Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.09.2023., 13:16   #2461
Krasni su vam i frendovi i rodbina i buduće žene
Coretja is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 13:48   #2462
Toliko su te iznervirali da ćeš potrošiti samo 300 eura.

Znali su oni tko je dovoljno glup da calta za vjenčanje polupoznate rodbine.
muca copatarica is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 14:19   #2463
Baš to Muca
da me nepoznati rod koji me nikad u životu nije vidio zove na svadbu otišla bih jedino u slučaju da su mi svadbe vrhunac zabave (na sreću nisu ),
a da više od jednom spomenu cijenu stolice poklon bi bio točno taj iznos, ajde malo zaokružen ako je 90€ dobili bi 100.

Samo mene ne jebe 2% što će selo reći

Tratin jesu li spomenuli kako to da su pozvali tebe, a ne tvojeg oca na svadbu?
blaenka is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 17:18   #2464
Quote:
blaenka kaže: Pogledaj post
Baš to Muca
da me nepoznati rod koji me nikad u životu nije vidio zove na svadbu otišla bih jedino u slučaju da su mi svadbe vrhunac zabave (na sreću nisu ),
a da više od jednom spomenu cijenu stolice poklon bi bio točno taj iznos, ajde malo zaokružen ako je 90€ dobili bi 100.

Pa nisu blesavi zvat starog, bit će da je u mirovini, a i donio bi im Kordun beštek... samo živa lova...
A i tko zna treba li i beštek, dosta mladih je u kuharici došlo do prve strane, gdje zapisuje brojeve od dostave...
električni_zec is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 18:33   #2465
Quote:
blaenka kaže: Pogledaj post
Baš to Muca

pozvali su i oca i majku i sestru s muzem i djecom i brata sa zenom i djecom.
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 18:33   #2466
Quote:
muca copatarica kaže: Pogledaj post
Toliko su te iznervirali da ćeš potrošiti samo 300 eura.

Znali su oni tko je dovoljno glup da calta za vjenčanje polupoznate rodbine.
hvala na komplimentu, nadam se da ću uzvratiti istom mjerom
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 20:53   #2467
Može, pozvat ću te na vjenčanje, ubaci tristo eura u kovertu i u čestitku mi napiši što hoćeš.
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 21:07   #2468
Quote:
Tratin20 kaže: Pogledaj post
hvala na komplimentu, nadam se da ću uzvratiti istom mjerom
Stani malo na loptu i ne nasjedaj na komentare zlonamjernih forumaša.
Dečko te pozvao zato što je njehov stari sretan da mu se sin ženi pa je pozvao svu živu rodbinu.
Ljudi su opterećeni lovom i vjerojatno je razlog zašto je dečko kukao
Vrlo je ružno što komentiraš da je netko pred porod, to nije tvoja stvar i ne utječe hoćeš li ili nećeš doći na nečije vjenčanje.
Kad sam bila mlada nisam odlazila na vjenčanja, jer nisam voljela derneke i očajne bendove, ali sam najavila odmah da neću doći i dala lovu.
Tek kad se blizak frend ženio sam shvatila koliki je stres kad razmišljaš tko će doći, a tko neće i koliki broj ljudi uopće ne javi da neće doći.
300 eura je danas minimum za dvoje i to je ok ako ćeš ići
Rosemary84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 21:27   #2469
Quote:
Rosemary84 kaže: Pogledaj post
Dečko te pozvao zato što je njehov stari sretan da mu se sin ženi pa je pozvao svu živu rodbinu.
Vrlo je ružno što komentiraš da je netko pred porod, to nije tvoja stvar i ne utječe hoćeš li ili nećeš doći na nečije vjenčanje.
Kad sam bila mlada nisam odlazila na vjenčanja, jer nisam voljela derneke i očajne bendove, ali sam najavila odmah da neću doći i dala lovu.
Tek kad se blizak frend ženio sam shvatila koliki je stres kad razmišljaš tko će doći, a tko neće i koliki broj ljudi uopće ne javi da neće doći.
300 eura dati nekome koga nisi vidio 20 godina ili od malena je nonsens, takvi te zovu samo radi para, dati 300 eura za nekoga tko ti znaci kao ono crno ispod nokta je glupost. za te pare kupim mocnu graficku karticu npr
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 21:52   #2470
Naravno da su ljudi u stresu tko će doći kad zovu ljude koje ne bi prepoznali da ih sretnu na cesti.

