Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.05.2024., 02:01   #2161
Quote:
casilda kaže: Pogledaj post
Prijete napuštanjem.
Ionako ćemo dogodine svi napustiti tako da džaba im!!
Old 10.05.2024., 02:01   #2162
Quote:
Prijete napuštanjem.
Neće im dat ona baba iz žirija, a i voditeljica bi mogla emigrirat u Italiju. Ostaju oni na ESC.
nimalo ozbiljan is offline  
Old 10.05.2024., 04:24   #2163
Trebamo Senhit dogodine!
Old 10.05.2024., 08:55   #2164
Quote:
Prijete napuštanjem.
Ništa ovdje nije funkcioniralo, Kenzy je loše pjevala, nastup je bio nepovezan, a Gruzija ih je nakon njih potpuno zasjenila. Mogu oni prijetiti koliko hoće, nije im pomogla ni odluka produkcije da stave dvije španjolske pjesme zaredom.
ezioA55 is offline  
Old 10.05.2024., 10:20   #2165
mislim da joj se dogodila nezgoda u prvom dijelu pjesme, ispao joj in ear ili otkazao, kasnije je ulovila pjesmu... to mi uvijek bude tak krivo da se dogodi bas na ovom najbitnijem od 7 nastupa koje su imali do sad... san marino meni korektan, nije razocaranje unatoc nq.
pekmez_ is offline  
Old 10.05.2024., 13:59   #2166
Ja se nadam da se neće povući sa Eurosonga jer obožavam Una voce per San Marino.
Ali opet ko im je kriv kada svake godine naprave pogrešan izbor. 2022 je trebala ići Tiramisu, a ove godine su imali Loredanu Berte i XGIOVE (tu pesmu i dalje slušam).
Izdrži San Marino, mi te volimo.

https://eurovoix.com/2024/05/10/san-...on-withdrawal/
black-panther is offline  
Old 10.05.2024., 19:55   #2167
Quote:
wolf1324 kaže: Pogledaj post
Ja sam zadovoljan ovim paketom. Bili bi zasluzeni Q. Tesko je proci ako nemas hajpa na pjesmu i jos predstavljas San Marino koji nema nikakvu tezinu nazalost. <3 za ovu ekipu!
Ovo!

Vidjelo se da su uložili u nastup, vjerojatno skoro sve oni iz Megare sami, ali problem je što su predstavljali baš San Marino.

Quote:
black-panther kaže: Pogledaj post
Ja se nadam da se neće povući sa Eurosonga jer obožavam Una voce per San Marino.
Ali opet ko im je kriv kada svake godine naprave pogrešan izbor. 2022 je trebala ići Tiramisu, a ove godine su imali Loredanu Berte i XGIOVE (tu pesmu i dalje slušam).
Izdrži San Marino, mi te volimo.
++++++ Sjetimo se kako su skočili na drugo mjesto kladionica jer se mislilo da će odabrat Tiramisu i na kraju potop
Mia Fan is online now  
Old 12.05.2024., 23:21   #2168
Mene zanima onaj “uzorak” glasa publike San Marina, daj neku računicu jer kako je moguće da njihov top 5 “televotea” nije dobio NITI JEDAN bod od žirija.
EuroNeeuro is offline  
Old 12.05.2024., 23:39   #2169
Stare su to lije ove babuskare iz San Marina!!! Žele se povuć na godinu, dvije i onda vratit kako bi pobrale sve simpatije poput Luxića i ušunjale se u finale!! Cilj je njima upast na lijevu stranu tabele i ovo povlačenje vide kao najbolji način za postizanje tog cilja. Sotone bez sluha.
nimalo ozbiljan is offline  
Old 13.05.2024., 22:23   #2170
Quote:
Prijete napuštanjem.
Iskreno, MOŽE a i MORA, ova token država prodaje žiri glasove (2011. 2022.) i svake godine imaju 99% da će servirati NQ i bottom 3 polufinala.
EuroNeeuro is offline  
Old 15.05.2024., 01:59   #2171
Dobra mi je pjesma, šteta što nije prošla u finale.
Old 17.05.2024., 00:19   #2172
Ja se ovog niti ne sjećam, mislim da je bila neka kričava emo estetika? Kontroverzno, ali Say Na Na Na je zasluženo njihov najbolji rezultat. Dua Lipa i Doja Cat vidjele taj catchy diskopop banger i brzo pohrlile snimiti Don't Stop Now i Say So i sad živimo u post Sehrat kreiranom pop univerzumu
Chemmical is offline  
Old 19.05.2024., 00:15   #2173
Jadan San Marino, zbilja mi ih je žao i ne vidim svrhu njihovog nastupanja, osim da nam podare najsmješniji nacionalni izbor sezone. Od 16 bodova, 10 su dobili iz Španjolske jer ih je predstavljala španjolska grupa, 2 su dobili od ostatka svijeta gdje su glasali Španjolci jer ih je predstavljala španjolska grupa, a 1 od Italije zbog dobrosusjedskih odnosa. Dakle, samo ona 3 boda iz Gruzije su realna, no i to je valjda bolje od lani, I guess. Nagodinu očekujem da black u žiriju pusti puno bolje pjesme u finale pa da postanu iole konkurentni za eventualni ulazak u finale, no u televote only polufinalu mislim da im je to znanstvena fantastika.
Mia Fan is online now  
Old 19.05.2024., 02:00   #2174
Ovotjedne novosti

Sudeći prema objavi i naknadnim komentarima po brojnim društvenim mrežama, izgleda da su članica benda Megara, Kat Almagro te češka predstavnica Aiko postale par

Mia Fan is online now  
Old 19.05.2024., 02:07   #2175
vriska nisam znao da je lebanonka
Lujka na koncu is offline  
Old 19.05.2024., 10:10   #2176
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Sudeći prema objavi i naknadnim komentarima po brojnim društvenim mrežama, izgleda da su članica benda Megara, Kat Almagro te češka predstavnica Aiko postale par

[IMG]https://i.postimg.cc/xCBSQvDH/Kat-i-Aiko.png[/IM.G]
Pisala je o ovome Pam na češkoj temi.
Spicy Margarita is offline  
Old 19.05.2024., 12:55   #2177
Quote:
Spicy Margarita kaže: Pogledaj post
Pisala je o ovome Pam na češkoj temi.
S obzirom da sam jučer čitao stranice i stranice na 42-45 tema, nije ni čudo da mi je promaklo
Mia Fan is online now  
Old 25.07.2024., 23:59   #2178
Ovi opet napravili fejk dramu da napuštaju kad su ispali? Imagine how tired we are. I dalje ostajem pri tome da je Kenzy bila pijana, ono nije bilo normalno ponašanje, jednostavno nije. Nešto je tu bilo debelo van kolosijeka. Vizualno jeste impresivan nastup bio, vjerujem i dosta skup, ali pjesma je bila jednostavno nepostojeća, jedna čak od onih koji su me najviše živcirale u recapovima tokom sezone kada bih morao preslušavati. Uglavnom, još jedna godina za zaborav, a dogodine neka izvade Senhit za novo eurovizijsko finale ove simpatične republike!

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:10.