Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Hrana i zdravlje

Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.09.2023., 11:49   #21
Vitamine i minerale ako zelis koristiti narucuj sa iHerba ili ebaya, kod nas se nadje samo ponesto od Solgara a da valja

NW nisam cuo bas dobre stvari, koristim vise manje redovito samo cink ili opticink sa malo bakra u sebi, te ashwagandhu

Povremeno multivitamine recimo jednom godisnje za 4 mjeseca upotrebe Adam od Now Foodsa

Ako si generalno zdrav, mlad i nemas deficijenciju nicega posebno, osjetiti ces prvenstveno placebo dakle ne ocekuj wow efekte

Ja cink pijem za imunitet te odrzavanje razine testosterona, ashwagandhu za smanjivanje razine kortizola i s time osjecam benefite jer sam u srednjim godinama i radim stresan posao
lujozg is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2023., 14:57   #22
Quote:
lujozg kaže: Pogledaj post
Vitamine i minerale ako zelis koristiti narucuj sa iHerba ili ebaya, kod nas se nadje samo ponesto od Solgara a da valja

NW nisam cuo bas dobre stvari, koristim vise manje redovito samo cink ili opticink sa malo bakra u sebi, te ashwagandhu

Povremeno multivitamine recimo jednom godisnje za 4 mjeseca upotrebe Adam od Now Foodsa

Ako si generalno zdrav, mlad i nemas deficijenciju nicega posebno, osjetiti ces prvenstveno placebo dakle ne ocekuj wow efekte

Ja cink pijem za imunitet te odrzavanje razine testosterona, ashwagandhu za smanjivanje razine kortizola i s time osjecam benefite jer sam u srednjim godinama i radim stresan posao
Hvala, koji zink i ashwagandhu koristiš ?
Old 24.09.2023., 20:55   #23
Trenutno optizinc od now foodsa, ili kupim kod nas bisglicinat od solgara 22 mg ili narucim od now foodsa sa iherba ili ebaya jer kod nas nema

Gledaj pikolinat, bisglicinat jer imaju najbolju bioraspolozivost, optizinc ima 30 mg cinka i 0.3 mg bakra u sebi jer cink ne bi trebalo uzimati dugotrajno u visokim dozama bez bakra jer ga smanjuje

Ashawagandhu trenutno koristim od nutrigolda, to sam kod nas kupio, ima i boljih ali se mora narucivati izvana
lujozg is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2024., 09:47   #24
Moj ćaća si je nakupovao razne Natural Wealth tablete po punoj cijeni prije par godina i još neke nije ni otvorio.
Afro Dita is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2024., 07:46   #25
Quote:
Afro Dita kaže: Pogledaj post
Moj ćaća si je nakupovao razne Natural Wealth tablete po punoj cijeni prije par godina i još neke nije ni otvorio.
a neće mu ništa biti,samo se % gubi s vremenom (pogotovo s godinama )
Old 27.01.2024., 09:34   #26
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
a neće mu ništa biti,samo se % gubi s vremenom (pogotovo s godinama )
Popila bih ja te njegove Natural Wealth tablete ( bez obzira kaj im je protekao rok valjanosti ), ali ja sam sebi nakupovala u zadnjih godinu i pol svakakve Malinca tablete, tak da ne znam kad bi sve stigla potrošiti. Ja svoje kupila na akciji i svejedno mi je to bilo puno novaca za dati, on svoje kupio po punoj cijeni i većinu nije ni otvorio. :
Afro Dita is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:56.