Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2024

EURO 2024 Fußball im Herzen Europas

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.06.2024., 12:21   #421
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Kvragu i s nerazumijevanjem konteksta. Na zadnja dva, Nick. Zadnja dva. Rusija i Katar, dva uzastopna. Na kojima mi jesmo.
Ako je takav kontekst onda u redu, to im nitko ne može oduzeti. Povijesne knjige će pamtiti srebro i broncu, a ne način na koji se do tog došlo, da si jedinu nokaut utakmicu u 90 minuta dobio protiv Maroka. Besmisleno je zapravo raspravljati o nekakvoj taktici i koji će sastav Dalić izvesti večeras kad mu se koncepcija uglavnom svodi na "šta bog dadne i sreća junačka". A i ne pamtim utakmicu koju je od Argentine 2018. u startu postavio dobro i smisleno u teoriji (btw. i u toj utakmici je moglo biti svašta prvo poluvrijeme), a znali su ga izvlačiti i HNL-ovci po kojima je toliko srao i za nagradu za dobar nastup im dao par minuta u narednoj utakmici. Livaja je zabio Kanadi prijelomni gol kod 1-1 da bi uopće došli u situaciju odlučivati o prolasku protiv Belgije. Protiv Belgije Livaković uz obilatu pomoć gospe i Lukakua sačuvao mrežu, protiv Brazila Oršić asistencija i Petković gol u izgubljenoj situaciji. I gol Oršića za broncu. Brozović-Pašalić i Vlašić-Majer su bile izmjene u 90 % utakmica. Znači li to da bolje poteze povlači s klupe ili ga je jednostavno tako posralo kroz splet sretnih okolnosti i odbijanaca.
Nick Marshall is offline  
Old 24.06.2024., 12:22   #422
Oho, primjećujem porast plutajuće livnoladske HDZ bojne na topicu, sad će oni nama tumačit kako smo nezahvalni, frustirani i glupi jer komentiramo očito. Isto nas tako tretira i Vrhovni Vođa na gotovo svakoj presici...

Ajmoooo, krenimo:

Šengen, Euro, Pelješki most.... Srebro, bronca i srebro u LN...

Šta vi očekujete, prokleti nezahvalnici
?
Pa da bar za početak postaviš spremne igrače na svoje prirodne pozicije.
Sveti Germain is offline  
Old 24.06.2024., 12:24   #423
Quote:
all_or_nothing kaže: Pogledaj post
Kad boli nema razumno. Kad je nogomet - isto. To ti je strast. Ona nema racio.
Pa u redu, svatko ima pravo na neracionalnost dok ugrožava samo sebe, sve ok. Slažem se s tobom, odsustvo razuma je definitivno u pitanju.
defenselab is offline  
Old 24.06.2024., 12:25   #424
Quote:
Sveti Germain kaže: Pogledaj post
Oho, primjećujem porast plutajuće livnoladske HDZ bojne na topicu, sad će oni nama tumačit kako smo nezahvalni, frustirani i glupi jer komentiramo očito. Isto nas tako tretira i Vrhovni Vođa na gotovo svakoj presici...

Ajmoooo, krenimo:

Šengen, Euro, Pelješki most.... Srebro, bronca i srebro u LN...

Šta vi očekujete, prokleti nezahvalnici
?
A di je željeznica pička mu materina ?
Tomica1 is offline  
Old 24.06.2024., 12:27   #425
Quote:
defenselab kaže: Pogledaj post
Pa u redu, svatko ima pravo na neracionalnost dok ugrožava samo sebe, sve ok. Slažem se s tobom, odsustvo razuma je definitivno u pitanju.
I nije problem odsutnost razuma tu veče, jedino je ako se nakon tekme ne uspiješ vratiti u normalu. Onda je PTSP.
Old 24.06.2024., 12:32   #426
Quote:
Sklonost deluziji rekla bih.
Sve što dira taj balon je zlo i naopako i pačanje u 'svetinje'.
Lik samo nije postavio ekipu za igranje...

