|
|
09.10.2024., 05:42
|
|
...ča barjak ne viješ
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
zovi čovika kaže:
Smiješ se iz zavisti, a ne vidiš da diže zdravicu zbog uljudbe i izuma torpeda.  A i ovo koplje već baca izgledom na penkalu.
|
Torpedo je Delmat s Pelješca izumio.
A u puku zapadne cerkve, gde potiče štogod dobra i poštena, to prečesto dolazi samo odtuda, što on ne sluša i ne sledi popa. Da ovaj puk nebi bio poživinčen, on bi uz redke iznimke, u popu smatrao najpervoga svojega neprijatelja. U istinu, NAROD HERVATSKI IMA SVU SVOJU NESREĆU NAJVEĆMA POPOM PRIPISAT. - Dr. Ante Starčević - Otac Domovine
|
|
|
09.10.2024., 08:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Nakom argumentirane rasprave ovih dana sve više i više ekipe mi se javlja mi na inbox. izdvojio bi samo neke od poruke:
" Uvijek sam se osjećala Dalmatinkom"
"Šta da? svi smo Dalmatinci?"
"Moj nonić iz Tribunja došao je oslobađati Rijeku, poslije je obitelj ostala ali uvijek se u kuci govorilo Dalmacija"
"Trst je naš !!! "
A ekipa i Škrljeva poslala mi je ovaj predložak za njihov novi transparent

|
09.10.2024., 08:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2018.
|
Quote:
Marijan kaže:
Torpedo je Delmat s Pelješca izumio.
|
Lupis se rodio i odrastao u Rijeci zato je i bio u mogucnosti izumiti torpedo. Da je kojim slucajem ostao dole bio bi nepismen kao i 90% dalmatinaca u to vrijeme.
|
09.10.2024., 09:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Ovo postaje jako zamorno, nije interesantno više.
Ukratko, želim reći, tovari odjebite!
Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
|
09.10.2024., 11:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Jedino su zanimljivi tvoji lancuni od upisa na bilo kojoj temi ovog napacenog foruma.
A ja cu u znak dobre volje "odjebat" desetak dana sa ove teme.
|
|
|
09.10.2024., 12:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2018.
|
Quote:
budha 1980 kaže:
Jedino su zanimljivi tvoji lancuni od upisa na bilo kojoj temi ovog napacenog foruma.
A ja cu u znak dobre volje "odjebat" desetak dana sa ove teme.
|
Ajde putuj
|
09.10.2024., 12:25
|
|
Lako ćemo
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Ukratko, želim reći, tovari odjebite!
Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
|
Ovo je jos nista... U dobrom su momentu. Prosli su i Metropolu i Liburniju bez previse muke. Kazu da ih Kanibali izbjegavaju, a Monstrumi nesto kalkuliraju, svasta
Na terenu su pokupili vise nego sto su planirali. Smiju se sta nam je zalizani juzni Liburn sa Paga potjerao navijace, a i drzi Djalovica na klupi, rade komediju od nas. Smiju se Dinamu sto su doveli Bjelicu jer igraju na to da on vise nije onaj stari, a usput ce dodatno pokvariti suradnju sa novom metropolom Liburnije. Jel treba spomenut da su nekoc veliki neprijatelji Rima izabrali njihovog covjeka kao svog vojskovodju? To je isto interesantan potez. Dakle, uvjereni su da im sve ide u korist. I iskreno, ne mos rec da to nije tako, je ti to mos rec?
Sta napraviti ne znam... Djalovica treba maknuti, super lik, al nije to to. Da bis ga maknuo moraju se zaredat uzasni rezultati, jer sam od sebe nece. A ako se zaredaju uzasni rezultati, juzna napast ce jos vise ojacat i gdje smo onda? Teska situacija... Uopce nisam optimista moram priznat. Pocele su se stavljati na prvo mjesto neke sporedne stvari, kao posao, razvoj i napredak. Oko nas samo busilice, kranovi i bageri. Samo se rusi, tuce i zida. Broje se cifre na racunima, rade planovi kako to povecat, kako imat jos, kako imat vise, a onda se cudimo kad te ovi iznenade? Nemam ideje sto promijenit, ali definitivno nije ugodno kako nadiru na svakoj temi, a jos manje pogled na tablicu.
