Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.04.2024., 15:07   #1241
Quote:
Simpsolina kaže: Pogledaj post
Neki se ubiše pokušavajući prikazati Hrvatsku kao neku naprednu sredinu koja nikako ne nalikuje jednoj nazadnoj Srbiji. Bliži vam je Hans iz Berlina mentalitetom nego Jovan iz Čačka.

Malo sutra
Pogledala san 20 min videa 'Gdje je Sara ' bolje da nisan eto, nevjerovatno.

Pa ti znas da smo mi 'rvati sve u superlativu najbolji, najpametniji, najvridniji, najprogresivniji, woke, tolerantni, kulturni, europski etc zato na i je ovako kako je
Nema ti u nas sela, (ove forumasice iz Slavonije lazu) ubojstva, monstruma..toga ima samo istocnije
A tek nasa policija, to je uncikovitost samo takva nasli bi Danku jos prosli petak.
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 15:11   #1242
Quote:
spalatinaS kaže: Pogledaj post
Nema ti u nas sela, (ove forumasice iz Slavonije lazu) ubojstva, monstruma..toga ima samo istocnije
Samo istocnije i tamo u ovim zapadnim EU zemljama punih muslimana i ostalih obojanih. Prije njih nikad nismo culi za nikakve genocide, femicide i ostalo zlo u ovom raju na zemlji bijelih ljudi.
royal blue is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 15:12   #1243
Život je surov, pa su takvi i ljudi, pa imamo kolinje tj. klanje, topljenje mačića, vješanje pasa( dan danas ), ali tu se prvenstveno misli na mentalitet koji je koje je ipak podosta suroviji kod istočnih susjeda, totalno drugi mentalitet. Ne, ne sliče ljudi na selu, po tome na mlitave sjeverno susjede, ali ni na ove istočne! Po pričama i dan danas se tamo prijeti hajmo ga zatuć lopatama, kamenjem, nabit na kolac,...itd.! on topic; Da li taže i vikendom ili je dva dana odmor!?
terrasolis is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 15:14   #1244
Quote:
Psi strahovito laju kod isušene septičke jame gdje traže ubijenu Danku: Vatrogasaci su došli s alatom za izvlačenje

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/dv...---841767.html
Je li ovo znači da su našli tijelo male Danke?
Old 06.04.2024., 15:18   #1245
Quote:
royal blue kaže: Pogledaj post
Pa koliko ta sela imaju stanovnika? Imaju li lijecnika, vrtic, osnovnu skolu?

I mom je ocu susjed rekao da sta renovira kucu, da i tako ima 2 kceri. ali sumnjam da takvih redikula nema i u Splitu, drugom najvecem gradu u RH. Cemu se zamarati glupostima.
Ovo selo gdje sam ja rodena ina oko 5k stanovnika, ima lokalna ambulanta, jedan vrtic i jedna osnovna skola.

Moj tata je kucu u tom selu i kucu ovom gradu u kojem sad zive on i mama prepisao na nas 4 i kad je sestra rodila unuka ispitivali su ga hoce kucu sad prepisat na unuka, kaze tata naravno da nece, to je kuca njegovih kceri i one ce dobiti sve sto ikada stekne.

Kaze mu jedan susjed "one ce ti se svejedno udati i otici" a on mu odgovori "mozda ce se razvesti ako muz ne bude dobar pa ce se imati gdje vratiti" ovaj izbecio oci i sokirano gleda.

To je taj seoski mentalitet i ne shvacam uopce zasto se ovdje neki trude te nase selendre prikazati drugacije.
vjetarkojipuse is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 15:20   #1246
Quote:
royal blue kaže: Pogledaj post
Samo istocnije i tamo u ovim zapadnim EU zemljama punih muslimana i ostalih obojanih. Prije njih nikad nismo culi za nikakve genocide, femicide i ostalo zlo u ovom raju na zemlji bijelih ljudi.
Sad bez ironije, ja nisan cula za ovako svirepo ubojstvo djeteta na ovim podrucjima nazvat cu geografski Balkan.Vjerujem da se policija i sve sluzbe koje su se profesionalno susrele sa akterima ovog zlodjela isto prvi put susrecu sa ovakvim zlocinackim umovima.
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 15:26   #1247
Quote:
Sad bez ironije, ja nisan cula za ovako svirepo ubojstvo djeteta na ovim podrucjima nazvat cu geografski Balkan.Vjerujem da se policija i sve sluzbe koje su se profesionalno susrele sa akterima ovog zlodjela isto prvi put susrecu sa ovakvim zlocinackim umovima.
Pa ima i na zapadu. Italija, Irska, nestala curica u Portugalu pa Casa Pia slučaj u Portugalu koji je bio na tisuće djece, taj je slučaj zapečaćen oo zakonu da bi se prikrio identitet počinitelja, onda onaj u Austriji što je držao kćer itd itd
Čak na Balkanu mislim puno manje nego u ovim zemljama koje sam navela.
Old 06.04.2024., 15:28   #1248
kad je manje ljudi onda je i manje slucajeva
ZoomZoom is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 15:34   #1249
Quote:
Ona007 kaže: Pogledaj post
Pa ima i na zapadu. Italija, Irska, nestala curica u Portugalu pa Casa Pia slučaj u Portugalu koji je bio na tisuće djece, taj je slučaj zapečaćen oo zakonu da bi se prikrio identitet počinitelja, onda onaj u Austriji što je držao kćer itd itd
Čak na Balkanu mislim puno manje nego u ovim zemljama koje sam navela.
Josef Fritzl.
Nekoliko puta sam bila u mjestu odakle on dolazi i tako me neki osjecaj nelagode pratio.
Pitam se kako je bilo ljudima koji su u to vrijeme tamo zivjeli. Ja bi odselila odmah.

