|
|
01.05.2024., 15:58
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jun 2023.
|
Agenda uključuje i velike imigracije u Zapadna društva.
"Stranci su počinili 77% riješenih slučajeva silovanja u Parizu 2023"
https://europeanconservative.com/art...paris-in-2023/
Strani pojedinci čine 15% stanovništva u gradu Parizu, a imigranti čine 20,4%.
|
|
|
01.05.2024., 16:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2015.
|
Quote:
Atria kaže:
|
Sto bi to bio stranac u Francuskom slucaju?
Jer kako ja vidim stvari, ako se Francuska zastava u povijesti vijorila u zemlji iz koje potjecu ti ljudi…onda nisu stranci
To sto kolonionalnih silama njihovi asimilanti dolaze na njihovom terenu radit ista ona sranja koja su oni radili na njihovom nije zacudujuce.
Koji je bio postotak ukupnih silovanja koji su radili Francuzi kad su se iskrcali i pokazali domorocima kaj je to puska? (Nakon mjeseci i mjeseci provedenih na skucenom brodu u iskljucivo muskom drustvu)
Mislim da je blize 99 nego 77 
|
01.05.2024., 16:09
|
|
Okajava grijehe
|
Slične satistike vrijede i za ostale zemlje.
A ovo što su Francuzi radili...bez komentara, za osudu.
|
|
|
01.05.2024., 16:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2015.
|
Quote:
Atria kaže:
Slične satistike vrijede i za ostale zemlje.
A ovo što su Francuzi radili...bez komentara, za osudu.
|
Francuzi, Britanci, Spanjolci, Portugalci…nebitna je nacija.
Hrpa muskih vojnika je u skucenom brodu plovila mjesecima, i onda se takvi nabijenog testosterona i naoruzani do zuba privezali u podrucje Bogu iza nogu, bez zakona, kod apsolutno bespomocnog domaceg plemenskog stanovnistva.
A danasnja ekipa u glavi ima scenarije da su nakon iskrcaja svi sjeli oko vatrice, razmijenili dobra i zagrljeni pjevali kumbaja.
Mhm…
|
01.05.2024., 16:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
Atria kaže:
|
Nije to agenda, to je prirodan slijed dogadanja. Kako sijes tako ces i zeti, ili svaka akcija ima i reakciju.
Znaci, stekao si sebi bogatstvo na racun drugih, kojima si obicno donosio strah, teror, unistenje i siromastvo, sad na ovaj nacin placas za to "bogatstvo". Bit ce to mozda i gore jos.
I mi Hrvati i bilo koja druga nacija koja nikada nije isla u osvajacke ratove umjesto da se distanciramo od imperijalista ili njihove politike, mi im se pridruzujemo, rezultat?
Cak vidim da smo uletili i u isti vlak cudenja sa ostatkom europe, pa kako to.
What goes around comes around 
|
|
|
01.05.2024., 19:14
|
|
Registracija: Dec 2022.
|
Quote:
davids kaže:
|
ideš linkom protiv linka?
i kako ćemo sad ustanoviti čiji link je jači?
pa da vidimo ko stoji iza tvog linka: ekipa koja je obiteljski povezana i koji se očito ladne vode u životu nisu napili.
ko njima plaću daje...
Quote:
Kerefek76 kaže:
Meni nisu prijetili otkazom ali nisam smio u firmu jer sam bio necijepljeni antivakser. To je trajalo 2 godine.
Jako sam se razočarao u sve te kolege. Bio sam "onaj ludi antivakser".
Danas se ti isti ljudi ponašaju kao da se apsolutno ništa nije desilo. Opet smo si "dobri". Nisam zlopamtilo i ne uzimam im za zlo jer tko sam ja da sudim ali covid je bio fantastičan lakmus papir za sve ljude.
|
a nije ti palo na pamet da oni nisu zlopamtila i da ste si opet dobri iako si bio 'onaj lik koji je filozofira dok su ljudi umirali za vrime pandemije'?
|
|
|
01.05.2024., 21:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
Huygens kaže:
a nije ti palo na pamet da oni nisu zlopamtila i da ste si opet dobri iako si bio 'onaj lik koji je filozofira dok su ljudi umirali za vrime pandemije'?
|
Umirali?!?
Misliš ubijani?
Jer ljudi su ubijani terapijom koju je odredila WHO tj. banda okultne globalističke bagre.
Ljudi su ubijani uskraćivanjem antibiotika (pencilini i sumamedi se nisu davali), stavljanjem ljudi koji su pri svijesti na respirator (ljudi su nasilno stavljani u induciranu komu) te "lijekovima" koji su dokazani otrovi (Remisdivir izmeđuostalih).
U Hrvatskoj ne bi bilo niti jednog umrlog da se krenulo sa Ivermectinom i ostalim antibioticima a to je dokazano u par država gdje se Ivermectin koristio.