Ti ako imas ideju slobodno kazi... Znam sta ces rec, prvo se trebamo pobit sa juznim Liburnom, ali nisam odlucan oko toga jos. Puno to vremena uzme, a ovi ce to iskoristit u to sam siguran 
|
09.10.2024., 18:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Los Flumenos kaže:
Ti ako imas ideju slobodno kazi... Znam sta ces rec, prvo se trebamo pobit sa juznim Liburnom, ali nisam odlucan oko toga jos. Puno to vremena uzme, a ovi ce to iskoristit u to sam siguran 
|
Ma nemam idee, daleko bilo. Samo nek odjebu, pardon my french.
Danima tu balave, a kutkom im udara promaja tamo. Kao sve 5, ono, cveta cveće, prva mjesta, kiše, rapsodije, pa ajmo Riječanima malo pametovati. Ono ko smo ko mi i ti fazoni.
Dosta više btj, pa ovo je rat. U čaši vode bi nas udavili. Tako da savjete, pamet, povijesne činjenice niti bilo šta treće od njih ne trebam.
Ne znam šta se ovaj @budha uzbudio i uskofrčio, njega nisam ni spomenuo. Pacifista i artrista, on mi uopće ni na pameti nije bio. On neka slobodno dođe.
Šta ja znam što bi trebalo. Ne znam, nema više gladi, kao da nikomu nije stalo. I to je ono što razara. Da ti sam nisi svjestan da možeš puno, puno više, jer si jednostavno za to stvoren, meni ne ide u glavu.
Fali nam struke, kao da su kafana i šank stručnjaci preuzeli glavnu riječ u klubu. A to nikad nije na dobro ispalo. Svaki dan s Đaletom u ovoj ulozi, je izgubljen dan. A tu mislim da sve počinje i završava. Zašto Pažanin inzistira na njemu i forsira to, kad svi vide da nema smisla i logike, meni je nedokučivo.
I tako. Inače, danas smo na Brnasima, na Halubju, bilo se uveličat obljetnicu našega Halubjana. Jebem ti delo, nisam stigao, a imao sam volju da odem i vidim kakvo je stanje i gori. Čujem da lijepo rade, da klinaca ima hrpa, da se ulaže.
I tako. Bio sam na ti neki dan na Matuljima, ne znam jesi viido? Pisao sam gore na temi u nadi da ćeš reagirati i pitati kako to. Lijepo bogami, lijepo to tamo vama ide. Vrat me zabolio od okretanja glave prilikom pogleda na svaki auto koji je prošao. Ne, ne, ne iz tog razloga, nisam osjećao nikakav strah. Nego vozni park, nebi da sam u Ženevi jebalo majku. Prejebat ćete vi i Opatiju, oni će bit matuljska promenada, a ne vi zaleđe Opatije kako znaju reć neznalice. Ajde bogati, daleko bilo, tempi passati 
|
09.10.2024., 18:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Mojih 5 centi
Mijenjat trenera nakon losih rezultata je glupo ako sada nisi zadovoljan. Gubis vrijeme i kasnije bodove, a odgosio si neizbjezno
|
|
|
09.10.2024., 19:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
1950ftw kaže:
Mojih 5 centi
Mijenjat trenera nakon losih rezultata je glupo ako sada nisi zadovoljan. Gubis vrijeme i kasnije bodove, a odgosio si neizbjezno
|
Dobro jarane, i ti ga ode u krivine, ne kontam te ni kurca. Šta, da mijenjamo ili da pustimo ovako?
|
09.10.2024., 19:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Dobro jarane, i ti ga ode u krivine, ne kontam te ni kurca. Šta, da mijenjamo ili da pustimo ovako?
|
Ako ne valja, rezi odma. Kad krenes gubit, kasno je
|
|
|
09.10.2024., 19:28
|
|
Lako ćemo
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Ma nemam idee, daleko bilo. Samo nek odjebu, pardon my french.
