|
|
06.06.2024., 18:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
A znam da mogu guglati, ali htjela sam provjeriti ima li netko iskustva već s njima, da ne naletim na baš neke loše 
Hvala na dodatnim prijedlozima 
|
|
|
06.06.2024., 18:33
|
|
miris borova
Registracija: Sep 2007.
|
Cuj Gugl... ko i Triper Advajzer.
Moze pomoci, al moze i odvuci od najboljeg.
Catering Kvatric radi dobre strukle, telece pecenje s krumpirom i sl.
Lisakica ima dobra jednozalogajna jela, od onih u prhkim kosaricama, preko sushija itd. Sve napravi sto treba.
Pitanje je jedino koliko je mala narudzba, jer "pocastila bih kolege" moze znaciti da se radi o 5 ljudi, a moze biti i za tucet.
Zato su ove struklaste varijante ili pecenje i sl. ziheri koje ne moras narucivati za 20+ ljudi.
Mozes i sama skupiti tik prije cascenja ili dogovoriti dostavu - po dogovoru.
|
|
|
06.06.2024., 22:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Sviđa mi se ovaj ideja sa štruklama, hvala  I uz to još nešto nadodam...
|
|
|
06.06.2024., 22:40
|
|
Loading, please wait...
Registracija: Oct 2008.
|
Catering Kvatrić zaobiđi u širokom luku. Upravo sam prije dva sata bio na "njihovoj" večeri i niti im valjaju štrukle, niti teleće pečenje, niti pašticada.
Sve potpuno konfekcijski, meso presušeno (well done biftek?!?!), štrukle bez umaka, kolači umjetni...
Iz mojeg IMHO vrlo velikog iskustva, broj jedan u ZG je Lisak catering, ali mislim da niti oni niti Kvatrić nisu zainteresirani za neke manje proslave.
Moja preporuka bila bi GALA catering - oni su mali i probijaju se kvalitetom i ponudom, vodi bračni par, te se s gazdom može apsolutno sve dogovoriti.
Npr. da ti donese hranu u ured i ostavi, vi pojedete, i on dođe na kraju i pokupi, a može biti i cijelo vrijeme prisutan (kao konobar) ako tako želite.
|
|
|
06.06.2024., 23:45
|
|
miris borova
Registracija: Sep 2007.
|
Ako je to na Riverside lokaciji, kako kaze link, onda je tamo catering Majetic. Njegov je i prostor.
Ne znam je li uopce moguce da tamo dodje ijedan drugi catering.
Znam da je recimo Mimara koju je drzao godinama (drzi li je i sad?) nudila iskljucivo njegov catering.
Moja iskustva (njih minimalno 20) s navedenim jelima u restoranu Kvatric, a onda i uzimanjem za van, su vrlo pozitivna.
Ove konferencijske price znaju biti losije zbog tezeg kontroliranja tajminga pocetka vecere, tada je moguce i da jela pod zvonom odleze znatno duze od planiranog.
|
|
|
07.06.2024., 06:57
|
|
Loading, please wait...
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
Deedy kaže:
Ako je to na Riverside lokaciji, kako kaze link, onda je tamo catering Majetic. Njegov je i prostor.
Ne znam je li uopce moguce da tamo dodje ijedan drugi catering.
|
Riverside nije Majetićev, njihov je onaj Clubhouse Golf, na dva kata. Riverside je na početku, pored velikog parkinga preko puta Batka.
Bio je Catering Kvatrić 100% - CK kravate, CK kombi...
Quote:
Moja iskustva (njih minimalno 20) s navedenim jelima u restoranu Kvatric, a onda i uzimanjem za van, su vrlo pozitivna.
|
To što navodiš je (vjerojatno) miljama daleko od catering usluge.
Nisam bio u restoranu Kvatrić otkako su ga preuzeli, ali ionako ne kuhaju jela za catering tamo nego na Maksimirskoj kod Ravnica.
Quote:
Ove konferencijske price znaju biti losije zbog tezeg kontroliranja tajminga pocetka vecere, tada je moguce i da jela pod zvonom odleze znatno duze od planiranog.
|
Predavanja su završila točno u minutu, a kombi je došao pola sata kasnije (najprije se pilo) i odmah je stavljao jela u pripremljene banje, tako da to sigurno nije bilo problem.
Ali nije to moje jedino iskustvo s njima, nažalost često rade cateringe na eventima na kojima sudjelujem.
|
|
|
07.06.2024., 21:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2017.
|
Još jedna preporuka za Gala catering, nedavno smo organizirali event i uzeli smo njih, stvarno nemam riječi zamjerke. Od tog da su nam osigurali broj konobara koji smo tražili, do dogovora na licu mjesta kada smo vidli da će se događaj odužiti u odnosu na ono što smo dogovorili, pa do kvalitete hrane. Uzeli smo ih također na preporuku. Menu sam sama složila, doslovno se sve dogovori kako god želiš. Konkretno štrukle su bile baš jako hvaljene, ja sam ih na kraju propustila.
|
|
|
09.06.2024., 12:09
|
|
mala s ajvarom
Registracija: Feb 2008.
|
Zvona catering isto nemojte. I njih sam po događanjima jela već više puta, u najboljem slučaju je hrana ok, dosta toga je nejestivo  .
