Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.04.2024., 13:15   #1821
Quote:
Diadema kaže: Pogledaj post
službene verzije nevjerojatna podudarnost bizarnih slučajnosti koje su se morale odviti u jednom trenutku na jednom mjestu, a ne toliko to da mi je priča nelogična.
Kao i svako drugo neplanirano ubojstvo. Da se ubojica i žrtva nisu našli u isto vrijeme na istom mjestu žrtva ne bi bila žrtva.

Sinoć pored Dubrovnika poginuli brat i sestra u frontalnom sudaru, pokosila ih Albanka koja je nepropisno pretjecala. Da je samo jedno od njih prolazilo par sekundi prije ili kasnije sudara ne bi bilo, da su išli busom sudara ne bi bilo, da Albanki nije puhnulo da baš tad ide pretjecati- sudara ne bi bilo....nevjerojatna podudarnost. To ti se zove život!
Quote:
vjetarkojipuse kaže: Pogledaj post
Meni mala iz Beca uopce ne lici na Danku, ni najmanje. Ne vidim nigdje slicnost.
Ni meni ne liči, Danka ima gušću kosu i šiške, mala iz Beča ima repić bez šiški.

Svi samo viču da vide veliku sličnost, nitko nije objasnio u čemu vidi sličnost, osim što su obje tamnokose curice.
Quote:
Roditelji to NISU potvrdili, nego neko budale u njihovo ime i sad se to razvlaci kao da su oni 100% potvrdili da je to mala Danka.
Ne znam gdje si ti cula da su oni to povrdili.
Policija je rekla da su mami pokazali snimku i da je mama rekla da tako njezina Danka skakuće jer mala na videu skače po torbama.
Da su joj pokazali 100 videa vjerojatno bi na svakom vidjela Danku. Normalna roditeljska reakcija, vidiš ono što želiš vidjeti, a osim toga želiš naći dijete i želiš da se svaki i najsitniji trag provjeri.
Meni tu baš ništa nije čudno, al eto, ljudi žele dramu pa je prave tamo gdje je nema
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 13:49   #1822
Quote:
Meni mala iz Beca uopce ne lici na Danku, ni najmanje. Ne vidim nigdje slicnost.
Evo gledam opet slike i to dijete iz Beca je krupnije i vece od Danke.

Roditelji to NISU potvrdili, nego su budale prenijele krive informacije
i sad se to razvlaci kao da su oni 100% potvrdili da je to mala Danka.
Ne znam gdje si ti cula da su oni to potvrdili.

Evo sta je majka rekla za taj snimak "Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete“, navodi majka nestale Danke.
Gdje je tu potvrda?

Ako je ta mala Danka, zar joj ne bi te zene napravile makeover? Sisanje, druga frizura, a ne ju pustiti onakvom kakva je javnosti prepzonatljiva i jos se s njom presetavati nonsalantno po centru Beca. Nema smisla.
pa ja vidim i cujem majorku da jasno kaze ..onda je majorka budala je li ?
https://www.youtube.com/watch?v=7egGxxVUSp8

Bas jasno majorka prica, svida mi se nacin na koji opisuje neke detalje koje san ja nagadala, a i psihologinja je korektno opisuje e da nije nakindurena izblajhana ka nase velebne psihologinje.
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 13:52   #1823
Quote:
Snow Fairy kaže: Pogledaj post
Pa jel mislite da bi i austrijska policija lagala da to nije Danka?
Pa žena ih je kontaktirala i to je riješeno
Ne mislim da je austrijska policija lagala, jedino se pitam koliko dobro i duboko su to istražili obzirom da se ekspresno javio Vučić i zahvalio im se na suradnji jer imaju drugi trag.
Znam da zvuči suludo ali bogme, ovakav splet slučajnosti je također van pameti.

edit: uzgred, guglala sam austrijske članke na tu temu i saznala sljedeće: kad se pojavila ta snimka, austrijska policija je od roditelja tražila mišljenje je li to nihova kći i rekoše da jest. Tražili su od njih još fotki male Danke - radi usporedbe - i s velikom sigurnošću utvdili da to jest Danka. A nakon što se kod njih pojavila Rumunjka, ispalo je da nije. Našla sam nešto i o tome da će nastavit istragu u smislu trgovine, ali ne znam je li to nakon Vučićeve intervencije obustavljeno (vjerojatno jest).
Old 10.04.2024., 13:54   #1824
Quote:
spalatinaS kaže: Pogledaj post
pa ja vidim i cujem majorku da jasno kaze ..onda je majorka budala je li ?
https://www.youtube.com/watch?v=7egGxxVUSp8

Bas jasno majorka prica, svida mi se nacin na koji opisuje
nadem i ja 85493 linkova gdje se to demantira
austrijska policija je takoder demantirala.