Sad su evo pocele price da ce ga se pustiti iz zatvora 2025., iskreno se nadam da ce donijeti drugu presudu.
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 15:48   #1250
ako ga puste, iskreno se nadam da će ga neko dočekat isprid zatvora.
kavopija-14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 15:52   #1251
Quote:
ZoomZoom kaže: Pogledaj post

Kod mene nema.
Naše babe špijaju iza škure.

Kad smo kod sela, spooky su mi licka, dalje od glavnih cesta. Često se navazam onuda, mislim da mi se auto tamo pokvari po noći da bih se usrala od straha.
Doslovno imam osjećaj da sam se vremeplovom vratila 100 godina unatrag.

Quote:

Ja bih u isti kos stavila ono u Puli sto je prije par godina bilo.
Old 06.04.2024., 15:59   #1252
Quote:
kavopija-14 kaže: Pogledaj post
ako ga puste, iskreno se nadam da će ga neko dočekat isprid zatvora.
Meni nije jasna odvjetnica koja njega brani sve ove godine i zastupa.

Davala je intervju da se vec dala u proces njegovog oslobodenja i ako ga puste da ce se pobrinuti da dobije dobro mjesto u starackom domu.

Ocito dobro zaraduje na njegovom slucaju ili je munjena kao on.

@Andra, sta je bilo u Puli? Ne zvoni mi na sta mislis.
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 16:15   #1253
Quote:
Andra kaže: Pogledaj post
Kod mene nema.
Naše babe špijaju iza škure.

Kad smo kod sela, spooky su mi licka, dalje od glavnih cesta. Često se navazam onuda, mislim da mi se auto tamo pokvari po noći da bih se usrala od straha.
Doslovno imam osjećaj da sam se vremeplovom vratila 100 godina unatrag.

Ja bih u isti kos stavila ono u Puli sto je prije par godina bilo.
Koliko se sican ta mater je bila psihicki poremecena, nije uzimala terapiju a bili su pod CZSS i potvrdu da je nesposonom za rad imala ? Ugusila je sina imala je i neku curu iz popravnog doma koja joj je pomogla ...je li taj jezivi slucaj?
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 16:17   #1254
Quote:
Koliko se sican ta mater je bila psihicki poremecena, nije uzimala terapiju a bili su pod CZSS i potvrdu da je nesposonom za rad imala ? Ugusila je sina imala je i neku curu iz popravnog doma koja joj je pomogla ...je li taj jezivi slucaj?

Da da.
Old 06.04.2024., 16:23   #1255
Quote:
Ono u Puli. Nista manje od ovoga. Mater je bila poremecena, a ne vjerujem ni da ova dvojica nisu bas zdravi.
bystanderica is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 16:24   #1256
Quote:
Sad bez ironije, ja nisan cula za ovako svirepo ubojstvo djeteta...
sigurno jesi, ali si zaboravila ili nisi čitala o tome.

prije dvije godine je majka iz Bistre nožem doslovno zaklala svog vrtićarca, a onda i sebe. možeš misliti kako je bilo ljudima koji su išli na mjesto događaja.
Old 06.04.2024., 16:28   #1257
Quote:
Leecher kaže: Pogledaj post
Mislim da je ovako

DD (suvozač) - obitelj je ona mama što se žali da se on mora obuć i oprat na TV

DJ (vozač )- Tata je onaj što se žali na salatu
Tko je DJ? Šta nisu Srđan Janković i Dejan Dragijević bili u autu? Kakva salata? Ništa mi više nije jasno.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 16:33   #1258
Quote:
poison.Ivy kaže: Pogledaj post
sigurno jesi, ali si zaboravila ili nisi čitala o tome.

prije dvije godine je majka iz Bistre nožem doslovno zaklala svog vrtićarca, a onda i sebe. možeš misliti kako je bilo ljudima koji su išli na mjesto događaja.
I onaj otac Austrijanac, koji je svo troje djece ubio.
bystanderica is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 16:39   #1259
A djeca što su letila sa terase?
Simpsolina is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 16:43   #1260
Plus Mališa Jevtović kojeg si spomenula.
dextra_ is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:05.