EURO 2024 Fußball im Herzen Europas |
24.06.2024., 12:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2018.
|
Quote:
the edge kaže:
Kvragu i s nerazumijevanjem konteksta. Na zadnja dva, Nick. Zadnja dva. Rusija i Katar, dva uzastopna. Na kojima mi jesmo.
|
Ako je takav kontekst onda u redu, to im nitko ne može oduzeti. Povijesne knjige će pamtiti srebro i broncu, a ne način na koji se do tog došlo, da si jedinu nokaut utakmicu u 90 minuta dobio protiv Maroka. Besmisleno je zapravo raspravljati o nekakvoj taktici i koji će sastav Dalić izvesti večeras kad mu se koncepcija uglavnom svodi na "šta bog dadne i sreća junačka". A i ne pamtim utakmicu koju je od Argentine 2018. u startu postavio dobro i smisleno u teoriji (btw. i u toj utakmici je moglo biti svašta prvo poluvrijeme), a znali su ga izvlačiti i HNL-ovci po kojima je toliko srao i za nagradu za dobar nastup im dao par minuta u narednoj utakmici. Livaja je zabio Kanadi prijelomni gol kod 1-1 da bi uopće došli u situaciju odlučivati o prolasku protiv Belgije. Protiv Belgije Livaković uz obilatu pomoć gospe i Lukakua sačuvao mrežu, protiv Brazila Oršić asistencija i Petković gol u izgubljenoj situaciji. I gol Oršića za broncu. Brozović-Pašalić i Vlašić-Majer su bile izmjene u 90 % utakmica. Znači li to da bolje poteze povlači s klupe ili ga je jednostavno tako posralo kroz splet sretnih okolnosti i odbijanaca.
|
|
|
24.06.2024., 12:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Oho, primjećujem porast plutajuće livnoladske HDZ bojne na topicu, sad će oni nama tumačit kako smo nezahvalni, frustirani i glupi jer komentiramo očito. Isto nas tako tretira i Vrhovni Vođa na gotovo svakoj presici...
Ajmoooo, krenimo:
Šengen, Euro, Pelješki most.... Srebro, bronca i srebro u LN...
Šta vi očekujete, prokleti nezahvalnici?
Pa da bar za početak postaviš spremne igrače na svoje prirodne pozicije. 
|
|
|
24.06.2024., 12:24
|
|
Okajava grijehe
Registracija: May 2021.
|
Quote:
all_or_nothing kaže:
Kad boli nema razumno. Kad je nogomet - isto. To ti je strast. Ona nema racio.
|
Pa u redu, svatko ima pravo na neracionalnost dok ugrožava samo sebe, sve ok. Slažem se s tobom, odsustvo razuma je definitivno u pitanju. 
|
|
|
24.06.2024., 12:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
Sveti Germain kaže:
Oho, primjećujem porast plutajuće livnoladske HDZ bojne na topicu, sad će oni nama tumačit kako smo nezahvalni, frustirani i glupi jer komentiramo očito. Isto nas tako tretira i Vrhovni Vođa na gotovo svakoj presici...
Ajmoooo, krenimo:
Šengen, Euro, Pelješki most.... Srebro, bronca i srebro u LN...
Šta vi očekujete, prokleti nezahvalnici?
|
A di je željeznica pička mu materina ?
|
|
|
24.06.2024., 12:27
|
|
Registracija istekla
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
defenselab kaže:
Pa u redu, svatko ima pravo na neracionalnost dok ugrožava samo sebe, sve ok. Slažem se s tobom, odsustvo razuma je definitivno u pitanju. 
|
I nije problem odsutnost razuma tu veče, jedino je ako se nakon tekme ne uspiješ vratiti u normalu. Onda je PTSP.
|
24.06.2024., 12:32
|
|
Šija
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
defenselab kaže:
|
Sklonost deluziji rekla bih.
Sve što dira taj balon je zlo i naopako i pačanje u 'svetinje'.
Lik samo nije postavio ekipu za igranje...
