Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2024

EURO 2024 Fußball im Herzen Europas

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.06.2024., 18:12   #61
Quote:
x files agent kaže: Pogledaj post
Znali li ko ako prođemo Talijane i budemo drugi kojeg datuma igramo za dalje? Vazno mi je radi vjenčanja ?
Ako nije vlastito, neće biti problema.
Old 22.06.2024., 18:19   #62
Quote:
kukuriku kaže: Pogledaj post
Pa ni u tom slucaju ne bi trebalo bit problema
Michael 1 is offline  
Old 22.06.2024., 18:23   #63
Quote:
Michael 1 kaže: Pogledaj post
Pa ni u tom slucaju ne bi trebalo bit problema
Zavisi kako definiraš probleme.
Old 22.06.2024., 18:25   #64
Quote:
ku-kuruz kaže: Pogledaj post
Da.Nogomet je opijum za narod i kapitalističko- imperijalistička igra bogatuna za sirotinju.Organizatorima ništa ne znači što se radni narod mora dići ujutro,pa su utakmice tako kasno.Još ako su produžeci i penali,to traje do ponoći,a ja se dižem prije četiri.
Ja sam dala otkaz da mogu u miru gledati utakmice. Svi imamo svoje prioritete
shadowgirl is offline  
Old 22.06.2024., 18:27   #65
Quote:
shadowgirl kaže: Pogledaj post
Ja sam dala otkaz da mogu u miru gledati utakmice. Svi imamo svoje prioritete
Ako je istina to je glupost godine. Osim ako vam posao ne treba
Sampras is offline  
Old 22.06.2024., 18:28   #66
Quote:
Sampras kaže: Pogledaj post
Isuse, dajte ljudi, naravno da trola, kako neće na ove sjevernokorejske.
Old 22.06.2024., 18:30   #67
Quote:
gelo85 kaže: Pogledaj post
Subota 18
Jao nis od mog gledanja tekme ako dode do nje
x files agent is offline  
Old 22.06.2024., 18:31   #68
Plitki potok.
Boki000 is offline  
Old 22.06.2024., 18:31   #69
Quote:
Nije...
x files agent is offline  
Old 22.06.2024., 18:34   #70
Nego, mene zanima hoće li Gvardiol konačno odigrati poštenu utakmicu u ponedjeljak.
Old 22.06.2024., 18:46   #71
Danas razmišljamo o Talijanima ne samo kao o protivnicima u idućoj utakmici,već ih se na današnji dan antifašističke borbe prisjećamo i kao okupatora naših otoka i obale.E nećete,razbojnici pobijediti nas u ponedjeljak.
Old 22.06.2024., 18:58   #72
Quote:
Imran kaže: Pogledaj post
za kog bu Matteoni navijal?
Za iste ko i Olivari.

Poslano sa mog SM-A315G koristeći Tapatalk
day is offline  
Old 22.06.2024., 19:03   #73
Quote:
Winter Snake kaže: Pogledaj post
Dobar sastav, tako nekako bi i meni bilo zanimljivo. Ali teško da ćemo gledati taj film.

Mislim da ide formacija koju si ti stavila, u sastavu: Stanišić, Šutalo, Erlić, Gvardiol, Modrić, Kovačić, Mario Pašalić, Sučić, Kramarić, Budimir.
To nije loše, ali ja bi Šutala izbacio, Gvardiol bi igrao stopera, a lijevo Sosa kome i Gvardiol može pomagati.
Old 22.06.2024., 19:04   #74
Quote:
Sampras kaže: Pogledaj post
Ima poslova, EP je svake 4 godine
Old 22.06.2024., 19:14   #75
Quote:
Nego, mene zanima hoće li Gvardiol konačno odigrati poštenu utakmicu u ponedjeljak.
Prezime mu može biti i španjolsko i talijansko.Možda ima talijanske krvi,pa neće na svoje podsvjesno.Svjesno bi itekako bio dobar.Ovisi što će prevagnuti.On je naš ponajbolji igrač
Old 22.06.2024., 19:15   #76
Quote:
hot kukich kaže: Pogledaj post
Nekako me vuče da ćemo nastavit u hrvatsko-talijanskoj tradiciji remija. Ne vidim kako možemo probit talijansku obranu. Plakat će se za Albanijom, al dugoročno možda i bolje ako to za sobom povuče konačnu smjenu na klupi i u ekipi.

Osobno bih ovako (iako mi je jasno da nema šanse da Modrić ne počne), nema se više šta tu izgubit, treba riskirat i ići all in:

Livaković
Stanišić - Šutalo - Erlić - Gvardiol
Pašalić - Kovačić
M.Pašalić - Kramarić - Pjaca
Budimir
Zamjene: Petković, Majer, Sučić, Perišić, Modrić
Je ako je jedan Pasalic sestica, a drugi desetka. Treba umjesto Marca jednog veznog, a drugog Pasalica povuci prema naprijed. U vezi s Kovom Sucic i Modric, treba stabilnost u vezi. Jednog starog cemo izdrzat. Samo Modric treba vanka u drugom.

