EURO 2024 Fußball im Herzen Europas |
24.06.2024., 23:26
|
|
Geristrirani rokisnik
Registracija: Sep 2013.
|
Dalićevo nepoznavanje napadačkih postulata, čak i osnovnih ga je dovelo u situaciju da ni nakon 7 god. nije znao kako napadati i kako slagati napad. Ova utakmica je 9. simfonija njegovog gušenja ekipe naprijed. Za sve drugo je imao ideje za napad nije, nasljedniku ostavlja krš i lom u prednjoj liniji, što i nije loše, nasljednik ima šansu okrenuti priču naopačke preko noći, a to je dobro. U našoj situaciji.
|
|
|
24.06.2024., 23:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
hilderik kaže:
sad svi pričaju o juranoviću i stanišiću koji nisu pokrili stranu, a meni je kriv perišić, koji je zaustavio kontru, a u isto vrijheme se nije kvalitetno riješio lopte. Da ju je nabio u gol aut, loptu bi izvodio njihov golman, a mi bi bili postavljeni - ovako jebiga,
|
pa centrirao je na Budimira, pa je sviran sumnjiv prekršaj pred talijanskom šesnastercem, nisu Talijani odmah ni izveli slobodan udarac
prošlo je dovoljno vremena da se postave
|
|
|
24.06.2024., 23:27
|
|
#jakoveizdrži
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
Axl rose kaže:
Što je najgore, ništa od ovog nije nerealno, dapače. 
|
I kaj? Onda idemo na Portugal koji nas je uvijek razbio kad je bilo bitno.
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
ali engleska nece niti dobiti sloveniju
|
I ne treba da dobije.
Što ću sad biti protiv svih koji su nešto pokazali, da se nama poklopi, a mi sami zakazli, jer nismo mogli ni Albaniji bar tri ubaciti.
Ja ću navijati za Sloveniju i nek razbacuje te bahate Engleze.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
ali engleska nece niti dobiti sloveniju
|
Jelda? Engleska je već osigurala prolaz, oni da sutra izgube boli njih q
Portugal I Turska ajmo
|
|
|
|
|
Skeptik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Cat6 kaže:
Lijepo vel Josko veli:
Luka ima vise novca od HR BDP-a, a place pred kamerama, jer mu je stalo i zeli pobjedu.
To je ono sto ne shvacaju oni koji se samo gubiku repke vesele.
|
Hrvatski GDP je 70 miljardi dolara tako da Josko sere ko i svaku vecer.
|
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2012.
|
Koji x je sad ovo, ko da su na sprovodu.
Nisu prošli?
Loše su igrali.
Jbg.
Bilo bi nam drago da su prošli.
Ali ne radite dramu od tog kaj nisu prošli.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
Cat6 kaže:
Tko je god srcem prozivljavao i upijao atmosferu svake minute i sekunde, vidio je da su se borili. Evo Luka place, jer mu je stalo, za razliku od onih kojima je zabavno i zadovoljstvo samo kad gubimo, ili imaju safta za dezurno kritiziranje.
..
|
Ajde ne kenjajte, igramo antinogomet na ovom EP-u.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
TangoMontana kaže:
Jedan rekord više...
Luka Modrić je postao najstariji strijelac u povijesti Eura
|
I sljedeći euro će zabiti. Ne brinite...
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
Cat6 kaže:
Lijepo vel Josko veli:
Luka ima vise novca od HR BDP-a, a place pred kamerama, jer mu je stalo i zeli pobjedu.
