|
|
31.01.2024., 09:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2021.
|
Quote:
LuckyLook kaže:
Naravno da imaju prostora za dići cijene, ima još jedna faktor o kojem nitko ne priča. A to je izgrađenost kvarta. Prvi stanovnik Lovinčićeve i Španskog imao je livadu, hladnjaču i STSI u susjedstvu. Danas je to već ozbiljan kvart gdje ima dosta ljudi, doći će i trgovine, neka ponuda, a i svaka zgrada je na sve boljoj lokaciji, nisu oni slučajno na Španskom ostavili praznu livadu odmah do Cityja, tamo će zaokružiti priču.
|
Kakva će ponuda doći ako su sve poslovne prostore prodali Redžepiju a on je još i jedine dvije zelene površine prisvojio i na njima napravio dodatne kvadrate?
Poliklinika, odvjetnički ured, Bipa i Konzum.
Prosječni stanovnik i dalje ima i tržnicu i hladnjaču sa više strana.
Samo što ju novi stanovnici imaju baš u sobama i dnevnom boravku.
Imaju i radove 10 godina neprekidno...buku i prašinu bez odmora subotom.
I izljevanje ploča i brušanje betona po cijelu noć pod reflektorima.
Dajte ljudi otiđite tamo, provozajte se i pogledajte ili prošetajte (po cesti jer nogostupa nema) ako mognete uopće od kontejnera, auta, paketomata, lokvi.
Zavirite u iskop i uvjerite se da apsolutno nema nikakve izolacije na podzemnim dijelovima...jednostavno nema...ni na jednom objektu je nema, nije se ni prije stavljala i pravo je čudo kako to uopće funkcionira....tamo gdje sam ja (raniji objekti), nije bilo takvih curenja ili bar ja nisam vidio ali nisam ni čuo.
Da ostavili su paznu površinu i tu će napraviti (sve na svoj trošak) edukacijski i dječji park, skate park, dom zdravlja i vrtić....i poslovni centar sa dućanima odmah iza CCW i Z centra.
Ajde ne pričaj gluposti.
Kad, za deset godina, kad već prvi useljeni stanari krenu umirati ili im djeca završe fakultete?
@plaviposlovni - je li ti ovo novi neki profil?
|
|
|
31.01.2024., 11:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2017.
|
Nekuzim ni ja tko ovog plavog smatra ozbiljno. Izjave na razini desetogodisnjeg djeteta. Prvi stanovnici su imali bar prazan pogled na livade, sad gledaju susjedima u dnevni boravak sto rade navecer. City je tu relativno blizu i nista se sigurno osim toga nece raditi za benefit stanovnika.
Slazi zgradu do zgrade uz zgradu, hvala bogu ima prostora okolo.
Cijene tesko da ce rasti osim ako se drzava opet ne upetlja.
Tko je imao lovu za oprat je oprao, tko je namjeravao uzet APN je uzeo. Uostalom to se vidi po tome da vise nema onog da se zgrade rasprodaju i prije nego sto prvi bager dodje na teren.
Cijene su porasle, prosjecni gradjani vise i kredit nemogu dobit za takve iznose. Stagnacija, pa pad cijena.
|
|
|
31.01.2024., 11:57
|
|
undisputed
Registracija: Jul 2008.
|
Plavog pionirka nitko ne shvaca ozbiljno jos od njegovog prvog upisa na forumu.
Marketing mu veoma lose ide 
|
|
|
01.02.2024., 01:00
|
|
Moderator
Registracija: May 2010.
|
Stanite svi sa ad-hominemom od sad. Neki su kažnjeni kartonom, a tko nastavi nakon poruke ide na duži odmor.
|
|
|
01.02.2024., 18:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2023.
|
Quote:
dej.mirjana kaže:
Problem kod pričuve u prvim zgradama je i da Mepa stan (Pionir) ne želi objasniti kada i kome je nastao taj dug za struju te zašto se dopustilo da toliko poraste prije nego se reagiralo.
Ne bi me čudilo da Pionir nije plaćao struju dok se garaže nisu prodale.
Smije li Mepastan uopće samoinicijativno dizati pričuvu a da ne daje nikakva objašnjenja na što troši novac?
|
Zar se ne vidi iz godišnjih izvještaja kada je i zbog koga nastao taj dug?
Izvještaje bi trebali dobivati poštom, a mogu se i vidjeti na mepastanovim stranicama pod eobjekt...
|
|
|
01.02.2024., 21:47
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2024.
|
Čuo sam i da curi u Španskom na -3. 
|
|
|
01.02.2024., 21:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Ovaj Mepastan mi šalje pričuvu za vanjsko nenatkriveno PM sa koeficijetom 0,50 umjesto 0,25
Sad sam dao burazu odvjetniku da im pošalje pismo upozorenja.
Isto tako je ZGH godinama slao komunalnu naknadu za isto dok nisam doznao da nisam u obvezi
|
|
|
02.02.2024., 09:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2021.
|
Quote:
nnitko kaže:
Zar se ne vidi iz godišnjih izvještaja kada je i zbog koga nastao taj dug?
Izvještaje bi trebali dobivati poštom, a mogu se i vidjeti na mepastanovim stranicama pod eobjekt...
|
Dug nastaje jer nema dovoljno novca da se plaćaju tekuće potrebe i tako svaki mjesec.
Različite sustave je pod "must" održavati.
Čišćenje je stavka koju opet nije potrebno raditi, možeš a i ne moraš.
Onda imaš smetlište u garaži ali to ne povećava dug.
