Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.06.2023., 17:26   #141
Mislim da ti Doba učilište ima sve online, predavanja i ispite. Sigurno ima nešto vezano uz ekonomiju.
-skyfall- is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2023., 21:31   #142
Što ne možeš nikako tih 4 godine pretvoriti u neku višu na pravu s dva-tri ispita razlike? Ako ništa na nekom drugom sveučilištu ako to ZG ne dozvoljava.
Pa onda temeljem toga upisati na nekom privatnom diplomski još 2 godine online? Da ne ideš od nule.
proab is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2023., 22:03   #143
Quote:
proab kaže: Pogledaj post
Što ne možeš nikako tih 4 godine pretvoriti u neku višu na pravu s dva-tri ispita razlike? Ako ništa na nekom drugom sveučilištu ako to ZG ne dozvoljava.
Pa onda temeljem toga upisati na nekom privatnom diplomski još 2 godine online? Da ne ideš od nule.

Nažalost ne mogu, probala već, da se prebacim na upravno pravo trebala bi polagati razliku koja mi dođe isto kao da idem još polagati tih dva semestra + diplomski na pravu, a to je onda lošija opcija jer upravno pravo je bacc., a ovo je mag., osim toga mislim da mi mozak realno danas radi na drugim frekvencijama nego u doba studiranja i da nisam vise u stanju bubati napamet suhoparnu materiju, a nemam vise ni uvjeta za to uz dijete, obiteljske obaveze i zahtjevan posao. Treba mi studij gdje mogu popratit predavanja u ono doba koje mi odgovara jer da nakon posla idem na predavanja od 16-20 mi je malo neizvedivo.
Doba mi se čini dobra opcija jer je potpuno online pa čak i ispiti, ne mislim da cu biti pošteđena ucenja, ali svakako je bolja opcija polagati ispit od kuće nego putovati 200 km od kuće u jednom smjeru za ispit od 45 min.
Koliko sam vidjela dioloma se može nostrificirati, a meni je ona i tako samo papir ako jednom odlučim otići iz ove firme pa da u drugoj mogu odmah aplicirati na mjesto voditelja.
Corinna is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2023., 22:23   #144
^ znam neke ljude koji su se s prava prebacili na Effectus pa probaj tamo. obzirom na to da imaš još samo jednu godinu, savjetujem da to ipak probaš odraditi, možeš to i razvući na dvije, mislim da nema limita kad si izvanredan student.
poison.Ivy is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2023., 20:38   #145
Samo da se updateam, od sljedeće akademske godine BAK ima polaganje ispita online, a kako DOBA ne nudi još ove godine izravan upis u 3. godinu, planiram upisati Baltazar. Imam 10tak predmeta razlike za položiti, ali sve u svemu nadam se da ću uspjeti to ishendlati.
Mozak nije kao prije 15 godina, ali nadam se da će poslovno i životno iskustvo u poznavanju ekonomije pomoći.
Corinna is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2024., 12:00   #146
Ima netko preporuku za neki privatan online fakultet? Već nekoliko godina sam na trećoj godini Poslovne Ekonomije, uz posao jednostavno ne stignem izaći na ispitne rokove a zbog (potencijalno) daljnjeg napredovanja bi volio što prije imati VŠS barem. Izvanredni sam a svake godine samo (bezveze) platim školarinu i to je to.

Zna li tko da li mogu sa Ekonomije u Zagrebu se prebaciti na neki privatni, a da mi oni uz to priznaju većinu predmeta koje sam položio pa da onda mogu položiti samo razliku predmeta do nužnih 180 i završetka?

Hvala svima.
ovunque is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.08.2024., 16:57   #147
Cini mi se da dosta politicara studira "preko" isto zbog napredovanja. Jesi gledao Mostar?

https://www.logos-centar.com/StudijPE
Frulenzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.08.2024., 19:45   #148
Quote:
ovunque kaže: Pogledaj post
Ima netko preporuku za neki privatan online fakultet? Već nekoliko godina sam na trećoj godini Poslovne Ekonomije, uz posao jednostavno ne stignem izaći na ispitne rokove a zbog (potencijalno) daljnjeg napredovanja bi volio što prije imati VŠS barem. Izvanredni sam a svake godine samo (bezveze) platim školarinu i to je to.

Zna li tko da li mogu sa Ekonomije u Zagrebu se prebaciti na neki privatni, a da mi oni uz to priznaju većinu predmeta koje sam položio pa da onda mogu položiti samo razliku predmeta do nužnih 180 i završetka?

Hvala svima.
Ekonomija u Rijeci? Imaju online program.
Old 09.10.2024., 14:06   #149
Pozdrav,zanimaju me samo online fakulteti ( nisam ni blizu HR)- smjer Psihologija ili Medicinsko lab. dijagnostika, da li ima u Hr,BiH ili Srbiji nešto?

DOBA mi je sumnjiv jako.

Hvala
Deathwing is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:21.