Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage... |
|
|
23.04.2020., 22:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Tko sve šije po mjeri? Varteks znam da ima tu opciju, za druge ne znam ili nisam siguran... Klarić, Arbanas..?
|
|
|
27.04.2020., 09:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
nedamise kaže:
Tko sve šije po mjeri? Varteks znam da ima tu opciju, za druge ne znam ili nisam siguran... Klarić, Arbanas..?
|
Znam da Kotka šije po mjeri.
|
|
|
18.07.2020., 09:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2020.
|
Branimir H., Ilica - preporučujem zaobilaziti
Zaručnik i ja smo ušli u trgovinu, do tada nismo nikada čuli za njegov lik i djelo. Zaručnik je pitao može li mu pokazati par crnih svečanih odijela za vjenčanja. I u ovom trenutku je počelo jedno vrlo uznemirujuće iskustvo; gospodin prodavač je upitao: "Jesi ti iz Zagreba?"...Nismo se ni okrenuli pogledati odijela, a čuli smo niz psovki, komentara o svim poznatim ličnostima koje nose njegova odijela (dirigenti, diplomati), kako se trebamo informirati prije nego idemo uzimati nešto. Zaručnik i ja smo nekako uspjeli pogledati malo odijela koja su nas zanimala i nisu nam se baš svidjela. Prstima smo jedno dotaknuli, a gospodin se izderao da ne dodirujemo to, najfinija vuna, mi kupujemo u svakakvim dućanima, robu koja prolazi nekoliko ruku i država, a on sve svoje proizvodi ovdje. Vrhunac je bila sugestija da ja odaberem odijelo, na što je moj zaručnik komentirao da smo se mi već nekako složili oko izbora i znamo što bismo htjeli. Na što se gospodin izderao: " Nemoj biti bahat!"
Izašli smo nakon toga van. Cijelo vrijeme tog susreta gospodin nije imao masku na licu, toliko se uzrujao da je pljuvao dok je urlao na nas, a u jednom trenutku sam pomislila da ce postati i agresivan pa sam se fizički udaljavala.
Ovo pišem kako bih upozorila na gospodina Branimira iz Ilice 37. Takav bezobrazluk i neodgoj nisam dugo doživjela. Ne mogu još vjerovati da on opstaje i prodaje ta svoja odijelca, pritom misleći da je u tome najbolji. Sva sreća pa smo našli puno bolje i ljepše odijelo, kod prodavača koji se potrudio i bio uslužan jer mu je ipak kupac bitniji od vlastitog ega.
|
|
|
21.07.2020., 13:44
|
|
~ * * ~
Registracija: Dec 2002.
|
Branimir strikes again  . Sori sto se smijem, ali iskustvo ti nije nimalo unikatno, ne znam jel itko ikada usao u taj ducan i nesto uspio kupiti. Moj zakljucak tog ducana od prije dvije godine:
Quote:
To je definitivno bilo vrlo iznimno iskustvo. Bez da uopce zna sto hocemo smo culi pricu o 50 godina iskustva i tkaninama koje nisu iz Kine i ovo i ono. Cijenim kada netko voli svoj posao i kada zna koliko vrijedi, ali ovako nesto - wow, toliko neljubazno, bezobrazno, podcjenjivacki, nekulturno, stvarno to nisam nigdje dozivjela. Poslije smo se pitali kako uspije ista prodati?
|
|
|
|
06.07.2021., 11:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
...
Sljedeći mjesec sam kum na svadbi.
Jučer bio u peeku pa bacio oko na odijela te probao 2 koja su mi se sviđala. Pošto sam dosta jake građe (bilderske  ), moj broj mi nikako ne stoji u području pazuha.. Sve je nategnuto zbog ramena i prsa. Broj veće mi pak ne stoji nikako na donjem dijelu leđa.. Visi te je preširoko u struku.
Ne znam jel mi jedina opcija dati šivati od nule ili možda već postojeće u varteksu prekrojiti. Mogući problem je i rok od 5 tjedana. Bilo kakav savjet dobrodošao.
|
|
|
01.08.2021., 17:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
koja je situacija s šivanjem po mjeri trenutačno? trebao bi preporuku gdje sašiti, cijena nije presudna samo da je kvalitetno odradeno?
|
|
|
16.01.2022., 12:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2022.
|
Iznamljivanje odijela
Bok ekipa,
Koja su najbolja mjesta za iznajmiti odijelo za svadbu?
|
|
|
16.01.2022., 17:04
|
|
👑
Registracija: Dec 2009.
|
Koji grad
|
|
|
10.04.2022., 09:34
|
|
AS
Registracija: May 2006.
|
Društvo, jel ima ko informaciju gdje ima sada povoljno za kupit odijela za prisustvovanje svadbi ?