Danima tu balave, a kutkom im udara promaja tamo. Kao sve 5, ono, cveta cveće, prva mjesta, kiše, rapsodije, pa ajmo Riječanima malo pametovati. Ono ko smo ko mi i ti fazoni.
Dosta više btj, pa ovo je rat. U čaši vode bi nas udavili. Tako da savjete, pamet, povijesne činjenice niti bilo šta treće od njih ne trebam.
Ne znam šta se ovaj @budha uzbudio i uskofrčio, njega nisam ni spomenuo. Pacifista i artrista, on mi uopće ni na pameti nije bio. On neka slobodno dođe.
Šta ja znam što bi trebalo. Ne znam, nema više gladi, kao da nikomu nije stalo. I to je ono što razara. Da ti sam nisi svjestan da možeš puno, puno više, jer si jednostavno za to stvoren, meni ne ide u glavu.
Fali nam struke, kao da su kafana i šank stručnjaci preuzeli glavnu riječ u klubu. A to nikad nije na dobro ispalo. Svaki dan s Đaletom u ovoj ulozi, je izgubljen dan. A tu mislim da sve počinje i završava. Zašto Pažanin inzistira na njemu i forsira to, kad svi vide da nema smisla i logike, meni je nedokučivo.
I tako. Inače, danas smo na Brnasima, na Halubju, bilo se uveličat obljetnicu našega Halubjana. Jebem ti delo, nisam stigao, a imao sam volju da odem i vidim kakvo je stanje i gori. Čujem da lijepo rade, da klinaca ima hrpa, da se ulaže.
I tako. Bio sam na ti neki dan na Matuljima, ne znam jesi viido? Pisao sam gore na temi u nadi da ćeš reagirati i pitati kako to. Lijepo bogami, lijepo to tamo vama ide. Vrat me zabolio od okretanja glave prilikom pogleda na svaki auto koji je prošao. Ne, ne, ne iz tog razloga, nisam osjećao nikakav strah. Nego vozni park, nebi da sam u Ženevi jebalo majku. Prejebat ćete vi i Opatiju, oni će bit matuljska promenada, a ne vi zaleđe Opatije kako znaju reć neznalice. Ajde bogati, daleko bilo, tempi passati 
|
Ma stari evo sad pricam bas o tome s Casom, ne znam sta bi vise rekao... Pogotovo mi se to dodatno naglasilo jer sam bio dosta dolje na maslinama u juznoj Liburniji i ono... Strefi te koliko to brzo i jako ide kod nas, ali nemoj mislit da je dolje lose, dobro je to dolje. Tamo se sve isto uzurbano na bolje mijenja, to sam isto odusevljen.
Jedino ne znam sto je tamo kad predjes granicu na Krki, za tamo nemam neke insajdere sto se dogadja, osim Casa tu i tamo nes dobaci
Uglavnom, sto sam ono htio rec, idemo jako da... Ali klub ne ide, ne zeli. To je ono sto pece 
|
09.10.2024., 19:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Los Flumenos kaže:
Jedino ne znam sto je tamo kad predjes granicu na Krki
|
Osim samih gradova, velika nula.
|
09.10.2024., 19:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Los Flumenos kaže:
Ma stari evo sad pricam bas o tome s Casom, ne znam sta bi vise rekao... Pogotovo mi se to dodatno naglasilo jer sam bio dosta dole na maslinama u juznoj Liburniji i ono... Strefi te koliko to brzo i jako ide kod nas, ali nemoj mislit da je dole lose, dobro je to dole. Tamo se sve isto uzurbano na bolje mijenja, to sam isto odusevljen.