Ljudi su ubijeni a Beroš kao ministar zdravstva zajedno sa Markotićkom i Capakom su za mene zločinci u rangu doktora Menegelea.
|
|
|
01.05.2024., 21:50
|
|
Registracija: Dec 2022.
|
joj kerefek daj molim te. u mom gradu je između ostalih umrlo i par poznatih javnih osoba. za neke od njih su bračni drugovi kasnije rekli da su "bili tvrdoglavi".
manimo se tih priča o zavjerama, a ovo da su ljudi namjerno ubijani od strane beroša i markotić... to neću niti komentirati.
ova tema je otišla predaleko. ovdje se raspravlja o svjetskim stvarima, a vidi ovo:
Quote:
zeljko_ri kaže:
Najgore po narod je što kolektivno imamo jako slabo pamćenje
|
čovjek ne zna osnovnu gramatiku, a priča o velikim stvarima. jako slabo 
|
|
|
01.05.2024., 22:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
piskavac kaže:
CIA je predvidjela veliki napad u samom SAD-u.
|
Ako ste primjetili, zadnjih godina razni teroristički napadi se često događaju oko datuma starih poganskih blagdana. Zadnji veči je onaj u rusiji ako se nevaram negdje pred uskrs? Dakle samo pratite datume paganskih običaja i blagdana. Solsticije ekvinocije pune mjesece itd.. moje mišljenje je da datumi nisu slučajni i da se radi o svojevrsnim žrtvovanjima.
Prvi maj je jedan poganski blagdan. Znači možemo očekivat nešto ovih dana. Sljedeči veči datum je ljetni suncostaj. Dakle čekajmo i vidimo dali sam u pravu
|
|
|
01.05.2024., 22:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Da se ne zaboravi.
Mora se zapamtiti koja su se sve sranja događala.
Mora se zapamtiti na što su nas sve prisiljavali.
Moraju se upamtiti svi oni koji su provodili covid fašizam.
|
Đaba. Narod je sve počeo zaboravljat. Covid fašisti se šepure pred kamerama I dalje su na svoim funkcijama.
Novinari doktori, spin-doktori, i ostali huškači i stručnjaci
Idalje slobodno obavljaju svoje poslove.
Nema procesa nema suđenja. Narod čak ni ne proziva nikoga za smrt svoih bližih koji su pomrli unutar 2 tjedna o cjepljenja. Mene ovo podsječa na stado gnuova nakon što lavovi pokolju nekoliko komada. Kad se lavovi zasite, gnuovi pasu kao da se ništa nije dogodilo.
Iduča pandemija i iduča represija če biti tako brutalna da če nam prošli lockdown biti poput godišnjeg na moru.
|
|
|
01.05.2024., 22:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Huygens kaže:
čovjek ne zna osnovnu gramatiku, a priča o velikim stvarima. jako slabo 
|
Imaš pravo, pravilnije bi bilo napisati da većina ima pamćenje čovječje ribice, gramatički higijeničaru
Quote:
Huygens kaže:
joj kerefek daj molim te. u mom gradu je između ostalih umrlo i par poznatih javnih osoba. za neke od njih su bračni drugovi kasnije rekli da su "bili tvrdoglavi".
|
A to su tvoji neoborivi rekla-kazala dokazi, što je Mara rekla da je Pero umro jer je bio tvrdoglav i nije se htio pridržavati mjera 
|
01.05.2024., 23:11
|
|
Okajava grijehe
|
Dok su objavljivali svaki dan godišta umrlih, koji je razlog da je prosjek godina umrlih bio jednak sa prosječnim životnim vijekom u Hrvatskoj?
Kako god, nema te bolesti koliko god "opasna bila" zbog koje smiješ gaziti nešto što je sveto, a to su temeljna ljudska prava. Kraj priče.
|
|
|
01.05.2024., 23:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Huygens kaže:
manimo se tih priča o zavjerama, a ovo da su ljudi namjerno ubijani od strane beroša i markotić... to neću niti komentirati.
ova tema je otišla predaleko. ovdje se raspravlja o svjetskim stvarima, a vidi ovo:
|
Da, umrli su a nisu trebali umrijeti.
Ljudi su namjerno ostavljani bez ikakve terapije a onda u kritičnom stanju stavljani na respiratore, raspitaj se malo.
Tko je ušao u covid bolnice imao je 50:50 da izađe živ.
Od covida je rijetko tko umirao kod kuće.
A i činjenica je da aposlutno nitko tko je uzeo ivermectin nije umro. Zahvaljujući doktorima koji su imali savjest, ivermectin se ilegalno dijelio ljudima.
Za Beroša ne znam što je zapravo znao jel tip je kreten (zato i je postavljen na tu poziciju) ali za onu vješticu Markotičku sam 100% siguran da je sve znala. Nije ona đabe radila u američkom vojnom biolaboratoriju tj. bila je njihov provjeren čovjek.