Osim toga, stvari u kojima su kozice/plodovi mora označavaju kao vegetarijanske.
|
10.06.2024., 22:00
|
|
korisnik
Registracija: May 2004.
|
Gdje jesti u Plitvicama?
Neki obiteljski ručak i(li) večera.
|
|
|
24.06.2024., 16:20
|
|
Scarce half made up.
Registracija: Jun 2006.
|
Dakle, Zagrepčani i svi koji se tako osjećaju, trebam vašu pomoć.
Dolazim u ZG na tri dana i htjela bi nekamo izvesti frendice na večeru, ali kako veċ petu godinu živim u Londonu iako još uvijek pratim scenu izdaleka nisam sigurna da sam u potpunosti up to date s restoranskim novinama i mjestima na koja svakako treba otići.
Ima li neko mjesto koje bi preporučili dvijema "damama" i vašoj ne-tako-ladylike samotnoj za baš lijepo i borderline fancy druženje, a da nije baš cjenovno u rangu Nav-a? Fina vina/kokteli i deserti su definitivno poželjni.  Centralna lokacija je preferable, ali nije obavezna.
Editiram da kažem: volimo sve kuhinje, ali jedna prijateljica je bivša vegetarijanka pa naginjemo nečemu raznovrsnom, prije nego mjestima orijentiranim isključivo na meso.
Pali su mi na pamet Pod Zidom i Theatrium (volim kako Horvat kuha), ali rado bi probala nešto što još nisam. 
'We take this small box and shut the furies up in it, they're furious and can't get out, they say let us out and we'll be kind. We gods can do that sometimes, quieten the furies, we can't do everything, we don't exist, people make us up, they make up the furies and how they bite.'
|
|
|
24.06.2024., 16:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Boogie Lab
|
|
|
24.06.2024., 17:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
samotna šetačica kaže:
Ima li neko mjesto koje bi preporučili dvijema "damama" i vašoj ne-tako-ladylike samotnoj za baš lijepo i borderline fancy druženje, a da nije baš cjenovno u rangu Nav-a? Fina vina/kokteli i deserti su definitivno poželjni.  Centralna lokacija je preferable, ali nije obavezna.
Editiram da kažem: volimo sve kuhinje, ali jedna prijateljica je bivša vegetarijanka pa naginjemo nečemu raznovrsnom, prije nego mjestima orijentiranim isključivo na meso.
Pali su mi na pamet Pod Zidom i Theatrium (volim kako Horvat kuha), ali rado bi probala nešto što još nisam. 
|
Theatrium super!
Neki dan sam tražila kombinaciju koktel + večera i jedino sam se Izakaye sjetila, ali stvarno nije ni približno bližecentralno.
Londonske cijene u Esplanadinu Le Bistrou.
Mali bar (bez koktela)
Tekka
|
|
|
24.06.2024., 18:52
|
|
mala s ajvarom
|
Quote:
VK Girl kaže:
Boogie Lab
|
Ovo, da. Mi smo nedavno bili u Bobanu i to je isto bilo ok.
|
26.06.2024., 15:25
|
|
Scarce half made up.
|
Puno vam hvala! 
'We take this small box and shut the furies up in it, they're furious and can't get out, they say let us out and we'll be kind. We gods can do that sometimes, quieten the furies, we can't do everything, we don't exist, people make us up, they make up the furies and how they bite.'
|
|
|
26.06.2024., 19:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Quote:
samotna šetačica kaže:
Puno vam hvala! 
|
Za koktele Landsky na Trešnjevci.  )
|
26.06.2024., 21:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
Gdje se dobro jede na otoku Krku? Trenutno smo malo ispod Malinske, pasalo bi nam najvise od grada Krka pa sjevernije.
Mozemo pojest
Skickat från min SM-S908B via Tapatalk
|
|
|
27.06.2024., 19:05
|
|
Know-how Dibidus
|
žal klimno, nada vrbnik, fidel from the sea krk, rivica njivice (iako tu bude oscilacija).
|
|
|
27.06.2024., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Razmišljamo ovog ljeta otići do Bleda (1. put) pa molim preporuke:
Gdje su sada najbolje kremšnite?
I gdje je dobro ručati, a da nije baš strašno skupo (a ni prebučno)?
Unaprijed hvala!
|
28.06.2024., 08:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Može li preporuka za dobar fiš u Sl. Brodu/okolici?
|
|
|
28.06.2024., 12:36
|
|
Scarce half made up.
|
Quote:
Ember- kaže:
Za koktele Landsky na Trešnjevci.  )
|
Evo, jedno mjesto za koje nisam ni cula! Znala sam da ce Forum znati nesto sto ja ne znam. 
Hvala ti.
Na kraju je moj let otkazan, pa se put odgadja do sredine srpnja, spletom okolnosti. Ali valjda cemo se Zagreb i ja vidjeti u nekom trenutku.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:11.
|
|
|
|