Jedino ne znam sto je tamo kad predjes granicu na Krki, za tamo nemam neke insajdere sto se dogadja, osim Casa tu i tamo nes dobaci
|
Pozdravi mi @casa, reci mu neka sada slobodno tu dođe i oglasi se. Ove udave smo podavili, neke samo pobacali u more, dakle teren čist 
Neka kanconica, receptić, smiraj u ovu kasnu srijedu 
A ti budi dobar i pazi na se. Posebno kad ideš u diverzantske akcije dolje na južnim granicama. Ono lijevo, desno, gore, dolje, da pozdrave Fiume šampione, đale (op.a. ne ovaj crnogorac nego đale po naški, klošarsko riječki) uvijek na zid, da je s barem jedne strane osigurano.
Ajjjj se vidimo 
|
09.10.2024., 19:54
|
|
Lako ćemo
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Pozdravi mi @casa, reci mu neka sada slobodno tu dođe i oglasi se. Ove udave smo podavili, neke samo pobacali u more, dakle teren čist 
|
Ti meni pozdravi Žordija ako ga vidiš... Reci mu da pita Los ša se događa, reci mu da čujem kako će još malo pa prešišat Dockera operativca po banovima. Ne znam ša to znači, jel Žordi dolazi na nivo Dockera, ili Docker pomalo na nivo Žordija 
|
09.10.2024., 20:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Los Flumenos kaže:
Ti meni pozdravi Žordija ako ga vidiš... Reci mu da pita Los ša se događa, reci mu da čujem kako će još malo pa prešišat Dockera operativca po banovima. Ne znam ša to znači, jel Žordi dolazi na nivo Dockera, ili Docker pomalo na nivo Žordija 
|
Ma di ću ga brate vidit?!
Lika nema. Predmnijevam da me čak na ignor stavio ono otkad sam se pohvalio da smo ugasili posljednji hajdučki lokal tu na Srdama i pretvorili ga u slastičarnicu di mali monstrumići slave rođendane. Od tad ni a ni b.
Nešto je buncao, a šta, a šta, di će sad pošten hajdukovac u Rijeci na kavu i konjak, di, di, u Pakoštane u pizdu materinu, pa šta je vama Riječanima, jeste li vi humani? I na tome je stalo.
Sad i ja isto vidim, da je posivio, da ga baca i da je stanje s našim prijateljem sve gore. Ne znam, neka ostane među nama, ali meni ga je malo i žao. Znam da je i tebi, jer jednako nam je drag. Kako ga vratit na pravi, trolerski put starog Žordia, ne znam, nisam pametan. Ali počeo je upadati u zamke, to mu prije nije bilo svojstveno 
|
09.10.2024., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Neka kanconica, receptić, smiraj u ovu kasnu srijedu 
|
STAVI GA NA BOK
U noći crnoj, svjetla bljeskaju,
On pada, svi ga gledaju.
Hladan asfalt, snovi se ruše,
Svi šute dok mrak ledi duše.
Refren:
Stavi ga na bok, neka diše,
asfalt mu je postelja meka.
nek zapamti ekipu koja čeka.
U tami noći, strah se širi,
ovdje umiru sreća i nada.
Stavi ga na bok, to je sve što čuje,
neka zapamti ime Armada.
Refren:
Živio otrovniče 
|
09.10.2024., 22:18
|
|
Registrirani korisnik
|
|
09.10.2024., 22:36
|
|
Lako ćemo
|
Quote:
casualRi kaže:
STAVI GA NA BOK
U noći crnoj, svjetla bljeskaju,
On pada, svi ga gledaju.
Hladan asfalt, snovi se ruše,
Svi šute dok mrak ledi duše.
Refren:
U tami noći, strah se širi,
ovdje umiru sreća i nada.
Stavi ga na bok, to je sve što čuje,
neka zapamti ime Armada.
Refren:
Živio otrovniče 
|

|
10.10.2024., 10:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Koji ste vi nezahvalni emigranti. Kao Japodske seljačine primilo vas je u novo društvo, dalo vam kruha, naturaliziralo vašu djecu u civilizaciju Liburnije samo zbog velikog srce dalmatinskog čovika. i kako danas to vraćate? "nek mu asfalt bude postelja meka"? 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:56.
|
|
|
|