Kome je lova problem, a želi se proveseliti i proslaviti s najbližima, može to i bez da prosi po kućama polupoznatih ljudi. Samo što onda stolica neće biti 90 eura bez torte.
Odgovori s citatom
Old 29.09.2023., 22:04   #2471
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
300 eura dati nekome koga nisi vidio 20 godina ili od malena je nonsens, takvi te zovu samo radi para, dati 300 eura za nekoga tko ti znaci kao ono crno ispod nokta je glupost. za te pare kupim mocnu graficku karticu npr
Ok i onda nećeš ići, ali je red ispričati se barem odmah taj dan kad te netko zove.
Neki ljudi vole vidjeti rodbinu, barem na pirevima i sprovodima
Rosemary84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2023., 10:47   #2472
Neki ljudi vole vidjeti svakog tko im donese 300 eura.
Odgovori s citatom
Old 30.09.2023., 12:55   #2473
Iz mog iskustva, najšire ruke na svadbama polupoznate rodbine su babe čiji muževi mlate dobru paru i nikad ih nema doma, a njihovo je da glume žmk plemenske matice kojima je silno stalo nečijim lijevim nećakovim nećacima pomoći u bračnom startu jer su tako eto dobre i velikodušne.
Coretja is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2023., 09:27   #2474
Quote:
Ok i onda nećeš ići, ali je red ispričati se barem odmah taj dan kad te netko zove.
Neki ljudi vole vidjeti rodbinu, barem na pirevima i sprovodima
je, samo shto ces im reci? eee sori imam virozu taj dan pa necu doci.

potreba zvati nekoga koga neces prepoznati ali su bankomati je uzas.
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2023., 11:07   #2475
forum stvarno nekad bude horor. ja sam samo pitao koliko će me koštati odlazak na svadbu i očekivao sam dva-tri prijedloga. A ovdje me danima čereče, vrijeđaju i pljuju. Zato jer sam bio iskren.
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2023., 11:11   #2476
Quote:
Sve je to kul samo jednu stvar nisi izgovorila svjesno ili nesvjesno.

Ljudi hoće zaradit, zato zovu sve žive i nežive, a ne zato jer su 'sretni jer im se sin ženi'.
Old 02.10.2023., 11:16   #2477
Quote:
Eve* kaže: Pogledaj post
zakaj ici nekom ko te zove zbog para?
red je.
Old 02.10.2023., 11:21   #2478
Koštat će te onoliko koliko si spreman caltati. Ako ništa, ovisno o tome kako je organizirano, otić će ti par sati života koje vjerovatno možeš kvalitetnije provesti sa nekime do koga ti je zapravo i stalo.

Naredale su se nekako svadbe, tj sve ono kaj je trebalo biti u koroni, se raspodjelilo na zadnjih godinu ipo dana. Darovi su išli ovisno doslovno o raspoloženju i tome koliko su mi dragi mladenci. Jednom bratiću koji mi je bliski rod na svadbu nisam ni otišao, nit sam mu se ispričao i uvalio poklon. Samo sam mu na vrijeme javio da neću dolazit. Nit smo bliski, nit se vidimo, nit se čujemo. Prijatelju dao pak 500 eura i poklon, odvozio skoro 1500 km unutar dva ipo dana samo da mu budem na svadbi i nije mi niti malo žao. Sestrični isto 500 jer mi je najdraža sestrična i stvarno smo si dobri, redovito se i čujemo i vidimo i solidno dobar sam si sa njenim sad mužem. Tak, nema pravila.

Imamo solidno rodbine i poznanika i cura i ja, imamo i više nego dobra primanja, ali odjebavamo sve pozive osim ljudi koji su nam stvarno dragi i do kojih nam je stalo. Ako samo namirišim da sam pozvan reda radi, ne dolazim.
Old 02.10.2023., 11:53   #2479
Pa 300 eura je više nego korektno, pokriti će se 2 stolca i još im ostane 100 eura.

Mislim ak već znas da nekud ides, znaš da nećes doć praznih ruku, ne znam čemu toliko filozofiranja. Ak ti već netko nije rekao koliko je cijena vecere po osobi, možes uvijek nazvati restoran/salu i pitati...

Postali smo jebeni megalomani.
Old 06.03.2024., 09:58   #2480
Ja i suprug kad idemo stavimo u kuvertu dvi tisuce kuna
plus svatko da po sto za cvitove.Mislim da je to sasvim ok,znamo da su cjene posle gore od sidalice do hrane.....

Mi kada smo pravili svadbu prije 20g imali smo 100 uzvanika,pokrili smo od kuverti sve i ostalo nam tocno 100kn i tada smo posli na picu nas dvoje hehhehe
jedna je kuverta bila prazna, a u drugoj smo našli deset kuna, da sam znala tko je to stavio,ruku dajem u vatru ako toj osobi ne bi dala 500kn sigurno.
.Jorgovan. is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:12.