Kladionica Ulaz na vlastitu odgovornost !!! |
|
|
03.08.2023., 08:13
|
|
Sokol
Registracija: Aug 2021.
|
Zna li tko koliki je bio koeficijent na Osijek kada je gubio 3:0 protiv Rudeša?
|
02.02.2024., 09:30
|
|
NH- Ne hrvat
Registracija: Oct 2011.
|
Evo ima se nešto para pa reko da složim HNL listić. Postam čisto da se mogu kurčiti poslije kad sve pogodim
Pa kaže ovako:
Susret na Opus areni, sve jasno. Mali derbi. Zeka vs Karoglan. Ekipe sa sličnim problemima koje vole malo udariti u kost a biti će prigovora i sucima. Pajač sudi, voli on to malo smirivati kartonima isto.
Loksa - Varazdin je susret 2 ekipe koje su poznate po overima ali u međusobnim ogledima redovno bude promašaja ko na traci i undera. Ali i jedni i drugi su u prilično komotnoj situaciji na tablici i treabali bi isporučiti danas.
Na Rujevici još jedan derbi poznat po kartonima. Istri se vraća Erceg što je odmah jedan karton zicer. Po meni smiješna margina, realno bi bilo 5,5 ko na osijeku.
Rudeš zadnji budeš je više na neki špurijus i zato jer mi treba četvrti par. Sudi Zebec što nije loše.
|
02.02.2024., 11:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2018.
|
Quote:
bambus88 kaže:
Evo ima se nešto para pa reko da složim HNL listić. Postam čisto da se mogu kurčiti poslije kad sve pogodim
Pa kaže ovako:
Susret na Opus areni, sve jasno. Mali derbi. Zeka vs Karoglan. Ekipe sa sličnim problemima koje vole malo udariti u kost a biti će prigovora i sucima. Pajač sudi, voli on to malo smirivati kartonima isto.
Loksa - Varazdin je susret 2 ekipe koje su poznate po overima ali u međusobnim ogledima redovno bude promašaja ko na traci i undera. Ali i jedni i drugi su u prilično komotnoj situaciji na tablici i treabali bi isporučiti danas.
Na Rujevici još jedan derbi poznat po kartonima. Istri se vraća Erceg što je odmah jedan karton zicer. Po meni smiješna margina, realno bi bilo 5,5 ko na osijeku.
Rudeš zadnji budeš je više na neki špurijus i zato jer mi treba četvrti par. Sudi Zebec što nije loše.
|
Ima se, može se! Ha? Šalim se.
Sva 4 over, i na multipliciranju?! Hmmmm...
|
|
|
02.02.2024., 14:20
|
|
NH- Ne hrvat
|
Quote:
Frozzen kaže:
Ima se, može se! Ha? Šalim se.
Sva 4 over, i na multipliciranju?! Hmmmm...
|
Ma dobio neku paru na kocki pa reko da posolim 30 eura čisto jer se može i jer nisam odavno. Al prva 3 para su po meni jako dobra za odigrati i za neke ozbiljnije pare ko single ili double.
|
02.02.2024., 15:14
|
|
Jednog dana. Negdje.
Registracija: May 2010.
|
Quote:
bambus88 kaže:
Ma dobio neku paru na kocki pa reko da posolim 30 eura čisto jer se može i jer nisam odavno. Al prva 3 para su po meni jako dobra za odigrati i za neke ozbiljnije pare ko single ili double.
|
Slažem se, Rudeš ,mi je malo klimav jedino, nije nešto bitna tekma.
Držim palčeve ![top](images/smilies/thumbs.gif)
|
|
|
02.02.2024., 19:27
|
|
NH- Ne hrvat
|
Quote:
janick gers kaže:
Slažem se, Rudeš ,mi je malo klimav jedino, nije nešto bitna tekma.
Držim palčeve ![top](images/smilies/thumbs.gif)
|
Odu pare. Sad sam se sjetio zašto sam se stao kladiti ![kava](images/smilies/kava.gif)
|
02.02.2024., 19:53
|
|
R.I.P.