Btw, Slovojed.  
|
|
|
24.06.2024., 12:34
|
|
Tko ti ruž sa usana skida
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Elk Cloner kaže:
Dobivao je dok je mogao motivirati igrače.
|
izbornici su naša najveća slabost, neku taktički jaku igru nikada nismo ni imali.
'98. smo bili treći 'usprkos' ćiri, da nismo imali izbornika ili sa kapetanom-izbornikom već tada bi bili prvaci.
u dalićevoj eri se krumpiramo, jednakom lakoćom u svakom trenutku možemo izgubiti od kazahstana kao i pobijediti brazil.
moj neki dojam je da naši reprezentativci najbolje reagiraju na tzv. meke metode autoriteta, odnosno na prijateljski i popustljiv način ophođenja, a u tome se dalić dobro snašao u odnosima sa igračima, zato je toliko i opstao i nanizao uspjehe
|
|
|
24.06.2024., 12:37
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Uranija kaže:
Sklonost deluziji rekla bih.
Sve što dira taj balon je zlo i naopako i pačanje u 'svetinje'.
Lik samo nije postavio ekipu za igranje...
Btw, Slovojed.  
|
Tu, kao narod, uvijek pokažemo "širinu" i "demokratičnost"
|
|
|
24.06.2024., 12:38
|
|
Registrirani prijestupnik
|
Quote:
Glavni frajer kaže: kaže:
u dalićevoj eri se krumpiramo, jednakom lakoćom u svakom trenutku možemo izgubiti od kazahstana kao i pobijediti brazil.
|
Možeš dobiti od igrača nešto dok postoji supstanca koja može polučiti rezultat.
Limun možeš iscijediti i dobiti limunadu. Ali ako je limun već iscijeđen i napola truo, onda možeš dobiti samo drek.
|
|
|
24.06.2024., 12:42
|
|
Registracija istekla
|
Quote:
Elk Cloner kaže:
Možeš dobiti od igrača nešto dok postoji supstanca koja može polučiti rezultat.
Limun možeš iscijediti i dobiti limunadu. Ali ako je limun već iscijeđen i napola truo, onda možeš dobiti samo drek.
|
Htio sam napisati da će Dalić i od takvog limuna barem za štrukle naribati koricu ali mi se rimovalo sa navući kožicu pa sam odustao.
|
24.06.2024., 12:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Quote:
the edge kaže:
Ma jebo te Dalić, da te jebo :)
Tko govori o njemu, o igračima se govori. Jedan od razloga zašto je nogomet toliko popularan su i emocije, patetika, mitologija, tradicija. Pa barem bi vi Hajdukovci to trebali znat. S tim da ovi čak imaju i rezultat :)
Pustite im taj last dance. Poslije ćemo ih oplakat i idemo dalje u Ameriku 2026. Ako se tamo uopće kvalificiramo sa šutalima i baturinama.
|
Ma jebo utakmicu,stadion služi da na njemu svira U2,jel tako Edge?
|
24.06.2024., 12:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
defenselab kaže:
Nije uopće isto.
U pravu si za zubarku i bilo koju uslugu - platio si ju i zaslužuješ najbolje za novac koji si dao. Ako i napravo sjajno i ako zajebe, komentirat ćeš, siguran sam, razumno i argumentirano. No ponavljam - to je tvoje zdravlje i tvoj novac.
|
Od zubarke ne očekuješ da će biti najbolja zubarka na svijetu ili u top 10 zubara svijeta, da bi platio najboljeg zubara na svijetu moraš iskeširati desetke tisuća eura, tako da je usporedba sa zubarima deplasirana
Quote:
Sveti Germain kaže:
|
naši sa Dalićem imaju s obzirom na kadar i kvalitetu igrača iznadprosječne rezultate,
ti si siguran da igraju svi na svojim prirodnim pozicijama da bi sa ovim kadrom osvojili treće mjesto u Katru i bili u finalu lige nacija?
