EURO 2024 Fußball im Herzen Europas |
24.06.2024., 18:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
odurni_gad kaže:
Pa ima ova momčad minuse, šta sad znači ako je splet okolnosti takav i netko je unutra da se ne smije reći da je panj?
Cijela Hrvatska je sahranila jednog Brozovića kao nemre trčati mrtav je, izađe statistika na poluvremenu s Albanijom pogodi tko je od naših najviše pretrčao? Ok, pao je u Arabiji, pao je i Modrić, treba to reći i koristiti ih dozirano, ali daleko su oni od mrtvaca.
Do Albanije ste svi kolutali očima kad bi vidjeli Budimira u sastavu i sad je on zbog jednog poluvremena protiv Albanije (ne Francuske nego Albanije) sveta krava.
Daj Bože da danas odigra kao u klubu ili da ponovi Albaniju, neka bude naš Dado Pršo idućih 2-3 godine
|
Sad tebi ići objašnjavati da 14km za 90+ min. pretrci/prehoda pola foruma tu, te da je bitno kako trcis i koliko toga pokrivas tom trkom, koliko si agresivan, ne bi bas imalo smisla.
Nista protiv Broza, što se mene tiće neka igra, ali onda neka Luka krene sa klupe, ne mozemo si priustiti njih obojicu u isto vrijeme na terenu, to je činjenica.
|
|
|
24.06.2024., 18:59
|
|
OdabraoĐeloHadžiselimović
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
amstel kaže:
Ispada da je Dalic plemeniti vitez, a ne beskicmenjak i kukavica.
U boj ides sa najjacima i najspremnijima u tom trenutku, a ne sa invalidima, bez obzira sto su ti ti invalidi nekad davno donijeli neke velike pobjede. Covjek je izgubio dodir sa realnoscu.
I opet, nitko ne trazi da u potpunosti odbaci "invalide", nego ih stavi sa strane neka budu moralna podrska i pricuvna opcija. Jer ako danas podbace na isti nacin kao sto su i protiv Albanije i Spanjolske, otici ce na dnu, a ne na vrhu kako su i trebali.
|
Tako je. Cuj gluposti na ovoj temi, uzivajte u gledanju invalida i setaca po terenu jer su u proslosti bili top 
|
|
|
24.06.2024., 19:01
|
|
Broj Osam
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
odurni_gad kaže:
Pa ima ova momčad minuse, šta sad znači ako je splet okolnosti takav i netko je unutra da se ne smije reći da je panj?
Cijela Hrvatska je sahranila jednog Brozovića kao nemre trčati mrtav je, izađe statistika na poluvremenu s Albanijom pogodi tko je od naših najviše pretrčao? Ok, pao je u Arabiji, pao je i Modrić, treba to reći i koristiti ih dozirano, ali daleko su oni od mrtvaca.
Do Albanije ste svi kolutali očima kad bi vidjeli Budimira u sastavu i sad je on zbog jednog poluvremena protiv Albanije (ne Francuske nego Albanije) sveta krava.
Daj Bože da danas odigra kao u klubu ili da ponovi Albaniju, neka bude naš Dado Pršo idućih 2-3 godine
|
Pa da momčad nema minusa, ne bi bili di jesmo da se moramo vadit na Italiji. Al ti si zapea za toga Budimira, a recimo Petković je dosad odigra 3 puta gore. Al on je "klasa" pa to ne vidimo jer zna odigrat rolicu s malog baluna  Brozović je bivši igrač i to nikakva statistika ne može ušminkat.
|
24.06.2024., 19:04
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2012.
|
Quote:
Aubrigo kaže:
Krista ti, moral sam jos jednom pogledati naslov topica, na trenutak mi se ucinilo ko da sam na topicu "FifaPRO licencirani treneri razmijenjuju iskustva"
|
A misliš da ne odrađuju 5 sezona Managera u danu. 
|
|
|
24.06.2024., 19:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Točno to, kamoli sreće da imamo boljeg od Budimira pa da mu Budimir bude rezerva, ali jbg. nemamo.
Druga stvar, sa Budimirom na terenu i Kramarić postaje puno bolji, Kramarić iz Hoffenhama koji ima ispred sebe igrača koji traži dubinu i odvlaci stopere, onda Krama iz 2. plana ima prostora. To sa Petkom npr. ne funkcionira jer obojica traže iste prostore za primit loptu.
|
|
|
24.06.2024., 19:15
|
|
Broj Osam
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
Iniestaa23 kaže:
Točno to, kamoli sreće da imamo boljeg od Budimira pa da mu Budimir bude rezerva, ali jbg. nemamo.
Druga stvar, sa Budimirom na terenu i Kramarić postaje puno bolji, Kramarić iz Hoffenhama koji ima ispred sebe igrača koji traži dubinu i odvlaci stopere, onda Krama iz 2. plana ima prostora. To sa Petkom npr. ne funkcionira jer obojica traže iste prostore za primit loptu.
|
Al aj ti to objasni  Iskreno, očekiva sam više od Petkovića, da će napravit nekakav iskorak...al to je jednostavno takav igrač. Kad ga ide i kad mu je dan...u suprotnom moš ga odma izvadit. Limitiran na svoj način.
|
24.06.2024., 19:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
Iniestaa23 kaže:
|
Zato i jest umobolna ideja da Kramarić igra u vrhu napada. Lažna devetka a invertiranih krila nemamo, ni nekoga iz sredine da utrčava. Ovo je baš igra na nulu, ali s obranom koja je među najgorima na turniru.
|
|
|
24.06.2024., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kojiro Izawa kaže:
Zato i jest umobolna ideja da Kramarić igra u vrhu napada. Lažna devetka a invertiranih krila nemamo, ni nekoga iz sredine da utrčava. Ovo je baš igra na nulu, ali s obranom koja je među najgorima na turniru.
|
Pa točno to, jasno kao dan, bez pravih krila koja će širit igru i 10-ke koja će napadat prostor iza njega Kramaric ne moze igrat u špici pa glumit tu lažnu 9-ku, nego mora imat pravu 9-ku koja će to radit uz sebe.