Cjepivo je dosad ubilo par desetaka miliona ljudi a trajno onesposobilo preko 100 miliona ljudi i time je covid pandemija postala najveći genocid u povijesti.
I BTW....
Covid i cjepivo je glavna tema ovdje jer je dio Agende 2030.
Agenda 2030 je covidom prešla u aktivnu i vidljivu fazu. Bez covida ne može biti Agende 2030 jer bi se transformacija društva jako odužila. 10 godina je vrlo kratak period za potpunu transformaciju i bilo je potrebno nešto što će globalno protresti svakoga.
|
|
|
02.05.2024., 00:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
Huygens kaže:
|
Nasumicnim izborom tih koji "nisu zlopamtila" i zaranjenjem malo ispod "povrsine" dolazim do spoznaje da su ti ljudi u vecini obicni sebicni egoisti s manjkom inteligencije i svijesti...u mojoj sredini(ima iznimki). Mozda je to kod vas tamo malo drugacije, ali sumnjam jer je to isti tip ljudi samo mozda u manjem postotku.
Nije dakle da oni nisu zlopamtila, nego oni ili pamte vrlo selektivno ili nisu u stanju zapamtiti. Kad im opet dodje u pitanje njihov stil/nacin/sredstva zivota, opet ce pokazati svoje pravo lice, a kad se stvari "unormale" onda oni opet zaboravljaju ili se reklamiraju kao "nisu zlopamtila" do sljedeceg puta.
|
|
|
02.05.2024., 07:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Aj ljudi stanite malo na loptu. Pisati takve nebuloze o cjepivu i o koroni je kontraproduktivno. Mene su zvali antivakserom, cijepio se nisam al ovo sto se pise je mimo svake pameti. Je li dobro to što je cjepivo izumljeno - DA. Bilo je dosta učinkovito posebice kod starijih. Ono što nije dobro jest laganje o njegovoj učinkovitosti u samom startu te laganje o tome da cijepljeni ne prenose virus. Time su zaraženi jedno vrijeme ulazili u bolnice bez problema, samo sa potvrdom da su chepljeni. Bili je bitno jesi li cijepljen a ne jesi li zaražen. Ograničavanje prava, ulazak u druge zemlje sa potvrdama je takodjer na listi. Cjepivo je imalo više nuspojava nego se o tome pisalo al ne ovako kako se o forumu piše jer ovo su bajke. Mladje stanovništvo, do cca 45 g nihe trebalo uopće uplitati u priču posebice ne kada se shvatilo kolika je smrtnost od covida i u kojoj dobi. Smrtnost je bila strašna, ali ne 2pisto nego negdje oko 0,6, u starijoj dobi i dosta veća. Nije bila kuga kako se predstavljalo ali je bila bolest koja je 3x jača od gripe i koja za dio pučanstva može biti pogubna.
|
|
|
02.05.2024., 07:53
|
|
Uvijek u pravu
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
agrarna_reforma kaže:
. Ono što nije dobro jest laganje o njegovoj učinkovitosti u samom startu te laganje o tome da cijepljeni ne prenose virus.
Time su zaraženi jedno vrijeme ulazili u bolnice bez problema, samo sa potvrdom da su chepljeni. Bili je bitno jesi li cijepljen a ne jesi li zaražen.
|
Ovo nije istina, cijelo se vrijeme znalo da cjepiva nisu sto posto efikasna i da cijepljeni mogu prenijeti virus.
To što pišeš je samo tadašnja antivakserska konstrukcija.
Da, ljude se puštalo u ustanove s potvrdom, ali itekako se bilo svjesno da teoretski mogu i oni biti zaraženi. Ispočetka dok su bile malo bolje mjere, svima se na ulazu mjerila temperatura, a to je kasnije ukinuto kad se malo olabavilo.
Quote:
Ograničavanje prava, ulazak u druge zemlje sa potvrdama je takodjer na listi. Cjepivo je imalo više nuspojava nego se o tome pisalo al ne ovako kako se o forumu piše jer ovo su bajke. Mladje stanovništvo, do cca 45 g nihe trebalo uopće uplitati u priču posebice ne kada se shvatilo kolika je smrtnost od covida i u kojoj dobi. Smrtnost je bila strašna, ali ne 2pisto nego negdje oko 0,6, u starijoj dobi i dosta veća. Nije bila kuga kako se predstavljalo ali je bila bolest koja je 3x jača od gripe i koja za dio pučanstva može biti pogubna.
|
I mladi su umirali ako si imali slabiji imunitet.