I mislim da je Dalic blizu takve postave, i sam je gledao 90 protiv Albanije pa neka zakljuci tko je igrao dok smo najbolje izgledali.
Michael 1 is offline  
Old 22.06.2024., 19:16   #77
Vida propustio trening zbog ozljede gležnja, izgleda da neće igrati protiv Italija
Tomo1972 is offline  
Old 22.06.2024., 19:32   #78
Quote:
hot kukich kaže: Pogledaj post
Nekako me vuče da ćemo nastavit u hrvatsko-talijanskoj tradiciji remija. Ne vidim kako možemo probit talijansku obranu. Plakat će se za Albanijom, al dugoročno možda i bolje ako to za sobom povuče konačnu smjenu na klupi i u ekipi.

Osobno bih ovako (iako mi je jasno da nema šanse da Modrić ne počne), nema se više šta tu izgubit, treba riskirat i ići all in:

Livaković
Stanišić - Šutalo - Erlić - Gvardiol
Pašalić - Kovačić
M.Pašalić - Kramarić - Pjaca
Budimir
Zamjene: Petković, Majer, Sučić, Perišić, Modrić
Skroz neloša formacija, ovo bi bilo za igru šire naprijed i da Gvardiol ulazi u vezu kao kod Pepa. Jedino je upitno je li Krama dobar razigravač za igru sa krilima, možda bi u ovoj formaciji bio bolji Majer ili Sučić na 10-ki, u hrabrijoj postavci Baturina.

Druga varijanta ovog bi bila igra uže naprijed i obavezno visoko podizanje obrane, a to znači pregršt opcija za 10-ku i polušpice, jer tako Majer može i na desnu polušpicu, ali ne može ako lijeva nije prodorna, a upravo to Dalić ne kuži pa ga uparuje s Kramom koji ne pomiče linije probijanem nego bježi od njih. Ajme koji idiot.
karlo r is offline  
Old 22.06.2024., 19:43   #79
Utakmica ili InMusic na Jarunu,naravno ovo drugo!
billy walsh is offline  
Old 22.06.2024., 19:59   #80
Quote:
karlo r kaže: Pogledaj post
Ah, rombom se obično zove 4-4-2 romb, a to je uglavnom napuštena formacija upravo zato što je osjetljiva po bokovima, a u 21. st. se napada po bokovima više nego ikad prije, pa veznjaci moraju kompenzirati non stop odn. romb se raspada. Tako da to skoro nitko više ne igra. Romb se ustvari još uvijek pojavljuje u modernoj 3-4-3 sa 3 stopera i 2 wb-a.

1. I to je katastrofa - u ovih 7 godina nije formirao niti jednog novog igrača kao sigurnog na sigurnoj poziciji, ostavština iza Dalića je krš i lom. Španjolcima krila imaju 16 i 17 godina!

2. Nije. Pojeli bi ga. Zadnji vezni u dnu romba ti je... Juve je to igrao, Deshamps, Tacchinardi, znači fizika i tehnika, ne kreacija. To bi bilo više za Niku Kovača. Casemiro tip igrača.
Ti valjda misliš na poziciju Pirla u jelkici 4-3-2-1, to bi Luki pasalo sada, ali to znači 2 krvožedna box to boxa oko njega, Pirlo je imao Gattusa i Ambrosinija, kad kažem krvožedna mislim da ni majci nisu dali da prođe a uredno su dolazili i na udarac, ta formacija nije bila moguća zbog Pirla kako se obično misli nego zbog ove 2 životinje.
Dalić je za štošta kriv, no ovdje samo djelomično. Realno, Ivanušec se nije nametnuo, Pjaca se nekakvom konstantnom nogometu tek sad vratio u Rijeci i pitanje koliko će mu koljena izdržati, a Marco Pašalić uopće nije standardan. Španjolcima krila igraju u jakoj konkurenciji. Tko se od naših krila može tim pohvaliti? Puno smo jači u sredini po imenima nego na krilima.

Poprilično sam siguran da je Milan igrao i 4-4-2 romb, i to sa Seedorfom sa strane. OK, kod nas nema adekvatne zamjene lošem Brozoviću, pa ja hoću na lijevoj strani romba Sučića, ali jbg. Ostajem pri tezi da je ovo bolje od 4-3-3, jer barem igrači igraju na prirodnim pozicijama. Problem bokova bi se trebalo rješavati poticanjem protivnika da centrira, a gromobran Erlić ima to sve očistiti skupa s Gvardiolom i vratarom. Također, ako se lopta izgubi visoko, mora se ići na rani prekršaj.
Kojiro Izawa is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:07.