|
|
03.06.2023., 17:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Mislim da ti Doba učilište ima sve online, predavanja i ispite. Sigurno ima nešto vezano uz ekonomiju.
|
|
|
03.06.2023., 21:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Što ne možeš nikako tih 4 godine pretvoriti u neku višu na pravu s dva-tri ispita razlike? Ako ništa na nekom drugom sveučilištu ako to ZG ne dozvoljava.
Pa onda temeljem toga upisati na nekom privatnom diplomski još 2 godine online? Da ne ideš od nule.
|
|
|
03.06.2023., 22:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
proab kaže:
Što ne možeš nikako tih 4 godine pretvoriti u neku višu na pravu s dva-tri ispita razlike? Ako ništa na nekom drugom sveučilištu ako to ZG ne dozvoljava.
Pa onda temeljem toga upisati na nekom privatnom diplomski još 2 godine online? Da ne ideš od nule.
|
Nažalost ne mogu, probala već, da se prebacim na upravno pravo trebala bi polagati razliku koja mi dođe isto kao da idem još polagati tih dva semestra + diplomski na pravu, a to je onda lošija opcija jer upravno pravo je bacc., a ovo je mag., osim toga mislim da mi mozak realno danas radi na drugim frekvencijama nego u doba studiranja i da nisam vise u stanju bubati napamet suhoparnu materiju, a nemam vise ni uvjeta za to uz dijete, obiteljske obaveze i zahtjevan posao. Treba mi studij gdje mogu popratit predavanja u ono doba koje mi odgovara jer da nakon posla idem na predavanja od 16-20 mi je malo neizvedivo.
Doba mi se čini dobra opcija jer je potpuno online pa čak i ispiti, ne mislim da cu biti pošteđena ucenja, ali svakako je bolja opcija polagati ispit od kuće nego putovati 200 km od kuće u jednom smjeru za ispit od 45 min.
Koliko sam vidjela dioloma se može nostrificirati, a meni je ona i tako samo papir ako jednom odlučim otići iz ove firme pa da u drugoj mogu odmah aplicirati na mjesto voditelja.
|
|
|
03.06.2023., 22:23
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
^ znam neke ljude koji su se s prava prebacili na Effectus pa probaj tamo. obzirom na to da imaš još samo jednu godinu, savjetujem da to ipak probaš odraditi, možeš to i razvući na dvije, mislim da nema limita kad si izvanredan student.
|
|
|
04.07.2023., 20:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Samo da se updateam, od sljedeće akademske godine BAK ima polaganje ispita online, a kako DOBA ne nudi još ove godine izravan upis u 3. godinu, planiram upisati Baltazar. Imam 10tak predmeta razlike za položiti, ali sve u svemu nadam se da ću uspjeti to ishendlati.
Mozak nije kao prije 15 godina, ali nadam se da će poslovno i životno iskustvo u poznavanju ekonomije pomoći.
|
|
|
27.08.2024., 12:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2019.
|
Ima netko preporuku za neki privatan online fakultet? Već nekoliko godina sam na trećoj godini Poslovne Ekonomije, uz posao jednostavno ne stignem izaći na ispitne rokove a zbog (potencijalno) daljnjeg napredovanja bi volio što prije imati VŠS barem. Izvanredni sam a svake godine samo (bezveze) platim školarinu i to je to.
Zna li tko da li mogu sa Ekonomije u Zagrebu se prebaciti na neki privatni, a da mi oni uz to priznaju većinu predmeta koje sam položio pa da onda mogu položiti samo razliku predmeta do nužnih 180 i završetka?
Hvala svima.
|
|
|
28.08.2024., 16:57
|
|
Zen Lyfe Padawan
Registracija: Sep 2008.
|
Cini mi se da dosta politicara studira "preko" isto zbog napredovanja. Jesi gledao Mostar?
https://www.logos-centar.com/StudijPE
|
|
|
28.08.2024., 19:45
|
|
Mockingbird
Registracija: May 2011.
|
Quote:
ovunque kaže:
Ima netko preporuku za neki privatan online fakultet? Već nekoliko godina sam na trećoj godini Poslovne Ekonomije, uz posao jednostavno ne stignem izaći na ispitne rokove a zbog (potencijalno) daljnjeg napredovanja bi volio što prije imati VŠS barem. Izvanredni sam a svake godine samo (bezveze) platim školarinu i to je to.
Zna li tko da li mogu sa Ekonomije u Zagrebu se prebaciti na neki privatni, a da mi oni uz to priznaju većinu predmeta koje sam položio pa da onda mogu položiti samo razliku predmeta do nužnih 180 i završetka?
Hvala svima.
|
Ekonomija u Rijeci? Imaju online program.
|
09.10.2024., 14:06
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2021.
|
Pozdrav,zanimaju me samo online fakulteti ( nisam ni blizu HR)- smjer Psihologija ili Medicinsko lab. dijagnostika, da li ima u Hr,BiH ili Srbiji nešto?
DOBA mi je sumnjiv jako.
Hvala
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:21.
|
|
|
|