Npr. gledaš početnu postavu protiv Albanije, to nema apsolutno nikakvog smisla.
Imaš u vrhu napada Petkovića koji se automatizmom svoje igre povlači, sudjeluje u igri i voli bit na 30m od gola.
Lijevo imaš Kramarića sa desnom nogom, koji jedino šta može sa te strane je krenut u dribling u desnu stranu, otvorit tu desnu nogu i tražit rješenja.
Sa lijeve strane ni imao Majera, koji opet radi isto što i Kramaric ali sa druge strane jer je ljevak, znači ni on nije sposoban širit igru.
Imaš 3 igrača na terenu i sva trojica zapravo napadaju isti prostor, veze sa vezom nema.
Kad je ušao Pašalić malo je to bolje izgledalo, a kad je ušao Budimir drugi svijet, jer ti Budimir napada dubinu, Pašalić puni 16m iz drugog plana a onda se Kramarić izvlači u sredinu i to ima smisla, svi napadaju druge zone na terenu + još da na to dodaš veznjaka koji zna, i moze doći iz drugog plana, onda si baš opasan i bez toga da imaš prava krila, bekove digneš više da sudjeluju u igri i to je to, jer imaš bar 2 mete u 16m, Pasalica i Budimira.
|
|
|
24.06.2024., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dr Socrates kaže:
Al aj ti to objasni  Iskreno, očekiva sam više od Petkovića, da će napravit nekakav iskorak...al to je jednostavno takav igrač. Kad ga ide i kad mu je dan...u suprotnom moš ga odma izvadit. Limitiran na svoj način.
|
Ma ne bi ga krivio uopće, jednostavno je taktika sa Albanijom bila preloša, napisao sam u postu iznad, i kao 2. stvar ja njega i Kramarica nikad ne bi skupa na terenu gledao, jednostavno nisu kompatibilni.
|
|
|
24.06.2024., 19:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
I ovakav Pjaca nakon svih ozljeda je monstrum. I on i Mario Pašalić moraju dobiti značajnu minutažu danas. Ako je Dalić odlučio da njegova generacija mora uginuti prirodnim putem već danas u skupini neka tako bude, ali žao mi momaka koji trunu na klupi i dobivaju sporedne uloge.
|
|
|
24.06.2024., 19:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2003.
|
Ima li netko neki stream tekme da mi pošalje u pp. Nisam u hr ne znam kako gledati
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
|
|
|
24.06.2024., 19:40
|
|
Vorumska avangarda
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
odurni_gad kaže:
I ovakav Pjaca nakon svih ozljeda je monstrum. I on i Mario Pašalić moraju dobiti značajnu minutažu danas. Ako je Dalić odlučio da njegova generacija mora uginuti prirodnim putem već danas u skupini neka tako bude, ali žao mi momaka koji trunu na klupi i dobivaju sporedne uloge.
|
Igra i mladji od Pjace danas na toj poziciji, pa kaj ne bi bila steta da Sucic bude na klupi radi Pjace?
|
24.06.2024., 19:41
|
|
Vorumska avangarda
|
Quote:
danci kaže:
Ima li netko neki stream tekme da mi pošalje u pp. Nisam u hr ne znam kako gledati
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
|
Zakupi neki VPN za 10€, konektiraj se na hrvatski server i vrti HRTi.
Alternativa ti je: https://reddit13.sportshub.stream/
|
24.06.2024., 19:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
odurni_gad kaže:
|
Ma za Pjacu i nisam danas, ako se bude lovio neki rezultat na silu neka ga stavi, ali ovako sad da se oslanjam na njega nakon što nije utakmice na ovom nivou odigrao 2 godine, ne bi nikako.
|
|
|
24.06.2024., 19:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
UEFA je najavila sastav bez Broza.
Pašalić desno, Krama lijevo, Budimir u sredini, iza njega Sučić, Modrić i Kovačić zadnji vezni.
|
24.06.2024., 19:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kvins kaže:
|
Zlatko čita forum 
|
|
|
24.06.2024., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kvins kaže:
Pašalić desno, Krama lijevo, Budimir u sredini, iza njega Sučić, Modrić i Kovačić zadnji vezni.
|
Tako bi i ja, samo Majera umjesto Sučića, trkački je močniji i agresivniji igrač.
|
|
|
24.06.2024., 19:49
|
|
Vorumska avangarda
|
Quote:
Kvins kaže:
|
Ne znam gdje gledas, najavljen je sastav koji je bio u igri cijeli dan, Broz - Modric - Kovacic veza i Pasalic - Kramaric - Sucic napad
https://www.uefa.com/euro2024/match/...atia-vs-italy/
Ispalo bi mi bas pizduski od Dalica da popusti komentar-izbornicima i odjebe Broza. Ako vjeruje u njega, neka ga, poslije 23 se mrtvi broje, ko sto edge rece - il sa stitom, il na stitu, pa sto bude.
|
24.06.2024., 19:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2017.
|
Quote:
Iniestaa23 kaže:
Zlatko čita forum 
|
Neka Zlatko,tu smo da ti pomognemo 
|
|
|
24.06.2024., 19:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Aubrigo kaže:
|
Da, to je sastav.
Vrti se sastav vec 3 dana 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:03.
|
|
|
|