Lokacija grad Zagreb, ne treba bit niš posebno već da je ok za taj jedan dan.
|
|
11.04.2022., 00:30
|
|
Flo
Registracija: Jan 2009.
|
Probaj Jeordies, imaju ok stvari po povoljnim cijenama.
|
01.05.2022., 10:43
|
|
AS
Registracija: May 2006.
|
Ma na kraju kupio u C&A za 800kn hlaće i kaput, kvaliteta izrade je dobra, samo sam dao krojaču da skrati rukave i nogavice. Bolja kvaliteta mi niti ne treba jer budem to odijelo nosio izimno rijetko. U prosijeku odijelo nosim 1x u dvije godine. Bio sam u Jeordies i nisu mi se baš dopala njihova odjela platiš puno i onda dobiš na laktovima onu glupu zakrpu i opet nije po mjeri tijela.
Nisam niti znao da se može kod nekih krojača napraviti odijela po pristupačnim cijenama. Jedan je nudio početnu cijenu 1200kn za hlaće i kaput što po meni uopće nije puno. Jednostavno te izmjeri i napravi prema tvom tijelu kak se spada. A ne ono odeš u trgovinu i vidiš da ti ništa ne paše jer proizvođač pokušava sklepati seriju odijela i za mršave i za debele i za niske i za visoke ljude. I onda kupac dođe u trgovinu i vidi da mu ništa nepaše pa ipak svejedno nešto kupi i opet to nosi krojaču da to prepravi.
|
|
25.05.2022., 15:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Tko radi ponajbolja odijela po mjeri u nas, ali da nisu nigdje lijepljena, već da su skroz prošivena? (Ne znam jesam li dobro preveo fully canvassed?)
Tražim klasično tamno odijelo, ali dao bih ga izraditi od nešto boljih materijala (Zegna ili Loro Piana).
|
|
|
21.06.2022., 18:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2022.
|
Quote:
nedamise kaže:
Tko radi ponajbolja odijela po mjeri u nas, ali da nisu nigdje lijepljena, već da su skroz prošivena? (Ne znam jesam li dobro preveo fully canvassed?)
Tražim klasično tamno odijelo, ali dao bih ga izraditi od nešto boljih materijala (Zegna ili Loro Piana).
|
Moj muž je radio kod Ivice Klarića i imam samo hvalospjeve i o Ivici i o odijelu 
Samo kod njega treba na vrijeme zvati jer je bukiran dosta unaprijed
Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
|
|
|
09.07.2022., 02:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Nažalost, Klarić radi fused odijela koja ovaj put ne uzimam u obzir.
Za sada sam našao jednog majstora koji mi može napraviti to što želim, moram još samo na dogovor da vidim koliko ću morati "odriješiti kesu".
Postoji još dva koja mislim obići da vidim što nude, jer su iznimno škrti na riječima preko telefona.
|
|
|
10.07.2022., 18:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2022.
|
Za mladoženju litru brlje
|
|
|
12.07.2022., 04:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne uzimam odijelo za vjenčanje... 
|
|
|
24.08.2023., 13:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
Zla majkee kaže:
Probaj Jeordies, imaju ok stvari po povoljnim cijenama.
|
Kad smo kod njih, jel netko ima iskustva s povratom, tj. zamjenom?  Stiglo mi danas odijelo iz webshopa, za broj ipak premalo, pa bih htio uzeti veće. Jel mogu to direktno zamijeniti ili moram ovo svoje vratiti, a novo posebno naručiti opet?
Poslao im istu poruku na FB, zvao na telefon, al nema još odgovora 
|
|
|
29.04.2024., 11:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Quote:
Doria kaže:
Branimir strikes again  . Sori sto se smijem, ali iskustvo ti nije nimalo unikatno, ne znam jel itko ikada usao u taj ducan i nesto uspio kupiti. Moj zakljucak tog ducana od prije dvije godine:
|
Nema više Branimira.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:18.
|
|
|
|