Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2024

EURO 2024 Fußball im Herzen Europas

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.06.2024., 23:26   #1881
Dalićevo nepoznavanje napadačkih postulata, čak i osnovnih ga je dovelo u situaciju da ni nakon 7 god. nije znao kako napadati i kako slagati napad. Ova utakmica je 9. simfonija njegovog gušenja ekipe naprijed. Za sve drugo je imao ideje za napad nije, nasljedniku ostavlja krš i lom u prednjoj liniji, što i nije loše, nasljednik ima šansu okrenuti priču naopačke preko noći, a to je dobro. U našoj situaciji.
karlo r is offline  
Old 24.06.2024., 23:26   #1882
Quote:
hilderik kaže: Pogledaj post

sad svi pričaju o juranoviću i stanišiću koji nisu pokrili stranu, a meni je kriv perišić, koji je zaustavio kontru, a u isto vrijheme se nije kvalitetno riješio lopte. Da ju je nabio u gol aut, loptu bi izvodio njihov golman, a mi bi bili postavljeni - ovako jebiga,
pa centrirao je na Budimira, pa je sviran sumnjiv prekršaj pred talijanskom šesnastercem, nisu Talijani odmah ni izveli slobodan udarac
prošlo je dovoljno vremena da se postave
penkalaa is offline  
Old 24.06.2024., 23:27   #1883
Quote:
Axl rose kaže: Pogledaj post
Što je najgore, ništa od ovog nije nerealno, dapače.
I kaj? Onda idemo na Portugal koji nas je uvijek razbio kad je bilo bitno.
Old 24.06.2024., 23:27   #1884
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
ali engleska nece niti dobiti sloveniju
I ne treba da dobije.

Što ću sad biti protiv svih koji su nešto pokazali, da se nama poklopi, a mi sami zakazli, jer nismo mogli ni Albaniji bar tri ubaciti.

Ja ću navijati za Sloveniju i nek razbacuje te bahate Engleze.
Brusina75 is offline  
Old 24.06.2024., 23:27   #1885
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
ali engleska nece niti dobiti sloveniju
Jelda? Engleska je već osigurala prolaz, oni da sutra izgube boli njih q

Portugal I Turska ajmo
BlaireWhiteFan is offline  
Old 24.06.2024., 23:27   #1886
Quote:
Cat6 kaže: Pogledaj post
Lijepo vel Josko veli:

Luka ima vise novca od HR BDP-a, a place pred kamerama, jer mu je stalo i zeli pobjedu.

To je ono sto ne shvacaju oni koji se samo gubiku repke vesele.
Hrvatski GDP je 70 miljardi dolara tako da Josko sere ko i svaku vecer.
Old 24.06.2024., 23:27   #1887
Koji x je sad ovo, ko da su na sprovodu.

Nisu prošli?
Loše su igrali.
Jbg.
Bilo bi nam drago da su prošli.
Ali ne radite dramu od tog kaj nisu prošli.
Sophsy is offline  
Old 24.06.2024., 23:27   #1888
Quote:
Tko je god srcem prozivljavao i upijao atmosferu svake minute i sekunde, vidio je da su se borili. Evo Luka place, jer mu je stalo, za razliku od onih kojima je zabavno i zadovoljstvo samo kad gubimo, ili imaju safta za dezurno kritiziranje.

..
Ajde ne kenjajte, igramo antinogomet na ovom EP-u.
Simunonuno is offline  
Old 24.06.2024., 23:27   #1889
Quote:
TangoMontana kaže: Pogledaj post
Jedan rekord više...
Luka Modrić je postao najstariji strijelac u povijesti Eura
I sljedeći euro će zabiti. Ne brinite...
STS is offline  
Old 24.06.2024., 23:27   #1890
Quote:
Lijepo vel Josko veli:

Luka ima vise novca od HR BDP-a, a place pred kamerama, jer mu je stalo i zeli pobjedu.