Ovaj trenutni kadar ima samo jednu zvijezdu ostali su svi prosjek i ispod prosjeka tj Gvardiola, pojedinačni igrači naše reprezentacije vrijede zajedno poput igrača reprezentacija Turske, Srbije, Ukrajine, Švicarske
https://www.reddit.com/media?url=htt...kcmcfqc6d1.png
|
|
|
24.06.2024., 12:45
|
|
Vorumska avangarda
Registracija: Nov 2013.
|
Ajme meni, sto vas je Gospa narasila, navlazila vas je spanjolskim 3 udarca 3 gola i promasenim nasim zicerima i penalom + golom Albanaca u 95. + jos jucer golom Madjara u 101. minuti.
I onda ce biti sok i nevjerica oko 23 sata veceras, opet ce biti "nevjerojatna sreca", "sramotni prolaz", "bolje da smo ispali" i kmeketanje ko Srbchad u kolovozu
|
24.06.2024., 12:46
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
penkalaa kaže:
Od zubarke ne očekuješ da će biti najbolja zubarka na svijetu ili u top 10 zubara svijeta, da bi platio najboljeg zubara na svijetu moraš iskeširati desetke tisuća eura, tako da je usporedba sa zubarima deplasirana
naši sa Dalićem imaju s obzirom na kadar i kvalitetu igrača iznadprosječne rezultate,
ti si siguran da igraju svi na svojim prirodnim pozicijama da bi sa ovim kadrom osvojili treće mjesto u Katru i bili u finalu lige nacija?
Ovaj trenutni kadar ima samo jednu zvijezdu ostali su svi prosjek i ispod prosjeka tj Gvardiola, pojedinačni igrači naše reprezentacije vrijede zajedno poput igrača reprezentacija Turske, Srbije, Ukrajine, Švicarske
https://www.reddit.com/media?url=htt...kcmcfqc6d1.png
|
Zubarku plaćaš. Ovi vrte svoj vlastiti biznis i neka vrte ali nemoj mi prodavat domoljubne laži
|
|
|
24.06.2024., 12:48
|
|
Registracija istekla
|
Quote:
defenselab kaže:
Zubarku plaćaš. Ovi vrte svoj vlastiti biznis i neka vrte ali nemoj mi prodavat domoljubne laži
|
Nećeš vjerovati HNS je udruga građana.
|
|
|
Kvočka
Registracija: Dec 2005.
|
Mislim da je kritika, pa čak i zdrava doza sprdanja, legitimna, ali baš vrijeđanje nije potrebno. (osim za vrijeme utakmice, to se ne računa)
Igraju kako i koliko mogu, Dalić postavlja kako i koliko zna i može. Mnogi od nas misle da je to krivo, ali ja i za mnoge odluke mog direktora mislim da su krive, pa što, njegov je posao i njegova odgovornost.
Niti možemo od Dalića očekivati ono što bi netko drugi, niti mogu Broz i Luka ono što su mogli, tako je, kako je.
U krajnjoj liniji, igraju za sebe više nego za mene/nas.
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
|
|
|
24.06.2024., 12:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Quote:
kukuriku kaže:
Mislim da je kritika, pa čak i zdrava doza sprdanja, legitimna, ali baš vrijeđanje nije potrebno. (osim za vrijeme utakmice, to se ne računa)
Igraju kako i koliko mogu, Dalić postavlja kako i koliko zna i može. Mnogi od nas misle da je to krivo, ali ja i za mnoge odluke mog direktora mislim da su krive, pa što, njegov je posao i njegova odgovornost.
Niti možemo od Dalića očekivati ono što bi netko drugi, niti mogu Broz i Luka ono što su mogli, tako je, kako je.
U krajnjoj liniji, igraju za sebe više nego za mene/nas.
|
osim što je firma direktorova privatna prčija, a reprezentacije nije niti smije biti privatna prčija ijedne osobe.
opet izjednačavanje privatne firme s nečim javnim  
|
|
|
24.06.2024., 12:50
|
|
Kvočka
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
ratni profiter kaže:
|
Logično.
|
24.06.2024., 12:50
|
|
Registrirani prijestupnik
|
Quote:
ratni profiter kaže:
|
I takvi su prejaki za Albaniju.
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:49.
|
|
|
|