Bilo je potrebno da se svi cijepe zbog imuniteta krda, i meni je to bilo u redu.
|
|
|
02.05.2024., 09:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
agrarna_reforma kaže:
Aj ljudi stanite malo na loptu. Pisati takve nebuloze o cjepivu i o koroni je kontraproduktivno. Mene su zvali antivakserom, cijepio se nisam al ovo sto se pise je mimo svake pameti. Je li dobro to što je cjepivo izumljeno - DA. Bilo je dosta učinkovito posebice kod starijih. Ono što nije dobro jest laganje o njegovoj učinkovitosti u samom startu te laganje o tome da cijepljeni ne prenose virus. Time su zaraženi jedno vrijeme ulazili u bolnice bez problema, samo sa potvrdom da su chepljeni. Bili je bitno jesi li cijepljen a ne jesi li zaražen. Ograničavanje prava, ulazak u druge zemlje sa potvrdama je takodjer na listi. Cjepivo je imalo više nuspojava nego se o tome pisalo al ne ovako kako se o forumu piše jer ovo su bajke. Mladje stanovništvo, do cca 45 g nihe trebalo uopće uplitati u priču posebice ne kada se shvatilo kolika je smrtnost od covida i u kojoj dobi. Smrtnost je bila strašna, ali ne 2pisto nego negdje oko 0,6, u starijoj dobi i dosta veća. Nije bila kuga kako se predstavljalo ali je bila bolest koja je 3x jača od gripe i koja za dio pučanstva može biti pogubna.
|
O čemu ti?
Na netu već imaš mali milion laboratorijskih analiza cjepiva. Jako puno znanstvenika i laobratorija je u zadnje 2 godine napravilo svoje neovisne analize.
Covid cjepivo nema veze sa cjepivom, sadrži gomilu sastaojaka koja uopće ne bi smjela u ljudski organizam. Cjepivo je pobilo već par desetaka miliona ljudi a onesposobilo još 4 puta toliko. Internet je pun svjedočanstava ljudi.
Svijetski fertilitet je naglo pao kako je cjepivo došlo i stvar vrlo lijepo korelira jedno sa drugim. Višak smrtnosti u nekim zemljama para nebo, u nekim državam imaš i po 40% viška smrtnosti u usporedbi sa predpandemijskim razdobljem.
Za covid smrtne slučajeve je već utvrđeno da su većinom lažni. Utvrđeno je da su u Bergamu kojim su nas plašili preko 90% covid smrtnih slučajeva uopće nisu bili od covida.
PCR testovi pokazali su se kao potpuni lažnjaci. Nisu pokazivali ništa kao što ni sad ne pokazuju ništa. Uostalom, zato su sad bili izlika da ubijanje svinja jer se svinjska kuga također utvrđivala PCR testom.
Fejk pandemija.
Fejk testovi.
Fejk cjepivo.
Fejk podaci i statistika.
Cijela stvar je potpuno fabricirana.
Laže je toliko velika da je meni sasvim jasno da većina ljudi ni dan danas sebi ne želi priznati da su totalno popušili priču.
|
|
|
02.05.2024., 09:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Lauc je donekle bio u pravu. Bila je riječ o pandemijskom marketingu određenih znanstvenih krugova. Iako nije im to bio jedini motiv.
|
02.05.2024., 09:46
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
lemonzoo kaže:
Bilo je potrebno da se svi cijepe zbog imuniteta krda, i meni je to bilo u redu.
|
Pod prisilom? Prijetnjom?
Testiranje je sasvim dovoljno.
A ako ćemo biti sarkastični, Putin bi trebao dobiti nobelovu nagradu za medicinu.
|
|
|
02.05.2024., 10:14
|
|
Liberalni cinik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Umirali?!?
Misliš ubijani?
Jer ljudi su ubijani terapijom koju je odredila WHO tj. banda okultne globalističke bagre.
Ljudi su ubijani uskraćivanjem antibiotika (pencilini i sumamedi se nisu davali), stavljanjem ljudi koji su pri svijesti na respirator (ljudi su nasilno stavljani u induciranu komu) te "lijekovima" koji su dokazani otrovi (Remisdivir izmeđuostalih).
U Hrvatskoj ne bi bilo niti jednog umrlog da se krenulo sa Ivermectinom i ostalim antibioticima a to je dokazano u par država gdje se Ivermectin koristio.
Ljudi su ubijeni a Beroš kao ministar zdravstva zajedno sa Markotićkom i Capakom su za mene zločinci u rangu doktora Menegelea.
|
Kerefek, antibiotici su neučinkoviti kod virusnih bolesti.
Ako pacijent nije u stanju samostalno disati onda ide na respirator. Bez obzira jel pri svijesti ili ne.
Sad dolazimo do najveće budalaštine -inducirane kome. Inducirana koma primjenjuje se isključivo u slučajevima teških povreda mozga.
Na kraju, Ivermectin je antiparazitik, daje se životinjama kada imaju gliste i crve.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:12.
|
|
|
|