|
21.10.2024., 21:01
|
|
promatrač
Registracija: Apr 2018.
|
Dva pitanja za Nicu
Nica, vidim da si pobrisala moju temu i još jednom je nepogrešivo potvrđeno da je sve što sam napisala istina (dok nisam počela pisati na Forum.hr-u nisam uopće znala da sam tako opasna osoba da me treba cenzurirati, svašta čovjek ovdje nauči  ). Dakle, forumaša Kerefeka se montirano optužuje za teorije zavjere i nekakvo vrijeđanje/naskakivanje/svađanje. Na stranu da ono što piše Kerefek nisu teorije zavjere jer on sve potkrepljuje ozbiljnim linkovima, na Alternativi smo, pa da su i ne znam kakve glupostoće u pitanju, tome bi bilo mjesto upravo ovdje.
Ali ovo da on naskakuje, vrijeđa, širi nekakvu mržnju, svađa se - to je upravo opis forumaša Aldentea, Afrofeeta, Zecopasa.
Pa prvo konkretno pitanje za tebe Nica: gdje su njihovi banovi, zašto je njima trojici dozvoljeno kršenje pravila Foruma?
Drugo pitanje, puno ozbiljnije - što ćemo sa PDF-om Religija na kojem već godinama nekoliko forumaša (apsolutno prednjače Nepoznati, Beljki i Robinud) vrijeđa, ruga se , baca rigačinu i pljuvačinu i najtoksičnije moguće postove na sve forumaše koji se izjasne kao vjernici, njihove stavove, kao i na sve vjersko što postoji, do te mjere da su od tog PDF-a odavno odustali ne samo vjernici, nego i svi ateisti/agnostici koji žele inteligentnu i argumentiranu raspravu? Praktički svaki njihov post je po uvredama kršenje pravila foruma, ali vama moderatorima to je skroz OK i prihvatljivo do te mjere da te forumaše nikad, baš nikad ne sankcionirate nego dozvoljavate da slobodno svakodnevno, godinama ispuštaju otrov na cijelom PDF-u do mjere da su ga posve uništili.
Pa drugo konkretno pitanje Nica: zašto forumaši Nepoznati, Beljki i Robinud nikada nisu dobili ban/karton na Religiji, nema brisanja postova, ništa, niente, nada, nič, nothing, premda konstantno krše pravila Foruma?
Evo Nica, ti si super admin pa me zanima tvoj odgovor na ova dva pitanja. Prilažem link sa pravilima Foruma, znam da to imaš u malom prstu, ali nije zgorega nekada baciti pogled da se svi skupa malo podsjetimo:
https://www.forum.hr/showpost.php?p=6438755&postcount=3
|
22.10.2024., 11:10
|
|
You can't fix me
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Suri orao kaže:
na Alternativi smo, pa da su i ne znam kakve glupostoće u pitanju, tome bi bilo mjesto upravo ovdje.
|
Ovo je pogrešna pretpostavka. Nigdje na Forum.hr-u nije dozvoljeno pisati bilo što, a čak i "glupostoće" imaju svoje granice. Nije svaka "glupost" nužno i alternativa.
Quote:
Suri orao kaže:
Pa prvo konkretno pitanje za tebe Nica: gdje su njihovi banovi, zašto je njima trojici dozvoljeno kršenje pravila Foruma?
|
Kad već voliš pravila, pravila ovog podforuma traže i da se za optužbe prilože i dokazi. Tako da, dok nema njih, nema ni kršenja pravila.
Quote:
Suri orao kaže:
Drugo pitanje, puno ozbiljnije - što ćemo sa PDF-om Religija
|
Imamo problem s nedostatkom moderatora. Neredovita moderatura je posljedica toga. Žao mi je zbog toga, ali teško je naći nekog adekvatnog.
Kad smo kod toga, kritika religija i religioznosti su sasvim dozvoljene na podforumu Religija. Podforum na Religiji "Teologija i religijska praksa" su dio gdje su, u nedostatku bolje riječi u ovom trenutku, ajmo reći malo "zaštićeni" i imaju prostor za razmjenu ideja i stavova, dok su u skladu s pravilima, normama i zakonima, bez pretjerane i preoštre kritike.
Quote:
Suri orao kaže:
Pa drugo konkretno pitanje Nica: zašto forumaši Nepoznati, Beljki i Robinud nikada nisu dobili ban/karton na Religiji, nema brisanja postova, ništa, niente, nada, nič, nothing, premda konstantno krše pravila Foruma?
|
Isto kao i drugi pasus. Možda uopće nisu zaslužili te kazne, možda ih nisu dobili u trenutku kad se nije moderiralo pa ih nije dobio nitko ni s druge strane, možda je nešto izvučeno iz konteksta, možda se nedosljedno moderiralo, možda su u šumi...
|
22.10.2024., 11:18
|
|
Uvijek u pravu
Registracija: Jul 2009.
|
Vezano za podforum Alternativa. Već sam to napisao, zato se nemoj praviti grbava. Taj forumaš nije dobio parcijalu zbog alternativnog pogleda na svijet ni pisanja nebuloza nego zbog čestog govora mržnje.
A ti ostali forumaši imaju gomilu kartona i banova koje dobiju kad pređu granicu. Ali to ne znači da niti oni niti bilo tko drugi nemaju pravo kritizirati ono o čemu se piše. Forum nije blog rezerviran za monologe i sve što se napiše podložno je kritici.
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:28.
|
|
|
|