Btw, Slovojed.
Old 24.06.2024., 12:34   #427
Quote:
Elk Cloner kaže: Pogledaj post
Dobivao je dok je mogao motivirati igrače.
izbornici su naša najveća slabost, neku taktički jaku igru nikada nismo ni imali.
'98. smo bili treći 'usprkos' ćiri, da nismo imali izbornika ili sa kapetanom-izbornikom već tada bi bili prvaci.
u dalićevoj eri se krumpiramo, jednakom lakoćom u svakom trenutku možemo izgubiti od kazahstana kao i pobijediti brazil.
moj neki dojam je da naši reprezentativci najbolje reagiraju na tzv. meke metode autoriteta, odnosno na prijateljski i popustljiv način ophođenja, a u tome se dalić dobro snašao u odnosima sa igračima, zato je toliko i opstao i nanizao uspjehe
Glavni frajer kaže: is offline  
Old 24.06.2024., 12:37   #428
Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
Sklonost deluziji rekla bih.
Sve što dira taj balon je zlo i naopako i pačanje u 'svetinje'.
Lik samo nije postavio ekipu za igranje...

Btw, Slovojed.
Tu, kao narod, uvijek pokažemo "širinu" i "demokratičnost"
defenselab is offline  
Old 24.06.2024., 12:38   #429
Quote:
Glavni frajer kaže: kaže: Pogledaj post
u dalićevoj eri se krumpiramo, jednakom lakoćom u svakom trenutku možemo izgubiti od kazahstana kao i pobijediti brazil.
Možeš dobiti od igrača nešto dok postoji supstanca koja može polučiti rezultat.

Limun možeš iscijediti i dobiti limunadu. Ali ako je limun već iscijeđen i napola truo, onda možeš dobiti samo drek.
Elk Cloner is offline  
Old 24.06.2024., 12:42   #430
Quote:
Elk Cloner kaže: Pogledaj post
Možeš dobiti od igrača nešto dok postoji supstanca koja može polučiti rezultat.

Limun možeš iscijediti i dobiti limunadu. Ali ako je limun već iscijeđen i napola truo, onda možeš dobiti samo drek.
Htio sam napisati da će Dalić i od takvog limuna barem za štrukle naribati koricu ali mi se rimovalo sa navući kožicu pa sam odustao.
Old 24.06.2024., 12:43   #431
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Ma jebo te Dalić, da te jebo :)
Tko govori o njemu, o igračima se govori. Jedan od razloga zašto je nogomet toliko popularan su i emocije, patetika, mitologija, tradicija. Pa barem bi vi Hajdukovci to trebali znat. S tim da ovi čak imaju i rezultat :)
Pustite im taj last dance. Poslije ćemo ih oplakat i idemo dalje u Ameriku 2026. Ako se tamo uopće kvalificiramo sa šutalima i baturinama.
Ma jebo utakmicu,stadion služi da na njemu svira U2,jel tako Edge?
Old 24.06.2024., 12:43   #432
Quote:
Nije uopće isto.
U pravu si za zubarku i bilo koju uslugu - platio si ju i zaslužuješ najbolje za novac koji si dao. Ako i napravo sjajno i ako zajebe, komentirat ćeš, siguran sam, razumno i argumentirano. No ponavljam - to je tvoje zdravlje i tvoj novac.
Od zubarke ne očekuješ da će biti najbolja zubarka na svijetu ili u top 10 zubara svijeta, da bi platio najboljeg zubara na svijetu moraš iskeširati desetke tisuća eura, tako da je usporedba sa zubarima deplasirana

Quote:
Sveti Germain kaže: Pogledaj post
naši sa Dalićem imaju s obzirom na kadar i kvalitetu igrača iznadprosječne rezultate,
ti si siguran da igraju svi na svojim prirodnim pozicijama da bi sa ovim kadrom osvojili treće mjesto u Katru i bili u finalu lige nacija?
Ovaj trenutni kadar ima samo jednu zvijezdu ostali su svi prosjek i ispod prosjeka tj Gvardiola, pojedinačni igrači naše reprezentacije vrijede zajedno poput igrača reprezentacija Turske, Srbije, Ukrajine, Švicarske
https://www.reddit.com/media?url=htt...kcmcfqc6d1.png
penkalaa is offline  
Old 24.06.2024., 12:45   #433
Ajme meni, sto vas je Gospa narasila, navlazila vas je spanjolskim 3 udarca 3 gola i promasenim nasim zicerima i penalom + golom Albanaca u 95. + jos jucer golom Madjara u 101. minuti.