tako da jedino sta je ocito da nitko ne zna nista. samo nagadamo.
vjetarkojipuse is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 13:55   #1825
Quote:
Coeli kaže: Pogledaj post
Ne mislim da je austrijska policija lagala, jedino se pitam koliko dobro i duboko su to istražili obzirom da se ekspresno javio Vučić i zahvalio im se na suradnji jer imaju drugi trag.
Mene samo zanima zasto bi zene koje su kupile ili sta vec dijete, setale ovako upadljivo s njom?
Zar ju ne bi osisale? Zar ne bi sebe obukle u manje upadljive boje umjesto u boju limuna i jagode? Zasto bi hodale samim centrom Beca?
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 13:58   #1826
Ivan Bulj jutros izasao iz zatvora i vraca se u Sinj….
Boo7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:00   #1827
Quote:

edit: uzgred, guglala sam austrijske članke na tu temu i saznala sljedeće: kad se pojavila ta snimka, austrijska policija je od roditelja tražila mišljenje je li to nihova kći i rekoše da jest. Tražili su i još fotki male Danke od nje - radi usporedbe - i s velikom sigurnošću utvdili da to jest Danka. A nakon što se kod njih pojavila Rumunjka, ispalo je da nije. Našla sam nešto i o tome da će nastavit istragu u smislu trgovine, ali ne znam je li to nakon Vučićeve intervencije obustavljeno (vjerojatno jest).
Pa evo ja sam samo jutros u metrou vidjela barem 10 djecaka u dobi od 1-2 godine koji mi lice na mog necaka.
Djeca u tim godinama su jako slicna.
S tim da meni opet ova mala sa snimka djeluje starije, krupnije i vece od Danke, ona mi je sva sicusna.
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:01   #1828
Quote:
Boo7 kaže: Pogledaj post
Ivan Bulj jutros izasao iz zatvora i vraca se u Sinj….
Nadam se da ce ga ubrzo vratiti tamo odakle je izasao.
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:06   #1829
Quote:
nadem i ja 85493 linkova gdje se to demantira
austrijska policija je takoder demantirala.

tako da jedino sta je ocito da nitko ne zna nista. samo nagadamo.
Pratin ovaj slucaj samo di su gosti sugovornici policija, u ovoj emisiji koju ti nisi pogledala, majorka lijepo kaze da su oba roditelja bila odvojena i potvrdili da je to Danka.
Vodin se cinjenicama koje objavi policija.
Ti oces rec da majorka laze ? ili da imas link di se demantira jer je dala netocan navod?
Ajde sada ti meni daj link videa di majorka demantira samu sebe
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:11   #1830
Quote:
Pratin ovaj slucaj samo di su gosti sugovornici policija, u ovoj emisiji koju ti nisi pogledala, majorka lijepo kaze da su oba roditelja bila odvojena i potvrdili da je to Danka.
Vodin se cinjenicama koje objavi policija.
Ajde sada ti meni daj link videa di majorka demantira samu sebe
Imam snimak tj.link gdje austrijska policija potvrduje da nije Danka.

I cemu ova kava? Znak da si cool ili kao nekog poklopila?
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:13   #1831
Quote:
Mene samo zanima zasto bi zene koje su kupile ili sta vec dijete, setale ovako upadljivo s njom?
Zar ju ne bi osisale? Zar ne bi sebe obukle u manje upadljive boje umjesto u boju limuna i jagode? Zasto bi hodale samim centrom Beca?
Gle, ne znam što bi netko napravio, moguće ne bi očekivao s djetetom bit viđen u Austriji.
A ima i ona, ako hoćeš nešto sakriti, stavi to svima pod nos. E to je tek vrhunska prevara.
Meni je tu sve kompletno misteriozno i nije samo meni, eto jučer ili prekjučer (već se lagano gubim u silnim vijestima) bio članak o nekom našem inspektoru u mirovini koji isto kaže da je puno toga čudnog u tom slučaju i da sad prestaje samo se oslonit na forenzične dokaze.
Old 10.04.2024., 14:19   #1832
Quote:
Pa evo ja sam samo jutros u metrou vidjela barem 10 djecaka u dobi od 1-2 godine koji mi lice na mog necaka.
Djeca u tim godinama su jako slicna.
S tim da meni opet ova mala sa snimka djeluje starije, krupnije i vece od Danke, ona mi je sva sicusna.
A ne znam što da ti kažem, ako je austrijska policija bila jako sigurna da je to Danka, pretpostavljam da znaju svoj posao - bokte, običan Face ima softver za prepoznavanje lica po fotkama, i to ne od jučer, što onda tek policija ima?

Gradovi su puni kamera i ti programi automatski prepoznaju ljude koji se traže, nije to ništa jako novo. A dobro, može bit netko jako sličan, ali rijetko se tu fula.

Evo članak o tome: https://www.bug.hr/sigurnost/kako-na...nje-lica-34152
Old 10.04.2024., 14:21   #1833
Quote:
Imam snimak tj.link gdje austrijska policija potvrduje da nije Danka.

I cemu ova kava? Znak da si cool ili kao nekog poklopila?
Sta sada misas austrijsku policiju.

Ja citiram majorku i argumentiram svoju izjavu da su roditelji potvrdili da je to Danka. Dakle moj upis se temelji na videu .

