Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
08.02.2024., 14:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
LazyCrazy kaže:
Ili šute jer je problem vezan uz izgladnjivanje (loš PR)
|
A kakvu razliku čini loš PR sada ili za par mjeseci jer prije ili kasnije će se saznati što joj je
|
|
|
08.02.2024., 14:48
|
|
T hottie ♡
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Littlebit kaže:
Nije Kate toliko mršava, samo ima uzak struk. U nogama je dost jaka
|
tak i meni..ima jake noge, ponajviše listove.
loše mi je građena, kukova nema uopće i sva je uska u srednjem dijelu - bokovi, kukovi.
to kaj je prije vjenčanja imala više masti i činila se jačom, u licu "bucmastom", ništa zato..imala sam i ja u mladosti više masti i u tijelu i u licu, izgubila ih nažalost putem odrastanja, a ne izgladnjujem se.
pa kaj nije tak kod svih? 
|
08.02.2024., 14:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
Chloe k kaže:
A Will je stvarno principijelan kad ni u ovim okolnostima nije sreo Harrya.
|
Pametnije je da se s njim ne sastaje, pogotovo na samo. Baš mu fale novi tračevi o njihovom susretu i tome što je kome tko rekao.
Quote:
LazyCrazy kaže:
I naravno da je loš PR to reći jer kakvu to poruku odašilje?
Ma gledajte, nije ona prirodno mršava, jer ima ona jače kosti i to se vidi na starim slikama. ...
|
Što je najbolje, sasvim je zgodna i na tim slikama, ničeg tu nema viška.
Ako je istina da kamera dodaje kile, kako je tek mršava uživo.
|
|
|
08.02.2024., 15:27
|
|
˚.🎀༘⋆
Registracija: Oct 2023.
|
Ovdje svi spominju Kateinu mršavost, a vidi razlike u nogama između ove dvije

|
|
|
08.02.2024., 16:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Al što nije Meghan dosta niža od Kate?
|
|
|
08.02.2024., 16:22
|
|
adlig
Registracija: May 2015.
|
Quote:
Littlebit kaže:
Ovdje svi spominju Kateinu mršavost, a vidi razlike u nogama između ove dvije
|
Sacuvaj boze da netko uzme u obzir razlicitosti
Kata uopce nije premrsava. Tak je gradena.
Moze se bit bolestan i bez toga.
Isuse...
|
|
|
08.02.2024., 16:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2018.
|
Quote:
aishia kaže:
A kakvu razliku čini loš PR sada ili za par mjeseci jer prije ili kasnije će se saznati što joj je
|
A možda se uopće ne sazna. Možda je otišla na abortus. Mislim, zašto to nije opcija?
Meni nitko ne treba dokazivati je li ona prirodno mršava, premršava ili ne, jer ja imam formiran stav da je premršava i da je prije izgledala drukčije. Istovremeno me za njezinu kilažu zaista boli briga, ne brinem ja za nju, nije da ne spavam noćima zbog toga, ali imam pravo reći kako MENI izgleda.
Zanima me zašto je bila u bolnici. Ako je kralj mogao objaviti, može i ona, meni nije ok da buduća kraljica taji što je bilo, a kralj ne taji. Jedino smisleno objašnjenje "tajne" mi je da bi narušilo njezin ugled u javnosti (nešto povezano s mršavošću ili, recimo, abortus) ili pripremanje djece da im saopće da je neka malo teža bolest u pitanju pa da ne saznaju preko društvenih mreža.
Meghan ima one tipične mršave crnačke listove.
|
|
|
08.02.2024., 16:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Kate je mršava, ali mi ne izgleda zabrinjavajuće.
|
|
|
08.02.2024., 16:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2016.
|
Quote:
TheProvense kaže:
tak i meni..ima jake noge, ponajviše listove.
loše mi je građena, kukova nema uopće i sva je uska u srednjem dijelu - bokovi, kukovi.
to kaj je prije vjenčanja imala više masti i činila se jačom, u licu "bucmastom", ništa zato..imala sam i ja u mladosti više masti i u tijelu i u licu, izgubila ih nažalost putem odrastanja, a ne izgladnjujem se.
pa kaj nije tak kod svih? 
|
Quote:
Peter Griffin kaže:
2010:

|
Računaj da je ovdje imala 28 godina (godinu dana prije vjenčanja)
Sve je punije, obrazi, ruke, ramena, noge, listovi, čak i grudi
Nisu to više ni one mlade teen godine.
|
|
|
08.02.2024., 17:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
LazyCrazy kaže:
Zanima me zašto je bila u bolnici.
|
navodno je Charles htio odmah objaviti detaljno koju vrstu raka ima i koju terapiju će dobiti, ali bi ona ispalo da Kata fakat nešto skriva jer ona nije niš objavila, a on bi maltene nalaze od doktora dao u javnost. To bi bio loš PR.
Tako da su odlučili pričekati da se Kata malo oporavi pa će objaviti što je bilo, a nakon toga i što je točno s Charlesom.
Nema nikakvih bakača, ni tajni, samo se čeka pravi trenutak.
