Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.09.2024., 10:50   #4281
Zona na horizontalnim skokovima se ukida već u kadetskoj dobi i tu ih se izjednačava sa natjecateljima u vertikalnim skokovima koji moraju paziti da pogode odskok u centimetar.

Povratak u bezbrižne dane kad ne moraš paziti jel ćeš pogoditi odskok je maltene vrijeđanje inteligencije natjecatelja.

Ovo pod tri je tek totalni nonsens, maknimo onda potpuno letvicu na visu i motki, pa nek skaču naslijepo i kao i kolege daljasi odakle im se hoće.
Bastard is online now  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2024., 00:14   #4282
Sandra na Dinamo mitingu bacila 68,81 (još imala i hitac od 68,71) što je njezin najbolji rezultat još od 2018. godine .
Matehehe is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2024., 22:03   #4283
Luda zabava na duelu Warholm vs Mondo na stotki. Sve što je prethodilo utrci u stilu boksačkog meča, kvalitetan shitshow. Lijep broj ljudi se i skupio pogledat utrku od 10 s. Dobra stvar za promociju atletike i zapravo i dobri rezultati. Tipovao bih na Warholma, ali ipak je slavio Mondo s 10.37.

Sutra slijedi pravi miting Dijamantne lige u Zurichu, zadnji prije finala.

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk
TweetyTheBird is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2024., 22:15   #4284
Inače, za neku usporedbu, Duplantis bi s ovim rezultatom prošle godine uvjerljivo pobijedio na 100 metara na prvenstvu Hrvatske (Farkaš 10,67), a možda i ove (ove godine je opet prvak Farkaš čiji je službeni osobni rekord 10.31, a na finalu su se pokvarili uređaji pa je pobijedio s ručno mjerenih 10,2 što je ipak nepouzdana metoda). No, u svakom slučaju prošle godine bi bio debelo prvi, a ove godine u najgorem slučaju debelo drugi.
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.09.2024., 01:45   #4285
Šokiran sam malo da Mondo koji ne trenira stotku može istrčati bolje nego naš koji se toliko navodno daje. Isto tako iznenadilo me da Warholm ne može Monda pobijediti, a ima toliko kilometara u nogama. Nije sad da trči maraton pa da je došao na 100 m. Meni to odmah sve sumnjivo. Želim revanš!
melos is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.09.2024., 08:56   #4286
Ja sam isto mislio da će pobijediti Warholm, ali nije to toliko šokantno. Duplantis je najbrži motkaš svih vremena (s motkom) i dosezao je brzinu od 10,3 m/s. Bolt je za usporedbu pri svjetskom rekordu trčao 10,44 m/s - naravno, Duplantisu je to bila top brzina u jednom trenutku, Boltu prosječna, ali pokazuje da je vrhunski brz. I to s motkom u rukama i razmišljanjem o pravom trenutku za odskok.

Warholm trči drugačije i drugačije raspoređuje snage, to je njemu bio minus. Njemu nije prirodno da odmah pojuri maksimalno.

Sve u svemu prema podacima koje smo imali prije utrke, kladio bih se na Monda na 50 metara, vjerojatno i na 60. No, mislio sam i ja da će pasti u završnici i cijelo vrijeme očekivao da će ga Warholm ipak dostići pred ciljem, no očito je imao dovoljno snage. Uz to, imao je fantastičan start, a mnogi su mislili da će mu to biti glavni problem.
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.09.2024., 08:59   #4287
Uzgred, kao dio oklade Warholm večeras u Zurichu nastupa u švedskom dresu
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2024., 18:28   #4288
Jel samo meni ovo skakanje u dalj na Trgu teški cringe?
Plus što zaletište izgleda totalno nesigurno

Bacanje kod fontana je dobra fora zbog lokacije, ovo je baš užas
Old 06.09.2024., 20:24   #4289
Da, nije nešto. Ipak dalj ljepše izgleda na stadionu.
Svejedno, čestitke Roku na 3 mjestu.