Ti tvrdis da su budale krivo prenjele .. posto je to majorka prenila, ti tvrdis da imas xxxx videa demanta ja te pitan da stavis video di majorka sama sebe demantira da je dala krivu izjavu posto ti znas da majka nije pripoznala Danku.
Roditeljima se ne moze zamjeriti nista, na kraju nije bila Danka ali to nije bitno pricamo o tome da su oba roditelja potvrdila da je Danka, sto ti tvrdis da nije istina.

Moje pracenje ovog slucaja se zasniva na video emisijama izjava policije a ne na davanje primjera opisivanjima raznoraznih dogadaja i dozivljaja situacija moje familije, prijatelja i znanaca,
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:33   #1834
Quote:
Sta sada misas austrijsku policiju.

Ja citiram majorku i argumentiram svoju izjavu da su roditelji potvrdili da je to Danka. Dakle moj upis se temelji na videu .

Ti tvrdis da su budale krivo prenjele .. posto je to majorka prenila, ti tvrdis da imas xxxx videa demanta ja te pitan da stavis video di majorka sama sebe demantira da je dala krivu izjavu posto ti znas da majka nije pripoznala Danku.
Roditeljima se ne moze zamjeriti nista, na kraju nije bila Danka ali to nije bitno pricamo o tome da su oba roditelja potvrdila da je Danka, sto ti tvrdis da nije istina.

Moje pracenje ovog slucaja se zasniva na video emisijama izjava policije a ne na davanje primjera opisivanjima raznoraznih dogadaja i dozivljaja situacija moje familije, prijatelja i znanaca,
Zato jer sam se od pocetka referirala na svacije izjave u vezi tog snimka, a ne samo na majorku.
Nigdje, apsolutno nigdje nisam napisala da je majorka samu sebe demantirala.
Citaj s razumijevanjem.
Kad to savladamo onda mozemo dalje.

Link ti je ovdje https://www.google.com/amp/s/www.heu...dung-120029183
Ako trebas prijevod, drage volje cu prevesti.
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:36   #1835
https://www.blic.rs/vesti/hronika/au...javila/f34tgjt

Pa ima ovdje slike male iz Austrije koliko vidim, pa vidi se da nije Danka
Nije da ta žena skriva tu malu
Snow Fairy is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:38   #1836
Quote:
Snow Fairy kaže: Pogledaj post
https://www.blic.rs/vesti/hronika/au...javila/f34tgjt

Pa ima ovdje slike male iz Austrije koliko vidim, pa vidi se da nije Danka
Nije da ta žena skriva tu malu
Dokazi ti to zavjerasima.
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:39   #1837
Thumbs up

Evo ti jos.

https://www.puls24.at/news/chronik/k...serbien/324934
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:46   #1838
Quote:
Evo gledam opet slike i to dijete iz Beca je krupnije i vece od Danke.

Roditelji to NISU potvrdili, nego su budale prenijele krive informacije i sad se to razvlaci kao da su oni 100% potvrdili da je to mala Danka.
Ne znam gdje si ti cula da su oni to potvrdili.

Evo sta je majka rekla za taj snimak "Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete“, navodi majka nestale Danke.
Gdje je tu potvrda?

Ako je ta mala Danka, zar joj ne bi te zene napravile makeover? Sisanje, druga frizura, a ne ju pustiti onakvom kakva je javnosti prepzonatljiva i jos se s njom presetavati nonsalantno po centru Beca. Nema smisla.
Ti ni sama ne znas sta pises, a nije ni cudo jer je malo toga vezano da cinjenice koje je srpski mup objavio, zapravo poprilicno trolas i nesuvislo pises .. nemoj si laskat nema dalje ciao
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:49   #1839
Quote:
Ti ni sama ne znas sta pises, a nije ni cudo jer je malo toga vezano da cinjenice koje je srpski mup objavio, zapravo poprilicno trolas i nesuvislo pises .. ciao
To sto me ti nisi u stanju razumjeti ne znaci da nesuvislo pisem.
Odgovori s citatom
Old 10.04.2024., 14:52   #1840
Quote:
Gle, ne znam što bi netko napravio, moguće ne bi očekivao s djetetom bit viđen u Austriji.
A ima i ona, ako hoćeš nešto sakriti, stavi to svima pod nos. E to je tek vrhunska prevara.
Meni je tu sve kompletno misteriozno i nije samo meni, eto jučer ili prekjučer (već se lagano gubim u silnim vijestima) bio članak o nekom našem inspektoru u mirovini koji isto kaže da je puno toga čudnog u tom slučaju i da sad prestaje samo se oslonit na forenzične dokaze.
Pa sad, u Austriji, pogotovo u Becu zivi pola Balkana, pogotovo puno Srba. Ne vjerujem da bi tu ocekivali da nece biti videne.
S boldanim se jos mogu sloziti.

Meni slucaj takoder ima nelogicnosti i to puno, ali ne vjerujem da je ikakav lanac trgovine djecom u to ukljucen.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:20.