Registracija: Mar 2011.
|
4 para na jedan listic ?
da si igrao duo jedan bi prosao,pohlepa ![kava](images/smilies/kava.gif)
|
|
|
02.02.2024., 22:07
|
|
NH- Ne hrvat
|
Quote:
ZoomZoom kaže:
4 para na jedan listic ?
da si igrao duo jedan bi prosao,pohlepa ![kava](images/smilies/kava.gif)
|
Jbg nisam toliko bogat da igram malo parova ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
|
02.02.2024., 23:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bambus88 kaže:
Odu pare. Sad sam se sjetio zašto sam se stao kladiti ![kava](images/smilies/kava.gif)
|
Trebao si prije. ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
|
|
|
02.02.2024., 23:46
|
|
NH- Ne hrvat
|
Quote:
Frozzen kaže:
Trebao si prije. ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
|
Garant si prepisao kad tako kažeš
Jbg 4 para je uvijek teško spojiti ali mislio sam da ću barem do sutra izgurati da se poprati uz tekme. Jbg ipak sam na nogometu uvijek kiksao, košarka mi je bolje išla. Baš me zanima kako će proći kartoni.
|
03.02.2024., 00:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bambus88 kaže:
Garant si prepisao kad tako kažeš
Jbg 4 para je uvijek teško spojiti ali mislio sam da ću barem do sutra izgurati da se poprati uz tekme. Jbg ipak sam na nogometu uvijek kiksao, košarka mi je bolje išla. Baš me zanima kako će proći kartoni.
|
Jok! Do pon. ništa. City 1.40 singl, jako idem i to je to. Možda, ali možda vaterpolo da podebljam sa 1.10 nas protiv Australaca (jedva čekam kao inače, da me 1.10 skine). ![kava](images/smilies/kava.gif)
|
|
|
08.04.2024., 16:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Copenhagen, 8. IV 2024. godine, u 19:00
Brondby - Silkeborg,
over 2.5
1.7 kvota
Bet365
Brondby se bori za naslov, ako pobijedi izbija na prvo mjesto sa dva boda prednosti.
Statistika pred meč:
https://www.flashscore.com/match/j3j.../match-summary
Takmičenje se sada tamo odvija u grupi timova koji su bili najbolji ove godine u tom prvenstvu. Iz te grupe se naravno ne može ispasti u niži rang takmičenja, tako da je gost Silkeborg iako posljednji - potpuno bezbrižan, nema što da izgubi.
Zbog Silkeborga su velike šanse da će doći 3 ili više golova na ovoj utakmici jer ne mogu zamisliti da će gosti igrati tvrdo, ne, sigurno će svom snagom pokušati da daju jedan ili više golova.
Očekujem, sa velikim uvjerenjem, otvorenu utakmicu.
Vrijeme je sunčano, trenutno je 14 celziusa, dakle, uvjeti za igru vrlo dobri.
Mislim da će biti i više od 3 gola na utakmici, ali ovo je sigurnije. Kvota jeste value, ja lično dao bih najviše 1.5.
|
|
|
26.05.2024., 19:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Pozdrav ekipi.
Može mi netko stručniji objasnit anomaliju na Galatasaray. Igra u gostima. 2 2.10 x2. 1.03 tečaj. Sada, caka je u tome da im je x dovoljan. No ono što me zanima je anomalija u obziru na Azijsko tržište. Konyaspor azija 4.0 tečaj. x 2.10 Galatasaray 1.93
Hr i EU tržište. Konyaspor 10 do 8, x 2.10 do 2.30, Galatasaray 2.10 do 2.23
Zanima me razlika, zašto je tako velika?
|
|
|
17.08.2024., 10:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
imate li koje dobre stranice za praćenje prognoza, statistika, nešto kao dvoznak? je li inače ta stranica još aktivna?
|
|
|
17.08.2024., 11:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Ja kad sam bez inspiracije škicnem ode: https://scores24.live/en/predictions/soccer
Pa dobijem neku smjernicu, ideju
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
17.08.2024., 18:51
|
|
Agram
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
dotur tonci kaže:
imate li koje dobre stranice za praćenje prognoza, statistika, nešto kao dvoznak? je li inače ta stranica još aktivna?
|
Blogabet.
Dvoznak više ne postoji u obliku u kojem je postojao prije.
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
|
|
|
17.08.2024., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
Quote:
ksapi kaže:
Dvoznak više ne postoji u obliku u kojem je postojao prije.
|
vidim da im stranica još uvijek postoji, jesu se skroz ugasili ili se prebacili negdje druge, šta se mijenjalo?
|
|
|
17.08.2024., 20:52
|
|
Agram
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
dotur tonci kaže:
vidim da im stranica još uvijek postoji, jesu se skroz ugasili ili se prebacili negdje druge, šta se mijenjalo?
|
Nista se nije promijenilo, samo parovi vise ne idu van javno.
