epizode odgledane i drži pažnju, ali već osjetim da će rasplet biti vrlo glup i nejasan, jer je u pitanju SF sa time travel elementima. Zanimljivi likovi.
Ja sam stala negdje na sedmoj epizodi iz istog razloga. Prve četiri epizode odlične a kasnije kužiš da sve ide u nekom glupom smjeru pa nisam ni odgledala do kraja (još).
Old 15.12.2023., 22:52   #2863

"Hijack"

Idris Elba, otmica zrakoplova, mini serija od 7 epizoda.....već od prve vuče dalje jer ne možeš vjerovati kako je baš tako loše ali svaka iduća dokaže kako može još gore. Najnapetije je iščekivanje u kojem će trenu Idris pukniti i zaplakati.

Što me je podsjetilo na "Vigil"

Nuklearna podmornica, ubojstva, Rusi/Kinezi.....u stvarnosti interijer putničkog kruzera, inspektorica koja istražuje ubojstva na podmornici koja je u misiji i pola serijala cmizdri za curom koja je ostavila.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2023., 14:40   #2864
Quote:
Ana Jacqueline kaže: Pogledaj post
"Will Trent": Pogledane tri epizode na Star Crimeu. Odlična mi je serija, odlična glumačka ekipa (neki su mi dosad bili nepoznati glumci, kao npr. protagonist Ramón Rodríguez) i zanimljivi likovi, pogotovo Trent sa svojom pričom i načinom rada i privikavanjem da ima partnericu Faith (iako joj se zamjerio zbog njene mame ex policajke), badass šefica Amanda i Angie koja postaje prava detektivka ali ima tešku životnu priču. Nisam čitala serijal novela.
Quote:
Ana Jacqueline kaže: Pogledaj post
Serija mi je sve bolja i bolja. Will počinje otkrivati svoje tajne, ima i on tešku životnu priču. Super je napravljen progres Trenta i Faith kao partnera u istraživanju zločina.
Will u 10. i Angie u 11. epizodi. Ramón Rodríguez i Erika Christensen "rasturili". Will je baš bio divan i pažljiv u 10. epizodi, nije htio da se dogodi što se njemu dogodilo u hraniteljskim porodicama.
Old 18.12.2023., 08:02   #2865
Quote:
Skiner kaže: Pogledaj post
Bodies (2023 )...četiri epizode odgledane i drži pažnju, ali već osjetim da će rasplet biti vrlo glup i nejasan, jer je u pitanju SF sa time travel elementima. Zanimljivi likovi.
Baš kako sam i pretpostavio. Priča je izmakla kontroli. Ne zna se ko pije a ko plaća. Zašto je uopšte onaj Manix (koga glumi bezveze glumac) odlazio u 1890 godinu ? I kako je ona hendikepirana ostala u 2023 . Nisam shvatio poentu svega. Rupa ima ko u švajcarskom siru. Ako je neko gledao, a shvatio, neka mi se javi. 5/10
Old 20.12.2023., 09:25   #2866
Škotska serija Payback odgledao ima 6 epizoda jako dobro ima na HRTi

https://www.imdb.com/title/tt21955290/
ernestbrajder is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.12.2023., 11:29   #2867
Znam kako dišeš (2023)

Dobra, čak vrlo dobra bosanska mini serija, o tužiteljki koja balansira između svojih slučajeva i problematičnog sina tinejdžera. Iznenađujuće dobro odrađeno. Glavna glumica Jasna Đuričić me oduševila. 8/10
Old 24.12.2023., 16:02   #2868
Reservation Dogs (2021-2023)

https://www.imdb.com/title/tt13623580/
WhiteDarkness is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2023., 16:04   #2869
Deca zla na HBO-u. Preporucujem ko voli dramu i triler.
Old 28.12.2023., 09:37   #2870
Shining Girls, Apple TV+ serija....glavna uloga Elisabeth Moss
ULICA ULICE is online now  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2023., 09:43   #2871
Odgledala konaco i trecu sezonu Dead to me.
Bas jako dobra serija, zenska

Da li je Payback zavrsena?

Zna li neko kako se zove serija, iz ove godine, o korumpitranoj detektivki, koja pri kraju prve sezone odluci da se vrati na stranu pravde? Ona je tamnokosa, ima muza i sina, pokrivala je nekog krimosa bogatasa, velikog dilera droge.
Preveza is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2023., 11:18   #2872
Twisted metal - loš početak, ali kasnije postaje bolje, naročito kad mutava progovori. Spaljeni likovi, brutalni Sweet tooth i glavna ekipa uz dobro finale kao iz igre. A najava za drugu sezonu također obećava. 3/5
Old 29.12.2023., 08:44   #2873
Lawmen: Bass Reeves (2023)

Nije odlična ali je vrlo dobra serija. Neki detalji mi kvare full utisak. Wild west u svom pravom izdanju. Onaj Billy Crow mi je iritantan. Bass moćan lik. Činjenica da je priča istinita daje još na težini. 8/10
Old 29.12.2023., 14:04   #2874
Gen V - kad sam čuo da će biti spinoff od boysa, nisam imao nikakva očekivanja. Na kraju odlična serija. Brutalnosti i scena koje prelaze granice ukusa ne nedostaje. Stalni preokreti do odličnog finala i razotkrivanje nekih bitnih stvari. A završetak, ono jebote...
Sad da li će biti nova sezona ili se radnja nastavlja u četvrtoj sezoni boysa? Što god, sve čekam 4/5
Old 29.12.2023., 15:28   #2875
https://en.wikipedia.org/wiki/World_on_Fire_(TV_series)

1. sezona završila sad na HTV - odlična ratna serija, radnja WWII (1939 - 1940)
manchild is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2023., 18:22   #2876

"68 Whiskey" - zabavna, M*A*S*H i Catch 22 u Afganistanu.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2023., 22:02   #2877
Srpska Deca zla odlicna, Poziv takodje..sve preporuke
milann1971 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2023., 19:04   #2878
Obliterated - oda đilkani samo takva, serija je onakva kakvi su interesi i stvari koje imponiraju mladima danas - glavna je bezumna zabava i šega, te sve u službi toga - kokteli drogai alkohola, satiranje samog sebe bez granica, obsceno i razulareno ponašanje, necenzurirani spolni organi i sisurine sami sebi svrha...
na neki način jer ekstremno i zabavno, ne možeš odvratiti pogled, ali nakon nekoliko epizoda čini mi se da se ispuhuje....
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2023., 16:41   #2879
Ovaj tjedan završio i NCIS: Sydney i ne mogu ništa novo reći.Sveukupno 8 epizoda.
Tipičan procedural,ali super mi su lokacije.Zadnje 2 epizode najbolje i naravno da je moralo biti cliffhangera.
Old 31.12.2023., 18:32   #2880
Quote:
Preveza kaže: Pogledaj post
Zna li neko kako se zove serija, iz ove godine, o korumpitranoj detektivki, koja pri kraju prve sezone odluci da se vrati na stranu pravde? Ona je tamnokosa, ima muza i sina, pokrivala je nekog krimosa bogatasa, velikog dilera droge.
Better
ULICA ULICE is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:04.