Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
01.05.2024., 01:11
|
|
Moderator
Registracija: Dec 2015.
|
Ova pjesma ima mnoge sastojke koji bi se inače trebali sviđati svima, ali nekako ne uspijeva u tome? Jednostavno me ne dotiče, ne dira, koliko se god trudio. Čak me malo podsjeća na Bugarsku 2022., taj neki jeftini, milijun puta viđeni rock pokušaj. Što se tiče vizualnog trenutka, on je ipak dosta impresivan. Mnogi komentiraju da im se čini kao da gledaju Nettu zbog boja i stajlinga, no meni je osobno Kenzy nekako... Odbojna? Ne mogu se nikako konektirati s njome. Moje neko predviđanje bilo bi negdje 12.-15. mjesto u polufinalu. Nosim San Marino u srcu, ali osobno ne bih za ovime žalio, dapače.
|
03.05.2024., 13:50
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Megara - 11:11 (30 sekundi druge probe)
|
|
|
04.05.2024., 00:03
|
|
Moderator
|
pa znate šta imaju jako dobar isječak, ugodno iznenađenje 
|
04.05.2024., 00:06
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
da li će SM osvojiti više ili manje od 22 boda
|
|
04.05.2024., 00:19
|
|
Turquoise Carpet survivor
Registracija: Mar 2024.
|
Quote:
casilda kaže:
pa znate šta imaju jako dobar isječak, ugodno iznenađenje 
|
Meni je ovo uvjerljivi pobjednik dana. Vidi se da je nastup osmišljen s određenom vizijom za razliku od nekih koji su samo nabacali elemente na stage u nadi da će u konačnici sve funkcionirati. Uz to i Kenzy je zvučala solidno. Žao mi je što kažu da ne planiraju više pokušavati na Benidormu jer mislim da bi za Španjolsku mogli postići solidan rezultat, ovako za San Marino su već jednom nogom u grobu. 
|
|
|
04.05.2024., 02:51
|
|
Esa diva soy yo
Registracija: Oct 2016.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
Megara - 11:11 (30 sekundi druge probe)
|
Trenutno nemam dovoljno energije da opišem koliko sam sretna s ovih 30 sekundi.  Nisam bila oduševljena s Kenzynom frizurom, ali mi na ovaj početak preodlično paše. Sva mi je preslatka.  Nadam se da će mi ostatak biti isto super jer ipak obožavam ovu pjesmu kad je kao da su je za mene pisali. Drago mi je da su ostvarili svoju želju da nastupaju na Eurosongu i nadam se da će sve izgledati na stageu onako kako su zamislili. Jedva čekam!
Ali zašto su ovdje išli? https://www.instagram.com/p/C6hK6Iaq51P/  Što je najgore, vidjela sam bubu na zidu taman nakon ovog. 
|
|
04.05.2024., 10:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Moram priznati da nisam očekivao ovako dobar nastup, ili barem njegov početak. Ako su uspjeli i ostatak tako napraviti, trebali bi izbjeći posljednje mjesto. Od finala ipak ništa.
|
|
|
04.05.2024., 12:25
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
annalise kaže:
Trenutno nemam dovoljno energije da opišem koliko sam sretna s ovih 30 sekundi.  Nisam bila oduševljena s Kenzynom frizurom, ali mi na ovaj početak preodlično paše. Sva mi je preslatka. 
|
Quote:
ezioA55 kaže:
Moram priznati da nisam očekivao ovako dobar nastup, ili barem njegov početak. Ako su uspjeli i ostatak tako napraviti, trebali bi izbjeći posljednje mjesto. Od finala ipak ništa.
|
Usuđujem se napisati da je zapravo početak najefektniji dio nastupa jer nekako gledajući slike i onaj TikTok video mislim da je sve ostalo čisti c/p nastupa s Una voce per San Marino, samo s boljim kadriranjem 
|
|
|
04.05.2024., 12:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Potrudili su se. Volio bih da prođu dalje.
|
|
|
04.05.2024., 13:29
|
|
Boooooo
Registracija: Sep 2019.
|
Isječak  Samo sam zinula kad sam jutros gledala, baš me iznenadilo. I pjesma mi je s vremenom postala sve bolja pa im od srca želim finale.
