Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2024

EURO 2024 Fußball im Herzen Europas

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.06.2024., 15:43   #2501
Mene najviše smeta bezidejnost igrača koji ne znaju kamo bi s loptom ako se kod njih zatekne, kao da su počeli nogomet igrati prije nekoliko mjeseci.

Što se izbornika tiče, uveo bi jednostavno pravilo za otkaz. Ako u zadnje 3 utakmice igrači ne upute 30 lopti u okvir gola, odmah mjenjati izbornika.
GemsBond is offline  
Old 25.06.2024., 15:45   #2502
Quote:
GemsBond kaže: Pogledaj post
Mene najviše smeta bezidejnost igrača koji ne znaju kamo bi s loptom ako se kod njih zatekne, kao da su počeli nogomet igrati prije nekoliko mjeseci.

Što se izbornika tiče, uveo bi jednostavno pravilo za otkaz. Ako u zadnje 3 utakmice igrači ne upute 30 lopti u okvir gola, odmah mjenjati izbornika.
To je jedini način da Mile Kekin preuzme repku.
Old 25.06.2024., 15:51   #2503
Quote:

Od ozljede Perišića naša igra prema naprijed je se skroz srozala, mada ni do tada nije bila bogzna nešto vau ali je barem bilo prilika
Budmir je skoro jedini bio na napadačkom nivou, asistirao je kod sva tri naša postignuta pogotka
već godinama ne razumijem to da Modrić izvodi kornere pa i jedanesterce, lik je u tome jednostavno loš
penkalaa is offline  
Old 25.06.2024., 15:54   #2504
Quote:
penkalaa kaže: Pogledaj post
Od ozljede Perišića naša igra prema naprijed je se skroz srozala, mada ni do tada nije bila bogzna nešto vau ali je barem bilo prilika
Budmir je skoro jedini bio na napadačkom nivou, asistirao je kod sva tri naša postignuta pogotka
Znači, recept je jednostavan, treba pucati na gol ako hoćeš dati gol. Što više pucaš na gol više golova ćeš možda dati. Ali ne, ovi naši umislili da su španjolci, pa neka dodavanja, posjed lopte, a sporiji su par sekundi u reakciji od tih španjolaca.
GemsBond is offline  
Old 25.06.2024., 15:54   #2505
Quote:
već godinama ne razumjem to da Modrić izvodi kornere pa i jedanesterce, lik je u tome jednostavno loš
Prema Budimiru je isto bio nepošten. Da je započeo sve 3 utakmice moglo je svašta biti.
Old 25.06.2024., 15:54   #2506
Quote:
giga-idol kaže: Pogledaj post
Ta priča da mi nikad nećemo biti kao reprezentacije država liga petice nije nikakav mentalitet nego jednostavno realnost i činjenično stanje, a ja sam to spomenuo u kontekstu gdje je naša reprezentacija rangirana ukupno u svijetu nogometa, a ne u kontekstu ove utakmice protiv ITA ili bilo koje druge pojedinačne utakmice.
4 milijuna stanovnika=4 milijuna izbornika, svatko ima neku svoju ideju tko bi i zašto trebao igrati, kakva bi trebala biti taktika itd. Jedino ljudi koji zaista rade u stožeru + igrači očito nemaju pojma i svi drugi znaju bolje od njih.
Ne postoji savršen izbornik ili trener, tkogod da dođe će napraviti grešku ili krivu procjenu prije ili kasnije. Da se danas makne Dalića, a izbornik nam postane Guardiola opet bi bilo ekipe koja se ne bi slagala s ovim ili onim izborom igrača ili taktike, samo što bi kritike bile slabije jer, kao što sam već rekao, mi iz nekog razloga cijenimo više strance nego vlastite ljude. A to je ono što je mentalitet iz kojeg se može iščitati kako neki ljudi sebe i svoje sunarodnjake vide inferiornijim u odnosu na neke strance
Pricas populisticke pizdarije. Hrv ima 4 mil stanovnika, tko bi rekao? Mi nemamo bazen igraca kao te zemlje, vau, nismo znali, "netko" bi imao kritike i na Guardiolu...
Dakle ti doslovce govoris da su kritike zabranjene. Jesi li ti uopce pri sebi.
Seli se u Sjevernu Koreju onda, tamo ti nitko nece kritizirati voljenog izbornika.
Ajde ostavi se tih populistickih pizdarija kao i izbornik koji prica na presici "nitko i nista me nece zaustaviti". Ono wtf?
Kuda ti to ides da te nitko nece zaustaviti, u cemu?
Populisticka sranja koja dodatno hrani HRT pozivacjuci Jelicica da redovito ubaci malo domovinskog rata u retoriku.
stegaNo1 is offline  
Old 25.06.2024., 15:57   #2507
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Jel stavio netko na kladi sve one rezultate koji nam trebaju za prolaz?
čak i da nekim čudom englezi dobiju nekog 3 razlike (sloveniju), i da srbi popuše od danske (što isto mislim da se neće desit)...