Objekt kao takav, zgrada ili garaža može otići u stečaj, zar ne?
Jučer sam nagdje naletio na neki naslov kako je frajer izvukao zgradu iz stečaja i sad ju obnavlja.
|
|
|
02.02.2024., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Upit
Molim savjet. Naime, razmišljam o kupovini stana na sljedeće 3 lokacije:
1. Lovinčićeva ( mogu kupiti 60 kvadrata)
2. Čaićeva (preko puta je Borgnaj kampus, a mogu kupiti cca 60 kvadrata)
3. Saica (mogu kupiti cca 50 kvadrata)
Takav stan planiram iznajmljivati, pa me zanima koja je lokacija najbolja? Gdje mogu postići po Vama veću cijenu najma, te koji bi mi stan danas-sutra vrijedio više?
Molim Vas da uzemete u obzir lokaciju, broj kvadrata i cijenu koju mogu ostvartiti za istu.
|
|
|
02.02.2024., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2023.
|
Quote:
oskar 33 kaže:
Molim savjet. Naime, razmišljam o kupovini stana na sljedeće 3 lokacije:
1. Lovinčićeva ( mogu kupiti 60 kvadrata)
2. Čaićeva (preko puta je Borgnaj kampus, a mogu kupiti cca 60 kvadrata)
3. Saica (mogu kupiti cca 50 kvadrata)
Takav stan planiram iznajmljivati, pa me zanima koja je lokacija najbolja? Gdje mogu postići po Vama veću cijenu najma, te koji bi mi stan danas-sutra vrijedio više?
Molim Vas da uzemete u obzir lokaciju, broj kvadrata i cijenu koju mogu ostvartiti za istu.
|
Joj daj odjebi. Uzmi si njuskalo i vidi cijene najma. Niko ti ne zna kolko budu stanovi vrijedili za 10 godina.
|
|
|
02.02.2024., 13:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2003.
|
Quote:
Brunhild kaže:
Čuo sam i da curi u Španskom na -3. 
|
Kaj je smiješno?
|
|
|
02.02.2024., 18:57
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2024.
|
Tragedija.
|
|
|
02.02.2024., 22:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
https://www.njuskalo.hr/nekretnine/s...oglas-41749990
"Stan je imao više puta popravke od strane projektanta zgrade u smislu puknuća žbuke na pojedinim zidovima u stanu koja su se javljala po riječima projektanta zbog prirodnog ulegnuća zgrade nakon gradnje.
Trenutno imamo 2 izjave koje prilažem ,izjava prva je prepuna pretpostavki i slučajnosti tako da druga izjava ima više smisla,ukoliko nekog ne smetaju izjave može mi se javiti radi potencijalne kupnje stana."
Bez komentara 
|
|
|
03.02.2024., 09:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Bome zanimljivo, al opet lik prodaje po 3000€ kvadrat, :bonk
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk
|
|
|
03.02.2024., 09:26
|
|
Ya-Yo Gakk
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
kitty_the_angel kaže:
https://www.njuskalo.hr/nekretnine/s...oglas-41749990
"Stan je imao više puta popravke od strane projektanta zgrade u smislu puknuća žbuke na pojedinim zidovima u stanu koja su se javljala po riječima projektanta zbog prirodnog ulegnuća zgrade nakon gradnje.
Trenutno imamo 2 izjave koje prilažem ,izjava prva je prepuna pretpostavki i slučajnosti tako da druga izjava ima više smisla,ukoliko nekog ne smetaju izjave može mi se javiti radi potencijalne kupnje stana."
Bez komentara 
|
Isto je bilo kod jedne razvikane firme koja se bavi "luksuznom" gradnjom
|
|
|
03.02.2024., 13:39
|
|
Sebastian Vettel
Registracija: Apr 2008.
|
Krasno...
Ono da netko nudi takav stan po 1000 eura/m2 možda bi razmislio o kupovini, bi li kupio nisam baš siguran...al razmislio sigurno bi.
Ovak ni u ludilu ne.
|
|
|
04.02.2024., 01:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Te izjave se jako tesko mogu procitati sa slika na njuskalu..
Jel netko moze skuziti sto tocno pise na istima ?
|
|
|
04.02.2024., 07:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Koliko ja vidim procitati u izjavi pise da su na zapadnom procelju stanari zatvarali balkone bez dozvole, a neki vrsili preinake na AB-kontrukciji pa vise zgrada nije jedna cjelina kao nakon izgradnje. Zbog toga se izgubilo pravo na garanciju.
Dosta dobro.
|
|
|
04.02.2024., 09:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
kaksi kaže:
Koliko ja vidim procitati u izjavi pise da su na zapadnom procelju stanari zatvarali balkone bez dozvole, a neki vrsili preinake na AB-kontrukciji pa vise zgrada nije jedna cjelina kao nakon izgradnje. Zbog toga se izgubilo pravo na garanciju.
Dosta dobro.
|
Sve zgrade Pionira su takve, ima li koja nije? Možda ona friska useljena tek 2 dana. Pa balkoni su bas takvi da traze zatvaranje. Možda je i namjerno tako koncipirano.
|
|
|
04.02.2024., 09:03
|
|
Ya-Yo Gakk
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
jane kaže:
Sve zgrade Pionira su takve, ima li koja nije? Možda ona friska useljena tek 2 dana. Pa balkoni su bas takvi da traze zatvaranje. Možda je i namjerno tako koncipirano.
|
Jedno je zatvoriti balkon/lođu a drugo raditi preinake na AB konstrukciji.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:54.
|
|
|
|