|
|
06.05.2024., 13:20
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Megara - 11:11 - Copenhagen Eurovision Party
|
|
|
08.05.2024., 14:31
|
|
Esa diva soy yo
|
Ovi poznaju apsolutno sve moje susjede, baš sve situacije pogodili  (osim što je kod mene gitara bila klavir  ) https://www.instagram.com/p/C6rICp6Kxq9/ 
|
|
08.05.2024., 15:07
|
|
Na klackalici
Registracija: Mar 2019.
|
Da nema Španije u 2pf, ovo bi bila 0 ko kuća
|
|
|
09.05.2024., 14:10
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Kako sam i pretpostavio, početak kojeg smo vidjeli u recapu druge probe je bio najbolji dio nastupa, iako ima i par fora elemenata, poput AR djeteta ili kad se kamera okrene naopačke. Ni ona nije vokalno briljirala, 15. mjesto divlja i napada!
|
|
|
09.05.2024., 17:24
|
|
Esa diva soy yo
|
Odgledala sada nastup od jučer, i vrištim, plačem i skačem.  Bojala sam se malo revampa, ali super mi i ova verzija zvuči. Ajme, napravili su točno ono što sam htjela. Ja ne vjerujem još.   Jedinu želju što mi nisu ispunili je ovaj dio na talijanskom na kraju jer Kenzy ne ide talijanski baš. Ustvari čekaj, jesu. Više ne pjeva tutta la noche (notte), manji je dio, baš ovo što sam joj rekla ajmeeeeee.  Nadam se da će ostati ta verzija večeras. Predivne su mi ove boje i slike. Obožavam!! Gori sve!  I promjena frizure usred pjesme aaaaaaaaaaah. Malo mi šteta što se ne vidi duže "if you don't love me, someone else will" ali aaaaaaaaaaah, i to sam htjela da se barem jedan dio razumije, ali im nisam to rekla kad sam im pisala jer mi se već činilo da pretjerujem.
Ja i dalje ne mogu vjerovati. Hahaha Ali da mi napišu pjesmu takvu kao da je za mene i isporuče nastup točno s onim detaljima koje sam željela... Ne znam da mi se ovako nešto dogodilo. Inače obično ja nešto očekujem i onda bude nešto drugo, ali mi se svejedno svidi i budem oduševljena. Ovako se pomalo osjećam kao da sam ja radila na nastupu.  Kako mi je žao što ne mogu glasati. Znam da će ljudi teško razumjeti pjesmu, jer čak i kad prijevod vide, zaključe nešto čudno i ne kuže. Ovo je baš 11:11, ili ti je magičan broj ili ti je ništa. Ova himna svima nama koji ispadnemo drugačiji od drugih i svim crnim ovčicama će nadam se svirati na mojoj fešti kad unatoč hejterima i skepticima ostvarim svoj cilj na svoj način, kao i uvijek. Stvarno meni posebna pjesma, kao neki znak da opet idem u pravom smjeru, što mi je baš trebalo.
Bejbi mi je pobjednik Eurosonga, ali zato je San Marino pobjednik mog srca.
Kao što sam vam već rekla, Megara, volim vas! 
|
|
09.05.2024., 22:40
|
|
Moderator
|
|
09.05.2024., 23:33
|
|
Esa diva soy yo
|
Španjolsko prokletstvo, jučer Mary, danas Kenzy.  Možda revamp u zadnji čas ipak nije dobra ideja ako ga zaboraviš, a možda je ipak bila trema ili neki drugi problem.  Ja presretna što imam jučerašnju verziju. Žao mi je naravno što je danas ovako ispalo kad su si baš dali truda, ali ionako su imali male šanse za finale, pa se nadam da će im ovo iskustvo ipak ostati u dobrom sjećanju.
|
|
10.05.2024., 00:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2021.
|
Ja sam zadovoljan ovim paketom. Bili bi zasluzeni Q. Tesko je proci ako nemas hajpa na pjesmu i jos predstavljas San Marino koji nema nikakvu tezinu nazalost. <3 za ovu ekipu!
|
|
|
10.05.2024., 01:25
|
|
Na godišnjem!
Registracija: Mar 2021.
|
Ne znam sto bih rekla, potrudili su se, ali sve skupa je djelovalo messy, zastarjela Avril, pjesma nepjevljiva, nepovezane strukture, daleko slabije od Arcadie s nacionalnog finala Spanjolske lani
Konkurencija nije bila nesto, meni je bilo svejedno ispali ili prosli
|
10.05.2024., 02:00
|
|
Moderator
|
Prijete napuštanjem.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:34.
|
|
|
|