I onda ce biti sok i nevjerica oko 23 sata veceras, opet ce biti "nevjerojatna sreca", "sramotni prolaz", "bolje da smo ispali" i kmeketanje ko Srbchad u kolovozu
Old 24.06.2024., 12:46   #434
Quote:
penkalaa kaže: Pogledaj post
Od zubarke ne očekuješ da će biti najbolja zubarka na svijetu ili u top 10 zubara svijeta, da bi platio najboljeg zubara na svijetu moraš iskeširati desetke tisuća eura, tako da je usporedba sa zubarima deplasirana

naši sa Dalićem imaju s obzirom na kadar i kvalitetu igrača iznadprosječne rezultate,
ti si siguran da igraju svi na svojim prirodnim pozicijama da bi sa ovim kadrom osvojili treće mjesto u Katru i bili u finalu lige nacija?
Ovaj trenutni kadar ima samo jednu zvijezdu ostali su svi prosjek i ispod prosjeka tj Gvardiola, pojedinačni igrači naše reprezentacije vrijede zajedno poput igrača reprezentacija Turske, Srbije, Ukrajine, Švicarske
https://www.reddit.com/media?url=htt...kcmcfqc6d1.png
Zubarku plaćaš. Ovi vrte svoj vlastiti biznis i neka vrte ali nemoj mi prodavat domoljubne laži
defenselab is offline  
Old 24.06.2024., 12:48   #435
Quote:
Zubarku plaćaš. Ovi vrte svoj vlastiti biznis i neka vrte ali nemoj mi prodavat domoljubne laži
Nećeš vjerovati HNS je udruga građana.
Old 24.06.2024., 12:48   #436
Mislim da je kritika, pa čak i zdrava doza sprdanja, legitimna, ali baš vrijeđanje nije potrebno. (osim za vrijeme utakmice, to se ne računa)
Igraju kako i koliko mogu, Dalić postavlja kako i koliko zna i može. Mnogi od nas misle da je to krivo, ali ja i za mnoge odluke mog direktora mislim da su krive, pa što, njegov je posao i njegova odgovornost.
Niti možemo od Dalića očekivati ono što bi netko drugi, niti mogu Broz i Luka ono što su mogli, tako je, kako je.

U krajnjoj liniji, igraju za sebe više nego za mene/nas.
Old 24.06.2024., 12:48   #437
kao što sam i najavio, španjolci s rezervama: https://www.index.hr/sport/clanak/sp...ort_ostalo_d_0
ratni profiter is offline  
Old 24.06.2024., 12:49   #438
Quote:
kukuriku kaže: Pogledaj post
Mislim da je kritika, pa čak i zdrava doza sprdanja, legitimna, ali baš vrijeđanje nije potrebno. (osim za vrijeme utakmice, to se ne računa)
Igraju kako i koliko mogu, Dalić postavlja kako i koliko zna i može. Mnogi od nas misle da je to krivo, ali ja i za mnoge odluke mog direktora mislim da su krive, pa što, njegov je posao i njegova odgovornost.
Niti možemo od Dalića očekivati ono što bi netko drugi, niti mogu Broz i Luka ono što su mogli, tako je, kako je.

U krajnjoj liniji, igraju za sebe više nego za mene/nas.
osim što je firma direktorova privatna prčija, a reprezentacije nije niti smije biti privatna prčija ijedne osobe.

opet izjednačavanje privatne firme s nečim javnim
ratni profiter is offline  
Old 24.06.2024., 12:50   #439
Quote:
ratni profiter kaže: Pogledaj post
kao što sam i najavio, španjolci s rezervama: https://www.index.hr/sport/clanak/sp...ort_ostalo_d_0
Logično.
Old 24.06.2024., 12:50   #440
Quote:
ratni profiter kaže: Pogledaj post
I takvi su prejaki za Albaniju.
Elk Cloner is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:49.