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
|
|
|
18.11.2024., 20:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2017.
|
Gvardiol udarac u okvir, 4.20. Ulog 2/10
Hrvatska u Splitu po drugi put u nekoliko godina razmaka u Ligi nacija ugošćava selekciju Portugala. Njihov izbornik je Španjolac Martinez koji je izbornik elitnih EU reprezentacija otprilike u sličnom periodu kao Zlatko Dalić, a biranim riječima govore jedan o drugome kao i o suparničkoj reprezentaciji, kako i dolikuje tim fantastičnim sastavima. Portugal je osigurao prvu poziciju u grupi te plasman u četvrtfinale natjecanja i na Poljudu izvode maltene rezervnu momčad koja je ne zavaravajmo se, izrazito bogata individualnom klasom, no neuigrana, a Hrvatska nastupa na večer obljetnice pada Vukovara i Škabrnje, najposebniji dan za Hrvatski narod u svakoj kalendarskoj godini. Motiva ne nedostaje,Vatrenima je dovoljan bod za prolazak u sljedeću fazu, a ove godine u Portugalu su se već odigrale 2 međusobne utakmice. U generalni uoči Eura Dalićeva Hrvatska po prvi puta u povijesti svladala je Portugal koji je na Luzu s identičnih 2-1 slavio na otvaranju ovog izdanja LN.
Za očekivati je prilično otvoren dvoboj i nadigravanje na brzom, skliskom travnjaku, izmjene inicijative u posjedu na valove, a jedni i drugi posjeduju čitavu plejadu nogometaša koji su sposobni u raznim fazama igre donositi prevagu.
Joško Gvardiol prototip je modernog braniča, hibridni "produkt" čuvene Dinamove akademije, izučen u Red Bullovom drillu, a onda Guardiola iskrcao rekordan iznos za njegove usluge te vidi o da iz tjedna u tjedan Gvardiol sije prijetnju u protivničkih 20m ljevicom ž, desnicom, iz prekida, na skoku.
Postigao je u svojih 5-6 godina profesionalne karijere već 20ak golova iako ne izvodi kaznene udarce, a i za Hrvatsku A vrstu upisao je 2 zgoditka dosad.
Ova kvota veoma je primamljiva i uvijek sam za to da se kombinira disciplina, feeling te zdrav razum, a u ovom slučaju sve komponente su na broju.
3-4-1-2 ili slična inačica najavljena je večeras
|
|
|
26.11.2024., 04:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Value, oba meča, može i kombo
Večeras:
Manchester City - Feyenoord, Both Teams to Score, Yes
@1,9
bet365
Manchester City igra vrlo loše. Prije par dana je na istom terenu na kojem se večeras igra - primio 4 gola od Tottenhama, a nije dao nijedan. Očigledno je u krizi. Da li će od Feyenorda, koji je u sasvim dobroj formi - primiti gol? O da, mislim da je to sasvim izvjesno. Feyenord isto koliko i ja zna što se dešava sa Gvardiolinim timom, "osjetili su krv" i napašće, ići će na pobjedu. Ne vjerujem da neće dati gol.
Da li City u dvije uzastopne utakmice neće dati gol? Ne vjerujem ni u to.
Evo statistike prije utakmice: https://www.flashscore.com/match/xzRvC8KN/#/h2h/overall
Tečaj je, po mom sudu, čisti value. Da sam bookie ja bih dao 1.65.
Barcelona - Brest, Both Teams to Score, Yes
@1,95
bet365
Barcelona ove godine igra jako ofanzivni nogomet, tako će igrati i večeras i nema sumnje da će postići zgoditak ili više njih. Postavlja se pitanje da li će da Brest dati gol?
Brest je u Ligu prvaka stigao iz jedne od najjačih liga u Europi i u ovom meču je strahovito potcijenjen od strane booki-ja.
Zašto je potcijenjen? Pa zato što 90% kladitelja na ovom svijetu (a to je - više miliona ljudi), razmišlja - "ma tko je taj Brest, igram obavezno protiv njih". I tako, klade moraju da se prilagođavaju ljudima koji se klade, jer kad bi stavili 1.45 ili više na Brest, tada bi na Barcelonu širom svijeta bilo uplaćeno par stotina miliona € i klade bi bile u problemu. Ovako, za Brest 90% igrača/kladitelja nisu ni čuli, no, taj Brest je vrlo ozbiljan tim jer je u Ligu prvaka došao iz jedne od najjačih liga u Europi.
Neka Barca postigne 3 ili 4 ili 5 golova, sve OK, ali će im pritom pasti koncetracija i primiće jedan.
(Da li će Barca uopće -pobijediti? Hoće, valjda. ![:)](images/smilies/smile1.gif) )
Statistika pred meč: https://www.flashscore.com/match/veRt2n9k/#/h2h
Tečaj je value, ja bih dao 1.7, najviše.
|
|
|
![Odgovor](images/buttons/reply.gif) |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:08.
|
|
|
|