Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.07.2024., 16:10   #6061
Quote:
Tropicana Tropi kaže: Pogledaj post
Evo Kate , kakav srdačan doček ima

https://youtu.be/b2TbG0TOqzo?si=b2JErBvDVwlsHIl3
Baš je moćna.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2024., 16:21   #6062
meghan na aparatima
sanjita is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2024., 16:22   #6063
Čini se da je Kata dobila koju kilu, oporavlja se. I Charlotte je narasla.

Quote:
odakusa kaže: Pogledaj post
A Megino grabljenje Herryja s obje ruke pri odlasku po nagradu,
Kažu tračevi da je sud zatražio od Palače da im dostave sve dokaze koje imaju vezano za Harryev slučaj prisluškivanja telefona. Naravno, Palača je dužna po zakonu to i učiniti, ali su u problemu jer je Harry puno lagao, a ti dokazi će otkriti njegove laži.

Tako da već neko vrijeme u Palači taju krizni sastanci sa stručnjacima na temu kako se postaviti i što napraviti kada se protiv Harrya pokrene kazneni postupak za davanje lažnog iskaza na sudu. Al će to biti cirkus.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2024., 17:36   #6064
Katica super izgleda
I odlicno mi je kako vode djecu na ono sto ih zanima, G na nogomet, C na tenis, oboje na swift

Rekla bi da je K bolje jer C izgleda opustenije nego na troupingu, tamo je na momente bas izgledala zabrinuto
Old 14.07.2024., 18:11   #6065
Dobra je Kate, dobra je i mala.
Old 14.07.2024., 18:23   #6066
Baš mi je drago da je tak zdravoizgledajuća i čak bi rekla plumpasta. Super da se nije posušila.

A doček
Nema straha za monarhiju dok je Kata živa.
larlar is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2024., 19:30   #6067
Vidi joj se na njenoj desnoj ruci podljev od igle. Držimo fige da ide na bolje. Odlično izgleda. Mnooogo bolje nego na zadnjem izlasku u javnost.
Old 14.07.2024., 20:50   #6068
predivna kate, prava dama, mala baš slatka

dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2024., 21:43   #6069
Will i george na euru

Jedino louisa jos nigdje nisu poveli samog
Old 17.07.2024., 09:51   #6070
Bome, sad kad sam je vidla na Wimbledonu, meni Kate uopće ne djeluje kao osoba koja se kemoterapijom bori protiv raka. Jest da je ko kostur ali inače djeluje uobičajeno i sasvim ok, tak da sam sklona onim teorijama da joj je brak u vraškoj krizi i da tu treba tražiti razloge njenog povlačenja iz javnog života. No ajde, bumo već vidli u kojem grmu leži zec..
Old 17.07.2024., 10:36   #6071

Frendica je vec mjesecima na kemoterapijama, da ne znam s cime se bori, nikad ni naslutila ne bih.
Old 17.07.2024., 10:52   #6072
Quote:
arna kaže: Pogledaj post
Bome, sad kad sam je vidla na Wimbledonu, meni Kate uopće ne djeluje kao osoba koja se kemoterapijom bori protiv raka. Jest da je ko kostur ali inače djeluje uobičajeno i sasvim ok, tak da sam sklona onim teorijama da joj je brak u vraškoj krizi i da tu treba tražiti razloge njenog povlačenja iz javnog života
da, izmislit će da ima rak radi bračne krize

moja kuma kad je išla na kemo, ko da je primala vitamin c, ništa se na njoj vidilo nije - svatko drugačije to podnosi, ovisi koja je kemo, koji je rak, koje popratne stvari osoba prima za imunitet te od organizma do organizma, baš svaki slučaj je individualan
Old 17.07.2024., 11:34   #6073
Quote:
arna kaže: Pogledaj post
Bome, sad kad sam je vidla na Wimbledonu, meni Kate uopće ne djeluje kao osoba koja se kemoterapijom bori protiv raka. Jest da je ko kostur ali inače djeluje uobičajeno i sasvim ok, tak da sam sklona onim teorijama da joj je brak u vraškoj krizi i da tu treba tražiti razloge njenog povlačenja iz javnog života. No ajde, bumo već vidli u kojem grmu leži zec..

nadam se da samo trolaš
nan is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2024., 11:39   #6074
ne vjerujem da trola.

ali hajmo zaigrati na tu kartu.
što bi se dogodilo da se Kate jednom digne sa stola i kaže: "ma jebite se svi, neću više obilazit događanja, satrli ste me. neću i što mi možete?!"

mislim, neće je u kulu zaključat i baciti ključ
Absoluta is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2024., 12:20   #6075
Quote:
absoluta kaže: Pogledaj post
ali hajmo zaigrati na tu kartu.
što bi se dogodilo da se Kate jednom digne sa stola i kaže: "ma jebite se svi, neću više obilazit događanja, satrli ste me. neću i što mi možete?!"
Ne moramo nagađati, to se već desilo. Dobro, nije tako grubo iskomunicirano s javnošću, bilo je da se žele posvetiti sebi, obitelji, djeci...

Nakon vjenčanja su preselili u Wales, živjeli su na nekom otoku dok je W radio za royal air force. Pojavljivali su se u javnosti samo kad je bilo nužno. Kasnije se W prebacio u air ambulance, preselili su u Norfolk i tako sve do 2017.
Zašto bi sad bio problem reći da opet želi pauzu?

A to što Kata izgleda ok, pa Charles i Fergusonka isto izgledaju ok, zašto bi oni lagali?

E:
Charles dsnas otvara parlament, radi kao da je zdrav
https://www.dailymail.co.uk/news/art...r-Starmer.html
Fergusonka prije mjesec dana, čak mislim da ne nosi periku
https://www-hellomagazine-com.cdn.am...royal-ascot%2F
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2024., 12:28   #6076
Poslali bi je u Pariz

Old 17.07.2024., 12:28   #6077
Nije isto imat rak kao Slavica iz Donjeg Miholjca, koja se, uz rak, mora baktat i s mužem i djecom i hrvatskih zdravstvom i financijskim problemima i sto drugih stvari.

Kate ima na raspolaganju ljude i pare i ipak joj je lakše nego Slavici i zato i bolje izgleda nego netko drugi koji je bori s istim rakom.
Old 17.07.2024., 12:49   #6078
Iause, ove teorije.

Bogati i slavni nemaju magicnu pilulu protiv tegoba koje lijecenje karcinoma donosi.

Ali, kao sto se vec mnogo puta pisalo, postoji mnogo vrsta terapija i razliciti organizmi. Samim time i razlicite reakcije.

Ne kazem da kati nije lakse nego nekoj ubogoj sirotici iz pripizdine, ali lakse joj je u smislu da ne mora misliti tko ce joj skuhat rucak, oprat robu i sl.
Ali da novac ima utjecaj na reakcije na kemo, nitko bogat ih ne bi imao, a ne samo kata.
Old 17.07.2024., 13:08   #6079
pa i da joj je loše (što vjerujem da često ipak je), da izgleda zgaženo i sivo, neće se takva pojaviti u javnosti. Pojavila se tek dvaputa, u dane kad je očito odlučila da može, a uz šminkere, stiliste i frizere, ne znam kakvu ste je očekivali.
Old 17.07.2024., 13:39   #6080
Quote:
kemik kaže: Pogledaj post
Poslali bi je u Pariz

Grozna si
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:26.