Što se tiče Jane nisam imao nikakva očekivanja,ali glavno mi je da sam je vidio ovako uživo.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2024., 19:41   #4290
Quote:
tomi kaže: Pogledaj post
Jel samo meni ovo skakanje u dalj na Trgu teški cringe?
Plus što zaletište izgleda totalno nesigurno

Bacanje kod fontana je dobra fora zbog lokacije, ovo je baš užas
Grozno je, polu neregularno na nestabilnoj podlozi. Zašto naši stalno nešto izmišljaju, neka se atletičari natječu u normalnim uvjetima.
Old 07.09.2024., 19:59   #4291
Kakvo bacanje kugli u Zagrebu

Pariz se može sakriti iza rezultata u Zagrebu

Morat će publiku pomaknuti radi sigurnosti koliko se daleko baca

Pa to uopće nije za Trg, bolje bi čak i kod fontana izgledalo ili na Jarunu/Bundeku
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 19:07   #4292
Nitko živ ne prati Hanžek tu? A hrpetina jakih i poznatih imena

Allmanica s rukom na srcu sluša našu himnu
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 19:19   #4293
Pa pratimo naravno, ali nisu Olimpijske pa da uživo komentiramo
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 19:25   #4294
Di vam je lokalpatriotizam? Hanžek je važan kao i OI

Što treba njemu da prede u gornji rang i da gledamo Dijamantnu ligu u Zagrebu? Štef je rekao veći stadion, ima još nešto?
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 19:39   #4295
Štef "Ovlašteni brojač rekorda mitinga" Balog
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 20:59   #4296
Pa osim stadiona u najširem smislu (nije samo do kapaciteta (minimalni je 12.000) nego i raznih drugih tehničkih stvari plus gleda se i posjeta, džaba stadion ako ne bi bio pun) prvenstveno je stvar u proračunu.
U Dijamantnoj ligi ono što je samo najosnovnija obaveza je 25.000 dolara po eventu, a obično ih je 15-16 "dijamantnih" po mitingu (plus još neki dodatni gdje organizator može odlučivati o iznosima),znači sve u svemu treba ti vjerojatno oko 500.000 dolara minimalno samo za osnovne troškove.

Onda imaš daljnje obaveze u slučaju rekorda mitinga, rekorda DL, svjetskog rekorda...

I na kraju ono najvažnije, a to su honorari pod općenito, neće Lyles doći samo po potencijalnu prvu nagradu nego mu moraš platit i da uopće dođe.

Sve u svemu mislim da ništa od toga, a u konačnici mislim da nije ni potrebno, jaki CT Gold miting je skroz okej za Hrvatsku.
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2024., 10:11   #4297
Quote:
Tomo1972 kaže: Pogledaj post
Što treba njemu da prede u gornji rang i da gledamo Dijamantnu ligu u Zagrebu? Štef je rekao veći stadion, ima još nešto?
Koji će nam K miting dijamantne lige, daj nećemo pretjerivati
Old 09.09.2024., 20:36   #4298
Kad ste se već dotakli toga,meni je zanimljivo da jedna Njemačka nema DL mitinga,iako
je miting u Berlinu (gold) posjećeniji od većine DL mitinga,dok jedna mala Švicarska
ima dva DL mitinga.

Očito su švicarci veliki zaljubljenici u atletiku,jer upravo gledam jedan manji miting iz
Bellizone gdje se skupilo par tisuća gledatelja,line-up u M kugli opet top.

https://www.youtube.com/watch?v=7JoY...nel=AtletikaTV
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.09.2024., 13:52   #4299
kako se financira Hanžek? Tko plaća sportašima da nastupe, pobjede, rekorde mitinga itd.?

Nisam 100% siguran jel me pamćenje dobro služi, ali čini mi se da sam svojedobno čitao o nezadovoljstvu atletskih djelatnika, jer pola godišnjeg budžeta Zagrebačkog atletskog saveza ode na organizaciju Hanžeka dok su istovremeno treneri potplaćeni i klubovi dobivaju mrvice
Bastard is online now  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2024., 19:24   #4300
Večeras prva finalna večer DL,a uvjeti u Brusselu su daleko od idealni za atletiku.

Holloway odustao od finala 110m prepona radi očito love, a zato je SML dobila hrpu love
jer su samo za nju organizirali posebno dvije utrke na 200m i 400m izvan glavnog programa.
Branimir85 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:12.