To je ono sto ne shvacaju oni koji se samo gubiku repke vesele.
|

|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
hilderik kaže:
slažem se, iako me strah potencijalnog nasljednika. na kraju je dalić umjesto genija ispao kreten, kockao se s 4-6-0 i nije prošlo. Treba mu dati nogu u guzicu, i lovorike i to zaslužene kao najuspješnijem izborniku Hrvatske koji je ostvario velike rezultate. Problem je što više ne čini razliku, ne vjeruje mladim igračima, vodi ih na natjecanje popisa radi - tako nitko nije ostvario rezultat kad su mu glavni igrači bili u godinama.
sad svi pričaju o juranoviću i stanišiću koji nisu pokrili stranu, a meni je kriv perišić, koji je zaustavio kontru, a u isto vrijheme se nije kvalitetno riješio lopte. Da ju je nabio u gol aut, loptu bi izvodio njihov golman, a mi bi bili postavljeni - ovako jebiga, a da ne spominjemo da nismo u stanju završit protivnika - za takvo nešto treba mlada i gladna krv....
sve u svemu, potpuni fijasko od eura, obzirom na potencijal - da, jedna minuta bi okrenula moj tekst, ali dalićevo vođenje bi pretrpilo iste kritike... LET 3 bi rekao - živi kurac.... 
|
Pjaca, baturina...mrcvari brozovica 90 min.
Ma uzas
|
|
|
24.06.2024., 23:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Vraća nam se sada za sve ono na dva SP što nas je sreća mazila.
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
stegaNo1 kaže:
Poraz max zasluzen.
Imas kretena Juranovica koji trci u sredinu, tamo su ionako svi, party je tamo pa idem tamo.
Niti NE GLEDA lijevo. Kreten. Naravno da je zasluzeno pa takve greske se placaju.
|
veći je krivac Stanišić, kako njega nisi identificirao kao krivca?
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
karlo r kaže:
Dalićevo nepoznavanje napadačkih postulata, čak i osnovnih ga je dovelo u situaciju da ni nakon 7 god. nije znao kako napadati i kako slagati napad. Ova utakmica je 9. simfonija njegovog gušenja ekipe naprijed. Za sve drugo je imao ideje za napad nije, nasljedniku ostavlja krš i lom u prednjoj liniji, što i nije loše, nasljednik ima šansu okrenuti priču naopačke preko noći, a to je dobro. U našoj situaciji.
|
Kakav nasljednik
Ekipa je rekla da lik ima ugovor do 2026.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
.Syd kaže:
Upravo sam skužio da je Jeličić malo niža i malo više iritantna verzija Nine Raspudića 
|
zamisli da je dio drustva i da moras te proljeve stalno slusat
tu teatralnost i ego je zaista tesko podnijeti
|
|
|
|
|
je Hugo Weaving
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
CoAl kaže:
Slažem se za Gvardiola. Mislim da ga je dokrajčilo to konstantno mjenjanje pozicija bez vremena da se adaptira.
|
Nah, lik je dobro odigrao defenzivno ovu utakmicu. Napadački nije puno ali on nije pravi Bek pa to nije bilo za očekivati.
Sljedeći izbornik će valja sada staviti 3-5-2 i Gvardiol će dobiti svoju prirodnu poziciju.
|
|
|
Registrirani prijestupnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
JollyRoger13 kaže:
Kad pet puta primiš gol u zadnjim sekundama (ne ni minutama), to više nema nikakve veze sa (ne)srećom. Jednostavno si izgubio mentalitet koji te krasio svih ovih godina i to je to.
Mi pičkasto igramo sudačku nadoknadu i to je činjenica, hoće li me netko proglasiti anacionalnim, klobučarom ili slično, zaboli me.
|
Neće nitko. Nevjerojatno da toliko u tim produžecima piješ golova, to je već debelo problematično.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Sophsy kaže:
Iskreno, idu mi na živce ovi u studiju.
Sad tiha misa.
Jbt, uvijek ima netko tko je bolji od tebe.
Uvijek ima situacija kad si loš.
Yebala ih melodrama.
|
Pa to je normalna reakcija,što bi trebali? skakat po plafonu? Ugasi tv i budi mirno
|
|
|
24.06.2024., 23:29
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2012.
|
A sudac baš ono podlo i bahato nizozemsko đubre. Taj nakon prošlog Eura nije smio više nikad ništa suditi.
|
|
|
24.06.2024., 23:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Ajme majko, klimoglavci već bildaju mitomaniju o velikoj borbi i srčanosti.
Klošari.
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:04.
|
|
|
|