I nisam ovo ja izmislila, tako pričaju insajderi. we'll see 
|
|
|
08.02.2024., 17:59
|
|
˚.🎀༘⋆
Registracija: Oct 2023.
|
Ma Charles zapravo ništa nije rekao sa svojom dijagnozom. Ima rakova s kojim sasvim dobro živiš i funkioniraš i imaš rakova koji od tebe naprave avet u roku od 3 mj. Tako da nije ni on transparentan. Trebao je smiriti javnost, ovako ljudi doslovno misle da im kralj s nogom i pol u grobu vlada zemljom.
Kate možda ima nešto ginekološki. Ona se pronašla u ulozi majke pa joj je možda teško pala činjenica da više definitivno ne može imati djece. Zašto da javnost glođe po tako nečemu?
|
|
|
08.02.2024., 18:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Ali rečeno je da je rak otkriven rano i da su pozitivni što se tiče svega. Ti što su ga već pokopali, bi vjerojatno isto mislili i da je objavljen nalaz.
|
|
|
08.02.2024., 18:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Drugo je Charles, a drugo Kate. Charles je šef države. Kate po tome još ima koliko toliko pravo na privatnost.
Quote:
sretnapcelica kaže:
Ali rečeno je da je rak otkriven rano i da su pozitivni što se tiče svega. Ti što su ga već pokopali, bi vjerojatno isto mislili i da je objavljen nalaz.
|
I kakve veze ima ako je rak otkriven rano ako je zloćudni i još neki brži oblik koji ždere čovjeka.
Rak je možda otkriven rano, al problem je što je otkriven sasvim slučajno.
Da nije imao operaciju prostate tko zna kad bi saznao da ima rak.
|
|
|
08.02.2024., 18:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Možda čekaju dodatne nalaze i koje posljedice će imati (za kate).
Djeca su mala i trebaju nježno sa njima, a za ostale ima vremena.
Vjerujem da će biti kako je aishia napisala. Njoj su već mogli što doza intravenoznog željeza dati i promijeniti krv transfuzijom, ako bi to pomoglo da i ona bude već ovu nedjelju bude na misi.
Mislim da nije ništa ginekoloski jer oporavak bude brzi.
Vjerojatno je kako se spekulira, nešto sa crijevima ili nešto još opasnije. Moguće da morati doživotno paziti na prehranu
|
|
|
08.02.2024., 18:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Ako je neki poremećaj u prehrani te podatke nikada neće otkriti, previše asocira na Dianu (bulimija)
|
|
|
08.02.2024., 18:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Nije vam jačina nogu nikakav argument.U vrijeme moje najgore mršavosti zbog bolesti,kada nisam mogla da stojim koliko sam bila mršava,slaba i iscrpljena noge su mi bile jake.Rebra vidiš kroz kožu,ključna kost ispala,ruke kao slamčice ali su noge ostale postojano jake.
Kate kakva god da je dijagnoza,saznat će se prije ili poslije.Žive od javnog pojavljivanja i poreznih obaveznika, pa zahtjevati privatnost...
Ne mora detaljisati problem,ali reći "Problem ginekološke prirode/probavnog sustava za koji nismo očekivali.Apeliram na sve da obrate pažnju i da se i sami posvete svome zdravlju i redovitim pregledima da bi izbjegli problem."
|
|
|
08.02.2024., 18:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Peter Griffin kaže:
I kakve veze ima ako je rak otkriven rano ako je zloćudni i još neki brži oblik koji ždere čovjeka.
Rak je možda otkriven rano, al problem je što je otkriven sasvim slučajno.
Da nije imao operaciju prostate tko zna kad bi saznao da ima rak.
|
Ne vjerujem da bi pisali da su pozitivni oko svega da su tako loše prognoze. Zašto je problem da je slučajno otkriven?
|
|
|
08.02.2024., 19:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
tomorrow2 kaže:
Mislim da nije ništa ginekoloski jer oporavak bude brzi.
|
Ovisi sto je. Ako je histerektomija onda je tocno takav oporavak.
A nisu ni neki drugi zahvati puno laksi.
Isto tako ne vidim razlog da zenu stavljaju na transfuziju samo zato da bi se ukazala u javnosti 
Nek se oporavlja u miru, ak je kaj ozbiljno saznat ce se. Ako nije spekulirat ce se
Onaj upis o abortusu je tek sulud 
|
08.02.2024., 19:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sretnapcelica kaže:
Ne vjerujem da bi pisali da su pozitivni oko svega da su tako loše prognoze. Zašto je problem da je slučajno otkriven?
|
Tko to piše? Palača se ne oglašava, premijer je rekao da je otkriven rano. To što mediji pišu možeš odmah otpisati jer samo nagađaju, oni nemaju pojma, trenutko nagađaju da ima rak mjehura.
Problem je jer Charles kao šef države/kralj ima redovite sistematske preglede, na kojima mu nisu mogli utvrditi da ima rak. Rak je otkriven za operaciji prostate, a nije rak prostate.
|
|
|
08.02.2024., 20:42
|
|
no avatar
Registracija: Jan 2007.
|
King Charles taken from Buckingham Palace by helicopter 💔 Please pray for him🙏
Piše na stranici od Kate
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:57.
|
|
|
|