dakle, da se i poklope ta dva rezultata, sutra imaš situaciju da Češka mora izgubit od Turske, što samo po sebi nije baš vjerojatno, a posebno neće bit vjerojatno ako se poklope ovi rezultati gore.

zašto?

zato što će tada i jednima i drugima odgovarat X da sigurno uđu u osminu finala

dakle imamo 0% izgleda da uđemo u osminu, praktički ni teoretske šanse više

sustav natjecanja
Deda Mraz is offline  
Old 25.06.2024., 15:57   #2508
Quote:
Znači, recept je jednostavan, treba pucati na gol ako hoćeš dati gol. Što više pucaš na gol više golova ćeš možda dati. Ali ne, ovi naši umislili da su španjolci, pa neka dodavanja, posjed lopte, a sporiji su par sekundi u reakciji od tih španjolaca.
što je najgore vrate na kraju loptu nazad koja dođe do Livakovića, umjesto da opale, možda se odbije do našeg, možda pogode gol, možda bude korner
ali ne oni pimplaju bezveze
penkalaa is offline  
Old 25.06.2024., 15:59   #2509
Quote:
Zar nemamo najviše udaraca na gol na turniru?
Old 25.06.2024., 15:59   #2510
Quote:
što je najgore vrate na kraju loptu nazad koja dođe do Livakovića, umjesto da opale, možda se odbije do našeg, možda pogode gol, možda bude korner
ali ne oni pimplaju bezveze
Narod bi to ovako rekao: "Puno zuje, malo meda daju."
GemsBond is offline  
Old 25.06.2024., 16:00   #2511
Kaže kolega klobučar, nisu se otvarali da ne bi primili gol/izazvali akciju Talijana.
To je ta taktika.
Samo čuvanje pozicije.
Ali morali smo pobijedit velim ja, pa da, zato su se razigrali u drugom poluvremenu, ali SUDAC. ;
Old 25.06.2024., 16:05   #2512
je li ovo najgori nastup u grupi u povijesti naše reprezentacije na nekom velikom natjecanju? mislim da je. hvala izborniku i na tome
ratni profiter is offline  
Old 25.06.2024., 16:05   #2513
Quote:
giga-idol kaže: Pogledaj post
Ta priča da mi nikad nećemo biti kao reprezentacije država liga petice nije nikakav mentalitet nego jednostavno realnost i činjenično stanje, a ja sam to spomenuo u kontekstu gdje je naša reprezentacija rangirana ukupno u svijetu nogometa, a ne u kontekstu ove utakmice protiv ITA ili bilo koje druge pojedinačne utakmice.
4 milijuna stanovnika=4 milijuna izbornika, svatko ima neku svoju ideju tko bi i zašto trebao igrati, kakva bi trebala biti taktika itd. Jedino ljudi koji zaista rade u stožeru + igrači očito nemaju pojma i svi drugi znaju bolje od njih.
Ne postoji savršen izbornik ili trener, tkogod da dođe će napraviti grešku ili krivu procjenu prije ili kasnije. Da se danas makne Dalića, a izbornik nam postane Guardiola opet bi bilo ekipe koja se ne bi slagala s ovim ili onim izborom igrača ili taktike, samo što bi kritike bile slabije jer, kao što sam već rekao, mi iz nekog razloga cijenimo više strance nego vlastite ljude. A to je ono što je mentalitet iz kojeg se može iščitati kako neki ljudi sebe i svoje sunarodnjake vide inferiornijim u odnosu na neke strance
Italija je jedna od njih.
Dva propuštena SP zaredom, istina u međuvremenu osvojeno EP, ali u zadnjih desetak, pa i više, godina su se kao reprezentacija sunovratili poprilično.
Iz ove današnje ekipe bi eventualno Donnarumma sjedio na klupi osvajača SP 2006.

Ćiro je prije 26 godina ostvario do tad povijesni rezultat s nogometnom reprezentacijom, kasnije nije uspio odvesti Hrvatsku na Euro i loše je ušao u kvalifikacije za SP. Maknut je.

Daliću je ovo prvi put da nije prošao grupu na velikom natjecanju.
Čovjek je vlasnik najvećih uspjeha nogometne reprezentacije, ali i njenih najvećih posrtaja tipa Elche.

Nakon 6 godina bi on trebao smoći snage za samokritiku, prihvatiti činjenicu da je generacija koju je vodio biološki na potpunom zalasku karijera i još nekako otići sa stilom (iako mu je poprilično i taj vlak već prošao).