To je ono sto ne shvacaju oni koji se samo gubiku repke vesele.
Old 24.06.2024., 23:27   #1891
Quote:
hilderik kaže: Pogledaj post
slažem se, iako me strah potencijalnog nasljednika. na kraju je dalić umjesto genija ispao kreten, kockao se s 4-6-0 i nije prošlo. Treba mu dati nogu u guzicu, i lovorike i to zaslužene kao najuspješnijem izborniku Hrvatske koji je ostvario velike rezultate. Problem je što više ne čini razliku, ne vjeruje mladim igračima, vodi ih na natjecanje popisa radi - tako nitko nije ostvario rezultat kad su mu glavni igrači bili u godinama.

sad svi pričaju o juranoviću i stanišiću koji nisu pokrili stranu, a meni je kriv perišić, koji je zaustavio kontru, a u isto vrijheme se nije kvalitetno riješio lopte. Da ju je nabio u gol aut, loptu bi izvodio njihov golman, a mi bi bili postavljeni - ovako jebiga, a da ne spominjemo da nismo u stanju završit protivnika - za takvo nešto treba mlada i gladna krv....

sve u svemu, potpuni fijasko od eura, obzirom na potencijal - da, jedna minuta bi okrenula moj tekst, ali dalićevo vođenje bi pretrpilo iste kritike... LET 3 bi rekao - živi kurac....
Pjaca, baturina...mrcvari brozovica 90 min.
Ma uzas
Old 24.06.2024., 23:28   #1892
Vraća nam se sada za sve ono na dva SP što nas je sreća mazila.
Old 24.06.2024., 23:28   #1893
Quote:
stegaNo1 kaže: Pogledaj post
Poraz max zasluzen.
Imas kretena Juranovica koji trci u sredinu, tamo su ionako svi, party je tamo pa idem tamo.
Niti NE GLEDA lijevo. Kreten. Naravno da je zasluzeno pa takve greske se placaju.
veći je krivac Stanišić, kako njega nisi identificirao kao krivca?
penkalaa is offline  
Old 24.06.2024., 23:28   #1894
Quote:
karlo r kaže: Pogledaj post
Dalićevo nepoznavanje napadačkih postulata, čak i osnovnih ga je dovelo u situaciju da ni nakon 7 god. nije znao kako napadati i kako slagati napad. Ova utakmica je 9. simfonija njegovog gušenja ekipe naprijed. Za sve drugo je imao ideje za napad nije, nasljedniku ostavlja krš i lom u prednjoj liniji, što i nije loše, nasljednik ima šansu okrenuti priču naopačke preko noći, a to je dobro. U našoj situaciji.
Kakav nasljednik

Ekipa je rekla da lik ima ugovor do 2026.
amstel is online now  
Old 24.06.2024., 23:28   #1895
Quote:
.Syd kaže: Pogledaj post
Upravo sam skužio da je Jeličić malo niža i malo više iritantna verzija Nine Raspudića
zamisli da je dio drustva i da moras te proljeve stalno slusat
tu teatralnost i ego je zaista tesko podnijeti
stegaNo1 is offline  
Old 24.06.2024., 23:28   #1896
Quote:
CoAl kaže: Pogledaj post
Slažem se za Gvardiola. Mislim da ga je dokrajčilo to konstantno mjenjanje pozicija bez vremena da se adaptira.
Nah, lik je dobro odigrao defenzivno ovu utakmicu. Napadački nije puno ali on nije pravi Bek pa to nije bilo za očekivati.
Sljedeći izbornik će valja sada staviti 3-5-2 i Gvardiol će dobiti svoju prirodnu poziciju.
Old 24.06.2024., 23:28   #1897
Quote:
JollyRoger13 kaže: Pogledaj post
Kad pet puta primiš gol u zadnjim sekundama (ne ni minutama), to više nema nikakve veze sa (ne)srećom. Jednostavno si izgubio mentalitet koji te krasio svih ovih godina i to je to.

Mi pičkasto igramo sudačku nadoknadu i to je činjenica, hoće li me netko proglasiti anacionalnim, klobučarom ili slično, zaboli me.
Neće nitko. Nevjerojatno da toliko u tim produžecima piješ golova, to je već debelo problematično.
Elk Cloner is offline  
Old 24.06.2024., 23:28   #1898
Quote:
Sophsy kaže: Pogledaj post
Iskreno, idu mi na živce ovi u studiju.
Sad tiha misa.
Jbt, uvijek ima netko tko je bolji od tebe.
Uvijek ima situacija kad si loš.
Yebala ih melodrama.
Pa to je normalna reakcija,što bi trebali? skakat po plafonu? Ugasi tv i budi mirno
Indigo83 is offline  
Old 24.06.2024., 23:29   #1899
A sudac baš ono podlo i bahato nizozemsko đubre. Taj nakon prošlog Eura nije smio više nikad ništa suditi.
GojkoVelicanstv is offline  
Old 24.06.2024., 23:29   #1900
Ajme majko, klimoglavci već bildaju mitomaniju o velikoj borbi i srčanosti.

Klošari.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:04.