On nije taj koji će nadolazeće igrače u ranim 20im i mlađe, kao Bilić prije 16 godina današnje senatore na odlasku, gurnuti u vatru - jer je preveliki ziheraš.
Old 25.06.2024., 16:10   #2514
Quote:
ratni profiter kaže: Pogledaj post
je li ovo najgori nastup u grupi u povijesti naše reprezentacije na nekom velikom natjecanju? mislim da je. hvala izborniku i na tome
pa nebi rekao, imali smo najtežu grupu od svih na Euru
u grupi nam je aktualni europski prvak i aktualni pobjednik lige nacija
ispadali smo prije i u lakšim grupama
penkalaa is offline  
Old 25.06.2024., 16:10   #2515
Quote:
stegaNo1 kaže: Pogledaj post
Pricas populisticke pizdarije. Hrv ima 4 mil stanovnika, tko bi rekao? Mi nemamo bazen igraca kao te zemlje, vau, nismo znali, "netko" bi imao kritike i na Guardiolu...
Dakle ti doslovce govoris da su kritike zabranjene. Jesi li ti uopce pri sebi.
Seli se u Sjevernu Koreju onda, tamo ti nitko nece kritizirati voljenog izbornika.
Ajde ostavi se tih populistickih pizdarija kao i izbornik koji prica na presici "nitko i nista me nece zaustaviti". Ono wtf?
Kuda ti to ides da te nitko nece zaustaviti, u cemu?
Populisticka sranja koja dodatno hrani HRT pozivacjuci Jelicica da redovito ubaci malo domovinskog rata u retoriku.
Nigdje nisam napisao da su kritike zabranjene ili da ljudi nemaju pravo na svoje mišljenje. Ali nije stvar u tome, problem je taj što hrpa ekipe koja glumi neke navijače ne pokušava zapravo uopće kritizirati, nego samo čekaju da se izgubi, da se negdje poskliznemo i odmah se krene sa orgijanjem, vrijeđanjem, ponižavanjem itd.
Pa onda čim se desi takvo nešto (kao taj gol jučer u 98. minuti) odmah se kreće s posprdnim vrijeđanjem i to ne na temelju nekih objektivnih kritika, nego na osobnoj razini (komentari tipa "gospa mu je sad zakazala", "đubre je jer je rekao xy na press konferenciji" i sl) . To nisu nikakve kritike niti mišljenja nego samo frustracije određenih pojedinaca kojima Dalić smeta jer imaju nešto protiv njega osobno (smeta im što ističe svoju vjeru, što ističe domoljublje....) i vrlo lako se u sekundi zaboravi sve ono dobro što se napravilo u zadnjih 6 godina.
Postoje države i navijači koji nisu toliko umišljeni i zaista podržavaju svoju reprezentaciju i izbornika (i kad je dobro i kad je loše), na balkanu gotovo svako misli da zna bolje od izbornika, stručnjaka i ljudi koji rade u nogometu desetljećima. A takvi "stručnjaci" s kauča koji eto sve znaju bolje od svakoga su se sportom zadnji put bavili na tjelesnom u osmom razredu osnovne škole
giga-idol is offline  
Old 25.06.2024., 16:11   #2516
"Od 329 točnih dodavanja koje je Hrvatska napravila u prvom poluvremenu, samo je 17 bilo u posljednju trećinu terena. To je odlična ilustracija toga koliko je Hrvatska bila jalova u posjedu."

@giga-idol Dalić je iskoristio svoju poziciju i otišao u posjet Papi jer mu je to mokri san. normalno da će se ljudi sprdat s tim, pa on je obični malograđanin koji kad mu dadeš moć tu istu moć iskorištava za vlastite gušte. tipični HDZeovac.
Aciha is offline  
Old 25.06.2024., 16:12   #2517

Ajmo
mezzzzzo is offline  
Old 25.06.2024., 16:12   #2518
Quote:
Cani 70 kaže: Pogledaj post
Lovren je Bog Isus za sve nase danasnje stopere. Ljudi ga hejtaju zbog van nogometnih aktivnosti, i sam smatram da je debil ali sto se tice same kvalitete je bio daleko ispred svih naših stopera. 2018 i 2022 je odigrao savrseno.
Kojih?
goodvibes is offline  
Old 25.06.2024., 16:16   #2519
Quote:
pa nebi rekao, imali smo najtežu grupu od svih na Euru
u grupi nam je aktualni europski prvak i aktualni pobjednik lige nacija
ispadali smo prije i u lakšim grupama
ovo je najgori učinak u grupama na nekom velikom natjecanju otkad imamo reprezentaciju.

2 boda smo imali samo 2004. kad smo bili u skupini s francuskom, engleskom i švicarskom, ali tad smo imali bolju gol razliku nego sad

dalić
ratni profiter is offline  
Old 25.06.2024., 16:17   #2520
Quote:
Archangel kaže: Pogledaj post
Prema Budimiru je isto bio nepošten. Da je započeo sve 3 utakmice moglo je svašta biti.
Ma bilo je i utakmica kad Budimir nije pokazao nista pa je dobivao ogromne kritike. Nije on svemoguc.

Ali nije problem Budimir niti napadac, nego sve ostalo, pocevsi od formacije i taktike/instrukcija.
Znaci evo, lik je rekao jucer da im je prvo poluvrijeme cilj bio ne primiti gol, znaci da je Budimir igrao prvo poluvrijeme bio bi potpuno beskoristan i zamijenjen na poluvremenu i potrosen joker, isto kao sto je potrosio Pasalica za nista.

On ne zna postaviti ekipu da igra balansirano, nego ili suplja defenziva ili ho ruk napad.
amstel is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:41.